Serie A (20): JUVENTUS 2-1 Bari
- Ciro85
- Juventino
Taa i oprócz meczu z Milanem reszta w jego występów na lewej pomocy beznadziejna. Z niego taki lewy pomocnik jak z Sorensena prawy obronca :]Ouh_yeah pisze:Przegiąłeś. Marchisio zagrał na lewej co najmniej dwukrotnie tyle meczów.deszczowy pisze: Czy 3-4 mecze to jest większość sezonu?
- mati888
- Juventino
widać nick nie jest przypadkowyM.R. pisze:To jest dopiero optymizm po zwycięstwie!psychol_sympatyk pisze:Ja to widzę tak:
del piero i aqua się odblokowali dzięki tym bramkom, buffon i kielon się zmotywowali dzięki ich bramkom, a melo piszczy ze szczęścia w domku.
Jak dla mnie to teraz z górki po scudetto!!
(nawet nad Bari)
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Mają też drugi punkt wspólny - ławka rezerwowych, na której powinni siedzieć i się nie podnosić póki nikt nie jest kontuzjowany/wykartkowany.Ciro85 pisze:Z niego taki lewy pomocnik jak z Sorensena prawy obronca :]
- Arbuzini
- Juventino
Martineza póki co widzę w ataku. Warunki fizyczne i umiejętność gry głową ma wystarczające żeby grać obok Alexa.
Poza tym meczu nie ma co komentować. Dobrze, że wygraliśmy.
Poza tym meczu nie ma co komentować. Dobrze, że wygraliśmy.
- mateo369
- Juventino
Gość grając w słabej Catani strzelił w 86 meczach 22 bramki a więc ma lepszy statystyki niż (oby nie) nasz przyszły napadzior Florcio. Niestety obawiam się, że nasz trenejro na Sampe wystawi któregoś z entów.Arbuzini pisze:Martineza póki co widzę w ataku. Warunki fizyczne i umiejętność gry głową ma wystarczające żeby grać obok Alexa.
Co do wczorajszego meczu, dostrzegłem 2 plusy:
:puck: 3 pkt
:puck: Krasić nie próbował wymusić karnego (no może raz w końcówce)
i to by było na tyle. Oprócz klasowego napastnika mamy większy problem - nie mamy żadnego bocznego obrońcy, to jak kompletnie nieznany mi czarnoskóry zawodnik Bari wkręcał w ziemię Sorensena (a i raz w 1T Bonucciego) woła o pomstę do nieba. Del Neri musiał być nieźle zdesperowany skoro zdecydował się na wpuszczenie Motty.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Znasz go. Wszyscy go znamy. Alvarez już w pierwszej kolejce wjeżdżał w Nas jak w masło.mateo369 pisze: kompletnie nieznany mi czarnoskóry zawodnik Bari wkręcał w ziemię Sorensena (a i raz w 1T Bonucciego) woła o pomstę do nieba.
- Simi
- Qualità Juventino
W tym meczu nareszcie mogliśmy zobaczyć walczącego Giorgio, a nie tulącego się misia. Jak dla mnie mecz przeciętny, wynik przeciętny, gra naszych przeciętna. Dobrze że Momo zagrał mecz sezonu, oby tak dalej!
- Lepek
- Juventino
Po raz kolejny widać było bezsilność w ataku i gdyby nie stałe fragmenty gry i "nasz" Kamil Glik to by mogło być różnie. Z drugiej strony nie ma co dramatyzować patrząc jak gra na przykład milan. Najwidoczniej poziom serie a się wyrównuje heh 

- Brutalo
- Juventino
A to Panienka. Kibiców Palermo ma w sercu, jest synem Zampariniego, a na dodatek w masce nie zagra, bo mu nie wygodnie. Broniłem go, ale przestaję. Trzeba się go pozbyć jak najszybciej. Osłabia zarówno morale drużyny, jak i jej wartość sportową.solojuve.com pisze: Włoskie media podają powód braku obecności Amauriego na liście powołanych na spotkanie z Bari. Brazylijczyk wprawdzie miał złamany nos, lecz uraz ten nie wykluczał jego udziału we wczorajszym meczu. Okazuje się, że Amauri nie otrzymał powołania ponieważ nie zgodził się na noszenie specjalnej maski ochronnej. Jego decyzja sprawiła, że Bianconeri, których linia ataku jest przetrzebiona przez kontuzje, musieli sobie radzić bez jeszcze jednego napastnika. Luigi Del Neri ostatecznie postawił na Alessandro Del Piero oraz na Niccolo Giannettiego. Jeszcze w sobotę sztab medyczny Juventusu próbował przekonać Brazylijczyka do zmiany zdania, ten jednak nie dał się przekonać twierdząc, że maska sprawia mu kłopot. Zdecydowano więc o nie powoływaniu go na wczorajszą potyczkę.
Sorry Winnetou
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2011, 13:59 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niedlugo bedzie mowil ze nie gra w tej koszulce w pasiaki bo za bardzo go wyszczupla..., no przeciez to jest jakies chore to jest profesionalny zespol i profesjonalny zawodnik?, a do rezerw z nim niech sie nauczy $%&$^ szacunku do klubu i do kibicow. JA nie wiem czy to jakas szkolna druzyna sie zrobila i nagle "ja nie gram", " to ja tez nie" do tego w koncu doprowadza...
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Pan Mietek
- Juventino
A Tobie się wydaje, że to jest takie łatwe? Żeby go wywalić potrzeba zgody OBU stron i gdyby się go dało tak po prostu dyscyplinarnie w<każdy wie co>lić to już dawno by to zostało zrobione.MishaAveJuve pisze:Niedlugo bedzie mowil ze nie gra w tej koszulce w pasiaki bo za bardzo go wyszczupla..., no przeciez to jest jakies chore to jest profesionalny zespol i profesjonalny zawodnik?, a do rezerw z nim niech sie nauczy $%&$^ szacunku do klubu i do kibicow. JA nie wiem czy to jakas szkolna druzyna sie zrobila i nagle "ja nie gram", " to ja tez nie" do tego w koncu doprowadza...
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
zeby przeniesc go do rezerw nie takie trudne...
a czy on jest czy nie to wszytko jedno 

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- juventusprzemek
- Juventino
Kielon zakładał co można było, byle zagrać a ta panienka od siedmiu boleści fochy stroi. Musimy się go pozbyć ale szybciutko bo może kilka rubli dostaniemy
Buffon 8/10
Chiellini 8/10
Bonucci 8/10
Sorensen 4,5/10 ( za odpuszczenie rywala, bo po tym padł gol)
Traore 6/10 (zbyt dużo kiksów, nie potrzebne straty i kiwki)
Sissoko 8/10 (dużo walczył)
Krasić 7/10 (mało widoczny, troszkę strat)
Pepe 8/10 (dużo walczył)
Aquilani 9/10 ( próby z dystansu zaowocowały zwycięskim golem)
Gianetti 5/10 ( prawie go nie widziałem na boisku)
Del Piero 9/10 ( ładny gol z wolnego, próbował różnych kombinacji z wolnych, cornerów)
Grygera 6/10 ( za niepotrzebny kartonik)
Motta 6/10 ( powalczył)
Martinez 7,5/10 ( pokazywał się kolegom, walczył o piłki)
Fakt zwycięstwo było wymęczone ale ja wolę takie zwycięstwa do końca sezonu, niż remisy lub porażki w ładnym stylu

Buffon 8/10
Chiellini 8/10
Bonucci 8/10
Sorensen 4,5/10 ( za odpuszczenie rywala, bo po tym padł gol)
Traore 6/10 (zbyt dużo kiksów, nie potrzebne straty i kiwki)
Sissoko 8/10 (dużo walczył)
Krasić 7/10 (mało widoczny, troszkę strat)
Pepe 8/10 (dużo walczył)
Aquilani 9/10 ( próby z dystansu zaowocowały zwycięskim golem)
Gianetti 5/10 ( prawie go nie widziałem na boisku)
Del Piero 9/10 ( ładny gol z wolnego, próbował różnych kombinacji z wolnych, cornerów)
Grygera 6/10 ( za niepotrzebny kartonik)
Motta 6/10 ( powalczył)
Martinez 7,5/10 ( pokazywał się kolegom, walczył o piłki)
Fakt zwycięstwo było wymęczone ale ja wolę takie zwycięstwa do końca sezonu, niż remisy lub porażki w ładnym stylu
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2011, 17:26 przez juventusprzemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- francois
- Juventino
Tylko Alex i Aqua starali się w tym meczu. Może tylko oni zauważyli cheerleaderki na trybunach
Ps. Alex mógłby spróbować ze swoją techniką tak wykonywać rożne:
http://sport.wp.pl/kat,32272,title,Robe ... &_ticrsn=5

Ps. Alex mógłby spróbować ze swoją techniką tak wykonywać rożne:
http://sport.wp.pl/kat,32272,title,Robe ... &_ticrsn=5