Serie A (11): Brescia 1-1 JUVENTUS
- deszczowy
- Juventino
Zważywszy, jakie bramki pyka Quag, i to, że ma ich 6 w Serie A.... to się nie dziwię twojemu nickowi.swir pisze:Fabio nie będzie snajperem to oczywiste, natomiast co gorsza nasi pomocnicy nie mają pomysłu na napoczęcie przeciwnika...
Podobno nie wygraliśmy z ogórami z Brescii, a jednemu z nich wyszedł strzał życia? :evil:
- Arbuzini
- Juventino
Przecież jest MartinezŁukasz pisze:Krasić musi mieć jakiegoś zmiennika, a za tę kwotę nie wiem czy - mimo całej przeciętności pracowitego Pepe - dostaniesz kogoś lepszego. Śmiem wątpić.Arbuzini pisze: Jeśli Pepe nie zacznie lepiej grać, Martinez wróci do siebie, a Marotta zrobi nam dobrze na lewym skrzydle to nie ma sensu płacić za Pepe 7,6 mln E. To nie byłby dobry deal.

- Wojtek
- Juventino
Masakra! Niewiem dlaczego ale w tym sezonie nie potrafimy wygrać dwóch spotkań pod rząd
zawsze zwycięstwo jest przeplatane remisem.
Nie potrafimy grać w środku tygodnia (WHY?) zagraliśmy cztery mecze w LE (4 remisy) dwa w SA (porażka,remis).
Męczyliśmy się bardzo, strzeliliśmy ze spalonego, a za straconego gola winie Sissoko powinien podejść bliżej
Napoli wygrywa,Milan też i mamy już piąte miejsce a mogło być 3.

Nie potrafimy grać w środku tygodnia (WHY?) zagraliśmy cztery mecze w LE (4 remisy) dwa w SA (porażka,remis).
Męczyliśmy się bardzo, strzeliliśmy ze spalonego, a za straconego gola winie Sissoko powinien podejść bliżej

Napoli wygrywa,Milan też i mamy już piąte miejsce a mogło być 3.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Spokojnie , zremisowaliśmy po słabej grze , ale nie ma co rozpaczać. Sissoko biega jakby miał związane jaja i mam nadzieje , że Melo już wykuruje się na Rome , bo jak nie to w środku pola będzie lipa... a co do meczu to Diamantiemu wyszedł strzał życia i tyle , najlepszym zawodnikiem w tym meczu u nas był Storari 

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- faja69
- Juventino
mecz pokazał, że brakuje nam klasowego bocznego obrońcy.. brakuje mi kogoś typu Zambrotty ze swoich świetnych lat.. stracił szacunek wiadomo, ale właśnie taki ktoś jest potrzeby, na wykupienie w tej chwili zasługuje tylko Fabio i Alberto, szkoda ze oddali Caceresa... dobrze zapowiadał się chłopak..
edit..nie wiem ale cały czas mylę te imiona;)
edit..nie wiem ale cały czas mylę te imiona;)
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2010, 10:39 przez faja69, łącznie zmieniany 1 raz.

- Wojtek
- Juventino
No jak narazie to tylko oni zasługują by zostać dłużej u nas...faja69 pisze:mecz pokazał, że brakuje nam klasowego bocznego obrońcy.. brakuje mi kogoś typu Zambrotty ze swoich świetnych lat.. stracił szacunek wiadomo, ale właśnie taki ktoś jest potrzeby, na wykupienie w tej chwili zasługuje tylko Fabio i Roberto, szkoda ze oddali Caceresa... dobrze zapowiadał się chłopak..
PS.Alberto a nie Roberto

- KondzioJuveFans
- Juventino
Van Der Wiel i Tremoulinas te boki obrony robiły by wrażenie , bo w tym mecz Motta miał wrzutki jak Alves z Chelsea , a Grosso to był objeżdżany jak małe dziecko...
- Corcky
- Juventino
Smutny mecz. Na szczęście już się z nim przespałem.
Fabio Q - fajnie że strzela bramki, ale poza tym prezentuje się przeciętnie. Pod nieobecność Krasica to on powinien napędzać nasze akcje.

Fabio Q - fajnie że strzela bramki, ale poza tym prezentuje się przeciętnie. Pod nieobecność Krasica to on powinien napędzać nasze akcje.

Alessandro Del Piero ole!
- Winner
- Juventino
W 1 połowie na pewno lepsi byli gospodarze my mieliśmy zaledwie jeden groźny strzał. W 2 połowie albo Brescii się nie chciało albo zmienili taktykę bo to my przeważaliśmy choć niewiele z tego wynikało. Strzeliliśmy bramkę a asystę miał Grosso. Diamanti miał strzał życia i remis :? . Ale najgorsze co zauważyłem to była nasza gra(a raczej jej brak) gdy zszedł Aquilani. N domiar złego straciliśmy Motte na następny mecz, wyniki przeciwników też były dobre do tego żeby zbliżyć się jeszcze bardziej do czołówki.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- faja69
- Juventino
bez obrazy, ale jak dobrze pamiętamy taki duet strzelecki mieliśmy ok 5 lat temu, mówię o Alexie i Treze kiedy to praktycznie w każdym meczu któryś z nich trafiał do siatki, moim zdaniem teraz jest podobnie, mamy 1/4 sezonu, i jeśli taką formę utrzyma fabio, może zostać królem strzelców, brakuje tu jakiegoś kreatywnego napastnika, a nie Entów...

- mateo369
- Juventino
Wszyscy najeżdżają na Sissoko ale on, mimo że wiele mu nie wychodziło, walczył i biegał za dwóch, bo Alberto, po kilku dobrych meczach chyba trochę obrósł w piórka, bo wczoraj cały mecz przechodził w dosłownym znaczeniu tego słowa. Mam nadzieję, że Melo u boku i mecz z Romą go bardziej zmotywuje.
Mecz na remis i nie ma co tu dyskutować bo i tak mieliśmy trochę szczęścia, bramka raczej ze spalonego a sędzia spokojnie mógł gwizdnąć "11" dla Brescii po faulu Bonucciego.
Szkoda tylko, że Napoli wygrało w ostatnich minutach, bo oni, obok Romy, mogą być groźni w naszej walce z interem i Milanem. Lazio oczywiście nie ma się co przejmować, dla nich 6 plac na koniec sezonu to będzie spełnienie marzeń.
Jeszcze jeden fakt warty odnotowania - nie przegraliśmy 10 meczu z rzędu, co w poprzednim sezonie było rzeczą niesłychaną, a przecież z samymi ogórkami nie graliśmy, oby tak dalej. Małymi kroczkami a ciągle do przodu!
E.
:lol:
Mecz na remis i nie ma co tu dyskutować bo i tak mieliśmy trochę szczęścia, bramka raczej ze spalonego a sędzia spokojnie mógł gwizdnąć "11" dla Brescii po faulu Bonucciego.
Szkoda tylko, że Napoli wygrało w ostatnich minutach, bo oni, obok Romy, mogą być groźni w naszej walce z interem i Milanem. Lazio oczywiście nie ma się co przejmować, dla nich 6 plac na koniec sezonu to będzie spełnienie marzeń.
Jeszcze jeden fakt warty odnotowania - nie przegraliśmy 10 meczu z rzędu, co w poprzednim sezonie było rzeczą niesłychaną, a przecież z samymi ogórkami nie graliśmy, oby tak dalej. Małymi kroczkami a ciągle do przodu!

E.
aha, to faule przypadkowe się nie liczą, spokoKondzioJuveFans pisze:Bonucci przypadkowo zahaczył Caracciolo i tam nie powinno być karnego

Ostatnio zmieniony 11 listopada 2010, 11:32 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- KondzioJuveFans
- Juventino
Mateo
Bonucci przypadkowo zahaczył Caracciolo i tam nie powinno być karnego
Bonucci przypadkowo zahaczył Caracciolo i tam nie powinno być karnego

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem, czy źle widzę, ale zauważyliście, że Momo ma problem z podaniem piłki do przodu? Często podczas akcji podaje do wybiegającego zawodnika tak, że ten musi zrobić krok do tyłu po piłkę. Może to zmęczenie wczoraj, ale rzuciło się to mi w oczy. Cóż, nasza bramka padła ze spalonego, to Brescia stworzyła sobie więcej akcji i to, że mamy 1 punkt jest naprawdę dużo, choć to dosyć przykre.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.