LE (Q3): JUVENTUS 1-0 Shamrock
- Marti
- Juventino
Pierwsza połowa jak na basenie, w drugiej trochę mniej deszczu, więcej grania. Nie odczuwali presji, dlatego też nie zagrali na 100%. Nadal brakuje skuteczności, Amauri szukał, szukał i nie znalazł. Jedyną osobą która do meczu podeszła ambicjonalnie był Alex . Po raz kolejny udowodnił jak bardzo jest potrzebny w Juve. Jego gra miała na celu przegonienie Diego w wyścigu o miejsce w podstawowej jedenastce. Jest na dobrej drodze, bo na dziś Del Piero- Diego 1:0. Patrząc na tego gola aż się łezka w oku kręci, takie trochę wspomnienie starych, dobrych czasów.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
O, jakas Pani wczesniej. Czeeesc
Jednak to, co glosza na demotach to prawda: "gol tylko czeka, az wyjdziesz do kuchni...". Aleksowi skladam poklony w pas
i niech pouczy Diego mocnych strzalow.
Podobala mi sie walecznosc Pepe
oraz solidnosc Motty na prawej obronie
Widac nawet w kaluzy mozna.
Amałri to taki napuszony, gwiazdujacy paw, ze az sam mam ochote wypuscic pawia. Zachowuje sie jakby w poprzednich sezonach strzelal po 30 bramek i pomogl Brazylii/Italii w zdobyciu mistrzostwa swiata. Wtrynial sie przed innych psujac pilki, dobrego strzalu oddac nie potrafil. Nie trawie tego slabiaka. Niech w ogole oda nr "11" bo go hanbi.
Generalnie u Brazylijczyko-Wlocha oraz u De Ceglie nie zobaczylem niczego, czego bym sie nie spodziewal :]
Marchisio jak dla mnie jakos tak blado...
@Lipsiu ja jade po Amałrim od czasu kiedy dowiedzialem sie, ze do nas przechodzi
Hm, to teraz jak sie nie zakwalifikujemy do LM to winna bedzie pogoda? Rozumiem.
EDIT: Aha, Lanzafame... Hm, jakies para-dosrodkowanie, zmarnowanie bramkowej okazji, zagranie łapskiem, jedno ladne podanie po ziemi - tyle wystarczy na gre w pierwszej 11 Juventusu? Wysylam CV i filmiki z moimi zagraniami.
Jednak to, co glosza na demotach to prawda: "gol tylko czeka, az wyjdziesz do kuchni...". Aleksowi skladam poklony w pas

Podobala mi sie walecznosc Pepe

Amałri to taki napuszony, gwiazdujacy paw, ze az sam mam ochote wypuscic pawia. Zachowuje sie jakby w poprzednich sezonach strzelal po 30 bramek i pomogl Brazylii/Italii w zdobyciu mistrzostwa swiata. Wtrynial sie przed innych psujac pilki, dobrego strzalu oddac nie potrafil. Nie trawie tego slabiaka. Niech w ogole oda nr "11" bo go hanbi.
Generalnie u Brazylijczyko-Wlocha oraz u De Ceglie nie zobaczylem niczego, czego bym sie nie spodziewal :]
Marchisio jak dla mnie jakos tak blado...
@Lipsiu ja jade po Amałrim od czasu kiedy dowiedzialem sie, ze do nas przechodzi

Hm, to teraz jak sie nie zakwalifikujemy do LM to winna bedzie pogoda? Rozumiem.
EDIT: Aha, Lanzafame... Hm, jakies para-dosrodkowanie, zmarnowanie bramkowej okazji, zagranie łapskiem, jedno ladne podanie po ziemi - tyle wystarczy na gre w pierwszej 11 Juventusu? Wysylam CV i filmiki z moimi zagraniami.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2010, 22:51 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Marian.
- Juventino
Skończyło się więc można coś napisać.
Skupię się na tych co mi się podobali, jak i tych, którzy mi się nie podobali.
Motta - ten chłopak będzie dużym wzmocnieniem naszej drużyny, dużo biega, podaje, wrzuca i ...myśli. Bardzo mi się podoba jego gra i jestem pewny, że jak dalej będzie tak grać to wykupimy go po sezonie z Udinese.
Amauri - widać, że zmiana taktyki, trenera dobrze mu zrobiła. Walczy, biega, walczy i strzela. Co prawda dziś nie strzelił, ale jego gra jest obiecująca.
Alex - bardzo dobra zmiana za Diego. Pokazał, że mimo 36 lat na karku potrafi grać w piłkę. Kapitalny gol i bardzo dobry występ.
Teraz o tych, którzy w tym meczu zagrali słabo.
Marchisio - niewidoczny, niewidoczny, niewidoczny. Jeżeli jego gra będzie tak dalej wyglądać, to proponuję rozglądnąć się za nowym środkowym pomocnikiem, którzy będzie potrafił przetrzymać piłkę, rozegrać, strzelić. Obecnie najwyraźniej brakuje tego naszemu Claudio, mam nadzieję, że to się zmieni, jak najszybciej.
Pepe - kolejny beznadziejny mecz. Wiele osób po pierwszym meczu Squadra Azurra na WC 2010 piała z zachwytu nad nim i wszyscy wychwalali Marotte za świetny transfer. Ok, poczekam jeszcze jakiś czas, może się chłopak rozegra, ale jak na razie jego występy są bardzo słabe.
Skupię się na tych co mi się podobali, jak i tych, którzy mi się nie podobali.
Motta - ten chłopak będzie dużym wzmocnieniem naszej drużyny, dużo biega, podaje, wrzuca i ...myśli. Bardzo mi się podoba jego gra i jestem pewny, że jak dalej będzie tak grać to wykupimy go po sezonie z Udinese.
Amauri - widać, że zmiana taktyki, trenera dobrze mu zrobiła. Walczy, biega, walczy i strzela. Co prawda dziś nie strzelił, ale jego gra jest obiecująca.
Alex - bardzo dobra zmiana za Diego. Pokazał, że mimo 36 lat na karku potrafi grać w piłkę. Kapitalny gol i bardzo dobry występ.
Teraz o tych, którzy w tym meczu zagrali słabo.
Marchisio - niewidoczny, niewidoczny, niewidoczny. Jeżeli jego gra będzie tak dalej wyglądać, to proponuję rozglądnąć się za nowym środkowym pomocnikiem, którzy będzie potrafił przetrzymać piłkę, rozegrać, strzelić. Obecnie najwyraźniej brakuje tego naszemu Claudio, mam nadzieję, że to się zmieni, jak najszybciej.
Pepe - kolejny beznadziejny mecz. Wiele osób po pierwszym meczu Squadra Azurra na WC 2010 piała z zachwytu nad nim i wszyscy wychwalali Marotte za świetny transfer. Ok, poczekam jeszcze jakiś czas, może się chłopak rozegra, ale jak na razie jego występy są bardzo słabe.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2010, 22:47 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

- rafal-1897
- Juventino
Dobry mecz w wykonaniu Juve. Powinno być więcej bramek, ale to mogę wybaczyć ze względu na warunki. Alex strzelił przepięknie, ale powiedzmy szczerze - błąd bramkarza, bo trochę się zawahał... Mógł to chociaż wybić, ale dobrze dla Juve, że tego nie uczynił
. W tym meczu Del Piero zagrał lepiej niż Diego, ale minimalnie. Brazylijczyk dużo biega, rozgrywa piłkę, konstruuje akcje. Był chyba trochę sfrustrowany, bo chyba dwa razy wylądował w kałuży... Brawo Bianconeri, teraz tylko polepszać swoją grę, a coś mogą zdobyć... A w meczu nie ważny wynik, ważne, że grają dalej...

- ketraB
- Juventino
i co z tego skoro w 4-4-2 nie ustawisz dwóch cofniętych napastników?Marco Buffon pisze:Czy naprawdę nie można ustawić Diego i Del Piero w jednej 11 ?
przecież to nasi dwaj najlepsi ofensywni piłkarze...
sezon długi, dobrze, że pozycję "cofniętego napastnika" mamy syto obstawioną ^^
- NoWaCzEk
- Juventino
Dzieki calej druzynie za mile spedzony czas przed ekranem;) Lanzafame pokazal sie z bardzo dobrej strony. Obrona git. Diego dzis slabiej, ale wcale mi to nie przeszkadza;) Nie zawsze przeciez wychodzi:) Pomoc pozytywnie. Del Piero wszedl i pokazal ze jeszcze pilke kopac potrafi;) Cudna brama;D Ale nie oszukujmy sie, nie ma On sil na cale spotkanie, wiec bedzie zmiennikiem Diego, od czasu do czasu na odwrot. Cichy bohater meczu - AMAURI:D Tyle co sie chlopak nabiegal, napracowal i w ogole to poezja;D Brakowalo tylko bramki. Ale widac ze ma forme i to bdb. Podsumowujac: piaty mecz i piate zwyciestwo. 1 bramka stracona, wiec jest niezle. FORZA JUVENTUS!!!:D
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!
- Wojtek
- Juventino
A gdzie ma grać Alex ? Na skrzydle ?? w 4-4-2 jest miejsce albo dla Diego albo dla Alexa...Marco Buffon pisze:Czy naprawdę nie można ustawić Diego i Del Piero w jednej 11 ?
Motta nie zbyt sobie dzisiaj radził, Pepe cóż za trick w doliczonym czasie WOW! Pepe baardzo słabo, Lanzafame dzisiaj grał bardzo dobrze mam nadzieje że zostanie z nami (jako zmiennik)
Bramka Alexa genialna już możemy ją wybrać na bramke miesiąca !!
Jutro o 13:30 losowanie 4 rundy el.LE FORZA JUVE!
- Łukasz
- Juventino
Dla mnie Lanza jest mocno przeciętny. Na ławkę może być, ale nic więcej. Pepe cały czas jest w ruchu i walczy na całej długości boiska, moim zdaniem będzie z niego więcej pożytku.Zawidowianin pisze:Jak panowie odczucia na temat gry Lanzafame?
da się przy 433[/quote]leito1344 pisze:.
Alex w tym wieku na skrzydle grać nie powinien. Nie da się.
- tacchif
- Juventino
można, ja bym Marchisio na razie na ławę dał, a za niego Diego.Marco Buffon pisze:Czy naprawdę nie można ustawić Diego i Del Piero w jednej 11 ?
Pepe słaby, Lanzafame na plus, Amauri o dziwo całkiem nieźle, nie mamy lewej obrony, ale za to duet Bonucci-Chiellini bardzo mi się podoba. Motta też powinien dać rade.
- wojczech7
- Juventino
Za dziś 1:0; na dziś 1:1, bowiem w pierwszym meczu to Diego się wyróżniał.falk pisze:(...) na dziś Del Piero- Diego 1:0
Podoba mi się gra nogami Bonucciego, jakkolwiek głupio to zabrzmi.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Kubba
- Juventino
Yyyy... :rotfl: :shock:tacchif pisze: można, ja bym Marchisio na razie na ławę dał, a za niego Diego.
Nie mam pytań. Jak chcesz ustawić Diego i Marchisio na tej samej pozycji? Przecież to się kupy pupy nie trzyma. Pomyśl!
Ma ktoś linka do bramki Del Piero? Będę bardzo wdzięczny.