Serie A (32): Udinese 3-0 JUVENTUS
- PrzemasJuve
- Juventino
no i gdzie sa teraz ci co tak byli oburzeni tym ze napisalem ze JUVE przegra? niestety trzeba dogorywac do konca sezonu czekajac....ze cos sie stanie z interem(calciopoli) i roma badz tez milan zdobeda mistrza
ups..zas zle! nie wspomnialem o JUVE! z tymi ludzmi z zarzadu o ile nie odejda i nie przyjdzie porzadny normalny trener i nie zaoraja vinovo od MOJEGO KOCHANEGO KLUBU na bosiku nie oczekuje nic! mam nadzieje ze tylko nie spadniemy w przyszlym sezonie
ups..zas zle! nie wspomnialem o JUVE! z tymi ludzmi z zarzadu o ile nie odejda i nie przyjdzie porzadny normalny trener i nie zaoraja vinovo od MOJEGO KOCHANEGO KLUBU na bosiku nie oczekuje nic! mam nadzieje ze tylko nie spadniemy w przyszlym sezonie
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- juventini22
- Juventino
Znowu mialem nadzieje, i znowu mnie zawiedli
- Azrael
- Juventino
Jak przegrywać, to tak, żeby nie było wątpliwości jak beznadziejny jest w tym momencie Juventus. Nasi piłkarze, trenerzy, menedżerowie zrobili z siebie pośmiewisko. Nie ma sensu się łudzić, że to da do myślenia całej tej ekipie. Ten Juventus już się skończył! Budowa nowego rusza niestety już po zakończeniu obecnego sezonu.
Pozdrawiam!
- Swider10
- Juventino
co za koszmar.. tym bardzoej ze mecz ogladalismy u kumpla, najpierw meczyk barcelowny (kuzyn kibic barcy, ja oczywiscie na kompie Juve oni na TV barce) no i ładnie sie mogli posmiac kiedys z meczu na Camp Noue przezucili sie do Udine... juz nie mowie jaki jest mi wstyd, jezeli ciagle slysze z ust kumpli te same slowa jaki to Juventus jest "mocny" w tym sezonie, spotkania nawet nie chce mi sie komentowac bo nie warto, LM sie oddala, nie wykorzystujemy podkniec najblizszych nam druzyn... z czym do ludzi ... ?
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Adi10
- Juventino
brak słów ... :doh:
przed meczem Juve ogladalem Lech-Legia, nasi mistrzowie mogliby się wiele od Poznaniaków nauczyć...
mam nadzieję że wraz z końcem sezonu Elkann się wkur... i wypierniczy ten cały żenujący zarząd, tego Wam i sobie życzę z okazji świąt.
przed meczem Juve ogladalem Lech-Legia, nasi mistrzowie mogliby się wiele od Poznaniaków nauczyć...
mam nadzieję że wraz z końcem sezonu Elkann się wkur... i wypierniczy ten cały żenujący zarząd, tego Wam i sobie życzę z okazji świąt.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Naprawdę zabawne, że tylu dyletantów w dziedzinie piłki nożnej spotkało się w jednym miejscu w tym samym czasie.
Jak słabym trzeba być trenerem żeby kolejny raz ignorowac Giovinco? Żeby konstrukcje akcji oprzeć na dwóch defensywnych pomocnikach przywiązanych do środkowej lini?
Jedyny pozytywny aspekt to, że nasi zaczęli biegać przy 3:0... czyli zadali kłam oklepanej śpiewce o braku kondycji.
Moża poczuć sie jak u Monty Pythona oglądając na boisku kolejny raz bezużytecznego pozoranta pod tutułem Amauri i w tym samym czasie kolejny raz jedyną nadzieję drużyny na ławce.
Kolejny raz bardzo rozczarowuje Sissoko - wszystkie odbiory rekompensuje z nawiązką stratami, zerowe predyspozycje do ataku pozycyjnego i regularne ataki małpiego rozumu. Jakiegoś zwierzęcego instynktu, który każe mu bezwarunkowo podjąć szaleńczy, z góry skazany na niepowodzenie pęd przed siebie otwierając tym samym autostradę pod bramkę swojej drużyny (jak na przykład przy drugiej bramce dzisiejszego wieczoru). Mam szczerą nadzieję, że uda się go komuś opchnąć za dużą gotówkę.
Jak słabym trzeba być trenerem żeby kolejny raz ignorowac Giovinco? Żeby konstrukcje akcji oprzeć na dwóch defensywnych pomocnikach przywiązanych do środkowej lini?
Jedyny pozytywny aspekt to, że nasi zaczęli biegać przy 3:0... czyli zadali kłam oklepanej śpiewce o braku kondycji.
Moża poczuć sie jak u Monty Pythona oglądając na boisku kolejny raz bezużytecznego pozoranta pod tutułem Amauri i w tym samym czasie kolejny raz jedyną nadzieję drużyny na ławce.
Kolejny raz bardzo rozczarowuje Sissoko - wszystkie odbiory rekompensuje z nawiązką stratami, zerowe predyspozycje do ataku pozycyjnego i regularne ataki małpiego rozumu. Jakiegoś zwierzęcego instynktu, który każe mu bezwarunkowo podjąć szaleńczy, z góry skazany na niepowodzenie pęd przed siebie otwierając tym samym autostradę pod bramkę swojej drużyny (jak na przykład przy drugiej bramce dzisiejszego wieczoru). Mam szczerą nadzieję, że uda się go komuś opchnąć za dużą gotówkę.
ja mam nadzieje, ze ktos mu da w pape, ten sie rozplacze i da sobie raz na zawsze spokoj z Juventusem :evil:mam nadzieję że wraz z końcem sezonu Elkann się wkur... i wypierniczy ten cały żenujący zarząd
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 23:31 przez Pluto, łącznie zmieniany 2 razy.
calma calma
- Feeps
- Juventino
Secco się chyba troszkę wkurzył i nie oglądał meczu dalej z tego co widziałem bo było puste miejsce ?
Pewnie chciał przeprowadzić jakąś akcję dywersyjną, co do meczu jeszcze jedno: co ten skończony drewniak Amauri nadal robi w naszym podstawowym składzie:> Nie potrafię tego pojąć...
Pewnie chciał przeprowadzić jakąś akcję dywersyjną, co do meczu jeszcze jedno: co ten skończony drewniak Amauri nadal robi w naszym podstawowym składzie:> Nie potrafię tego pojąć...
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- Monte Cristo
- Juventino
Dove sei, Juventus?
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Medzeer
- Juventino
szkoda, ze w tym momencie stracilismy Buffona, Sissoko, Chielliniego. Na 90% Ci pilkarze odejda, bo po cholere siedziec w klubie, ktory nawet w lidze europejskiej grac nie bedzie.
z drugiej strony calkowita zmiana skladu, moze wyjdzie na dobre a napewno nie bedzie gorzej.
tak jak ktos wczesniej pisal, od nstp meczu, pierwsza 11 to powinni byc zawodnicy primavery.
z drugiej strony calkowita zmiana skladu, moze wyjdzie na dobre a napewno nie bedzie gorzej.
tak jak ktos wczesniej pisal, od nstp meczu, pierwsza 11 to powinni byc zawodnicy primavery.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 23:30 przez Medzeer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Azrael
- Juventino
Prawie jak Inter...mnowo pisze:No i mamy ciszę prasową.

Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 23:41 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!