Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 3-0 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Katalonczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2010, 16:10

Gratulacje, ale Juve wcale tak pięknie nie zagrało. Postawa sędziego i waszych piłkarzy żałosna...

Mazzarri chciał porobić eksperymenty w tym spotkaniu, sam powiedział, że woli przegrać w tym pucharze niż tracić bardzo ważne punkty w lidze. Naszym celem jest: liga i europejskie puchary, więc do tego puchary dużej wagi nie przywiązywaliśmy, ale miło by było gdybyśmy w ćwiercfinale zagrali ;)

gratulacje.

FORZA NAPOLI!

www.Napoli.com.pl - Polskie centrum SSC Napoli! Zapraszam!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2010, 16:17

Katalonczyk pisze:Postawa sędziego i waszych piłkarzy żałosna...
Może popatrz na swoich ulubieńców a szczególnie na Continiego i jego zachowanie w 28 minucie - jeśli nie widziałeś co zrobił, kliknij tutaj
Sędzia, że nie dał wtedy czerwonej kartki też się faktycznie żałośnie zachował..
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2010, 16:17 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2010, 16:17

Katalonczyk pisze:Gratulacje, ale Juve wcale tak pięknie nie zagrało. Postawa sędziego i waszych piłkarzy żałosna...
Ale my to wiemy. Niestety piłkarzyki i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w zarządzie niekoniecznie.Rocky natomiast dostał tube na treningu przez co ma limo i nie widzi na oczy.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2010, 16:20

Katalonczyk pisze:Gratulacje, ale Juve wcale tak pięknie nie zagrało. Postawa sędziego i waszych piłkarzy żałosna...
Pijesz do sytuacji, gdy jakiś neapolitańczyk leżał na boisku przy pierwszej bramce? Czy on w ogóle był faulowany? I czy po tym jak Juve zdobyło gola, musiano mu udzielić pomocy medycznej, czy wstał sam i wrócił na swoją połowę? Pytam, bo realizator chyba tego nie pokazał albo ja to przegapiłem.
Katalonczyk pisze:FORZA NAPOLI!
Z łaski swojej napisz PW do któregoś admina i poproś o zmianę rangi na Katalonczyk lub Neapolitanczyk.

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2010, 16:40

Może i postawa naszych piłkarzy pozostawia wiele do życzenia, ale za Continiego powinieneś nas tu wszystkich razem i każdego z osobna przeprosić.

@juventusprzemek - kolego poniżej, nie ma czym się podniecać. To tylko śmieszny Puchar Włoch. A Napoli grało drugim garniturem...
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2010, 16:58 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2010, 16:55

Już od dawna sugerowałem takie ustawienie i co zadziałało.
Dzwoniłem do Ferrary i powiedziałem mu co i jak....
żartuję ale chyba Ferrara wysłuchał moich próśb i postawił na Alexa od początku a za jego plecami Diego.
Diego 1 gol a Alex 2 gole czy to przypadek? Nie takie ustawienie pozwoliło na swobodną wymianę piłek między Salihamidzicem, Caceresem, Diego i Del Piero.
Świetny mecz no i legenda Juve błysneła.
Bardzo świetny mecz Alexa (sprawca wypadku tzn nadepnięcia Alexowi na głowę, bo to było specjalne powinien zostać ukarany jak najszybciej).
Grande Alessandro- Il Fenomeno!

Świetny występ zaliczyli też Chiellini i Caceres o to chodziło.
Dobrze mówiłem by dać jedną szansę Ciro.... i ją wykorzystał.
Brawo Juve bo mecz zdominowany przez geniusz Alexa i Diego, choć reszta zespołu świetnie uzupełniała obronę to Alex i Diego zadbali o ofensywę!

Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2010, 17:06

Ferrara swoje szanse dostawał od meczu z Bordeaux... Nasz niesamowity bilans porażek + drużyna rezerw Napoli pomogły Ciro w ujawnieniu swojego taktycznego kunsztu którym przyćmiłby tak wytrawnych taktyków jak Ferguson czy Wenger... :angry: Przemas ogarnij się... Jeśli do końca sezonu grając tą taktyką będą wygrywać mecze - nie fuksem - a sposobem gry będę się bił w pierś i krzyczał "Mea Culpa że zwątpiłem Ciro i proroku przemasie"

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2010, 17:09

Nie przesadzajmy w drugą stronę. Wczorajszy skład Napoli nie był chyba o wiele słabszy, niż drużyn z dołu tabeli Serie A. Inna sprawa, że chyba Napoli olało sobie troche ten puchar, a my walczyliśmy o Ferrarę w Juve :prochno:

olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2010, 19:02

Panowie macie może linka do strzału Del Piero piętką? :think:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2010, 21:55

olom23 pisze:Panowie macie może linka do strzału Del Piero piętką? :think:
nie wiem czy o ten chodzi:
http://www.mediafire.com/?5mckmdogjoi

Obrazek
olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2010, 11:11

Dzięki własnie o to mi chodzi :wink:

Obrazek
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2010, 15:38

Mecz wygrany spoko- ale mimo wszystko zauważyłem to co działo się już wcześniej. Bramki padają troche przypadkowo - nie są wynikiem przemyślanej, składnej akcji - to jest problem...

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2010, 16:03

Może i Napoli zagrało drugim garniturem, ale widac było w końcu u naszych chęc walki, i Diego który czarował tego wieczoru. Miejmy nadzieje że nasi w końcu będa tak grac, z takim zacięciem podczas każego meczu, nawet z tymi najsłabszymi.
Amarillo pisze:Ferrara swoje szanse dostawał od meczu z Bordeaux... Nasz niesamowity bilans porażek + drużyna rezerw Napoli pomogły Ciro w ujawnieniu swojego taktycznego kunsztu którym przyćmiłby tak wytrawnych taktyków jak Ferguson czy Wenger... :angry: Przemas ogarnij się... Jeśli do końca sezonu grając tą taktyką będą wygrywać mecze - nie fuksem - a sposobem gry będę się bił w pierś i krzyczał "Mea Culpa że zwątpiłem Ciro i proroku przemasie"
Jestem tego samego zdania co Ty.

P.S. Hamsik... ten jego strzał, aż zadrżało mi serce :pray:

Zablokowany