Nowy zarząd?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 19:27

Jeśli opcja powrotu Moggiego jest nierealna, to coraz częściej na stanowisku piastowanym przez Miernego widziałbym Nedveda. Wydaje się, że on jako jedyny jest ogarniętym osobnikiem w zarządzie.
Jeśli chodzi o Agnelliego, to często słyszymy od różnych osób związanych z calcio, że to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Sam nie wiem... może faktycznie tak jest? :think:

Obrazek
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 20:04

pumex pisze:Jeśli opcja powrotu Moggiego jest nierealna, to coraz częściej na stanowisku piastowanym przez Miernego widziałbym Nedveda. Wydaje się, że on jako jedyny jest ogarniętym osobnikiem w zarządzie.
Jeśli chodzi o Agnelliego, to często słyszymy od różnych osób związanych z calcio, że to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Sam nie wiem... może faktycznie tak jest? :think:
myślę, że za wcześnie na Nedveda, to półka dla przynajmniej trochę człowieka ekonomisty, który będzie to ogarniał, żeby znowu nie nałapać dużych kontraktów z średnimi graczami jak za czasów Secco.
kosciu88 pisze:Ale Nedved + ktos od ekonomi i mogloby byc ciekawie. :think:
:ok:
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2011, 20:39 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 20:35

Ale Nedved + ktos od ekonomi i mogloby byc ciekawie. :think:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 17:23

kosciu88 pisze:Ale Nedved + ktos od ekonomi i mogloby byc ciekawie. :think:
Myślę, że w tej roli Blanc jest przynajmniej dobry.

Ciekawe czy Marotta w jakikolwiek beknie za te transfery (Motta, Rinaudo, Traore, Martinez) :whistle:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 18:55

Nedved to byl pilkarz a nie dyrektor generalny.
Tu potrzeba kogos takiego jak Capello, Moggi, kogos kto bedzie umial wypatrzec pilkarzy jak Chielini, Del piero, Zidane, poki sa mlodzi i tani.

KLIK ==>www
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 19:14

Bartek88 pisze:Nedved to byl pilkarz a nie dyrektor generalny.
Tu potrzeba kogos takiego jak Capello, Moggi, kogos kto bedzie umial wypatrzec pilkarzy jak Chielini, Del piero, Zidane, poki sa mlodzi i tani.
Moggi czy Capello też zaczynali jako amatorzy. Ale zgadzam się - na zatrudnienie kolejnego żółtodzioba nie możemy sobie pozwolić, no chyba, że Pavel ma jakieś "potwierdzone" umiejętności bo bycie człowiekiem Juve niestety nie wystarczy.

Może będziemy mieli swojego Leonardo, tyle, że wiernego do końca :D

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 21:37

Oj, niedobrze się dzieje :stop:
Władze Juventusu zebrały się dziś na spotkaniu w siedzibie głównej klubu przy Corso Galileo Ferraris, by przedyskutować ogłoszone ostatnio straty finansowe, a także rezygnację członka zarządu Jeana Claude-Blanca.
Nasze 43.4 mln straty przy 7. miejscu wobec 70 mln i mistrzostwa Milanu - zarząd traci ostatni chyba argument...

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 21:56

Wtf?! Blanc rezygnuje?! Niby dlaczego, w ekonomii sie spisywal wysmienicie. Szkoda.

A tak wogole to niezle: Za Secco wydawalismy duze sumy na pilkarzy, dawalismy wysokie kontraky, wynikow nie bylo... a i tak zawsze sie mowilo ze mamy swietna ekonomie.

A teraz za kandencjii Marotty i Agnelliego nie mamy wynikow, nie mamy pilkarzy i nie mamy ekonomii :lol:

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 22:29

Do czego jak do czego, ale do ekonomi Blanck miał łeb. Wielka szkoda.
Cholera, za rok już 100 mln na transfery nie będzie, będziemy długi spłacać xD

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 22:42

Monte Cristo pisze:Wtf?! Blanc rezygnuje?! Niby dlaczego, w ekonomii sie spisywal wysmienicie. Szkoda.
lenor pisze:Do czego jak do czego, ale do ekonomi Blanck miał łeb. Wielka szkoda.
Szkoda czego? Skąd informacje o tej świetnej pracy, którą wykonywał? Czytaliście jakieś raporty finansowe, z których to wynikało? Czy tylko pierdu pierdu od czasu do czasu jakieś wiadomości, że finansowo stoimy nie najgorzej, a Blanc jak się nie pcha do spraw sportowych to nikomu nie przeszkadza?

Jeden jest też inny pozytyw. To jedyny gość, który przeszkadzał Moggiemu. Teraz go nie ma. Zapraszamy!

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2011, 09:19

szczypek pisze:Jeden jest też inny pozytyw. To jedyny gość, który przeszkadzał Moggiemu. Teraz go nie ma. Zapraszamy!
Ooo.. jak Ty mnie zaimponowałeś w tech chwili 8) plus dla Ciebie :wink:

Odnośnie Blanca: może nie mamy dokładnych informacji jak sobie gościu radził, ale wydaje mi się, że nie najgorzej

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2011, 10:18

w końcu ten żabojad z tour de Pologne odszedł od nas :roll: nie mogłem patrzeć już na niego.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2011, 10:39

pumex pisze:
szczypek pisze:Jeden jest też inny pozytyw. To jedyny gość, który przeszkadzał Moggiemu. Teraz go nie ma. Zapraszamy!
Ooo.. jak Ty mnie zaimponowałeś w tech chwili 8) plus dla Ciebie :wink:

Odnośnie Blanca: może nie mamy dokładnych informacji jak sobie gościu radził, ale wydaje mi się, że nie najgorzej

z tego, co napisane w newsie na głownej, to Blanc odejdzie dopiero 30. września. Poza tym Lucek i Marotta to ta sama rola, a Andrea raczej nie wyrzuci szalonookiego. Chociaż ja nie miałbym nic przeciwko

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 maja 2012, 21:52

Zastanawiałem sie nad tematem. Polecam bardzo fajną rozmowę z Agnellim w London Business School. To nie tylko taka pogawędka - dużo rzeczy można się dowiedzieć.

Elokwentny ten nasz prezes 8)

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2012, 23:00

alina pisze:Zastanawiałem sie nad tematem. Polecam bardzo fajną rozmowę z Agnellim w London Business School. To nie tylko taka pogawędka - dużo rzeczy można się dowiedzieć.

Elokwentny ten nasz prezes 8)

Bardziej idzie zrozumieć naszego prezesa niż pana prowadzącego. Eh, ten brytyjski akcent :-D

Obrazek
Zablokowany