RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- olojuventus
- Juventino
noo to się ciesze ze fajnie było
za tydzień idziemY ? 

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
:CIle mam palcow? Ej Ile mam palcow?!
HAHAHAHHAHAH Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Myślcie o Atalancie, może młodsza młodziez przyjdzie;) mecz o 15, więc a nuż 8) Niech ktoś pójdzie gdzie trzeba czy nam puszczą i jakąś miejscówke załatwi. Dzięki Bogu, że na polsacie to, odpoczniemy od "Cornera-jak-nie-będzie-nic-ważniejszego"
:shock:
- juveni
- Juventino
ja dzis pytalem w Irish Pubie o mecz, jesli przyjdziemy i powiemy barmanowi to nie bedzie problemu zeby wlaczyl polsat (jesli tam faktycznie jest ten mecz)
druga sprawa
meczyk z milanistami :-D
wstępnie termin dotyczy okresu między swietami a sylwestrem
miejsce a co za tym idzie cena jeszcze nie sa znane wiec te informacje pozniej
zarzucam ten temat teraz zeby mozna bylo o tym jeszcze porozmawiac
mysle ze zrobimy to w ten sposob, ze koszt wynajmu sali dzielimy na pol i polowe placa milanisci a polowe juventini
jesli sa jeszcze jakies wnioski formalne lub inne pomysly to slucham
jedna wazna rzecz, o ktorej wole powiedziec od razu, jesli cos z tego wyjdzie to pomysl dotyczy tylko i wylacznie gry w pilke wiec licze na to ze odbedzie sie to w spokoju bez zbednych problemow
druga sprawa
wstępnie termin dotyczy okresu między swietami a sylwestrem
miejsce a co za tym idzie cena jeszcze nie sa znane wiec te informacje pozniej
zarzucam ten temat teraz zeby mozna bylo o tym jeszcze porozmawiac
mysle ze zrobimy to w ten sposob, ze koszt wynajmu sali dzielimy na pol i polowe placa milanisci a polowe juventini
jesli sa jeszcze jakies wnioski formalne lub inne pomysly to slucham
jedna wazna rzecz, o ktorej wole powiedziec od razu, jesli cos z tego wyjdzie to pomysl dotyczy tylko i wylacznie gry w pilke wiec licze na to ze odbedzie sie to w spokoju bez zbednych problemow
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mecz na polsacie sport extra, ważne, żeby mieli na 100%.juveni pisze:ja dzis pytalem w Irish Pubie o mecz, jesli przyjdziemy i powiemy barmanowi to nie bedzie problemu zeby wlaczyl polsat (jesli tam faktycznie jest ten mecz)
druga sprawa
bla bla
A co do grania to chętnie pójdę, tylko, że koszulki dwie Juve jakie miałem oddałem dla biednych rodzin (Jedna była mała, a druga z ibrą...) Jak ktoś wie gdzie kupić nawet podróbę, albo ma pożyczyć

Aha - kolega jeden przyjdzie chyba ze mną w niedzielę i namówię go na grę w nogę, bo on już w seniorach czasem pogrywa i z nimi trenuje Struga Tyczyn.
- juveni
- Juventino
polszmat posiadaja a o co chodzi z polszmatem sport extra to juz nie wiemPush3k pisze:Mecz na polsacie sport extra, ważne, żeby mieli na 100%.
jesli chodzi o kolege nie ma problemu pod warunkiem ze to prawdziwy juventino bo nie chodzi o zbieranie ludzi skad sie da tylko o to zeby zagrac mecz juventini na milanistow :-DPush3k pisze:Aha - kolega jeden przyjdzie chyba ze mną w niedzielę i namówię go na grę w nogę, bo on już w seniorach czasem pogrywa i z nimi trenuje Struga Tyczyn.
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
polszmat...juveni pisze:
polszmat posiadaja a o co chodzi z polszmatem sport extra to juz nie wiem
No dobre, to warto by było spytać jeszcze o sam polsat sport extra.
Pewnie, że Juventini. On mi dziś powiedział, że jak coś takiego będzie to chętnie przyjdzie (cenzura) nogi połamać.juveni pisze: jesli chodzi o kolege nie ma problemu pod warunkiem ze to prawdziwy juventino bo nie chodzi o zbieranie ludzi skad sie da tylko o to zeby zagrac mecz juventini na milanistow :-D
- olojuventus
- Juventino
noo to granie jak dla mnie ok jeżeli tylko chcecie bo może nie chcecie
:
2 POST:

2 POST:
co to rnk?Luna pisze:
PS mozna by większą ekipą udezyc na rnk skoro meczyk będzie podczas feri ;] ?

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- juveni
- Juventino
wlasnie rozchodzi sie o to zeby obylo sie bez lamania nog :-DPush3k pisze:Pewnie, że Juventini. On mi dziś powiedział, że jak coś takiego będzie to chętnie przyjdzie (cenzura) nogi połamać.
rnk = rYnEk tak przynajmniej ja bym ten skomplikowany skrót rozczytałolojuventus pisze:co to rnk?

We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
Dobrze wiesz, że to przenośnia, a on mi udowodnił, że ma ambicje do zagrania w czymś takim.juveni pisze:wlasnie rozchodzi sie o to zeby obylo sie bez lamania nog :-DPush3k pisze:Pewnie, że Juventini. On mi dziś powiedział, że jak coś takiego będzie to chętnie przyjdzie (cenzura) nogi połamać.
- olojuventus
- Juventino
noo wiedziałem że to rnk to coś łatwego
a to wspólne granie to chyba na hali co nie? może na podpromiu w tej mniejszej hali

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- juveni
- Juventino
No ja tam nie wiem jakich to Ty kolegow maszPush3k pisze:Dobrze wiesz, że to przenośnia, a on mi udowodnił, że ma ambicje do zagrania w czymś takim.juveni pisze:wlasnie rozchodzi sie o to zeby obylo sie bez lamania nog :-DPush3k pisze:Pewnie, że Juventini. On mi dziś powiedział, że jak coś takiego będzie to chętnie przyjdzie (cenzura) nogi połamać.
zgadza sie jedno i drugie :-Dolojuventus pisze:to wspólne granie to chyba na hali co nie? może na podpromiu w tej mniejszej hali
wstepnie pomysl jest taki żeby mecz zorganizować 29 lub 30 grudnia czyli poniedzialek lub wtorek o godzinie 13 lub wczesniej (raczej nie pozniej)
co do ceny wstepnie jest to 25 zl od druzyny czyli zalezy dokladnie od ilosci osob w druzynie
liczba osob w druzynie dowolna, ale jesli jakims cudem okazaloby sie ze będą tłumy chętnych to zapisy konczymy na 8 osobie, druzyny będą pięcioosobowe a zmiany hokejowe
juz dokladne informacje powinienem mieć na początku przyszłego tygodnia tak więc wtedy też je tutaj zamieszcze
na zgłoszenia osób chętnych czekam już teraz, w zasadzie jest mi obojętne czy na pw czy w tym temacie, ale jeśli bedzie na pw to nikogo nie powinienem przeoczyć :-D
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
A ja bym wolał właśnie później, a już na pewno we wtorek, bo przed 14 nie będę mógł.juveni pisze: wstepnie pomysl jest taki żeby mecz zorganizować 29 lub 30 grudnia czyli poniedzialek lub wtorek o godzinie 13 lub wczesniej (raczej nie pozniej)
- kovalainen10
- Juventino
Witam,Jest wypad na mecz z Atalantą bo chętnie bym przyszedł!
JUVE