Forumowicz od A do Z - vol.2
- Wojt
- Juventino
E tam nieciekawy, na pewno coś interesującego by się tam znalazłoMati pisze:Całe szczęście, bo tak sobie pomyślałem, że mój będzie pewnie bardzo nieciekawy, a tak, przynajmniej na jakiś czas, jego pisanie odsunie sie w czasie
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- pan Zambrotta
- Juventino
noo... ankieta wreszcie po byku! 4 osoby, od których chciałbym prędzej czy później wziąć i przeczytać alfabet... zabawa jak widać sie rozkręca, oby to szło w tym samym kierunku jak za starych lat
zgłaszać się, nieroby!:
(choć z tym ostatnim postem to już przeszło?)

miałem wiele rozterek, na kogo oddać głos. Zdecydowałem się na szczypka, mam nadzieję że reszta zacnej konkurencji nie będzie miała tego za złe.leniup pisze:Jedziemy dalej z koksemKolejna ankieta w której udział biorą:
January
szczypek
Mati
Łukasz
Zapraszamy do głosowania
zgłaszać się, nieroby!:
mnowo pisze: Naprawdę, jestem pod ogromnym wrażeniem. Aż mi się bardziej zachciało napisać swój drugi alfabet...

Lypsky pisze: W związku z tym, iż żegnam się z jp, nie ukrywam, że chciałbym aby mój ostatni post był alfabetem vol.2 (za dużo ### bzdet wtedy naklepałem). jeśli jest taka opcja to zgłaszam się.

- mati888
- Juventino
jak głosujemy na imienników, to zaatakowałem Matiego 

Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, 19:33 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- mnowo
- Qualità Juventino
Usssspokój się... Puszczam przodem co bardziej gorliwychMiś Coccolino pisze: zgłaszać się, nieroby!:mnowo pisze: Naprawdę, jestem pod ogromnym wrażeniem. Aż mi się bardziej zachciało napisać swój drugi alfabet...![]()

Poza tym gdyby mi przyszło pisać alfabet vol.#2, to też będę innowacyjny! Napiszę go cyrylicą!

Głos w nowej ankiecie oddany, rzeczywiście niezły hardkor.
- Lypsky
- Juventino
Mam zbyt wielkie serce by zostawić was, może jeszcze na trochę zostanęMiś Coccolino pisze:Lypsky pisze: W związku z tym, iż żegnam się z jp, nie ukrywam, że chciałbym aby mój ostatni post był alfabetem vol.2 (za dużo ### bzdet wtedy naklepałem). jeśli jest taka opcja to zgłaszam się.
(choć z tym ostatnim postem to już przeszło?)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- January
- Juventino
Pewnie, że takMiś Coccolino pisze:miałem wiele rozterek, na kogo oddać głos. Zdecydowałem się na szczypka, mam nadzieję że reszta zacnej konkurencji nie będzie miała tego za złe.

Co do ankiety to mam bardzo poważnych przeciwników (jak i w poprzedniej), więc zdobycie chociażby przyzwoitej ilości głosów będzie sukcesem

Łukasz idzie jak burza

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Dzięki, ale... Jak mogłeś im to zrobić? ;]Miś Coccolino pisze:miałem wiele rozterek, na kogo oddać głos. Zdecydowałem się na szczypka, mam nadzieję że reszta zacnej konkurencji nie będzie miała tego za złe.
Podpisuję się pod tym ;]January pisze:Co do ankiety to mam bardzo poważnych przeciwników (jak i w poprzedniej), więc zdobycie chociażby przyzwoitej ilości głosów będzie sukcesem
- Łukasz
- Juventino
Nie ma to jak asekuracja, co?Mati pisze:mój będzie pewnie bardzo nieciekawy
Masz mój głos.
- stahoo
- Juventino
- FalsoVero
- Juventino
I się nie zawiodłem. Alfabet prosty a takowego oczekiwałem. Bardzo miło się czyta. Masz dość ciekawe zainteresowania. Pies przekozackistahoo pisze:Zapraszam!Alfabet gotowy!

EDIT: Możecie się śmiać ale tekst u Staha "Skąd: kaczory xDD" kojarzył mi się z naszymi bliźniakami a tutaj chodzi o jego miejscowość xD
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, 19:17 przez FalsoVero, łącznie zmieniany 1 raz.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Łukasz
- Juventino
Sympatyczny alfabet, dobrze się czytało.