Serie A (21): Udinese 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 08:32

dzakson88 pisze:
Miś Coccolino pisze:jesli chcesz podejmowac jakakolwiek dyskusje, przedstaw swoj punkt widzenia.
Ja już odpowiednie wnioski wyciągnąłem, chcesz mi coś wytknąć - udowodnij.
Dwóch kolegów wyżej już sie nad Tobą zlitowało i wyjasnilo o co chodzi. Prościej się już nie da.
Jeśli wierzycie w bajeczkę, jak to dobroduszny Gigi chce nam dać 100 mln euro, to tylko Wasza sprawa. łykacie wszystko jak pelikany. Facet najwidoczniej chciałby grać w Premiership, zostać rekordzistą trasnferowym, zarabiać kupe kasy a to co mówi jest jedynie dobrą wymówką. calciopoli nic Was nie nauczyło ?
Swoją drogą - jak ktoś ma inne zdanie na temat udzielonego wywiadu, to znaczy że go niedokładnie przeczytał? :whistle: tylko na tyle cie stać ?

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 08:44

Wszystko o meczu zostało napisane, wszyscy (słusznie) zbluzgani. Udinese zagrało wczoraj tak jak powinien grać Juventus, a my zagraliśmy tak jak gralo ostatnio Udinese. Ale wkońcu ile mogliśmy jechać na farcie. Siena, Lazio, Fiorentina - zdobyliśmy z nimi 7 punktów, ale jakbyśmy zdobyli 2 to nie moglibyśmy mieć pretensji. W tym roku gramy padakę (wyjatek Catania), i wkońcu dostaliśmy po dupie. To co wczoraj wyprawialiśmy na bosku to jakiś koszmar. Nie mam pretensji do Buffona, Marchisio, Trezeguet i Iaquinty. Reszta powinna zapierniczać do Turynu z buta po meczu. Grygera, Marchionni i Nedved pnnizej krytyki. Teraz wychodzą ciągłe kontuzje i brak zmienników (choć Nedved pewnie grałby i ze złamaną nogą). Jeśli po sezonie nie wyciągnie się konsekwencji wobec naszego "sztabu medycznego" to w następnym będzie jeszcze gorzej.
O czym myślał Ranieri wprowadzając Poulsena za Sissoko kiedy na boisku Nedved zapewne myślał o respiratorze ? Nie wiem, chyba po raz kolejny Claudio nie widzi co się dzieje na boisku. Oczywiście po meczu zapewne stwiedzi "Udinese postawiło nam trudne warunki, ale jestem zadowolony z moich piłkarzy bo walczyli do końca. Inter ? odskoczyli nam na 6 punktów, ale nie powiedzieliśmy jeszcze ostatniego słowa" :rotfl:
Jeśli w następnym meczu wybiegną Legro, Grygera, Nedved i Marchionni to padnę ze śmiechu nad zmysłem trenerskim Ranieriego.

Ale spokojnie Panie i Panowie, Mr. Secco zapewnia, że transfery są nam niepotrzebne i po wczorajszym meczu napewno to zdanie potwierdzi.

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 09:08

SirRose pisze:Zmiany Ranieriego też idiotyczne, zejście MM jeszcze bardziej nas pogrążyło. W końcu to on mimo że najlepszy nie jest ostatnio był głównym asystentem przy bramkach.
Przegrywaliśmy. Ranieri zaryzykował przejście na 4-3-3. Moim zdaniem - teoretycznie - to była dobra zmiana.
SirRose pisze:Nie mam pojęcia czemu nie wszedł DeCeglie za Nedveda.
Tego też nie rozumiem. To byłaby zdecydowanie bardziej zasadna zmiana niż wejście Poulsena za Momo, które nie wnosiło nic.
FalsoVero pisze:nie wiem co robi Molinaro...
Ja też nie wiem, co on tam robi, ale po tym meczu do niego mieć pretensji nie można. Jak na siebie zagrał przyzwoicie.
FalsoVero pisze:Poulsen wielkie ZERO i kłade, że wrócił po przerwie!
Poulsen grał w tym meczu poprawnie. Czego się po nim spodziewałeś? Że wejdzie, i pociągnie naszą grę? To nie jest taki piłkarz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 09:36

Bobek1991 pisze:I zaczyna się nagonka na Ranieriego. Było źle - ekstremalna krytyka, fenomenalnie wyszliśmy z kryzysu i znowu spokój. Jak wiemy, to zawodnicy grają na boisku, a do dziwnych zmian Claudio już się przyzwyczailiśmy. Swoją drogą nie wiem czy inne zmiany by coś wniosły. Nie ma sensu gdybać i wytykać błedy Claudio.
Zgadzam się. Najeżdzać na niego możecie sobie gdy już wszystko będzie stracone. Przegraliśmy pierwszy mecz od dłuższego czasu i od razu wyzwiska. Ostatnie mecze też graliśmy słabo, ale Inter mimo przewagi pkt wcale nie jest lepszy od nas, przecież widzimy co się dzieje. Ranieri sam sobie zgotował taki los, latem dostał piłkarzy jakich chciał i teraz musi się nimi dobrze rządzić. Najgorsze jest to, że on nigdy nie mówił nic konkretnego typu "Juve będzie walczyć o mistrza". Czasem jest strasznie nijaki...

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 09:43

Miś Coccolino pisze: Jak cie spotkam we Wrocku to w papke dostaniesz :> korzystając z dobrodziejstw naszej-klasy wiem gdzie studiujesz :prochno: nie mam dziś humoru
Kolezko, nie kozacz tak, bo Ci to uchem wyjdzie... Tez jestem z Wrocka, i co? Chcesz sie zmierzyc?

Pff... Przez neta kazdy mocny...

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Chuchu

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 09:52

Wasz fart wkońcu się musiał skończyć. Mam nadzieję, że na dobre. Juve od dłuższego czasu grało straszny piach i punkty zdobywali bardzo szczęśliwie :| Udinese zagrało o dwie klasy lepiej od Juve i możecie tylko dziękować gospodarzom, że wygrało tak nisko :| różnica punktowa pomiędzy Interem a Juve znowu wynosi 6 punktów :)

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 09:57

Trzeba zaznaczyc, że Udinese zagralo mecz życia. A podkresle tutaj kapitalną grę Zapaty, Domizziego i Cody, na miejscu ktorego walnął bym ze dwa razy Iaquintę.
A do pomylek Fedka dojdzie jeszcze "czarna dama" i mylenie Marchisio z Marchionnim... Co sie z nim stalo po odejsciu z TVP?

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 10:01

@Chuchu, mam pytanie, czy mecz Juventusu nie trwał równolegle z meczem Interu? :o

edit.

Ok, my mistake
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2009, 10:16 przez Niasty, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 10:05

Chuchu pisze:Wasz fart wkońcu się musiał skończyć. Mam nadzieję, że na dobre. Juve od dłuższego czasu grało straszny piach i punkty zdobywali bardzo szczęśliwie :| Udinese zagrało o dwie klasy lepiej od Juve i możecie tylko dziękować gospodarzom, że wygrało tak nisko :| różnica punktowa pomiędzy Interem a Juve znowu wynosi 6 punktów :)
Wy za to gracie piękne, porywające spotkania, niczym Barcelona :whistle: Wręcz zmiatacie wszystkich rywali...

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 10:06

Niasty pisze:@Chuchu, mam pytanie, czy mecz Juventusu nie trwał równolegle z meczem Interu? :o
Dziś o 8 rano na ps była powtórka.

Obrazek
Chuchu

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 10:09

Niasty pisze:@Chuchu, mam pytanie, czy mecz Juventusu nie trwał równolegle z meczem Interu? :o
trwało, a co to wnosi do dyskusji?? :roll: po to są powtórki na Polsacie Sport, żeby sobie, można było obejrzeć jak się nie widziało :roll:

nie twierdzę, że gramy super, ale jak wygrywamy, to absolutnie zasłużenie, a jak gramy gorzej, to poprostu remisujemy albo przegrywamy :roll:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 10:16

Chuchu pisze:
trwało, a co to wnosi do dyskusji?? :roll: po to są powtórki na Polsacie Sport, żeby sobie, można było obejrzeć jak się nie widziało :roll:

nie twierdzę, że gramy super, ale jak wygrywamy, to absolutnie zasłużenie, a jak gramy gorzej, to poprostu remisujemy albo przegrywamy :roll:
przyszedłeś tu uprawiać masturbacje?
jakoś nie było cię widać, jak zbieraliście po dupie od Atalanty/o\

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 10:25

jestescie gorsi niz te dresy co chodza na mecz. przyszedl chlopak z interu powiedzial calkowita prawde nawet nie napisal nic zlosliwego a dla bluzgajacych go mam nadzieje kartki poleca bo az przykro was czytac.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 10:35

Po co w ogóle odpowiadać na głupie zaczepki? Potem znowu zrobi sie tu syf jak w temacie o interze... Przyszedł, napisał, nie wiem co dalej zrobił, ale czy nie da się choć raz tego olać? Raz nie odpisać?

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2009, 10:44

Chuchu pisze:
nie twierdzę, że gramy super, ale jak wygrywamy, to absolutnie zasłużenie
Hahaha :lol: .To się w głowie nie mieści!! Tak tak, inter wygrywa wszystkie mecze absolutnie zasłużenie, jak się można z tym sprzeczać! -:- Zmień sobie nick na "ślepy fan 2" będzie was już dwóch na tym forum. fcinter.pl - tam jest odpowiednie forum dla ciebie. Wracaj tam skąd przyszedłeś.

Zablokowany