Juventus w LM
- Locke
- Juventino
Hehe tak właśnie.A ja proponuje żeby powtarzać jeszcze do tego "Inter - Manu" lub "Inter - Barca" Very Happy
Jeśli oba oba życzenia się sprawdzają, będzie to dla nas niezły prezent na święta.
Dobra wiadomość dla tych co zamiast Eurosportu mają TVP Sport! Losowanie o 12 także na TVP Sport.

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Skąd u Was ta pewność, że Inter nie podoła obu tym drużynom? Jakiekolwiek cieszenie się z wylosowanego przeciwnika też bym sobie darował. Ja osobiście od wylosowania tego niby kopciuszka bardziej cieszyłbym się z Hiszpanów, z którymi jak pokazuje historia umiemy grac. Z Anglikami niezbyt szczególnie nam idzie, za to Lyon i Sporting to dla mnie póki co wielka niewiadoma, obie te drużyny mogą się okazac takim samym cieniasem jak L'pool w 04/05.Tavarisz_Saszka pisze:Hehe tak właśnie.A ja proponuje żeby powtarzać jeszcze do tego "Inter - Manu" lub "Inter - Barca" Very Happy
Jeśli oba oba życzenia się sprawdzają, będzie to dla nas niezły prezent na święta.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dokładnie...Przeciwnik teoretycznie silniejszy może się okazać łatwiejszy do wyeliminowania...Doskonale wiemy przecież,że Juve nie ma problemu z mobilizacją i zachowaniem koncentracji w spotkaniach z tymi najsilniejszymi-skupienie w takich pojedynkach jest czymś naturalnym i przychodzi samoczynnie.Lyon czy Sporting mogą sporo namieszać...Wystarczy sobie przypomnieć pojedynek z Werderem,kiedy to Emerson cudem uratował zespół od wyeliminowania z LM,podczas gdy nas skład był "o niebo" lepszy od swojego odpowiednika z Bremy...Siewier pisze:Skąd u Was ta pewność, że Inter nie podoła obu tym drużynom? Jakiekolwiek cieszenie się z wylosowanego przeciwnika też bym sobie darował. Ja osobiście od wylosowania tego niby kopciuszka bardziej cieszyłbym się z Hiszpanów, z którymi jak pokazuje historia umiemy grac. Z Anglikami niezbyt szczególnie nam idzie, za to Lyon i Sporting to dla mnie póki co wielka niewiadoma, obie te drużyny mogą się okazac takim samym cieniasem jak L'pool w 04/05.Tavarisz_Saszka pisze:Hehe tak właśnie.A ja proponuje żeby powtarzać jeszcze do tego "Inter - Manu" lub "Inter - Barca" Very Happy

- Ivory
- Juventino
Liczę na wylosowanie drużyn grających ofensywnie a zapominających o obronie np. Sporting. byłbym very happy.
Wolałbym uniknąć Arsenalu, gdyż uważam że nawet wylosowanie Chelsea nie byłoby złe, zapewne byłyby straszne szachy w dwumeczu z Blues
Wolałbym uniknąć Arsenalu, gdyż uważam że nawet wylosowanie Chelsea nie byłoby złe, zapewne byłyby straszne szachy w dwumeczu z Blues
- Czachor
- Juventino
trafiliśmy na Chelsea od razu w pierwszej fazie jest raczej średnio zadowolony, no ale jak chcemy wygrać CL to na kogo byśmy nie trafili musimy wygrywać
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2008, 12:12 przez Czachor, łącznie zmieniany 2 razy.
- D-Rose
- Juventino
Chelsea... kurdeeee! ja tak czulem poprostu. no coz, jak chcemy zdobyc Lige Mistrzów to nie mozemy sie ich bac. Ale trzeba powiedziec ciezko bedzie...
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2008, 12:13 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.
- Winner
- Juventino
Niestety trafiliśmy najgorzej jak tylko można mocna drużyna w dodatku mamy lekki kompleks Angielskich drużyn :doh:
Aż 3 Angielsko - Włoskie pojedynki :shock:
Aż 3 Angielsko - Włoskie pojedynki :shock:
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2008, 12:17 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- D-Rose
- Juventino
Juz nie przesadzajmy, napewno bedzie ciezko, ale kazda druzyne sie da pokonacyanquez pisze:pozamiatane! Chelsea((

- pan Zambrotta
- Juventino
Nie ma co lamentować, trzeba ich pokonać.
Zwisa mi co teraz sobie pomyślicie, ale życzę Interowi wygrania z MU. 3 pojedynki włosko-angielskie. Nie chcę, by mówiono jaka ta anielska jest silna, a calcio słabe. Trzeba dokopać angolom i tyle. Tak samo lepiej, żeby Roma pokonala Arsenal. Niech to bedzie szok dla Anglików.
Zwisa mi co teraz sobie pomyślicie, ale życzę Interowi wygrania z MU. 3 pojedynki włosko-angielskie. Nie chcę, by mówiono jaka ta anielska jest silna, a calcio słabe. Trzeba dokopać angolom i tyle. Tak samo lepiej, żeby Roma pokonala Arsenal. Niech to bedzie szok dla Anglików.