Kontuzje
- Monte Cristo
- Juventino
No co wy to przecierz nasz swietny sztab medyczny 
Tak samo bylo gdy Camor doznal kontuzjii ramienia i mial wrocic po dwoch tygodniach i wrocil po dwoch miesiacach bo w trakcie rehabilitacji doznal jakiegos innego urazu
Pewnie Tiago leczac uraz szczeki dozna urazu miesni
A tak juz na powaznie to nie wiem ile prawdy o tym Mauro i jego zebrami, ale jesli to miesnie uda to znak ze Camor juz coraz czesciej bedzie nam sie psul... Coz, wiek robi swoje, musimy chyba zaczac rozgladac sie za kims perspektywicznym na ta pozycje.

Tak samo bylo gdy Camor doznal kontuzjii ramienia i mial wrocic po dwoch tygodniach i wrocil po dwoch miesiacach bo w trakcie rehabilitacji doznal jakiegos innego urazu
Pewnie Tiago leczac uraz szczeki dozna urazu miesni

A tak juz na powaznie to nie wiem ile prawdy o tym Mauro i jego zebrami, ale jesli to miesnie uda to znak ze Camor juz coraz czesciej bedzie nam sie psul... Coz, wiek robi swoje, musimy chyba zaczac rozgladac sie za kims perspektywicznym na ta pozycje.
- Monte Cristo
- Juventino
No wlasnie czytalem o tym zebru Camora, coz pech tak jak z tym biodrem czy ramieniem...
Tez naciagnal sobie miesen w udzie... co z tymi miesniami u naszych zawodnikow? Moze to od tego ciaglego trenowania na sali gimnastycznej?
EDIT, Tigmar:
Tez naciagnal sobie miesen w udzie... co z tymi miesniami u naszych zawodnikow? Moze to od tego ciaglego trenowania na sali gimnastycznej?
EDIT, Tigmar:
Ale w pierwszej polowie upadl gwaltownie na ziemie i trzymal sie wlasnie za zebra jesli mnie pamiec nie myli i zszedl na chwile z boiska.przecież on kurde schodził wczoraj kulejąc?
czy ja za dużo wypiłem?
- stahoo
- Juventino
[*] Camor...
To jest jakas komedia. Inaczej tego określić nie mogę. Camor gra(ł) chyba mniej niż Giovinco, a to juz nie lada wyczyn.
Po sezonie trzeba kupic 2 bocznych pomocników, albo przejść na 4-3-1-2 bo drużyna która swoją gre opiera na skrzydłach, a nie ma skrzydłowych daleko nie zajdzie...
To jest jakas komedia. Inaczej tego określić nie mogę. Camor gra(ł) chyba mniej niż Giovinco, a to juz nie lada wyczyn.
Po sezonie trzeba kupic 2 bocznych pomocników, albo przejść na 4-3-1-2 bo drużyna która swoją gre opiera na skrzydłach, a nie ma skrzydłowych daleko nie zajdzie...
- darek
- Juventino
O ja czemu to Marco nie jest taki kruchy? To się w głowie nie mieści.
Złapie Camor kontuzje, sztab mówi, że wróci za miesiąc. Wraca za dwa. Wchodzi w jakimś meczu na 5 minut, w następnym wychodzi w pierwszym składzie na 45 minut, w kolejnym na 60, no a w następnym łapie kontuzje. I tak w kółko. Smutne ale prawdziwe.
Niech wraca Salihamidzić. Marchionni to jest jakaś pomyłka...
Złapie Camor kontuzje, sztab mówi, że wróci za miesiąc. Wraca za dwa. Wchodzi w jakimś meczu na 5 minut, w następnym wychodzi w pierwszym składzie na 45 minut, w kolejnym na 60, no a w następnym łapie kontuzje. I tak w kółko. Smutne ale prawdziwe.
Niech wraca Salihamidzić. Marchionni to jest jakaś pomyłka...
- KeRmit19
- Juventino
Nie no to juz jest naprawdę katastrofa... Widziec Camoraa na boisku w tym sezonie to jak wygrac los na loterii
Wyglada na to, ze dochodzi nam kolejny transfer. 2 bocznych pomocnikow, boczny obronca. Tylko skad na to pieniadze? Nie pozostaje nic innego jak tylko wygrac LM... 

- Winner
- Juventino
Ja naprawdę nie wiem albo on ma osteoporozę albo to ma podłoże psychiczne jak można zagrać góra 2 mecz i mieć z 2 miesięczną kontuzję znowu z jeden mecz i znowu kontuzja to jest naprawdę dziwne.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- paruf
- Juventino
Panowie wraca ciągle jak bumerang temat mercato i ściągnięcia wartościowych graczy. Uwielbiam Camora, ale potrzebujemy go na boisku a nie na liście z czerwonym krzyżykiem koło nazwiska. Też zastanawia mnie ta kontuzja, schodzi z boiska przez mięsień a dzień po mamy połamane żebra, czyżby CR mu za silnego kuksańca sprzedał ? 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
O Camorze możemy już zapomnieć, to kiepski dramat co się dzieje. Nie ubolewałbym nad tym, gdyby mial on godnego zastępcę.
Wydaje mi się, że Mauro już w tym nie zobaczymy, a jeśli to na 2-3 mecze. To jakaś paranoja, ktorej ja nigdy nie pojmę. W mercato trzeba szukać odrazu dla niego zastępcy, inaczej nasz zarząd po raz kolejny pokaże, że nie ma glowy na karku.
Osobiście na prawą dałbym teraz Sebe...
Wydaje mi się, że Mauro już w tym nie zobaczymy, a jeśli to na 2-3 mecze. To jakaś paranoja, ktorej ja nigdy nie pojmę. W mercato trzeba szukać odrazu dla niego zastępcy, inaczej nasz zarząd po raz kolejny pokaże, że nie ma glowy na karku.
Osobiście na prawą dałbym teraz Sebe...

- Vincitore
- Juventino
Dokładnie!Dragon pisze: Osobiście na prawą dałbym teraz Sebe...
Nie pojmę dlaczego Ranieri nie próbuje nawet ustawiać Giovinco na prawej stronie, zważywszy na to że Seba jest prawonożny i spokojnie może zastąpić Camoranesiego. Mało tego grał już jeden mecz na prawej pompie z BATE i zaliczył dwie świetne asysty. Myślę jednak że nie ma co liczyć na Giovinco, bo pewnie i tak zobaczymy Marchionniego i znów będę musiał się katować jego grą ...
- leniup
- Redaktor
Pół sezonu oczekiwania, kiedy wreszcie Camor wróci, a to mięśnie a to bark a to co innego, miał być na Milan a nie był nawet na mecz miesiąc później gotowy. Teraz kiedy w końcu wrócił i zaczął powoli dochodzić do formy znów out.. A taką miałem nadzieję pana Marchionniego oglądać już tylko sporadycznie do końca sezonu. To będzie niestety droga przez mękę... I to jeszcze teraz, gdy zbliżają się najważniejsze mecze... dramat :x
- Kubba
- Juventino
Po prosru szkoda słów. Znów będziemy oglądać MM który gra padake. Genialnie. Ja nie wiem dlaczego Ranieri tego nie widzi. Najlepiej by było dać szanse Giovinco, żeby pokazał czy nadaje się na gracza zastępującego Camora. Myśle, że grałby lepiej niż MM....
Co chwile kontuzje a żadnych dobrych zmienników. [/list]
Co chwile kontuzje a żadnych dobrych zmienników. [/list]
- Szymek
- Juventino
W obliczu tego, co ostatnio dzieje się z naszą prawą stroną, naszym priorytetem powinien być nie następca Nedveda, tylko prawy pomocnik. Gdy gdy na lewej flance gra Giovinco lub De Ceglie to chociaż robią trochę wiatru, czego nie można powiedzieć o Marchionnim... Przykre jest to, co ostatnio dzieje się z Camorem, piłkarz z porcelany dosłownie. Ciekawe co mu teraz w głowie siedzi, przecież w takiej sytuacji nietrudno stracić zapał... Nich wraca szybko do zdrowia.