Liga Mistrzów 2008/2009
- Okoni
- Juventino
Dokładnie w 85Dominik10 pisze:Ale zawodnicy Violi na pewno odczuwają lekki niedosyt bo przeceiż prowadzili 2:0 a bramkę wyrównującą stracili jak się nie mylę w 88 minucie.shnatyk pisze:Podziwiam Fiorentine, na wyjeździe 2:2 z Lyonemoby wyszli z swojej grupy...remis z nimi na początku sezonu wydaje się teraz cenniejszy.
Raczej nie mamy szans
- ewerthon
- Juventino
Dopisałem się już wczoraj

Oby im wszystkich się to nie sprawdzilo i obyśmy to my mieli racje

- Dominik10
- Juventino
Ale po co to lepiej jeśli nikt na nas nie stawia. Potem niech będzie nasze zwycięstwo niespodzianką. Ale już tak na szczerze to wątpie aby Juve wygrało LM. TO są jeszcze zbyt duże progi, ale może za rok któż to wie.gladston pisze:Dopisałem się już wczoraj. Ale Juve ma marne szanse. Tam to zwykle sezonowcy głosują na Manu
![]()
Oby im wszystkich się to nie sprawdzilo i obyśmy to my mieli racje

- stahoo
- Juventino
Duże progi? Nie, to jest loteria. Kogo trafimy po wyjściu z grupy, po jakich meczach w lidze nasi przeciwnicy beda z nami grać, czy bedziemy walczyc o scudetto, czy nasi przeciwnicy beda walczyc bardziej o LM czy o mistrzostwo swojego kraju, ile będziemy miec kontuzji, ile oni beda mieć itd. Niby czemu w w ostatnich latach w finale LM widzielis,my takie druzyny jak: Porto i Monaco?
- Dominik10
- Juventino
To był jeden sezon, który już ani razu się nie powtórzył. Przecież raz na jakis czas takie kluby będą dochodzić do finału nie zawsze będzie to ciagle Barcelona, Chelsea czy Manchester.stahoo pisze:. Niby czemu w w ostatnich latach w finale LM widzielis,my takie druzyny jak: Porto i Monaco?
- stahoo
- Juventino
Dlatego mamy szanse
W LM zakładac mozna wyjście z grupy (6 meczy, 3 u siebie, chociaz nie mozna głupio gubic punktów). Dalej to juz jest loteria, o której pisałem wcześniej. Oczywiście nie zaprzeczam, że przydatna rzeczą jest Messi, Ronaldo, Kaka czy Buffon w druzynie 

- einherjar
- Juventino
Sądząc po obecnej formie wyżej wymionionych to Juve z Gigi'm w bramce rzeczywiście ma przewagęstahoo pisze:... że przydatna rzeczą jest Messi, Ronaldo, Kaka czy Buffon w druzynie

Ambicję i oczekiwania są duże ale takie wypowiedzi jak ostatnio Legro o tym, że cieszyłby się z 0:0 pokazują jak wysoki jest poziom.
Bardzo bym chciał szczególnie ze względu na Nedveda i innych "weteranów" żeby wygrali LM ale rozum podpowiada że jeszcze nie w tym roku.
Ale wierzyć trzeba do końca, może akurat się chłopaki rozpędzą

- Sapo
- Juventino
W najbliższą środę TVP2 uraczy nas świetnym spotkaniem jakim jest mecz między liverpoolem a PSV Eindhoven :lol: W środę są dwa inne, według mnie ciekawsze spotkania: Atletico Madryt vs Olympique Marsylia, czy choćby inter vs Werder. Ale nieeee.... koniecznie musi być angielska drużyna, bo Premiershit jest najlepsza i w ogóle :roll: Dobrze, że mam Premiere 

- pan Zambrotta
- Juventino
Sapo_JuveFan pisze:W najbliższą środę TVP2 uraczy nas świetnym spotkaniem jakim jest mecz między liverpoolem a PSV Eindhoven :lol: W środę są dwa inne, według mnie ciekawsze spotkania: Atletico Madryt vs Olympique Marsylia, czy choćby inter vs Werder. Ale nieeee.... koniecznie musi być angielska drużyna, bo Premiershit jest najlepsza i w ogóle :roll: Dobrze, że mam Premiere
Regulamin punkt 3. pisze:g) Wszelkie przejawy rasizmu klubowego (przekręcanie nazw klubów, obraźliwe avatary czy podpisy, znieważanie klubów i ich piłkarzy, działaczy oraz kibiców) będą bezwzględnie karane.
Czy na Onecie leci dosłownie KAZDY mecz LM? Coś nie chce mi się wierzyć, skoro n-ka transmituje 4. Onet miałby całe 8?
- Sapo
- Juventino
Misiu, literówka każdemu może się zdarzyćMiś Coccolino pisze:Regulamin punkt 3. pisze:g) Wszelkie przejawy rasizmu klubowego (przekręcanie nazw klubów, obraźliwe avatary czy podpisy, znieważanie klubów i ich piłkarzy, działaczy oraz kibiców) będą bezwzględnie karane.
Czy na Onecie leci dosłownie KAZDY mecz LM? Coś nie chce mi się wierzyć, skoro n-ka transmituje 4. Onet miałby całe 8?
- KeRmit19
- Juventino
No i prosze, Real jednak wygral z Zenitem na ich terenie. To, co wg wielu bylo malo prawdopodobne(przyznaje sie, ze ja tez w to bardzo watpilem) stalo sie faktem. Teraz tylko rozjechac BATE i mamy 6 pktow przewagi nad 3 druzyna po 2 meczach :-D Bardzo dobrze sie to dla nas uklada poki co 8). Licze, ze z Realem zdobedziemy minimum 2-4 pktow, a potem zwyciestwo nad Bialorusinami i o awans mozemy byc spokojni
Oby tak sie stalo
Zenit - Real 1:2 (1:2)
4' (Gol samobójczy) T.Hubocan
25' Danny
31' R.van Nistelrooy

- Sapo
- Juventino
Teraz jak czytam, to ten post wygląda bardzo niedorzecznie, choć przed dzisiejszym meczem myślałem identycznie. :doh:KeRmit19 pisze:No i prosze, Real jednak wygral z Zenitem na ich terenie. To, co wg wielu bylo malo prawdopodobne(przyznaje sie, ze ja tez w to bardzo watpilem) stalo sie faktem. Teraz tylko rozjechac BATE i mamy 6 pktow przewagi nad 3 druzyna po 2 meczach :-D Bardzo dobrze sie to dla nas uklada poki co 8). Licze, ze z Realem zdobedziemy minimum 2-4 pktow, a potem zwyciestwo nad Bialorusinami i o awans mozemy byc spokojniOby tak sie stalo
4' (Gol samobójczy) T.Hubocan
25' Danny
31' R.van Nistelrooy