Liga Mistrzów 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 18:18

Dominik10 pisze:
shnatyk pisze:Podziwiam Fiorentine, na wyjeździe 2:2 z Lyonem :bravo: oby wyszli z swojej grupy...remis z nimi na początku sezonu wydaje się teraz cenniejszy.
Ale zawodnicy Violi na pewno odczuwają lekki niedosyt bo przeceiż prowadzili 2:0 a bramkę wyrównującą stracili jak się nie mylę w 88 minucie.
Dokładnie w 85 :wink:
ellasar pisze: http://rozmowy.onet.pl/1616,1,sonda.html

ankieta kto wygra. zróbmy z juve faworyta:P
Raczej nie mamy szans :wink: Poza tym jaki to ma sens?

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 18:34

ellasar pisze:http://rozmowy.onet.pl/1616,1,sonda.html

Dopisałem się już wczoraj :D . Ale Juve ma marne szanse. Tam to zwykle sezonowcy głosują na Manu :P

Oby im wszystkich się to nie sprawdzilo i obyśmy to my mieli racje :prochno:

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 18:37

gladston pisze:
ellasar pisze:http://rozmowy.onet.pl/1616,1,sonda.html

Dopisałem się już wczoraj :D . Ale Juve ma marne szanse. Tam to zwykle sezonowcy głosują na Manu :P

Oby im wszystkich się to nie sprawdzilo i obyśmy to my mieli racje :prochno:
Ale po co to lepiej jeśli nikt na nas nie stawia. Potem niech będzie nasze zwycięstwo niespodzianką. Ale już tak na szczerze to wątpie aby Juve wygrało LM. TO są jeszcze zbyt duże progi, ale może za rok któż to wie. :P

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 19:05

Duże progi? Nie, to jest loteria. Kogo trafimy po wyjściu z grupy, po jakich meczach w lidze nasi przeciwnicy beda z nami grać, czy bedziemy walczyc o scudetto, czy nasi przeciwnicy beda walczyc bardziej o LM czy o mistrzostwo swojego kraju, ile będziemy miec kontuzji, ile oni beda mieć itd. Niby czemu w w ostatnich latach w finale LM widzielis,my takie druzyny jak: Porto i Monaco?

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 19:11

stahoo pisze:. Niby czemu w w ostatnich latach w finale LM widzielis,my takie druzyny jak: Porto i Monaco?
To był jeden sezon, który już ani razu się nie powtórzył. Przecież raz na jakis czas takie kluby będą dochodzić do finału nie zawsze będzie to ciagle Barcelona, Chelsea czy Manchester.

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 19:16

Dlatego mamy szanse ;) W LM zakładac mozna wyjście z grupy (6 meczy, 3 u siebie, chociaz nie mozna głupio gubic punktów). Dalej to juz jest loteria, o której pisałem wcześniej. Oczywiście nie zaprzeczam, że przydatna rzeczą jest Messi, Ronaldo, Kaka czy Buffon w druzynie ;)

einherjar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 23:58

stahoo pisze:... że przydatna rzeczą jest Messi, Ronaldo, Kaka czy Buffon w druzynie ;)
Sądząc po obecnej formie wyżej wymionionych to Juve z Gigi'm w bramce rzeczywiście ma przewagę :P .
Ambicję i oczekiwania są duże ale takie wypowiedzi jak ostatnio Legro o tym, że cieszyłby się z 0:0 pokazują jak wysoki jest poziom.
Bardzo bym chciał szczególnie ze względu na Nedveda i innych "weteranów" żeby wygrali LM ale rozum podpowiada że jeszcze nie w tym roku.
Ale wierzyć trzeba do końca, może akurat się chłopaki rozpędzą :)

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2008, 23:18

W najbliższą środę TVP2 uraczy nas świetnym spotkaniem jakim jest mecz między liverpoolem a PSV Eindhoven :lol: W środę są dwa inne, według mnie ciekawsze spotkania: Atletico Madryt vs Olympique Marsylia, czy choćby inter vs Werder. Ale nieeee.... koniecznie musi być angielska drużyna, bo Premiershit jest najlepsza i w ogóle :roll: Dobrze, że mam Premiere :whistle:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2008, 09:58

Sapo_JuveFan pisze:W najbliższą środę TVP2 uraczy nas świetnym spotkaniem jakim jest mecz między liverpoolem a PSV Eindhoven :lol: W środę są dwa inne, według mnie ciekawsze spotkania: Atletico Madryt vs Olympique Marsylia, czy choćby inter vs Werder. Ale nieeee.... koniecznie musi być angielska drużyna, bo Premiershit jest najlepsza i w ogóle :roll: Dobrze, że mam Premiere :whistle:
Regulamin punkt 3. pisze:g) Wszelkie przejawy rasizmu klubowego (przekręcanie nazw klubów, obraźliwe avatary czy podpisy, znieważanie klubów i ich piłkarzy, działaczy oraz kibiców) będą bezwzględnie karane.

Czy na Onecie leci dosłownie KAZDY mecz LM? Coś nie chce mi się wierzyć, skoro n-ka transmituje 4. Onet miałby całe 8?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2008, 10:27

Ciekawe czym się kieruje tvp2 pokazując taki mecz :roll: Przecież Dudek już w liverpoolu nie gra. 8)

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2008, 10:32

Michał`fcj pisze:Ciekawe czym się kieruje tvp2 pokazując taki mecz :roll: Przecież Dudek już w liverpoolu nie gra. 8)
Ale grał? Grał. Wystarczy :prochno:

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2008, 10:36

mnowo pisze:
Michał`fcj pisze:Ciekawe czym się kieruje tvp2 pokazując taki mecz :roll: Przecież Dudek już w liverpoolu nie gra. 8)
Ale grał? Grał. Wystarczy :prochno:
W Juve grał Boniek :P

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2008, 13:37

Miś Coccolino pisze:
Regulamin punkt 3. pisze:g) Wszelkie przejawy rasizmu klubowego (przekręcanie nazw klubów, obraźliwe avatary czy podpisy, znieważanie klubów i ich piłkarzy, działaczy oraz kibiców) będą bezwzględnie karane.

Czy na Onecie leci dosłownie KAZDY mecz LM? Coś nie chce mi się wierzyć, skoro n-ka transmituje 4. Onet miałby całe 8?
Misiu, literówka każdemu może się zdarzyć :wink:

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2008, 20:29

No i prosze, Real jednak wygral z Zenitem na ich terenie. To, co wg wielu bylo malo prawdopodobne(przyznaje sie, ze ja tez w to bardzo watpilem) stalo sie faktem. Teraz tylko rozjechac BATE i mamy 6 pktow przewagi nad 3 druzyna po 2 meczach :-D Bardzo dobrze sie to dla nas uklada poki co 8). Licze, ze z Realem zdobedziemy minimum 2-4 pktow, a potem zwyciestwo nad Bialorusinami i o awans mozemy byc spokojni :dance: Oby tak sie stalo

Zenit - Real 1:2 (1:2)
:ball: 4' (Gol samobójczy) T.Hubocan
:ball: 25' Danny
:ball: 31' R.van Nistelrooy

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2008, 23:06

KeRmit19 pisze:No i prosze, Real jednak wygral z Zenitem na ich terenie. To, co wg wielu bylo malo prawdopodobne(przyznaje sie, ze ja tez w to bardzo watpilem) stalo sie faktem. Teraz tylko rozjechac BATE i mamy 6 pktow przewagi nad 3 druzyna po 2 meczach :-D Bardzo dobrze sie to dla nas uklada poki co 8). Licze, ze z Realem zdobedziemy minimum 2-4 pktow, a potem zwyciestwo nad Bialorusinami i o awans mozemy byc spokojni :dance: Oby tak sie stalo

Zenit - Real 1:2 (1:2)
:ball: 4' (Gol samobójczy) T.Hubocan
:ball: 25' Danny
:ball: 31' R.van Nistelrooy
Teraz jak czytam, to ten post wygląda bardzo niedorzecznie, choć przed dzisiejszym meczem myślałem identycznie. :doh:

ODPOWIEDZ