TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- wojti-s
- Juventino
Z racji tego, że rusza nowy sezon podbijam temat 
Kuba prosił mnie aby zapytał czy nikt nie wybiera się na mecz z Violą na Strumykową ? Niestety w dramatycznych okolicznościach przyrody spłonęła mu karta graficzna
Mnie niestety nie będzie ciałem - w poniedziałek mam egzamin. Ale będę duchem.
Jak ktoś jest chętny to pisać, ja Kubie przekaże

Kuba prosił mnie aby zapytał czy nikt nie wybiera się na mecz z Violą na Strumykową ? Niestety w dramatycznych okolicznościach przyrody spłonęła mu karta graficzna

Mnie niestety nie będzie ciałem - w poniedziałek mam egzamin. Ale będę duchem.
Jak ktoś jest chętny to pisać, ja Kubie przekaże

- Brutalo
- Juventino
Nie, ja nie wpadam, czekałem na jakąś odpowiedź do wczoraj, i wkręciłem się z rodzicami do znajomych na wizytę, co mają C+ tak więc mnie nie będzie... a z resztą kupiłem rakietę fajek i lipnie ... stoję... finansowo oczywiście 8) następna kolejka z Udine, może puszczą to się wtedy ustawimy 

- PrzemekN
- Juventino
Nie muszę chyba mówić jaki mecz odbędzie się w środę :-D
Jak wiadomo, w TVP nie wiedzą co dobre, więc pokażą jakiś nudny mecz Manchesteru, a nam pozostaje NSport. Nie wiem, czy na strumykowej mają tą telewizję, ale jak tam nie będzie możliwości oglądania, to w Szwejku będzie transmisja. Tak więc, kto chętny na wyjście w środe o 20.45
Jak wiadomo, w TVP nie wiedzą co dobre, więc pokażą jakiś nudny mecz Manchesteru, a nam pozostaje NSport. Nie wiem, czy na strumykowej mają tą telewizję, ale jak tam nie będzie możliwości oglądania, to w Szwejku będzie transmisja. Tak więc, kto chętny na wyjście w środe o 20.45

- juveluck
- Juventino
Przemku a kiedy wrócisz do nas? Tęsknimy za Tobą. Wspominaliśmy Cię na wczorajszym meczu z udinese....PrzemekN pisze:Nie muszę chyba mówić jaki mecz odbędzie się w środę :-D

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- PrzemekN
- Juventino
Łukaszu, nie martw się, wracam już za 2 tygodniePrzemku a kiedy wrócisz do nas? Tęsknimy za Tobą. Wspominaliśmy Cię na wczorajszym meczu z udinese....
Też bardzo ze Wami tęsknie zwłaszcza podczas oglądanie meczów na moim superszybkim internecie 256 kbps

- Brutalo
- Juventino
Witam rezerwacja w Strumyku już zrobiona, będzie Wojti-S z Markiem, Evilboy, Krystian i Ja, ale zapraszamy jeszcze w.w i wszystkich chętnych 8)
- wojti-s
- Juventino
Może jeszcze przyjdzie God, rozmawiałem z nim wczoraj na gadu. Nie wiem co zresztą, napisałem do kilku osób esa, ale odpowiedzi brak.
W przypadku wygranej (zresztą, innej opcji pod uwagę nie biorę
) reflektuje ktoś jakiś bouns na mieście 8) 
W przypadku wygranej (zresztą, innej opcji pod uwagę nie biorę

- Brutalo
- Juventino
Ja z wiadomych ($) względów odpadam, zapłaciłem czesne i część komputera i komórki i jestem spłukany 8) ale szczęśliwy :lol: Do zobaczenia i zapraszam więcej osób 8) PrzemekN pewnie też będzie, bo pisał wcześniej o gotowości na wyjście 8) czyli optymalnie 7 osóbwojti-s pisze:W przypadku wygranej (zresztą, innej opcji pod uwagę nie biorę) reflektuje ktoś jakiś bouns na mieście 8)