Orange Ekstraklasa 2007/2008
- valsir
- Juventino
Piątek 26.10.
godz. 19:00 GKS Bełchatów - ŁKS Łódź X1
godz. 20:00 Lech Poznań - Cracovia Kraków (C+) 1
Sobota 27.10.
godz. 18:00 Widzew Łódź - Dyskobolia Grodzisk 2
godz. 18:00 Odra Wodzisław - Jagiellonia Białystok 1
godz. 18:00 Ruch Chorzów - Polonia Bytom X
godz. 18:00 Zagłębie Lubin - Zagłębie Sosnowiec 2
godz. 18:15 Korona Kielce - Górnik Zabrze (C+) X2
Niedziela 28.10.
godz. 19:30 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+) 2
no i przed nami najważniejszy mecz jesiennych kolejek :d
Sobota 27.10.
Niedziela 28.10.
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- sushi
- Juventino
Ta kolejka będzie bardzo ciekawa Wisła może odskoczyć na 8 pkt dla Legi ale łatwo raczej nie będzie miała . Jaga jedzie do Odry w Wodzisławiu na bardzo trudnym terenie liczę na chociaż 1 pkt i za tydzień zawita do nas Kolejarz . Powiem tak że pod względem kibicowania będzie się działo bo myślę że z Poznania kibice zawitają do Białegostoku
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- stahoo
- Juventino
A ja dzisiaj na Lech-Cracovia jade
Zdam relacje po meczu
Mimo ze bedzie to mecz przyajzni, licze na 3 pkt Kolejorza, bo to moze pozwolić jeszcze jesienia dogonic Wisłe, Korone itp. Krótko mówiąc zająć fotel lidera :roll:

Mimo ze bedzie to mecz przyajzni, licze na 3 pkt Kolejorza, bo to moze pozwolić jeszcze jesienia dogonic Wisłe, Korone itp. Krótko mówiąc zająć fotel lidera :roll:

- Conrad JUVE
- Juventino
Mimo iz jestem fanem (L) to nie bylbym taki pewny jej wygranej zauwaz jak gramy na wyjzadach z mocnymi druzynami np. Korona , Lech ale tak samo jak ty licze na wygrana , a co do typowania innych meczow mysle ze Lubin - Sosnowiec bedzie remis Belchatow tez remi i Korona wygra reszta tak samo pzdrvalsir pisze:Piątek 26.10.
Sobota 27.10.
Niedziela 28.10.
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Michal17
- Juventino
Miłość do klubu nie zna ceny... A rozsądek idzie swoją drogą...UlTrAs pisze:Nie wierze, że byłbyś w stanie postawić na takie rozstrzygnięcie jakiekolwiek pieniądzevalsir pisze: godz. 19:30 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+) 2
Zgotujemy chłopakom z Legii "urocze" przyjęcie na R22 :twisted:
- Chiellini3
- Juventino
I w meczu przyjazni w Poznaniu "Pasy" poległy z Poznanskim Lechem 3:1 szkoda tylko tej bramki straconej w koncówce ale no cóż niech bedzie że oddana po przyjacielsku gratulacje dla Lechitów za to zwyciestwo i nie rozumiem czemu "El Pato" wylecial z boiska w sumie wiem ze za domaganie sie kartki dla przeciwnika ale dalej nie potrafie tego ogarnac
- paku
- Juventino
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1-0 Źieńczuk 19`.
Widzów. 21 tyś
Sędzia: R. Małek (Zabrze)
No i po wygranej z Legią. Mecz może nie był porywający, ale nie stał też na niskim poziomie. Zasłużona wygrana Wisły.
A na trybunach jak ?
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5794.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5795.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5803.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5804.JPG
"Cała Żyleta płaczę ! Mistrza już nie zobaczę !"
Widzów. 21 tyś
Sędzia: R. Małek (Zabrze)

A na trybunach jak ?
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5794.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5795.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5803.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5804.JPG

- DeeJay
- Juventino
Wczoraj w magazynie Orange Ekstraklasy wypowiadał się polski korespondent La Gazzetty. Mówił, że na trybunach obecni byli przedstawiciele kilku włoski klubów ze środka tabeli. Przyznali, że hit naszej ligi to poziom dolnych rejonów Serie A lub górna półka Serie B.paku pisze:Mecz może nie był porywający, ale nie stał też na niskim poziomie.
- paku
- Juventino
Każdy ma inne odczucia. Ja oglądając Torino-Cagliari miałem wrażenie że gra Kmita Zabierzów z Motorem Lublin.DeeJay pisze:Wczoraj w magazynie Orange Ekstraklasy wypowiadał się polski korespondent La Gazzetty. Mówił, że na trybunach obecni byli przedstawiciele kilku włoski klubów ze środka tabeli. Przyznali, że hit naszej ligi to poziom dolnych rejonów Serie A lub górna półka Serie B.paku pisze:Mecz może nie był porywający, ale nie stał też na niskim poziomie.
- valsir
- Juventino
Mój optymizm jest uzasadniony bo to co pokazują w ostatnich meczach legioniści to delikatnie mówiąc "Żenua" mogli więc w końcu zaskoczyć, szczególnie ,że mecz bardzo ważny. No i zaskoczyli. Kiks Choto dzięki któremu gol padł oraz ożywili się na ostatnie 15 minut meczu. Może by to starczyło na jakąś inną drużynę w polskiej lidze ale nie na Wisłę. 8 punktów straty 3 miejsce i silna grupa pościgowa, będzie jeszcze ciekawie :] 5 meczów 15 ptk do zdobycia kto zgarnie pule ?? Legia =D
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Michal17
- Juventino
Pierwszy mecz w tym sezonie oglądałem w C+ a nie na R22 :płaczę: Grypa mnie położyła, nie byłem w stanie ruszyć się z łóżka więc niestety mogłem zapomnieć o pójściu na stadion i bardzo tego żałuję...
Piłkarsko wreszcie do Krakowa przyjechała drużyna godna Białej Gwiazdy. Przyznam szczerze, że kiedy kończyły się obie połowy mogłem odetchnąć z ulgą, bo właśnie w końcówkach Legia cisnęła niesamowicie. Przyznam szczerze, że Warszawiacy zasłużyli na bramkę, ale... Wisła zasłużyła na zwycięstwo, więc spokojnie mogło być 2:1 8)
Przestrzegam wszystkich przed skreślaniem Legii (tak jak spekulują gazety) bo ta drużyna jest już po 3 najtrudniejszych meczach w sezonie, mimo iż wszystkie przegrała (wyjazdy do Kielc, Poznania i oczywiście Krakowa). Zresztą sezon jeszcze nawet nie doszedł do połowy...
A w ogóle słyszałem, że jakiś kibic Legii opuszczał sektor D w samych slipkach... No ale jak się przychodzi do jaskini smoka w złych barwach :twisted:
Piłkarsko wreszcie do Krakowa przyjechała drużyna godna Białej Gwiazdy. Przyznam szczerze, że kiedy kończyły się obie połowy mogłem odetchnąć z ulgą, bo właśnie w końcówkach Legia cisnęła niesamowicie. Przyznam szczerze, że Warszawiacy zasłużyli na bramkę, ale... Wisła zasłużyła na zwycięstwo, więc spokojnie mogło być 2:1 8)
Przestrzegam wszystkich przed skreślaniem Legii (tak jak spekulują gazety) bo ta drużyna jest już po 3 najtrudniejszych meczach w sezonie, mimo iż wszystkie przegrała (wyjazdy do Kielc, Poznania i oczywiście Krakowa). Zresztą sezon jeszcze nawet nie doszedł do połowy...
A w ogóle słyszałem, że jakiś kibic Legii opuszczał sektor D w samych slipkach... No ale jak się przychodzi do jaskini smoka w złych barwach :twisted:
- DeeJay
- Juventino
Pozwólcie, że zacytuje sam siebieDeeJay pisze:Wczoraj w magazynie Orange Ekstraklasy wypowiadał się polski korespondent La Gazzetty. Mówił, że na trybunach obecni byli przedstawiciele kilku włoski klubów ze środka tabeli. Przyznali, że hit naszej ligi to poziom dolnych rejonów Serie A lub górna półka Serie B.

Na channel4.com piszą, że obecni na tym meczu przedstawiciele Udinese, Lazio i Torino są zainteresowane Markiem Zieńczukiem. Jego wartość wyceniają na ok. milion funtów.
http://www.channel4.com/sport/football_ ... ct31k.html
- Johnny777
- Juventino
Widocznie był "Pragnieniem", a nie "Sprite'm" :twisted:Michal17 pisze:A w ogóle słyszałem, że jakiś kibic Legii opuszczał sektor D w samych slipkach... No ale jak się przychodzi do jaskini smoka w złych barwach :twisted:
DeeJay napisał:
Wczoraj w magazynie Orange Ekstraklasy wypowiadał się polski korespondent La Gazzetty. Mówił, że na trybunach obecni byli przedstawiciele kilku włoski klubów ze środka tabeli. Przyznali, że hit naszej ligi to poziom dolnych rejonów Serie A lub górna półka Serie B.
Jakoś ciężko mi w to uwierzyć - w tą "półkę"... Owszem - emocje i może były, ale.... No właśnie - u nas jeden, dwa takie mecze w sezonie - we Włoszech - cała koejka raz w tygodniu... ech...