Orange Ekstraklasa 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 11:52

w Krakowie bez zmian. WISŁA PANY !

valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2007, 10:58

Piątek 26.10.
godz. 19:00 GKS Bełchatów - ŁKS Łódź X1
godz. 20:00 Lech Poznań - Cracovia Kraków (C+) 1

Sobota 27.10.
godz. 18:00 Widzew Łódź - Dyskobolia Grodzisk 2
godz. 18:00 Odra Wodzisław - Jagiellonia Białystok 1
godz. 18:00 Ruch Chorzów - Polonia Bytom X
godz. 18:00 Zagłębie Lubin - Zagłębie Sosnowiec 2
godz. 18:15 Korona Kielce - Górnik Zabrze (C+) X2

Niedziela 28.10.
godz. 19:30 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+) 2

no i przed nami najważniejszy mecz jesiennych kolejek :d

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2007, 11:47

Ta kolejka będzie bardzo ciekawa Wisła może odskoczyć na 8 pkt dla Legi ale łatwo raczej nie będzie miała . Jaga jedzie do Odry w Wodzisławiu na bardzo trudnym terenie liczę na chociaż 1 pkt i za tydzień zawita do nas Kolejarz . Powiem tak że pod względem kibicowania będzie się działo bo myślę że z Poznania kibice zawitają do Białegostoku

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2007, 12:59

A ja dzisiaj na Lech-Cracovia jade :smile: Zdam relacje po meczu :prochno:
Mimo ze bedzie to mecz przyajzni, licze na 3 pkt Kolejorza, bo to moze pozwolić jeszcze jesienia dogonic Wisłe, Korone itp. Krótko mówiąc zająć fotel lidera :roll: :D :D :D :D

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2007, 14:43

valsir pisze:Piątek 26.10.
godz. 19:00 GKS Bełchatów - ŁKS Łódź X1
godz. 20:00 Lech Poznań - Cracovia Kraków (C+) 1

Sobota 27.10.
godz. 18:00 Widzew Łódź - Dyskobolia Grodzisk 2
godz. 18:00 Odra Wodzisław - Jagiellonia Białystok 1
godz. 18:00 Ruch Chorzów - Polonia Bytom X
godz. 18:00 Zagłębie Lubin - Zagłębie Sosnowiec 2
godz. 18:15 Korona Kielce - Górnik Zabrze (C+) X2

Niedziela 28.10.
godz. 19:30 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+) 2

no i przed nami najważniejszy mecz jesiennych kolejek :d
Mimo iz jestem fanem (L) to nie bylbym taki pewny jej wygranej zauwaz jak gramy na wyjzadach z mocnymi druzynami np. Korona , Lech ale tak samo jak ty licze na wygrana , a co do typowania innych meczow mysle ze Lubin - Sosnowiec bedzie remis Belchatow tez remi i Korona wygra reszta tak samo pzdr

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 października 2007, 14:47

valsir pisze: godz. 19:30 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+) 2
Nie wierze, że byłbyś w stanie postawić na takie rozstrzygnięcie jakiekolwiek pieniądze ;)

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2007, 20:55

UlTrAs pisze:
valsir pisze: godz. 19:30 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+) 2
Nie wierze, że byłbyś w stanie postawić na takie rozstrzygnięcie jakiekolwiek pieniądze ;)
Miłość do klubu nie zna ceny... A rozsądek idzie swoją drogą...
Zgotujemy chłopakom z Legii "urocze" przyjęcie na R22 :twisted:

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2007, 22:54

I w meczu przyjazni w Poznaniu "Pasy" poległy z Poznanskim Lechem 3:1 szkoda tylko tej bramki straconej w koncówce ale no cóż niech bedzie że oddana po przyjacielsku gratulacje dla Lechitów za to zwyciestwo i nie rozumiem czemu "El Pato" wylecial z boiska w sumie wiem ze za domaganie sie kartki dla przeciwnika ale dalej nie potrafie tego ogarnac

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2007, 10:20

Wisła Kraków - Legia Warszawa 1-0 Źieńczuk 19`.
Widzów. 21 tyś
Sędzia: R. Małek (Zabrze)

:happy: No i po wygranej z Legią. Mecz może nie był porywający, ale nie stał też na niskim poziomie. Zasłużona wygrana Wisły.
A na trybunach jak ?

http://wislasoccer.com/foto/galeria/5794.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5795.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5803.JPG
http://wislasoccer.com/foto/galeria/5804.JPG

"Cała Żyleta płaczę ! Mistrza już nie zobaczę !" ;)

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2007, 10:51

paku pisze:Mecz może nie był porywający, ale nie stał też na niskim poziomie.
Wczoraj w magazynie Orange Ekstraklasy wypowiadał się polski korespondent La Gazzetty. Mówił, że na trybunach obecni byli przedstawiciele kilku włoski klubów ze środka tabeli. Przyznali, że hit naszej ligi to poziom dolnych rejonów Serie A lub górna półka Serie B.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2007, 12:49

DeeJay pisze:
paku pisze:Mecz może nie był porywający, ale nie stał też na niskim poziomie.
Wczoraj w magazynie Orange Ekstraklasy wypowiadał się polski korespondent La Gazzetty. Mówił, że na trybunach obecni byli przedstawiciele kilku włoski klubów ze środka tabeli. Przyznali, że hit naszej ligi to poziom dolnych rejonów Serie A lub górna półka Serie B.
Każdy ma inne odczucia. Ja oglądając Torino-Cagliari miałem wrażenie że gra Kmita Zabierzów z Motorem Lublin.

valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2007, 12:52

Mój optymizm jest uzasadniony bo to co pokazują w ostatnich meczach legioniści to delikatnie mówiąc "Żenua" mogli więc w końcu zaskoczyć, szczególnie ,że mecz bardzo ważny. No i zaskoczyli. Kiks Choto dzięki któremu gol padł oraz ożywili się na ostatnie 15 minut meczu. Może by to starczyło na jakąś inną drużynę w polskiej lidze ale nie na Wisłę. 8 punktów straty 3 miejsce i silna grupa pościgowa, będzie jeszcze ciekawie :] 5 meczów 15 ptk do zdobycia kto zgarnie pule ?? Legia =D

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2007, 13:56

Pierwszy mecz w tym sezonie oglądałem w C+ a nie na R22 :płaczę: Grypa mnie położyła, nie byłem w stanie ruszyć się z łóżka więc niestety mogłem zapomnieć o pójściu na stadion i bardzo tego żałuję...
Piłkarsko wreszcie do Krakowa przyjechała drużyna godna Białej Gwiazdy. Przyznam szczerze, że kiedy kończyły się obie połowy mogłem odetchnąć z ulgą, bo właśnie w końcówkach Legia cisnęła niesamowicie. Przyznam szczerze, że Warszawiacy zasłużyli na bramkę, ale... Wisła zasłużyła na zwycięstwo, więc spokojnie mogło być 2:1 8)

Przestrzegam wszystkich przed skreślaniem Legii (tak jak spekulują gazety) bo ta drużyna jest już po 3 najtrudniejszych meczach w sezonie, mimo iż wszystkie przegrała (wyjazdy do Kielc, Poznania i oczywiście Krakowa). Zresztą sezon jeszcze nawet nie doszedł do połowy...

A w ogóle słyszałem, że jakiś kibic Legii opuszczał sektor D w samych slipkach... No ale jak się przychodzi do jaskini smoka w złych barwach :twisted:

"Cała Żyleta płaczę ! Mistrza już nie zobaczę !" :wink:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2007, 18:29

DeeJay pisze:Wczoraj w magazynie Orange Ekstraklasy wypowiadał się polski korespondent La Gazzetty. Mówił, że na trybunach obecni byli przedstawiciele kilku włoski klubów ze środka tabeli. Przyznali, że hit naszej ligi to poziom dolnych rejonów Serie A lub górna półka Serie B.
Pozwólcie, że zacytuje sam siebie :D

Na channel4.com piszą, że obecni na tym meczu przedstawiciele Udinese, Lazio i Torino są zainteresowane Markiem Zieńczukiem. Jego wartość wyceniają na ok. milion funtów.

http://www.channel4.com/sport/football_ ... ct31k.html

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2007, 14:40

Michal17 pisze:A w ogóle słyszałem, że jakiś kibic Legii opuszczał sektor D w samych slipkach... No ale jak się przychodzi do jaskini smoka w złych barwach :twisted:
Widocznie był "Pragnieniem", a nie "Sprite'm" :twisted:

DeeJay napisał:

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć - w tą "półkę"... Owszem - emocje i może były, ale.... No właśnie - u nas jeden, dwa takie mecze w sezonie - we Włoszech - cała koejka raz w tygodniu... ech... :/

Zablokowany