VLEPKI - II tura -UWAGA- PRZECZYTAJ ZANIM OTWORZYSZ PACZKE!!
- Discordia
- Juventino
Jak chcesz to ja też mogę ci dać vlepki "one love".JUVEadamo pisze:Asiu ja bardzo chętnie odkupie te vlepy jakby Ci się jeszcze jakieś nie podobały to teżAsia :) pisze:Taka mała sugestia z mojej strony.. Czy nie można by było dać do wydrukowania innej vlepki niż ta 'one love'? Nie wygląda źle, no ale dla mnie to trochę nie bardzo posiadać takowe. Wolałabym jakąś inną - wiadomo dlaczego
. Wiem, że najmniej mam do gadania, a i jeszcze sama jedna, no ale bynajmniej napisałam co myślę.
Tak btw. to na tego kibica Parmy normalnie brakuje słów..
Pozdrawiam
Mam tutaj podobne zdanie co Asia
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jesli sa osoby, ktore za pozno zorientowaly sie w temacie, a teraz znajac juz koncowe projekty chca kupic vlepki niech sie zglaszaja :!:
Jest szansa, ze ze wzgledu na osoby, ktore teraz podjely decyzje o kupnie vlepek liczba kompletow zostanie powiekszona do 40 :!:
Jesli jestes chetny to nie zwlekaj, pisz jak naszybciej :!:
Jest szansa, ze ze wzgledu na osoby, ktore teraz podjely decyzje o kupnie vlepek liczba kompletow zostanie powiekszona do 40 :!:
Jesli jestes chetny to nie zwlekaj, pisz jak naszybciej :!:
- Radek_88
- Qualità Juventino
Bede tutaj pisal aktualna liste chetnych.
1. juveluck
2. juveluck
3. KOPEĆ
4. Radek_88
5. Jarutis
6. Jarutis
7. rechem/Wiatrak
8. JUVEadamo
9. _STAN_
10. Alex85
11. Alex85
12. Dede#99
13. Reyy
14. Reyy
15. Kita
16. Kita
17. Szwarou
18. VOOLCAN
19. juverm
Czekam na kolejne zgloszenia :!: Im szybciej bedzie kompletna lista tym szybciej beda vlepki :!:
1. juveluck
2. juveluck
3. KOPEĆ
4. Radek_88
5. Jarutis
6. Jarutis
7. rechem/Wiatrak
8. JUVEadamo
9. _STAN_
10. Alex85
11. Alex85
12. Dede#99
13. Reyy
14. Reyy
15. Kita
16. Kita
17. Szwarou
18. VOOLCAN
19. juverm
Czekam na kolejne zgloszenia :!: Im szybciej bedzie kompletna lista tym szybciej beda vlepki :!:
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2007, 16:33 przez Radek_88, łącznie zmieniany 9 razy.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Na razie na druga ture mamy chetnych na 9 kompletow, a wiec niecala polowa... Moja prosba do osob zainteresowanych. Jesli nie zbierze sie liczba chetnych na 20 kompletow to vlepek po prostu nie bedzie. A bardzo chcemy zeby vlepki dostali wszyscy, ktorzy sa chetni. Wiec jesli ktos moze to niech wezmie po 2 komplety, na pewno sie Wam vlepki przydadza, a bardzo pomoze to w zebraniu odpowiedniej liczby osob. Szczegolnie apeluje tutaj do osob, ktore komplety biora "na spole" z kims innym, bo 6 zl wiecej, ktore zaplaciliby kupujac caly komplet dla siebie to chyba nieiwiele... Moze tez pomoga cos osoby z pierwszej tury?
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jezeli tak dalej pojdzie (a w zasadzie bedzie stalo w miejscu) to z drugiej tury niestety beda nici :? No chyba, ze sie umowicie, zeby wam dac do druku 4 wzory po 500 sztuk wiec z tego wyjdzie 10 kompletow po 200 vlepek (po 50 kazdego rodzaju). Bo opcji wszystkich wzorow przy tak malej ilosci chetnych nie da sie zrobic. A apele jak widac na nic sie zdaja...Jarutis pisze:ja pisalem ze wezme 2 takze moje gg 7763300 jakby co:P
- Radek_88
- Qualità Juventino
Najlepiej jak najszybciej. Maksymalnie mysle, ze jesli w ciagu tygodnia z hakiem nic sie nie ruszy i nie bedzie perspektyw na pomyslne zorganizowanie drugiej serii to po tym czasie zakonczymy ten temat.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Mozesz, daj znac na pw ile kompletow.Alex85 pisze:Czyli mógłbym się jeszcze dopisać do tej listy?? Jesli tak to dopiszcie mnie, wpisałbym się wczesniej ale link rejestracyjny chyba z tydzień dochodził