Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu
- Del
- Juventino
Nie bede oryginalny. Wiekszosc Kibicow Juve chyba nie lubi tych samych klubów, wiec:
-> Inter, za caloksztalt, bezczelnie skradzione tytuly i proby wykonczenia Juve. Za udawanie niewiniatek, chociaz sami nie sa tacy swieci na jakich wygladaja. Za rozgrywanie walk o tytuly po za boiskiem...
-> Milan, moze nie ze ich nie nawidze, ale nie lubie ich. Za to, ze zawsze sa groznymi przeciwnikami i za final LM z naszym i ich udzialem. Klub, pilkarzy i kibicow szanuje, za to ze przejeli sie naszym nieszczesciem, za fair walke na boisku i poza nim (przypomne chocby wypozyczenie Abiattiego jak Gigi byl kontuzjowany).
-> Chelsea, Real M, za to ze "glosno rycza a malo mleka daja"
Ot takie skojazenie. Kazdy chyba wie o co chodzi ?:)
-> Barcelona, klub ktory mysli, ze jest niepokonany, sprawia wrazenie arognackiego i nieszanujacego reszty. Nie znosze takiego zachowania.
-> Inter, za caloksztalt, bezczelnie skradzione tytuly i proby wykonczenia Juve. Za udawanie niewiniatek, chociaz sami nie sa tacy swieci na jakich wygladaja. Za rozgrywanie walk o tytuly po za boiskiem...
-> Milan, moze nie ze ich nie nawidze, ale nie lubie ich. Za to, ze zawsze sa groznymi przeciwnikami i za final LM z naszym i ich udzialem. Klub, pilkarzy i kibicow szanuje, za to ze przejeli sie naszym nieszczesciem, za fair walke na boisku i poza nim (przypomne chocby wypozyczenie Abiattiego jak Gigi byl kontuzjowany).
-> Chelsea, Real M, za to ze "glosno rycza a malo mleka daja"

-> Barcelona, klub ktory mysli, ze jest niepokonany, sprawia wrazenie arognackiego i nieszanujacego reszty. Nie znosze takiego zachowania.
- Bioly
- Juventino
oczywiscie Legi nie wiem dlaczego sa klubami partnerskimi
Interu nie lubie romy Milan lubie za to co zrobili dla wloskiej pilki
a z innych lig to nienawidze tottenhamu za to co zrobili z naszym grzesiem
lubie borussie mam nadziej ze kuba przejdzie do juve
Interu nie lubie romy Milan lubie za to co zrobili dla wloskiej pilki
a z innych lig to nienawidze tottenhamu za to co zrobili z naszym grzesiem
lubie borussie mam nadziej ze kuba przejdzie do juve
bioly
- big1897
- Juventino
Wiadomo inter,milan,real/wątpliwosci co do legii (miejmy nadzieje ze ci <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> co zrobili burdel w wilnie zostana odpowiednio ukarani bo nie chcialbym kibicowac "braterskiej" druzynie ktora musi sie wstydzic za swoich "kibicow" a my kibice jestesmy jednym z fundamentow klubu i to tez sie bardzo liczy/ oczywiscie to jest tylko moje zdanie i nie musicie sie z nim zgadzac
- centek
- Juventino
1. Inter!!! i tu pozostawie bez komentarza bo jeszcze jedna kartka mi wpadnie i bede miec tygodniowy urlop
(a zawsze dostaje kartki jak mowie o Interze
)
długo długo nic
2. Barça - Za Zambrotte, Za Milito, Za finał LM 2005/2006 i za polityke
3. Real - Za polityke za to że nie wiadomo czemu każdy piłkarz chce tam trafić i przez to Real zawsze bierze najlepsze "kąski"
4. Man Utd. Gwiazdorstwo w czystej postaci
5. Fiorentina - Sprzedali Toniego Bayrenowi, chca skubnąć Barzagli'ego a juz skubneli Balze...
6. Milan ale to chyba tylko dlatego ze są silni, mam szacunek do nich, nigdy nie zapomne jak nam pożyczyli bramkarza...
[/img]

długo długo nic

2. Barça - Za Zambrotte, Za Milito, Za finał LM 2005/2006 i za polityke
3. Real - Za polityke za to że nie wiadomo czemu każdy piłkarz chce tam trafić i przez to Real zawsze bierze najlepsze "kąski"
4. Man Utd. Gwiazdorstwo w czystej postaci
5. Fiorentina - Sprzedali Toniego Bayrenowi, chca skubnąć Barzagli'ego a juz skubneli Balze...
6. Milan ale to chyba tylko dlatego ze są silni, mam szacunek do nich, nigdy nie zapomne jak nam pożyczyli bramkarza...
[/img]

- Mati
- Juventino
Wydaje mi się trochę bez sensu wypisywanie drużyn i mówienie - tego chyba nie trzeba komentować ...
Zauważyłem że takie negatywne uczucia w stosunku do drużyn przeciwnika, albo silniejszych drużyn z innych lig jest na topie.Moim zdaniem jest to troszkę nienormalne.Jeśli się czegoś nie lubi, to powinno się potrafić podać mądre powody, argumentujące tę tezę.
Dlatego nie będę pisał że nie lubię Milanu bo nas pokonali w finale LM a Realu bo kupuje gwiazdy, bo dla mnie te sprawy nie ujmują szacunku tym klubom.Ba, pokonanie Juventusu nawet podnosi ten szacunek.
Nie lubię Interu, z tego powodu, że w wyniku afery Calciopoli ich komantarze były bardzo nie na miejscu, mówili że należy ukarać klub, że nie ma miejsca dla takich w pierwszej lidze.W rzeczywistości sam Inter nie był czystszy od Juventusu, ale tego tematu nie chcę znowu rozwijać.Od tamtego czasu nie lubię Interu Mediolan.
Zauważyłem że takie negatywne uczucia w stosunku do drużyn przeciwnika, albo silniejszych drużyn z innych lig jest na topie.Moim zdaniem jest to troszkę nienormalne.Jeśli się czegoś nie lubi, to powinno się potrafić podać mądre powody, argumentujące tę tezę.
Dlatego nie będę pisał że nie lubię Milanu bo nas pokonali w finale LM a Realu bo kupuje gwiazdy, bo dla mnie te sprawy nie ujmują szacunku tym klubom.Ba, pokonanie Juventusu nawet podnosi ten szacunek.
Nie lubię Interu, z tego powodu, że w wyniku afery Calciopoli ich komantarze były bardzo nie na miejscu, mówili że należy ukarać klub, że nie ma miejsca dla takich w pierwszej lidze.W rzeczywistości sam Inter nie był czystszy od Juventusu, ale tego tematu nie chcę znowu rozwijać.Od tamtego czasu nie lubię Interu Mediolan.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A zastanawiałeś się kiedyś może ile ludzi na świecie nienawidzi Cię tylko za to, że jesteś kibicem Juventusu? Dla mnie to normalne, że jednego woli się bardziej od innego. Często nawet bez podawania sensownych powodów. Po prostu...mati__________ pisze:Wydaje mi się trochę bez sensu wypisywanie drużyn i mówienie - tego chyba nie trzeba komentować ...
- Conrad JUVE
- Juventino
1. Inter (bez komenta)
2.Milan ( nie moge tego zniesc ze z dziadkami w dryzynie wygrywaja LM :evil: )
3.Barcelona
4.Real
5.Chelsea (cała trójka za to ze jest przereklamowana a real szczegolnie poprostu nie nawidze ich )
2.Milan ( nie moge tego zniesc ze z dziadkami w dryzynie wygrywaja LM :evil: )
3.Barcelona
4.Real
5.Chelsea (cała trójka za to ze jest przereklamowana a real szczegolnie poprostu nie nawidze ich )
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- mrhahn
- Juventino
No to zaczynamy top5 the worst football clubs in my opinion :lol:
na 5 miejscy uplasował się Liverpool...
A to dlaczego?
Klub ktory wg. mnie robi sie coraz bardziej arogancki... gdzies tam pare razy daleko zaszedl i cwaniakuja - no i za to co Benitez Dudkowi zrobil :evil:
4 miejsce to Chelsea....
Na początku to był szok ze klub dysponuje taką kasą, ale nie kupował od razu takich graczy ze gazety by pisały o tym przez miesiac... ale apetyt rośnie w miare jedzenia :twisted:
3. Nasza POLSKA Wisła Kraków
Czy to zespół który posiadając najlepszą 11 z pośród wszystkich 11 nie potrafi wygrać ligi? No coś tutaj nie gra...
Za brak zaangazowania i chyba serca do gry, klub ten zajmuje 3 miejsce
2. Barcelona...
Gwiazdeczki!! Real miał gwiazdy... ale potrafił coś wygrać... Barcelona to maszyna do zarabiania pieniedzy, a nie do wygrywania
Real w l.Hiszpanskiej zawsze bedzie nad barcą.
1. Tutaj chyba nie ma wądpliwości (fam fary) Inter
I oni dobrze wiedzą za co tutaj się znajdują :rotfl:
na 5 miejscy uplasował się Liverpool...
A to dlaczego?
Klub ktory wg. mnie robi sie coraz bardziej arogancki... gdzies tam pare razy daleko zaszedl i cwaniakuja - no i za to co Benitez Dudkowi zrobil :evil:
4 miejsce to Chelsea....
Na początku to był szok ze klub dysponuje taką kasą, ale nie kupował od razu takich graczy ze gazety by pisały o tym przez miesiac... ale apetyt rośnie w miare jedzenia :twisted:
3. Nasza POLSKA Wisła Kraków
Czy to zespół który posiadając najlepszą 11 z pośród wszystkich 11 nie potrafi wygrać ligi? No coś tutaj nie gra...
Za brak zaangazowania i chyba serca do gry, klub ten zajmuje 3 miejsce
2. Barcelona...
Gwiazdeczki!! Real miał gwiazdy... ale potrafił coś wygrać... Barcelona to maszyna do zarabiania pieniedzy, a nie do wygrywania

1. Tutaj chyba nie ma wądpliwości (fam fary) Inter

I oni dobrze wiedzą za co tutaj się znajdują :rotfl: