OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- bociu
- Juventino
W sobote Derby della Mole. Godzina 20:30.
Nasza liczba na półfinale Coppa Italia była porażająca... :roll:
Zapraszam wszystkich na derby. Nie zachęcam. Jeśli ktoś ma zamiar nie przyjść, to świadczy to tylko o nim.
Trzeba się zastanowić nad miejscem. W "15" jest spoko, ale nie wiem czy mają cyfrę + (?)
Czekam na gorące wymówki- egzaminy na prawo jazdy, ślub siostry, wycieczki do Watykanu, świeże pączki od babci
.
Nasza liczba na półfinale Coppa Italia była porażająca... :roll:
Zapraszam wszystkich na derby. Nie zachęcam. Jeśli ktoś ma zamiar nie przyjść, to świadczy to tylko o nim.
Trzeba się zastanowić nad miejscem. W "15" jest spoko, ale nie wiem czy mają cyfrę + (?)
Czekam na gorące wymówki- egzaminy na prawo jazdy, ślub siostry, wycieczki do Watykanu, świeże pączki od babci
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Wymówka: jadę po miesiącu w końcu na chatę (Kołobrzeg). Heh ale meczyk i tak obejrzę.. :roll:
- Toma$z_V1nce
- Juventino
chyba zmiana planów nastąpi,bo od wtorku do czwartku mam 4koła i 3sprawozdania do zrobienia...więc raczej wpadnę na Torino,a zabraknie mnie na Chelsea. To gdzie oglądamy jak cos??
- Toma$z_V1nce
- Juventino
I jak się udało? ja mam przeje***** tydzien pod względem nauki i dam tak zwanej dupy i nie pojawię się na chelsea..ehh
- The_Sickness
- Juventino
Boom bede jeszcze ja łachu i spejsi. dawaj do nas na wode po drodze bo ponoc mieszczasz na jarotach
- BOOM
- Juventino
Wpadlbym na ta wode a jak... tyle ze z pewnych przyczyn, przez jakis czas alk. nie moge takze dupa... no ale jak troche wodeczki sie wczesniej poleje to moze bedzie jakas lepsza atmosfera na chelsea... dobrze byloby pospiewac 

- The_Sickness
- Juventino
Wogole jezak to gdzie byles przez 3 lata jak chodzilismy na mecze? ja osobiscie nie dał bym ci krzesła z paru powodow i mam nadzieje ze nie przyjdziesz bo mogą byc kwasy
- speisi
- Juventino
Boom ciekaw jestem co to za przyczyny... Pospiewamy nie martw sie,
Grzesiek ty prostaku jak Ty wogole sie odnosisz do jezaka ? A wlasnie jezak powiedz gdzie sie podziewales? Teraz rozumiem , ze warto sie ruszyc jak gramy w LM, na spotkaniach w serie b jakos cie nie widzialem...
Zaproszenie do nas na nagorki dotyczy wszystkich naprawde wpadajcie cos wypijemy, wpadajcie nawet jak nie chcecie pic, przeciez nie kazdy musi sie doprowadzic do takiego stanu jak Grzes. Odmulcie
Grzesiek ty prostaku jak Ty wogole sie odnosisz do jezaka ? A wlasnie jezak powiedz gdzie sie podziewales? Teraz rozumiem , ze warto sie ruszyc jak gramy w LM, na spotkaniach w serie b jakos cie nie widzialem...
Zaproszenie do nas na nagorki dotyczy wszystkich naprawde wpadajcie cos wypijemy, wpadajcie nawet jak nie chcecie pic, przeciez nie kazdy musi sie doprowadzic do takiego stanu jak Grzes. Odmulcie