Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 17:36

_Jah pisze:Mi się wydaję, że domowymi koszulkami będą biało-czarne, a wyjazdowymi czerwone. Z kolei bramkarzomprzysługiwać będą domowe w odcieniu żółtym, a wyjazdowe w odcieniu białym. Niniejszym są to tylko i wyłącznie moje domysły, gdyż nie przypominam sobie, aby zawodnicy dysponowali aż 3 rodzajami koszulek (?) Czy ktoś mógłby to mi jakoś w miare sensownie wytłumaczyć? he.
No może ja spróbuję ale nie wiem czy mi się uda :wink: dobrze Ci się wydaje ze domowe to będą biało-czarne koszulki...prawidłowo wydedukowałeś...a co do czerwonej i żółtej to obie sa rezerwowymi..ta czerwona jest 1 rezerwowa a żółta 2...a biała jest Buffona co z resztą było widać na stronie JUVE...

Co do samych koszulek to czerwona jest tak obleśna jak te z poprzedniego sezonu rezerwowe (mówię tu o różowo-granatowych)...ale cóż...chyba jedynym wyjściem na to żeby wszystkie rezerwowe koszulki wyglądały jako tako jest odejście od Nike..czasy Lotto i Kappy to naprawde piękny okres :wink: no ale być moze tylko dla mnie...żółta koszulka..żałuje, że to ona nie jest pierwszą rezerwową...bo wydaje mi się ze razem ze spodenkami będzie sie przyzwoicie prezentować...no ale cóż...liczę, że za rok zrobi coś z tym paskiem przy czerownej..we wcześniejszych pojektach tych z paskiem po środku wyglądała znacznie lepiej...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 17:36

_Jah pisze:Mi się wydaję, że domowymi koszulkami będą biało-czarne, a wyjazdowymi czerwone.
To chyba oczywiste, że czarno-białe to domowe :wink: Zaś pierwszym rezerwowym strojem jest czerwony komplet.
_Jah pisze:Niniejszym są to tylko i wyłącznie moje domysły, gdyż nie przypominam sobie, aby zawodnicy dysponowali aż 3 rodzajami koszulek (?) Czy ktoś mógłby to mi jakoś w miare sensownie wytłumaczyć? he.
Oj, były czasy, że i ze 4 stroje mieliśmy na 1 sezon :) Tak więc nic nowego, chciało im się tylu, to tyle mamy :)

Odnośnie koszulek, domowa oczywiście bardzo dobra, widzę, że nie pochudzili maxymalnie pasów i chwała im za to :bravo:
Czerwone dla mnie bez sensu :? Pasek nie pasuje kompletnie no i sama czewień, mnie osobiście odstrasza, pewno kwestia przyzwyczajenia.
Zaś żółte mi się podobają, mają to coś, nowoczesne a nawiązują do dawnych lat, zwłaszcza tryumfu w PZP!
Bramkarska biała to mistrzostwo 8)

Obrazek
m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 17:39

Ludziska niewiem co wam sie niepodoba - koszulki sie przecież zmieniają co roku. Niektóży z was mowili że powinny zostać stare - przecież to niemożliwe (w końcu trzeba było dodać tą tarcze itali za scudeto nie). Moim zdaniem z tych nowych najfajniejsza jest ta biała z prawym rękawkiem zielonym i lewym czerwonym ale reszta też jest spoko - trzeba sie wybrać na zakupy !!

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 18:30

pod tym linkiem mozecie sobie obejzec koszulki http://www.newjuvejersey.com/popup.html

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 20:02

Juz jest galeria :-D

http://www.juventus.com/it/news/fotogal ... 00&ID=5168

Uf te zolte nie takie zle, dobrze ze spodenki granatowe , aaa i szkoda ze Buffona niezaprezentowali w tej białej :twisted:
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2005, 20:10 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 20:08

Mi sie niepodoba tylko żołta koszulka . Zlatan na zdhęciach wygląda jagby miał na sobie koszulke Szwecji :) . Cikawe jest zdjęcie z getrami :smile:

rocko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 20:13

te koszulki zostały tak zaprojektowane abi vieira czuł sie jak w arsenalu(koszulka wyjazdowa-czerwona a alternatywan żółta) :smile: :smile: hehe

FORZA ITALIA
spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 20:23

Nowe koszulki sa na pewno interesujace... Podobnie jak wiekszosc z Was uwazam, ze czerwona jest jakas dziwna, zeby nie powiedziec smieszna, nie pasujaca do juve. Wiadomo, ze bialo czarna jest podstawowa, a reszta?? W czerwonej bedziemy grali np. wtedy, gdy nasz przeciwnik bedzie gral u siebie i bedzie mial koszulke podobnej barwy(Udinese)?? Czy zawsze na wyjezdzie??

mieczkos10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 20:23

a mi tam podobaja sie,potrzebna jest mala zmiana,aby juve dalej wygrywa

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 20:50

Jak uwazam ze czerwone sa całkiem niezłe...chociaz te z bialym pasem prezentowały sie troche lepiej.Najbardziej podobaja mi sie te zółte i a co do domowych tez niezłe. A i jeszcze jedno...wiecie moze gdzie mozna sobie obejrzec te laski w kolekcji JUVEGIRLS????? :D

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 21:07

cóż, doczekaliśmy się nowych koszulek. Jestem zadowolony z trzech, natomiast pierwsza wyjazdowa jest dla mnie...hmm no właśnie, nie umiem tego określić. Może powiem po prostu tak - dziwna. Może dlatego, że przyzwyczaiłem się do starych kolorów Juve.
Podstawowa jest bardzo dobra. Nie lubię, kiedy na koszulce jest dużo cienkich pasów, bo kojarzy mi się to z... więzieniem. Ciekawie wygląda ta "domieszka" koloru żółtego na dole koszulki. Natomiast druga wyjazdowa to po prostu odwrócenie tatmej koszulki wyjazdowej (Ameryki nie odkryłem :P ) - proste i oryginalne.
A co do koszulki bramkarskiej - wszystko ładnie wygląda na manekinie, tylko zastanawiam się, jak będzie wyglądał Buffon w akcji :think: Trochę jak piłkarz. Szkoda, że nie pokazali drugoego stroju bramkarskiego, bo przecież przy tych żółtych koszulkach trykot bramkarski będzie bardzo podobny, więc musi być jakiś inny model stroju dla bramkarza

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 21:20

Podstawowy komplet bardzo fajny bo czy biały w zestawieniu z czarnym moze byc brzydki? Oczywiscie ze nie a w tym roku Nike zrobiło to w taki sposob ze raczej nie ma sie do czego przyczemic po prostu idealnie 8) . Co do reszty to zołty komplet prezentuje sie całkiem całkiem, moze nie do konca tak to sobie wyobrazałem ale jest OK, a komlet czerwony ktory zapewne bedzie czesciej uzywany od zołtego to małe nieporozumienie. Projektanci Nike'a chyba poczuli wiosne a moze lato i zaciagajac sie jakims ziołem :-D stworzyli to cos. No ale koszulki nie graja poza tym po jakims czasie napewno sie przyzwycajimy

I believe I can fly

I believe I can touch the sky
DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 22:19

No to doczekalem sie.
Koszulki bardzo mi sie podobaja szczegolnie domowa i biala ale ona na pewno bedzie tylko dla Gigiego, moze mi sie tylko wydaje ale ona ma chyba dluzszy rekawek niz pozostale taki troszke za lokiec zeby sobie zbytnio nie obtarl :P Ta czerwona jest nawet lepsza niz sie spodziewalem, do zoltej musze sie przyzwyczaic no ale domowa istny miod :P

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 23:02

A mnie sie koszulki bardzo podobają :D

Biało-czarna -- wypas :twisted:

Biała - na Buffonie będzie wspaniale wyglądac :twisted:

Czerwona- jakoś coraz bardziej mnie sie podoba a juz wogole jakby ten pasek by był np biały a nie zielony ale ogolnie spox :D

żółta- bardzo ładne i miłe dla oczu kolory :o

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 07:28

Bialo-czarna- klasa. Najladniejsza z wszystkich prezentowanych. Choc wydaje mi sie, ze grube pasy wygladaly lepiej i nie potrzebny jest jeszcze ten napis pod herbem, z daleka wyglada jak koronka :wink:
Czerwona- Brzydka. Ten zielony pasem jest po prostu straszny :prochno: Wczesniejszy nieoficjalny projekt tej koszulki wygladal o niebo lepiej, bez tego ohydnego zielonego paska. Mial tez tak tym razem fajny paseczek przebiegajacy przez srodek koszulki. Taka koszulka byla bardzo podobna do pewnego modelu Ferrari
Zolta- Bardzo ladna. Odwrocenie proporcji niebieskiego i zoltego z tamtego sezonu. Fajny pomysl.
Biala- Superowa. Te kolory na rekawkach tworza super efekt flagii Italii.
Chcialbym zobaczyc w kazdej z tych koszulek cala nasza kadre, wtedy mozna byloby ocenic czy fajnie leza :-D

ODPOWIEDZ