Finał LM Milan vs LIVERPOOL 3:3 k - 2:3
- mnowo
- Qualità Juventino
Skoro Ty jestes obiektywny, to w tym momencie zachowujesz sie juz jak dziecko.. :? Ile mamy pucharkow? Zalezy o jakie pytasz.. Ale mamy od Was na przyklad wiecej... hmmm... wiecej pilek treningowych! Hmm czego jeszcze mamy od Was wiecej...mrowczan pisze:czego macie nam zazdroscic? FINALU LMPrzepraszam bardzo ... kto ile ma pucharkow? ile, ile macie...? 2, dobrze pamietam?? :lol:
...czy takie pisanie ma sens? Czlowieku wez idz wez ciepla kapiel i odprez sie po wczorajszym meczu. Przestanmy sie juz klocic. Puchar zdobyl Liverpool i koniec piesni. A co do zazdrosci- rzeczywiscie, szkoda, ze nie zagralismy w finale, ale biorac pod uwage caly sezon i patrzac w tym momencie na to wszystko, nie mamy czego Wam zazdroscic. Bo niczego nie zdobyliscie.
- mrowczan
- Milanista
Bo cieszycie sie, smiejac sie przytym z Milanu, jakbyscie wygrali LM, ale tak nie jest. Nie rozumiem tego troche, bo jak dla mnie to jest zwykla zazdrosc, ze Milan gral w finale, a wy juz dawno odpadliscie z tych rozgrywek.
Dobra, nie chce mi sie z nikim klocic, pisac jakichs dluzszych wywodow;/ Trzymajcie sie.
FORZA MILAN!
Dobra, nie chce mi sie z nikim klocic, pisac jakichs dluzszych wywodow;/ Trzymajcie sie.
FORZA MILAN!
- Hawk
- Juventino
Dudek zostal wybrany przez Uefa zawodnikiem finalu.
Zmieniona wersja dla niektorych tak aby zrozumieli co sie pisze.
Liverpool dolaczyl do Realu i Juventusu ktore maja na swoim koncie 10 Europejskich pucharow. Ciesze sie z tego ze mamy rodaka mistrza.
Zmieniona wersja dla niektorych tak aby zrozumieli co sie pisze.
Liverpool dolaczyl do Realu i Juventusu ktore maja na swoim koncie 10 Europejskich pucharow. Ciesze sie z tego ze mamy rodaka mistrza.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2005, 15:28 przez Hawk, łącznie zmieniany 4 razy.
- wErOn
- Juventino
Ale zauważ, że przed finałem 70% z nas stawialo na Milan. Gdybyśmy wtedy najeżdzali na twój Milan mógłbyś nas posądzać o zazdrość, ale teraz? Po tym jak przegraliście wszystko co możliwe ? :lol:mrowczan pisze:Bo cieszycie sie, smiejac sie przytym z Milanu, jakbyscie wygrali LM, ale tak nie jest. Nie rozumiem tego troche, bo jak dla mnie to jest zwykla zazdrosc, ze Milan gral w finale, a wy juz dawno odpadliscie z tych rozgrywek.
FORZA MILAN!
Przepraszam bardzo .... ale to L`pool, Real i JUVE mają po 10 triumfów w Europejskich pucharach, wiec póki co te 3 drużyny rządzą historią europejskiej piłkimrowczan pisze:czego macie nam zazdroscic? FINALU LM Smile Przepraszam bardzo ... kto ile ma pucharkow? ile, ile macie...? 2, dobrze pamietam?? :lol:

Edit:
Ale zaraz, zaraz - to są triumfy Barcy. Ja tu naliczyłem 10 zwycięstw

Zdobywcy Pucharu Europy: 1992
Zdobywcy Pucharu Zdobywców Pucharów: 1979, 1982, 1989, 1997
Zdobywcy Pucharu Miast Targowych: 1958, 1960, 1966
Zdobywcy Superpucharu Europy: 1993, 1998
Ostatnio zmieniony 26 maja 2005, 15:39 przez wErOn, łącznie zmieniany 3 razy.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- wErOn
- Juventino
Oj dziecko, najpierw niech ci ktoś wytłumaczy co to są Europejskie puchary, potem bierz się za dyskusję.mrowczan pisze:Nie pomylilo Ci sie cos czasami? Ile razy wygraliscie LM? I na ile finalow :rotfl: ?? Czyzby2 na 7 :rotfl: :rotfl: :rotfl: ??
FORZA MILAN!

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Ein
- Juventino
Wiesz ale to Juve i inne kluby mają po 10 triumfów w europejskich pucharachmrowczan pisze:PIerwszy raz w zyciu nie chce mi sie z wami zrec, wali mnie to, co piszecie.
Jka juz wyzej wspomnialem, dzielicie sie na obiektywnych i antymilanistow.
... czego macie nam zazdroscic? FINALU LMPrzepraszam bardzo ... kto ile ma pucharkow? ile, ile macie...? 2, dobrze pamietam?? :lol:
PS dobrze biwesiku, bedzie dobrze
FORZA MILAN!

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- leniup
- Redaktor
Dla tych którzy jeszcze nie mają karnych, bramek, parad i innych multimediów z wczorajszego meczu, a chcą je mieć to polecam luknąć tu:
http://www.fcliverpool.pl/index.php?nr=9928
http://www.fcliverpool.pl/index.php?nr=9928
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
patrząc na tą całą sytuacje teraz to i może lepiej ,ze odpadliśmy z CL wcześniej, bo przynajmiej nasi mieli jeszcze siły na walke o scudetto, któe zresztą wywalczyli. Tymczasem wy nie zdobyliście ani jednego, ani drugiego :>mrowczan pisze:Nie rozumiem tego troche, bo jak dla mnie to jest zwykla zazdrosc, ze Milan gral w finale, a wy juz dawno odpadliscie z tych rozgrywek.
Co do tego twojego wyliczenia co kto ile zdobył to może pogadamy o sukcesach Juve i Milanu w Serie A ?

- Hawk
- Juventino
UlTrAs daj spokoj Tylko go prowokujesz a to nie ma sensu. Historia jaka jest taka jest i nikt tego nie zmieni
Powtorze sie - czytaj to co sie pisze a nie to co chcesz przeczytac.
Ty piszesz o LM a my piszemy o Pucharach Europejskich. Taki maly szczegol.
Powtorze sie - czytaj to co sie pisze a nie to co chcesz przeczytac.
Ty piszesz o LM a my piszemy o Pucharach Europejskich. Taki maly szczegol.