Finał LM Milan vs LIVERPOOL 3:3 k - 2:3

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:11

mrowczan pisze:czego macie nam zazdroscic? FINALU LM :) Przepraszam bardzo ... kto ile ma pucharkow? ile, ile macie...? 2, dobrze pamietam?? :lol:
Skoro Ty jestes obiektywny, to w tym momencie zachowujesz sie juz jak dziecko.. :? Ile mamy pucharkow? Zalezy o jakie pytasz.. Ale mamy od Was na przyklad wiecej... hmmm... wiecej pilek treningowych! Hmm czego jeszcze mamy od Was wiecej...
...czy takie pisanie ma sens? Czlowieku wez idz wez ciepla kapiel i odprez sie po wczorajszym meczu. Przestanmy sie juz klocic. Puchar zdobyl Liverpool i koniec piesni. A co do zazdrosci- rzeczywiscie, szkoda, ze nie zagralismy w finale, ale biorac pod uwage caly sezon i patrzac w tym momencie na to wszystko, nie mamy czego Wam zazdroscic. Bo niczego nie zdobyliscie.

mrowczan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:17

Bo cieszycie sie, smiejac sie przytym z Milanu, jakbyscie wygrali LM, ale tak nie jest. Nie rozumiem tego troche, bo jak dla mnie to jest zwykla zazdrosc, ze Milan gral w finale, a wy juz dawno odpadliscie z tych rozgrywek.
Dobra, nie chce mi sie z nikim klocic, pisac jakichs dluzszych wywodow;/ Trzymajcie sie.
FORZA MILAN!

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:19

Dudek zostal wybrany przez Uefa zawodnikiem finalu.

Zmieniona wersja dla niektorych tak aby zrozumieli co sie pisze.

Liverpool dolaczyl do Realu i Juventusu ktore maja na swoim koncie 10 Europejskich pucharow. Ciesze sie z tego ze mamy rodaka mistrza.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2005, 15:28 przez Hawk, łącznie zmieniany 4 razy.

mrowczan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:21

Jakbys mial mozg, to bys wiedzial, o ktore chodzi.

Mozna wyrazac sie w bardziej cywilizowany sposób... Poza tym prosze trzymac sie meritum sprawy, a nie schodzic z tematu... Jaś Wędrowniczek?? :prochno:
Ulisses

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:23

Te ja wycieczek osobistych Ci nie robie. Wiec ode mnie wara dobra.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:30

mrowczan pisze:Bo cieszycie sie, smiejac sie przytym z Milanu, jakbyscie wygrali LM, ale tak nie jest. Nie rozumiem tego troche, bo jak dla mnie to jest zwykla zazdrosc, ze Milan gral w finale, a wy juz dawno odpadliscie z tych rozgrywek.
Dobra, nie chce mi sie z nikim klocic, pisac jakichs dluzszych wywodow;/ Trzymajcie sie.
FORZA MILAN!
Ale zauważ, że przed finałem 70% z nas stawialo na Milan. Gdybyśmy wtedy najeżdzali na twój Milan mógłbyś nas posądzać o zazdrość, ale teraz? Po tym jak przegraliście wszystko co możliwe ? :lol:
mrowczan pisze:czego macie nam zazdroscic? FINALU LM Smile Przepraszam bardzo ... kto ile ma pucharkow? ile, ile macie...? 2, dobrze pamietam?? :lol:
Przepraszam bardzo .... ale to L`pool, Real i JUVE mają po 10 triumfów w Europejskich pucharach, wiec póki co te 3 drużyny rządzą historią europejskiej piłki :dance:

Edit:
Ale zaraz, zaraz - to są triumfy Barcy. Ja tu naliczyłem 10 zwycięstw :)

Zdobywcy Pucharu Europy: 1992

Zdobywcy Pucharu Zdobywców Pucharów: 1979, 1982, 1989, 1997

Zdobywcy Pucharu Miast Targowych: 1958, 1960, 1966

Zdobywcy Superpucharu Europy: 1993, 1998
Ostatnio zmieniony 26 maja 2005, 15:39 przez wErOn, łącznie zmieniany 3 razy.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:32

wErOn - chyba Real zamiast Barcy ??

mrowczan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:34

Nie pomylilo Ci sie cos czasami? Ile razy wygraliscie LM? I na ile finalow :rotfl: ?? Czyzby2 na 7 :rotfl: :rotfl: :rotfl: ??
FORZA MILAN!

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:36

Europejskie puchary to nie tylko Liga Mistrzow ty lepiej czytaj co sie pisze a nie to co chcesz przeczytac.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:36

mrowczan pisze:Nie pomylilo Ci sie cos czasami? Ile razy wygraliscie LM? I na ile finalow :rotfl: ?? Czyzby2 na 7 :rotfl: :rotfl: :rotfl: ??
FORZA MILAN!
Oj dziecko, najpierw niech ci ktoś wytłumaczy co to są Europejskie puchary, potem bierz się za dyskusję. :think:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:37

mrowczan pisze:PIerwszy raz w zyciu nie chce mi sie z wami zrec, wali mnie to, co piszecie.
Jka juz wyzej wspomnialem, dzielicie sie na obiektywnych i antymilanistow.
... czego macie nam zazdroscic? FINALU LM :) Przepraszam bardzo ... kto ile ma pucharkow? ile, ile macie...? 2, dobrze pamietam?? :lol:
PS dobrze biwesiku, bedzie dobrze
FORZA MILAN!
Wiesz ale to Juve i inne kluby mają po 10 triumfów w europejskich pucharach :dance: :dance: :dance:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
mrowczan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:40

Jakbyscie nie zauwazyli, to od samego poczatku pisze o najwyzszym trofeum, no ale nie mozecie sie z tym pogodzic, ze Milan wygral 3 razy wiecej :twisted:
FORZA MILAN!

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:42

Dla tych którzy jeszcze nie mają karnych, bramek, parad i innych multimediów z wczorajszego meczu, a chcą je mieć to polecam luknąć tu:
http://www.fcliverpool.pl/index.php?nr=9928

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:42

mrowczan pisze:Nie rozumiem tego troche, bo jak dla mnie to jest zwykla zazdrosc, ze Milan gral w finale, a wy juz dawno odpadliscie z tych rozgrywek.
patrząc na tą całą sytuacje teraz to i może lepiej ,ze odpadliśmy z CL wcześniej, bo przynajmiej nasi mieli jeszcze siły na walke o scudetto, któe zresztą wywalczyli. Tymczasem wy nie zdobyliście ani jednego, ani drugiego :>

Co do tego twojego wyliczenia co kto ile zdobył to może pogadamy o sukcesach Juve i Milanu w Serie A ? :prochno: :dance:

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:43

UlTrAs daj spokoj Tylko go prowokujesz a to nie ma sensu. Historia jaka jest taka jest i nikt tego nie zmieni

Powtorze sie - czytaj to co sie pisze a nie to co chcesz przeczytac.
Ty piszesz o LM a my piszemy o Pucharach Europejskich. Taki maly szczegol.

ODPOWIEDZ