Mercato (2012-2014)
- Robaku
- Juventino
Padoin, nie sugerowałem, że nie wiesz bo czytasz tylko JP i SJ, sugerowałem, że nie ma co rzucac typami niczym : Draxler, Schurrle, Thiago Silva bo to nie jest projekt Juve, wiec nie ma sensu rzucac takich nazwisko bo oznaczaja tylko one ignorancje dotycząca planów transferowych Juve.Padoin pisze:To dlaczego sugerowałeś, że nic nie wiem bo czytam tylko JP i SJ ?Marotta sobie może gadać w wywiadach, ale nie ujawnia całkowitego bilansu naszej drużyny, więc nawet włoska prasa może sobie gdybać. Po prostu w tej sprawie nie ma eksperta (przynajmniej na tym forum) i dlatego napisałem, że nie wiem.Robaku pisze:Padoin, ale ty prowadzisz bardzo blędną intepretację, serio.Padoin pisze:To, że pumex źle przeczytał to nie moja wina, mógł się zorientować zamiast zadawać pytania w nieodpowiednim momencie. A Ty jesteś ekspertem przecież czytasz włoskie gazety i znasz na pamięć wszystkie cyferki dotyczące Juve jak na fanatyka przystało, nie wstydź się jesteś ekspertem!
Po pierwsze nie napisalem, że ja tak robie.
Po drugie są tacy co czytają - fora i inne źródło, np. jakku - zresztą nie tylko on.
Po trzecie - to nie powód do wstydu, tylko radości, myślę, że Jakku jest zadowolony z tego, że uważamy go za cenne źródło transferowe choć jest tak naprawdę pośrednikiem.
Po czwarte - nie zaprzątam sobie głowy cyferkami, nigdy statsy szczegolnie mnie nie podniecaly, a fanatykiem tez bym sie nie nazwal.
Wiec jesli czujesz sie zawiedziony, obrazony,masz jakis problem osobisty to wyjdź z domu pobiegaj wokoół ochłoń. J
Poza tym już widze nasze szukanie szans w tym okienku, oby tylko nie zostać z niczym.Llorente nie licze.
I dlatego mozna zastanowic się czy jest to temat zyczeniowy czy temat plotek.
Dobra wiadomość, Vidal zostaje z nami 
http://www.football-italia.net/33365/vi ... y-juventus
Co do shoppingu, ktorykolwiek z planów przedstawionych przez jakku zostanie zrealizowany, wyjdzie nam na dobre
Osobiście jestem zdania, że:
Ibrahimovic > Sanchez + Diamanti
Nasz trzon się starzeje (Pirlo + Buffon), a Ibra na pewno byłby nam wstanie zapewnić trochę kaski z LM, na przyszłe transfery!
@Down
Z Ibra, spokojnie możemy dojść dalej w LM niż ćwierćfinał, a jak wiemy, kasa z LM jest ogromna... :roll:

http://www.football-italia.net/33365/vi ... y-juventus
Co do shoppingu, ktorykolwiek z planów przedstawionych przez jakku zostanie zrealizowany, wyjdzie nam na dobre

Osobiście jestem zdania, że:
Ibrahimovic > Sanchez + Diamanti
Nasz trzon się starzeje (Pirlo + Buffon), a Ibra na pewno byłby nam wstanie zapewnić trochę kaski z LM, na przyszłe transfery!
@Down
Z Ibra, spokojnie możemy dojść dalej w LM niż ćwierćfinał, a jak wiemy, kasa z LM jest ogromna... :roll:
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2013, 13:29 przez Cobra, łącznie zmieniany 2 razy.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- sebatiaen666
- Juventino
Już dawno nie widzialem podobnie głupiego komentarza co kolega wyzej.
Ibra jest wstanie nam zarobic pieniadze na kolejne fajne transfery, no nic spoko.
Zobaczcie co zrobil Suarez, co za wstyd.
wywala go z liverpoolu bo gryzie? czy jak to napisac?strasznie glupi koles jest.
No ok, do nas by przyszedl i co mamy sie za niego wstydzic jak przyjdzie nam grac w LM z realem, telewizja pokaze mecz a Suarez wbije sie w szyje np. Ronaldo.
ja bym wylaczyl telewizor chyba ze wstydu, no bez przesady:(
Ibra jest wstanie nam zarobic pieniadze na kolejne fajne transfery, no nic spoko.
Zobaczcie co zrobil Suarez, co za wstyd.
wywala go z liverpoolu bo gryzie? czy jak to napisac?strasznie glupi koles jest.
No ok, do nas by przyszedl i co mamy sie za niego wstydzic jak przyjdzie nam grac w LM z realem, telewizja pokaze mecz a Suarez wbije sie w szyje np. Ronaldo.
ja bym wylaczyl telewizor chyba ze wstydu, no bez przesady:(
- @D@$
- Juventino
Przecież sprzeda się koszulki to się Ibra zwróci
Jak już jesteśmy w temacie napastników którzy są w newsach ale nie przyjdą, co się dzieje z Joveticiem? Nie grał, teraz na ławie cały mecz, znowu się połamał i powoli wraca?
Podobno 4-3-3 na Torino. Dla mnie znaczy to tyle, że wcale mercato nie musi być pod dyktando 3-5-1-1. Prędzej Conte wbrew temu co mówi czuje mistrzostwo nosem i chce trochę poeksperymentować a równie dobrze od lipca/sierpnia będziemy klepać dalej 3-5-2.
Liczę na rozgrywającego latem, co najmniej solidnego rezerwowego.
Jak już jesteśmy w temacie napastników którzy są w newsach ale nie przyjdą, co się dzieje z Joveticiem? Nie grał, teraz na ławie cały mecz, znowu się połamał i powoli wraca?
I nie wiem czy to nie jest błąd wielu forumowiczów. Bierzecie pod uwagę, że Hiszpan już jest i liczycie na nie wiadomo co w mercato.Padoin pisze:Llorente nie licze.
Podobno 4-3-3 na Torino. Dla mnie znaczy to tyle, że wcale mercato nie musi być pod dyktando 3-5-1-1. Prędzej Conte wbrew temu co mówi czuje mistrzostwo nosem i chce trochę poeksperymentować a równie dobrze od lipca/sierpnia będziemy klepać dalej 3-5-2.
Liczę na rozgrywającego latem, co najmniej solidnego rezerwowego.
- Marchisio87
- Juventino
Suarez piłkarz prawie kompletny, właśnie to prawie może zbić z jego ceny ponieważ raz na jakiś czas lubi wybryki zrobić, wczoraj sie zachował bardzo nie ładnie, Liverpool przy dobrej ofercie sprzedał by go tak sobie myśle a więc może jakaś wymiana na lini Liverpool Turyn? :p
a co do pozostałych wiadomości z wiązanych z transframi do nas to ciekawy jest Mkhitarian " one idzie na króla strzelców w Ukrainie tak mi sie zdawało coś a wiec skuteczny of pomocnik,
a co do pozostałych wiadomości z wiązanych z transframi do nas to ciekawy jest Mkhitarian " one idzie na króla strzelców w Ukrainie tak mi sie zdawało coś a wiec skuteczny of pomocnik,
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- francois
- Juventino
Po naszym numerze z wciśnięciem im Poulsena raczej nie mamy co liczyć na taki dealMarchisio87 pisze:Suarez piłkarz prawie kompletny, właśnie to prawie może zbić z jego ceny ponieważ raz na jakiś czas lubi wybryki zrobić, wczoraj sie zachował bardzo nie ładnie, Liverpool przy dobrej ofercie sprzedał by go tak sobie myśle a więc może jakaś wymiana na lini Liverpool Turyn? :p

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Orkos
- Juventino
Ja też kiedyś zalajkowałem komentarz jakiejś znajomej. Moja kobieta też myślała, że jest coś na rzeczy :CBazyliszek pisze:panowie wiecie ze oficjalny profil Lewego na facebooku z ktorego sam pisze z fanami zalajkowal Antonio Conte i Juventus? może cos jest na rzeczy?
A tak poważnie to nie widzę szans na Lewego w Juve.
On pewnie już jest jedną nogą na Old Trafford.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
I co on tam ma niby robić? Podawać piłki RVP na treningu i oglądać mecze z ławki jak Welbeck i Hernandez? Równie dobrze może iść do City, życzę powodzeniaOrkos pisze:On pewnie już jest jedną nogą na Old Trafford.

No to panowie - Ibra czy Suarez, a może tak obu?

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Orkos
- Juventino
A skąd wiesz co będzie w ManU? Może się zmieni coś w ataku? Może im odwali i pozbędą się Rooneya czy Chicharito zechce się wynieść i grać gdzieś regularnie?jackop pisze:I co on tam ma niby robić? Podawać piłki RVP na treningu i oglądać mecze z ławki jak Welbeck i Hernandez? Równie dobrze może iść do City, życzę powodzeniaOrkos pisze:On pewnie już jest jedną nogą na Old Trafford.
- Łukasz
- Juventino
No, to na drodze do pierwszego składu zostanie "tylko" van Persie.Orkos pisze:A skąd wiesz co będzie w ManU? Może się zmieni coś w ataku? Może im odwali i pozbędą się Rooneya czy Chicharito zechce się wynieść i grać gdzieś regularnie?jackop pisze:I co on tam ma niby robić? Podawać piłki RVP na treningu i oglądać mecze z ławki jak Welbeck i Hernandez? Równie dobrze może iść do City, życzę powodzeniaOrkos pisze:On pewnie już jest jedną nogą na Old Trafford.
Spoko, wtedy kolejnym piłkarzem który trafi do nas z Udine niech będzie Zieliński 8) ( nie mówię ze już teraz, tak za rok )dp10 pisze:Na tutto przebąkują coś o ofercie Atletico Madryt za Muriela w kwocie 28 mln...jeśli chociaż Hiszpanie zdecydują się zaoferować Udine kwotę rzędu 20 mln to raczej rywalizację o ten transfer mamy pozamiataną.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Kamex22
- Juventino
Jeśli do końca sezonu będzie grał tak jak z Lazio to może w ramach inwestycji w młodych wykupić połowę jego karty i zostawić w Udine na najbliższy sezon...fazzi pisze:Spoko, wtedy kolejnym piłkarzem który trafi do nas z Udine niech będzie Zieliński 8) ( nie mówię ze już teraz, tak za rok )dp10 pisze:Na tutto przebąkują coś o ofercie Atletico Madryt za Muriela w kwocie 28 mln...jeśli chociaż Hiszpanie zdecydują się zaoferować Udine kwotę rzędu 20 mln to raczej rywalizację o ten transfer mamy pozamiataną.
Tak tylko mówię, wiem, że kilka meczów nic nie znaczy