Nowy Trener?
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
j uventus już Juventusem nigdy nie bedzie 
Co oni z naszym klubem zrobili, to głowa mała. Kto by pomyślał 10 lat temu, żeby na stanowisku trenera wybierać między żółtodziobami? Albo sprowadzać jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Mottów?

Co oni z naszym klubem zrobili, to głowa mała. Kto by pomyślał 10 lat temu, żeby na stanowisku trenera wybierać między żółtodziobami? Albo sprowadzać jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Mottów?
- mati888
- Juventino
oj już daj spokój, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Przyjdzie ktoś z pomysłem, przynajmniej Andrea zagęszcza ruchy w tym kierunku (coś było ostatnio, ze się ktoś widział z van Gaalem? - chociaż to mało prawdopodobne...). Ja jestem optymistą, ufam, że to był ostatni taki 'wybryk'. Chociaż faktycznie - po degradacji byłem pewny, ze nic gorszego nas spotkać nie może, a jednak...mam nadzieję, że za rok będziemy mieli spokojnie zapewniony awans do LM, a potem powoli wrócimy na nasze miejsce. Wystarczy dobry trener, kilka dobrych sprzedaży i korzystnych zakupówlenor pisze:j uventus już Juventusem nigdy nie bedzie
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Arbuzini
- Juventino
Żeby zabić czas robieniem pierdół zamiast wykonywania obowiązków układałem sobie składy i wyszło mi, że za 110-115 mln E + darmowi piłkarze + ci co są można zbudować drużynę spokojnie walczącą w pierwszej trójce (nie o pierwszą trójkę, to poważna różnica) nie bawiąc się w jakieś specjalne wyszukiwanie okazji, czy niesamowicie twarde negocjacje.
Potem wracam do rzeczywistości i czytam rewelacje na temat ludzi, którymi się interesujemy, a w szczególności trenerów i załamuję ręce! Po co nam ten Conte? Zupełnie przycichła sprawa Lippiego, który dużo bardziej przekonuje mnie od tych wszystkich śmiesznych wynalazków. Może Marcelo był już po słowie z zarządem i stwierdził, że "chłopaki ja się pod takim składem nie podpiszę, >>wzmocnienia<< - lipa"
? Nie zdziwiłbym się, bo wygląda na to, że nic się tu nie ruszy. Pal licho, że zarząd, trener i właściciele są nieogarnięci. Zdarza się, a czasem i tak jakoś się kręci. Oni są nieogarnięci i mają Juventus w dupie.
Potem wracam do rzeczywistości i czytam rewelacje na temat ludzi, którymi się interesujemy, a w szczególności trenerów i załamuję ręce! Po co nam ten Conte? Zupełnie przycichła sprawa Lippiego, który dużo bardziej przekonuje mnie od tych wszystkich śmiesznych wynalazków. Może Marcelo był już po słowie z zarządem i stwierdził, że "chłopaki ja się pod takim składem nie podpiszę, >>wzmocnienia<< - lipa"

- Wojtek
- Juventino
Panie widzisz a nie grzmisz!
Conte na 80% zostanie naszym nowym kołczem.
Powielali, powielają i powielać będą swoje błędy sprzed lat :płaczę:
PS.Może mi ktoś powieidzieć czy Conte umie zagrać innym ustawiniem niż 4-4-2?

Powielali, powielają i powielać będą swoje błędy sprzed lat :płaczę:
PS.Może mi ktoś powieidzieć czy Conte umie zagrać innym ustawiniem niż 4-4-2?
- Arbuzini
- Juventino
Przynajmniej jak spadniemy do Serie B to nas stamtąd wyciągnie<<W@jTEk>> pisze:Panie widzisz a nie grzmisz!Conte na 80% zostanie naszym nowym kołczem.

- Cunha
- Juventino
Lucek go Popiera. Też uważasz że się nie zna?Arbuzini pisze:Przynajmniej jak spadniemy do Serie B to nas stamtąd wyciągnie<<W@jTEk>> pisze:Panie widzisz a nie grzmisz!Conte na 80% zostanie naszym nowym kołczem.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Byłem przeciwnikiem zatrudnienia Conte na stanowisku szkoleniowca naszego klubu. Do dzisiaj. Po słowach Moggiego zaczynam zmieniać front. Kto jak kto, ale Lucek ma nosa niesamowitego (nie twierdzę jednak, że jest nieomylny). Doświadczenie ma mizerne, o sukcesach nie mówiąc, ale może dobra atmosfera w klubie to jakiś sposób na obecną sytuację? Co prawda Ferrara "nie wypalił", ale Conte coś tam w temacie wie... Nie wiem, skołowany jestem...
Osiągnięcie porozumienia z trenerem Sieny już coraz bliżej, ale jutro ma dojść do spotkania między naszymi działaczami a coachem Porto. Nie będzie to jednak raczej owocne spotkanie...
Osiągnięcie porozumienia z trenerem Sieny już coraz bliżej, ale jutro ma dojść do spotkania między naszymi działaczami a coachem Porto. Nie będzie to jednak raczej owocne spotkanie...
- jsduga
- Juventino
Lucek nie jest Bogiem w swoich proroctwach i mylił się już wielokrotnie w ostatnim czasie. Albo znów Moggi trafi do nas i wtedy jego ręka nas wyprowadzi z tego szitu, albo niech siedzi cicho, bo szczekaczy jest na pęczki, a działać nie ma komu...Cunha pisze:Lucek go Popiera. Też uważasz że się nie zna?Arbuzini pisze:Przynajmniej jak spadniemy do Serie B to nas stamtąd wyciągnie<<W@jTEk>> pisze:Panie widzisz a nie grzmisz!Conte na 80% zostanie naszym nowym kołczem.
Nowy trener? Nie łudźmy się, odejdzie Del Neri, dostaniemy kolejny po Ferrarrze, Zaccu półśrodek i tak w kółko.
Sukces Conte? Może w Serie B zaistniał, ale do sukcesu w Serie A droga daleka, tym bardziej w tak rozwalonym zespole jak Juve.
PS: Del Neri też odniósł sukces w Sampie...

- Eric6666
- Juventino
haha też Moggi moich oczach jest znawcą i jego słowa też zmieniły moje podejście. Gadacie o Conte, ale co o nim wiecie? wyciągnie Sienie z Serie B, czy ktos zadał sobie trud sprawdzenia czegoś więcej? oczywiście też wolę VB, bo chce mieć wiekszą pewność i wchodzenie drugi raz do wody z nazwą "nowy Guardiola" słabo mi się widzi, ale kto wie -_- lepszy juventini niż jakiś inny dziad;dmrozzi pisze:Byłem przeciwnikiem zatrudnienia Conte na stanowisku szkoleniowca naszego klubu. Do dzisiaj. Po słowach Moggiego zaczynam zmieniać front. Kto jak kto, ale Lucek ma nosa niesamowitego (nie twierdzę jednak, że jest nieomylny). Doświadczenie ma mizerne, o sukcesach nie mówiąc, ale może dobra atmosfera w klubie to jakiś sposób na obecną sytuację? Co prawda Ferrara "nie wypalił", ale Conte coś tam w temacie wie... Nie wiem, skołowany jestem...
PS. nam potrzeba człowieka z charakterem, a on podobno taki jest;d
Ps2. słowa Nedveda wymiatają : Nie potrafię się jednak pogodzić z tym, że nasza drużyna jest gorsza od Udinese czy Napoli, tego nie zaakceptujemy."
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Arbuzini
- Juventino
Wspomniał też o Gasperinim. Łaski! Lucek chlapie jęzorem na lewo i prawo, ale robi to na tyle sprytnie, że dalej ma spore grono wyznawców. Jestem bardzo ciekawy, co by zrobił, gdyby to on podejmował decyzję i jej ciężar spoczywałby na nim... czy wybrałby Conte?Cunha pisze:Lucek go Popiera. Też uważasz że się nie zna?Arbuzini pisze:Przynajmniej jak spadniemy do Serie B to nas stamtąd wyciągnie<<W@jTEk>> pisze:Panie widzisz a nie grzmisz!Conte na 80% zostanie naszym nowym kołczem.
- deszczowy
- Juventino
Po prostu widać po Moggim, że wiek niestety robi swoje.Arbuzini pisze:Wspomniał też o Gasperinim. Łaski! Lucek chlapie jęzorem na lewo i prawo, ale robi to na tyle sprytnie, że dalej ma spore grono wyznawców. Jestem bardzo ciekawy, co by zrobił, gdyby to on podejmował decyzję i jej ciężar spoczywałby na nim... czy wybrałby Conte?Cunha pisze:Lucek go Popiera. Też uważasz że się nie zna?Arbuzini pisze: Przynajmniej jak spadniemy do Serie B to nas stamtąd wyciągnie
- Wojtek
- Juventino
Conte jest tylko pięć lat starszy do Del Piero,mogą być jak bracia. Tu nie będzie panie trenerze, tu będzie na TY!Regulus pisze:Może zaszczepi tym patałachom trochę charakteru i przypomni co znaczy koszulka Juventusu.