Mercato (Lato 2016)
- gucio_juve
- Juventino

:doh: PSG, co za podrzędny i prowincjonalny klubik. Jak będą chcieli go sprzedać, a Real powie tylko słowo, to od razu wraca do Madrytu. Nie mogę..puszczam.Real ma otrzymać 25 milionów euro i zachować prawo pierwokupu przy kolejnej operacji dotyczącej atakującego.
Wróćmy do koncepcji z Isco/Brozović i do tego dołóżmy Diawarę z Bolonii.
- jpjp5
- Juventino

Tak samo myślą urzędnicy i posłowie w Polsce. Nie nasze pieniadze to mozna za wszystko wydawac dwa razy tyle ile jest warte. Gratuluje filozofii.Buzol pisze: Dlaczego sporo osób patrzy na mercato przez pryzmat kasy? To nie są Wasze pieniądze.
A i raczej Cuadrado tez mozna uznac za gracza pierwszego składu. Coś jak Marchisio za czasów Pirlo, Pogby i Vidala.
- MishaAveJuve
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mnie martwi tylko jedno, po transferze Higuaina faktycznie - na papierze dołączyliśmy do wielkiej 3 - Bayern, Real, Barcelona i przed sezonowo można było swobodnie mówić o wielkiej 4. Teraz już tak nie jest i nie chodzi o to, że sportowo mamy gorszy zespół bo to się okaże jest ponad 3 tygodnie na ściągnięcie kogoś w miejsce Pogby - chociaż oficiajnie transferu jeszcze nie ma, ale odchodzą od nas najlepsi, Vidal, Tevez, Pogba, z wielkich klubów najwięksi nie odchodzą. Możemy mówić, że w miejsce Teveza jest Dybala, w miejsce Vidala jest Khedira a za Pogbę ktoś przyjdzie, ok, ale w największych klubach tego nie ma, jak ktoś napisał, bardziej przypominam Porto niż prawdziny Juventus. Śmieszą mnie też komentarze, że tak było zawsze... jakie zawsze? jedyny przypadek to Zidane, Del Piero, Nedved, Buffon, Trezeguet, Platini, Siviori, Davids, Boniperti, Bettega, Zoff to piłkarze którzy do końca grali u nas, albo w klubie byli już mniej potrzebni, nie było tak że najwięksi uciekali. Do tego ucieszka do ManU.... Mourihno zrobi tyle samo co ostatnio w Chelsea, mogę się założyć, że LM zobaczą może za 2-3 lata. Ale to nie jest oznaka najlepszych klubów. Teraz w miejsce Pogby, o ile faktycznie odejdzie widzę Kroosa, Verattiego w ostateczności Matuidi, nikt o nim nie pisze a piłkarz ma niesamowite wręcz fenomenalne statyski, w ogóle nie doceniany Dembele z Totenhamu, piłkarz wspaniały, jakoś bardzo w cieniu co nam z pewnością nie przeszkadza. Warto wspomnieć, że narazie udaje się nam jakoś załatywać te dziuty ale w końcu szczęście, bo tak to trzeba nazwać się skończy...
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Olek1987
- Juventino

Zerowa wiedza, byłeś w śpiączce przez tydzien ?MishaAveJuve pisze:Teraz w miejsce Pogby, o ile faktycznie odejdzie widzę Kroosa, Verattiego w ostateczności Matuidi,
Pogba - w ManU
Veratti - przedłużył kontrakt. Dodatkowo PSG wedlug szejka zamknęło wlasnie swoje okienko.
Matuidi - Nie zostanie sprzedany przez PSG (wegług właściciela klubu)
Kross -
Zero szacunku dla Pogby
- Lucas87
- Juventino

Żadnych Matuidich. Nigdy więcej Raioli. Powinni próbować ściągnąć Isco, ewentualnie Witsela albo skończyć mercato. Nie robić transferu dla transferu.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Vincitore
- Juventino

Nie rozumiem. Pogba tak czy siak by odszedł, bo raczej nie wygląda mi na gościa, który mógłby zostać legendą Juventusu. Gruby wynegocjował dla nas bardzo dobre pieniądze.Lucas87 pisze:Nigdy więcej Raioli.
- Gajowy Marucha
- Juventino

Olek chłopie, weź sie uspokój. Każdy Twój post to próba dosrania userowi z którym sie nie zgadzasz, ile Ty masz lat? Albo kogoś wyzywasz od trolli, albo każesz mu sie pukać w głowe, albo walisz facepalmy :lol: Coś cicho o następcy Pogby. Jeśli szukać analogii do zeszłego roku, brak nowego transferu ew. przyjście okazji w stylu Hernanesa nie zdziwi mnie ani troche. Widać teraz jak na dłoni, że Marotta przede wszystkim stara sie bilansować wydatki i przychody. Mamy 120 za Pogbe, a troche kasy juz wydaliśmy na konkretne nazwiska. Nie zdziwcie sie, jeśli nikt nie przyjdzie. A wybrzydzanie na Matuidiego.....Olek1987 pisze:Zerowa wiedza, byłeś w śpiączce przez tydzien ?MishaAveJuve pisze:Teraz w miejsce Pogby, o ile faktycznie odejdzie widzę Kroosa, Verattiego w ostateczności Matuidi,
Pogba - w ManU
Veratti - przedłużył kontrakt. Dodatkowo PSG wedlug szejka zamknęło wlasnie swoje okienko.
Kross -
- 19redhof10
- Juventino

Wychodzi na to że w tym okienku stracilismy tylko 5 mln.
Morata i Pogba + Isla około +140
Pjanic+ Igła+ Pjaca - 145.
Bez jaj. Chyba jakies 50 baniek na jednego kozaka do pomocy powinno sie zneleźć.
Morata i Pogba + Isla około +140
Pjanic+ Igła+ Pjaca - 145.
Bez jaj. Chyba jakies 50 baniek na jednego kozaka do pomocy powinno sie zneleźć.
- wloski
- Juventino

Dokładnie to on praktycznie od pierwszych miesięcy w Juve Pogby, mówił że ten piłkarz jest/będzie wart powyżej 100 mln.Vincitore pisze:Nie rozumiem. Pogba tak czy siak by odszedł, bo raczej nie wygląda mi na gościa, który mógłby zostać legendą Juventusu. Gruby wynegocjował dla nas bardzo dobre pieniądze.Lucas87 pisze:Nigdy więcej Raioli.
- MishaAveJuve
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co do Pogby - Pokaż oficjalna wiadomość co do PogbyOlek1987 pisze:Zerowa wiedza, byłeś w śpiączce przez tydzien ?MishaAveJuve pisze:Teraz w miejsce Pogby, o ile faktycznie odejdzie widzę Kroosa, Verattiego w ostateczności Matuidi,
Pogba - w ManU
Kross -
Co do Verattiego i Matuidiego - co z tego że tak powiedział? Marotta powiedział, że najlepsi od nas nie odchodzą
O co Ci chodzi z Kroosem ? chyba że Kross to jakiś nowy piłkarz o którym nic nie wiem (swoją drogą widzieliście jego żonę? trochę paździerz jak na piłkarza)
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Olek1987
- Juventino

Ok, czyli mam rozumieć, że Pogba jednak nie bedzie w ManU ?, że to nie jest pewne ? Masz rację, jeśli wykryją u niego wadę serca to go nie kupią, ale wtedy nam też się nie przyda... heh.MishaAveJuve pisze:Co do Pogby - Pokaż oficjalna wiadomość co do PogbyOlek1987 pisze:Zerowa wiedza, byłeś w śpiączce przez tydzien ?MishaAveJuve pisze:Teraz w miejsce Pogby, o ile faktycznie odejdzie widzę Kroosa, Verattiego w ostateczności Matuidi,
Pogba - w ManU
Kross -
Co do Verattiego i Matuidiego - co z tego że tak powiedział? Marotta powiedział, że najlepsi od nas nie odchodzą
O co Ci chodzi z Kroosem ? chyba że Kross to jakiś nowy piłkarz o którym nic nie wiem (swoją drogą widzieliście jego żonę? trochę paździerz jak na piłkarza)
O ile w Matuidi jeszcze można wierzyć o tyle Veratti w tym sezonie to abstrakcja na poziomie Messiego czy Ronaldo.
O co mi chodzi z Krossem ? - 1. Koszt około 60 mln euro. 2. Wysoki kontrakt 3. najwazniejsze - Real nie chce go sprzedac, a On nie chce odejść.
Zero szacunku dla Pogby