LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2004, 12:20

Przyznam nawet ze cieszy mnie oslabienie ich skladu bo moga w tym sezonie stanowic naprawde duze zagrozenie w Champions League;)
No wiesz...tak nieladnie cieszyc sie z czyjejs krzywdy :? Ja tam nikomu zle nie zycze...Nawet wielkiemu Realowi :wink:

Agnieszka

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2004, 12:43

No cóż szkoda Larssona, może się okazać, że nagroda dla najlepszego piłkarza Szwecji bedzie jego ostatnim sportowym trofeum :(
Jeżeli chodzi o Patricka "Super-technika" Kluiverta :lol: to w ostatniej kolejce strzelił bardzo ładna bramke dla Newcastle ( coś takiego jak Alex w finale z BVB), więc taki zły to on nie jest, natomiast dużo gorzej z jego stylem życia i bycia :D

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 19:34

Napotkałem w internecie dobry tekst o tym, jak Real dokonał zakupów w tym lecie. Tekst obnaża słabe strony galacticos, więc fanom Realu może się nie podobać :D ale oto i on:

23 maja 2004 r, bar piwny niedaleko Santaigo Bernabeu, Madryt, godz. 23.40. Fotoreporterzy znaleźli graczy Realu Madryt po ostatnim, kompromitującym meczu Premiera Division z Realem Sociedad (1:4). Upijali swoje smutki przy piwie i innych drinkach. A o czym mogli rozmawiać ??? :

-Słuchajcie panowie, tak być już nie może - pierwszy odezwał się Raul Gonzalez - przegrywamy mecz za meczem, fani nas krytykują a na dodatek musimy grać w eliminacjach LM. Proponuję, by jeden z nas odszedł z Realu i spróbował gry gdzie indziej. Mnie się to nie dotyczy bo jestem kapitanem, oczywiście.
-No ja też nie mogę odejść - powiedział Zidane - wprawdzie dźwigam już czwarty krzyżyk i jestem pozbawiony łękotek w kolanach ale przecież to ja, genialny Zizou i jestem najlepszym piłkarzem na świecie. Mnie się wygryźć po prostu nie da.
-A gdyby nie ja to byśmy dostali do zera ostatni mecz - wtórował mu Figo - gdyby nie moje karne, to Real sięgnął by dna. Sztuki strzelania z wapna może się uczyć ode mnie sam Beckham, nie Becks ?
- Daj spokój z tymi karnymi. Na treningach mi nic nie wychodzi z tymi jedenastkami, ale może na Euro będzie lepiej ? poza tym jestem maskotką Madrytu: gdyby nie moje włosy, plotki o mnie, wywiady, reklamy....
-Ale twoje reklamy umywają się co do mojej - przerwał mu Roberto Carlos - widziałeś moją reklamę z lizakami ? Po prostu mistrzostwo świata ! Można dużo się z niej nauczyć. Ty, Ronnie - skierował swoje słowa do Ronaldo, który objadał się jak zwykle fast-foodami - wiedziałeś, że jak się liże lizaki to się ma więcej glukozy w mózgu ???
-A skąd ja mam to wiedzieć ? - odpowiedział - przecież jestem analfabetą i nie umiem czytać. Poza tym jestem symbolem seksu Ameryki Południowej i nazywam się drugi Pele. Ja też nie mogę odejść.
- To może jak nikt nie odejdzie, to może zakupimy wartościowego obrońcę? - resztką inteligencji wykazał się Raul - chodzi mi tu głównie o solidnego obrońcę, chociażby Allesandro Nesta.
-Chyba żartujesz - parsknął Becks - Nesta swoich fanów potrafiłby zmieścić w budce telefonicznej. Lepiej kupić nowego ofensywnego galacticos, który podniósłby nasze morale i dzięki któremu potrafilibyśmy zwyziężać. Proponuję mojego ziomka, Michaela Owena. Chłop się marnuje w Liverpoolu. Trzeba go koniecznie kupić tego lata.
-No a co z obrońcą ? - Raul nadal nie dawał za wygraną - jak tak dalej pójdzie to w meczu będziemy tracić po 3-4 bramki.
-Proponuję obrońcę Romy, Waltera Samuela. - odezwał się Carlos - gość ma medialne nazwisko, takie galaktyczne. Podobne do tego, jak się nazywał ten znany aktor...no wiecie...-w tym momencie zmarszczył czoło i usiłował sobie coś przypomnieć. Jednak machnął ręką i ciągnął dalej:
-Poza tym ma gębę jak z tych thrillerów kinowych.
- Chłopaki, mamy ważniejsze sprawy na głowie - przerwał znowu Becks - zastanówmy się lepiej, gdzie pojechać na tournee, bo od tych sajgonek i skośnookich reporterów robi mi się niedobrze.
Tu rozmowa umilkła. Po paru piwach i drinkach galacticos wyszli z baru i pojechali do swoich domów.

Teraz znamy kulisy transferów Realu Madryt. Raul i spółka przekonali zarząd co do kupna Owena z Liverpoolu i Waltera Samuela z AS Romy i ci piłkarze od nowego sezonu występują na Santiago Bernabeu. Co do tournee, to Beckham nie miał szczęścia, ale oprócz niego wszyscy są szczęśliwi. Acha! nie ma tu nic o Jonathanie Wootgate'cie, ale przecież w powyższym tekście, tak jak i w polityce Realu, liczą się tylko prawdziwi GALACTICOS...

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 19:49

Buhahaha, swietny text. niezle sie przy nim usmialem. po grze realu mozna sadzic ze cos w tym stylu decyduje o grze realu :wink:

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 19:52

Hyhy dobre :-D
Z kąd to wytrzasnołeś, podaj źródełko.

W tym tekscie są pokazani piłkarze Realu z ciemnej strony. Najlepszy tekst to jak Becks myśle że z karniakami na Euro pójdzie lepiej :lol: :D :wink: :twisted:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 20:02

...:::Szymek:::... pisze:Z kąd to wytrzasnołeś, podaj źródełko.
Niestety, roztargnienie, głupota oraz świąteczna atmosfera zadecydowały że zapomniałem z jakiej strony to skopiowałem :wink: ale nie martwcie się, bo poszukam jak będę miał czas

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 21:12

extra :twisted: daj jak najszybcie link do tego :) moze na tej stroce jest wiencej takich tekstów <marzyciel> :roll: :roll: :D :wink: moze sa np. o milanie...romie...man utd <bez obrazy dla ich fanów> ja :wink: tych klobow po prostu nie lubie

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 09:56

Hehehehehe Najlepszy jest ten cytat ''Ronnie - skierował swoje słowa do Ronaldo, który objadał się jak zwykle fast-foodami '' text naprawdę świetny albo Figo ''gdyby nie moje karne, to Real sięgnął by dna.'' mam nadzieje że to nei są te karne co z Juventusem i Bayerem Leverkusen :D

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 10:01

nie no, tekst jest spoko. normalnie prawdziwy real :-D more, more...

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 10:13

Dobre :D Ale to bez kitu poniekad odzwierciedla polityke Realu - w skladzie jest kilku pilkarzy, ktorzy bez wzgledu na forme po prostu musza wybiec na boisku, bo maja wielkie nazwiska... :|

PS: Dobrze ze Carlos zaproponowal Waltera Samuela, tego co jest medialny i ma galaktyczne nazwisko hieh hieh :D

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 10:31

Genialne , no i wsumie odzwierciedla fakty ze nie którzy graja bo musz&#261; zawsze grac dla reklamy.

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:11

bartus pisze:extra :twisted: daj jak najszybcie link do tego :) moze na tej stroce jest wiencej takich tekstów <marzyciel> :roll: :roll: :D :wink: moze sa np. o milanie...romie...man utd <bez obrazy dla ich fanów> ja :wink: tych klobow po prostu nie lubie
a moze sami napiszemy? 8)

Obrazek
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 18:10

Dobre niezły polew z "galacticos' i ich gwiazd :D Mniej więcej tak musi to wyglądać co widać po wynikach realu :D Ci zawodnicy bardziej niz o grze myślą juz o fryzurach,ciuchach, sprzedaży koszulek a efekty widac na boisku :D :-D Forza JUve!!!!!!!!!!!!!!!

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 07:15

dajcie spokój z koszulkami Barcy. Gdzieś od pięciu lat co roku ten temat się powtarza i zawsze się tak samo kończy. A im dalej zajdzie Barcelona w LM tym bardziej jestem pewny że nie będzie miała koszulek ze sponsorem

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 07:43

barca potrzebuje chyba kasy skoro chca umiejscic jakas reklame na koszulkach i to nie za byle jaka kwote bo 17 mln euro to juz jest cos. wszystko zalezy od tego jak dalego zajda w lidze mistrzow, jak odpadna juz z chealse < w co nie wierze> to chyba zgodza sie na ten kontrakt :wink: :ball:

ODPOWIEDZ