Nowy Trener?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A mi się wydaje, że ktoś "popłynął" w tłumaczeniu bo na jednym serwisie było że niby po meczu z Parmą a na innym że niedługo [więc zapewne po sezonie].MishaAveJuve pisze:Z tego co mówił Marotta dziś miałobyc ogłoszone oficjalne stanowisko co do Del Neriego
- zahor
- Juventino
Mi się wydaje że ciężko pomylić słowa "dopo la partita con il Parma" z "dopo la fine della stagione", bardziej bym się spodziewał że Marotta miał nadzieje na zwycięstwo, bo wówczas miałby lepszą sposobność ogłosić światu "radosną wiadomość". A tak woli zaczekać. Obym się mylił.Ouh_yeah pisze:A mi się wydaje, że ktoś "popłynął" w tłumaczeniu bo na jednym serwisie było że niby po meczu z Parmą a na innym że niedługo [więc zapewne po sezonie].MishaAveJuve pisze:Z tego co mówił Marotta dziś miałobyc ogłoszone oficjalne stanowisko co do Del Neriego
- blackadder
- Juventino
Ciekawy artykuł: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... re-the-big
Jeśli ułożylibyśmy tabelę składającą się z 7 pierwszych drużyn ligi z dotychczasowymi wynikami Juventus zajmowałby miejsce... pierwsze.
Co ciekawe w 11 dotychczasowych meczach z 6 pierwszymi zespołami ligi zdobyliśmy więcej punktów niż w 14 meczach z ostatnią siódemką.
Piszę w tym temacie, bo to chyba idealnie podsumowuje zdolności motywacyjne naszego stratega. Wyobraża sobie ktoś taką statystykę z np Capello?
Jeśli ułożylibyśmy tabelę składającą się z 7 pierwszych drużyn ligi z dotychczasowymi wynikami Juventus zajmowałby miejsce... pierwsze.
Co ciekawe w 11 dotychczasowych meczach z 6 pierwszymi zespołami ligi zdobyliśmy więcej punktów niż w 14 meczach z ostatnią siódemką.
Piszę w tym temacie, bo to chyba idealnie podsumowuje zdolności motywacyjne naszego stratega. Wyobraża sobie ktoś taką statystykę z np Capello?

- dav3d
- Juventino
Wychodzi na to,że bez trenera bysmy to samo mieli.. Wiadomo ,że na rywali z czołówki jest mobilizacja sama w sobie,nie potrzeba dodatkowych poleceń coacha... a z leszczami z dołu tabeli nasz geniusz taktyczny nie potrafi ułożyć drużyny i odpowiednio jej nastawić... I gwałcą i ośmieszają nas Parmy i inne Chieva... 

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Zdolności motywacyjne naszego trenejro ujawniły się już na samym początku sezonu. Głownie w meczach w Lidze Europejskiej, wtedy wykrecał się że dla zespółu liczy się głownie liga, wielu mu wtedy przyklasneło.blackadder pisze:Ciekawy artykuł: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... re-the-big
- Lypsky
- Juventino
Moim zdaniem na 90% w nadchodzącym sezonie poprowadzi nas ktoś z dwójki DN-Conte. Jakby nie było, będzie bardzo miło :lol: Jeśli moje podejrzenia potwierdzą się, stoimy w miejscu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A to zwracam honor w takim razie. Nie czytałem oryginału i pomyślałem że Marotta nie powiedziałby czegoś takiego. 15 maja też miała zostać podjęta decyzja w sprawie Aquilaniego. Też nic nie słychać.zahor pisze:Mi się wydaje że ciężko pomylić słowa "dopo la partita con il Parma" z "dopo la fine della stagione"
I o to chodzi!Lypsky pisze:Jakby nie było, będzie bardzo miło
- pumex
- Juventino
Mi z kolei obiło się o uszy, że decyzje odnoście trenera mają być podjęte 23 maja. Ale czy to prawda, nie wiemOuh_yeah pisze:A to zwracam honor w takim razie. Nie czytałem oryginału i pomyślałem że Marotta nie powiedziałby czegoś takiego. 15 maja też miała zostać podjęta decyzja w sprawie Aquilaniego. Też nic nie słychać.zahor pisze:Mi się wydaje że ciężko pomylić słowa "dopo la partita con il Parma" z "dopo la fine della stagione"

Zostaniemy "uszczęśliwieni" Conte, tak czuję...

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dyrektor Sieny stwierdził, że Conte jest gotowy na Juve. I pewnie masz pumexie rację.pumex pisze:Zostaniemy "uszczęśliwieni" Conte, tak czuję...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Buri
- Juventino
Niestety mam też przeczucie że będziemy mieli kolejnego przeciętniaka po Ranierim, Zacu, Ciro i DN czyliiiiii CONTE!
poprostu wszystko niestety zmierza w kierunku przeciętności.
Trener, piłkarze, wyniki...
Cieszmy się chociaż, że dane jest nam oglądać Del Piero, Chielliniego czy Buffona w koszulce Juve. Bo w takim tempie to za kilka lat w biało czerwonych pasach będą biegać piłkarze wypożyczani z średniaków z Serie B.
poprostu wszystko niestety zmierza w kierunku przeciętności.
Trener, piłkarze, wyniki...
Cieszmy się chociaż, że dane jest nam oglądać Del Piero, Chielliniego czy Buffona w koszulce Juve. Bo w takim tempie to za kilka lat w biało czerwonych pasach będą biegać piłkarze wypożyczani z średniaków z Serie B.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Wojtek
- Juventino
W środe lub w czwartek sięchyba wszystko wyjaśni, bo albo przekonają VB żeby przyszedł do nas (lepiej dla nas jeśli wygra LE z Porto), a jak się nie uda no to Conte :roll:Antichrist pisze:Dyrektor Sieny stwierdził, że Conte jest gotowy na Juve. I pewnie masz pumexie rację.pumex pisze:Zostaniemy "uszczęśliwieni" Conte, tak czuję...
Szkoda że nie widzą innych możliwości bo DD wczorajszym remisem sobie już pogrzebał szanse na obrone mistrza, można by to było wykorzystać!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja się dziwię, że nie widzą. Skoro kibice na całym świecie widzą, że Del Neri i większość Włochów się nie nadaje, to co dopiero ludzie, którzy w tym siedzą profesjonalnie? Powinno być logiczne, że Del Neri, Mazzarri, Conte są po prostu zbyt słabi na Juventus, a jednak co chwilę pojawiają się newsy o tym, że Alozjy zostaje, a obejmie nas któryś z tych dwóch Panów.<<W@jTEk>> pisze:Szkoda że nie widzą innych możliwości bo DD wczorajszym remisem sobie już pogrzebał szanse na obrone mistrza, można by to było wykorzystać!
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Conte? Z Conte będzie jak z Del Nerim. Marotta mu sprowadzi kogo tylko okiem wypatrzy, a Antonio będzie miał zadanie to wszystko poukładać. Dopóki Marotta ma cokolwiek do powiedzenia w sprawach Juventusu ten klub niestety staczał będzie się w dół. Mówiłem to już jakiś czas temu i zdania swego nie zmienię.
Chciałbym trenera, który miałby na tyle charyzmy, żeby mógł decydować o transferach, na tyle jaj, żeby potrafił przyznać się do błędu i na tyle rozumu, żeby obiektywnie oceniać rzeczywistość. Czy to tak dużo? Nie sądzę, aby Conte spełnił te oczekiwania. Dlatego też nie chcę go na tym stanowisku.
Chciałbym trenera, który miałby na tyle charyzmy, żeby mógł decydować o transferach, na tyle jaj, żeby potrafił przyznać się do błędu i na tyle rozumu, żeby obiektywnie oceniać rzeczywistość. Czy to tak dużo? Nie sądzę, aby Conte spełnił te oczekiwania. Dlatego też nie chcę go na tym stanowisku.
- Monte Cristo
- Juventino
A skad wiesz ze nie widza? Moze byly prowadzone jakies rozmowy z VB, Deschampsem czy Lippim ale nie mamy na to warunkow? Takie gadanie ze zarzad nie widzi mozliwosci to sa tylko glupie domysly 15 latkow ktorzy pisza z capslockiem "MAROTTA OUT" a my wcale nie mamy pojecia o tym jakie opcje sa dla naszego klubu teraz realistyczne. Kto wie, moze tak naprawde wszyscy sie na nas wypieli, z Conte i Lippim na czele, a Marotta wynegocjowal to ze Antonio nas zasili?Antichrist pisze: Ja się dziwię, że nie widzą. Skoro kibice na całym świecie widzą, że Del Neri i większość Włochów się nie nadaje, to co dopiero ludzie, którzy w tym siedzą profesjonalnie? Powinno być logiczne, że Del Neri, Mazzarri, Conte są po prostu zbyt słabi na Juventus, a jednak co chwilę pojawiają się newsy o tym, że Alozjy zostaje, a obejmie nas któryś z tych dwóch Panów.
Wsumie... to mu sie z jednej strony nie dziwie. Takie zmienianie trenerow co sezon wcale nie wyjdzie na dobre, bedzie jak jest, albo jeszcze gorzej. Wiec gdyby Del Neri przynajmiej zajal 3 pozycje wyzej, nie gadal glupot i jakos by kleil gre... to moglbym sie zastanowic nad pozostawieniem go.ewerthon pisze:Moggi zabrał głos w sprawie trenera i podobno zostawiłby Del Neriego na obecnym stanowisku. Zdaję się, że na tym "urlopie" do reszty postradał zmysły.
Też tak czuję, że sprawa skończy się na Conte
PS. Nie, nie chce ani Conte ani Del Neriego w Juve.