Wszystko o Squadra Azzurra
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
w ziązku z tym co napisałem wyżej - nie byłbym tego wcale taki pewny 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- @D@$
- Juventino
Na Solo piszą, ze według SKY na Holandię ma wyjść coś takiego:
--------------------------------Buffon--------------------------
---------------Ranocchia-----Bonucci-------Astori-----------
Darmian/Candreva-Parolo-De Rossi-Marchisio-De Sciglio
-----------------------Immobile-----Giovinco-----------------
Dziwne, nawet z tych powołań można by coś lepszego wystawić. Mam wrażenie, że część Conte chce sprawdzić, ale niekoniecznie wystawić na Norwegię. Przede wszystkim brakuje mi Verattiego, ale pewnie zagra kolejnym meczu. Jak to jest z Marchisio, czerwoną kartkę musi odcierpieć w meczu o punkty, tak?

Dziwne, nawet z tych powołań można by coś lepszego wystawić. Mam wrażenie, że część Conte chce sprawdzić, ale niekoniecznie wystawić na Norwegię. Przede wszystkim brakuje mi Verattiego, ale pewnie zagra kolejnym meczu. Jak to jest z Marchisio, czerwoną kartkę musi odcierpieć w meczu o punkty, tak?

Myślę, że w piłce potrzebne są i schematy i fantazjaMaly pisze:ale są trenerzy dający pole dla własnej fantazji i jest Contekażdy wie jak schematycznie graliśmy ale nagle dziwicie się temu co pisze... nie rozumiem ;]

- Maly
- Juventino
ja też ale Conte raczej nie podziela naszego zdania 

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Kruczenzo
- Juventino
Obrona Bonucci, Ranocchia i Astori - chyba jeszcze w historii Italii nie było takiej obrony, gdzie prawdopodobieństwo babola to jakieś ... 300%@D@$ pisze:Na Solo piszą, ze według SKY na Holandię ma wyjść coś takiego:
![]()

Chyba że Conte myśli, że uda mu się oszukać przeznaczenie czy coś w tym stylu

- Lucas87
- Juventino
No i Następca w wyjściowym składzie? Nieźle, nieźle...
Taki standardowy tekścik, każdego trenera obejmującego dany zespół, po pewnym nieudanym okresieAntonio Conte pisze:Oczekuję od zespołu pokory, ale też dumy i determinacji. Musimy odzyskać sympatię kibiców - powiedział dziennikarzom szkoleniowiec.

No jeszcze Ogbonna jako czwarty do brydża.Ardjan pisze:Obrona Bonucci, Ranocchia i Astori
- Dziku1897
- Juventino
I już 1-0 dla Italii, ogląda ktoś? To podanie do Immobile było od Bonucciego? Asysta pierwsza klasa, tylko nie jestem pewny kto to podawał.
Edit: No, mamy już 2-0, ciekawe czy będzie cofnięcie się i bronienie wyniku jak to często w Juve było.
Edit: No, mamy już 2-0, ciekawe czy będzie cofnięcie się i bronienie wyniku jak to często w Juve było.
Ostatnio zmieniony 04 września 2014, 21:06 przez Dziku1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Aż się zaśmiałem przy tej bramce Immobile. Długa piłka od Bonucciego przez całe boisku, sam na sam z bramkarzem i Ciro do pustej kieruje piłkę 
EDIT: Co się dzieje
9 minuta, rzut karny (ładnie Zaza wywalczył), Holendrzy w 10
i De Rossi na 2-0. dobry debiut Conte. 352 FTW 

EDIT: Co się dzieje

- Buffalo
- Juventino
Kurcze, jak pięknie wygląda Antonio i Alessio na ławce
:roll: Póki co nasza gra wygląda całkiem nieźle, widać że Zaza, Giach chcą sie mocno pokazać, zresztą tak jak i cała reszta. Olandia narazie niczym nie zachwyca.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Maly
- Juventino
jak na cały mecz w przewadze to lipa ;] cały czas Conte nie potrafi znaleźć metody na broniące się zespoły a to w eliminacjach się może mścić...
Zaza dobry, aż szkoda że go oddaliśmy ale z drugiej strony dostaliśmy za niego całkiem przyzwoite pieniądze z tego co pamiętam...
ps. wynik to dzieło przypadku, obie drużyny z nowymi trenerami więc rozpracowywanie przeciwnika nie istniało a taktyka w pierwszych minutach "uniwersalna"
ps. bynajmniej nie mówię, że podanie Bonuca było przypadkowe
Zaza dobry, aż szkoda że go oddaliśmy ale z drugiej strony dostaliśmy za niego całkiem przyzwoite pieniądze z tego co pamiętam...
ps. wynik to dzieło przypadku, obie drużyny z nowymi trenerami więc rozpracowywanie przeciwnika nie istniało a taktyka w pierwszych minutach "uniwersalna"
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Za rok możemy go za tą samą cenę odkupić, więc nie najgorzej (za połówkę dostaliśmy 7.5 bańki, cena dla nas to 15 za całość)Maly pisze:Zaza dobry, aż szkoda że go oddaliśmy ale z drugiej strony dostaliśmy za niego całkiem przyzwoite pieniądze z tego co pamiętam...
Stąd te powołania Conte (Giaccherini, Giovinco, Osvaldo i potem Quag). Ma blok defensywy, registę (Pirlo bez kontuzji), parę b2b (Giaccherini-Marchisio), parę napastników (Giovinco-Osvaldo/Quag), którzy znają taktykę i znająsiebie nawzajem. Przy totalnym nieładzie ze strony zawodników nieznających formacji, może postawić na sprawdzone nazwiska. Wydaje mi się, że z upływem czasu będzie z nich rezygnować i wprowadzać rzeczywiście 'najlepszych' zawodników, a nie 'średniaków' (jak ww czwórka).Maly pisze:ps. wynik to dzieło przypadku, obie drużyny z nowymi trenerami więc rozpracowywanie przeciwnika nie istniało a taktyka w pierwszych minutach "uniwersalna"
- Robaku
- Juventino
zaze możemy odkupic za 15 mln, ale połowke sprzedalismy w tym sezonie za 7,5 mln.sebatiaen pisze:meheheheh a przypadkiem Zaze nie sprzedaliśmy definitywnie zostawiając sobie tylko opcje odkupu za 15 mln euro?
Wczesniej Simone kupilismy z jakiegos zespołu Serie B za 1 mln euro i sprzedalismy za 2,5 mln do Sassuolo, wiec już na nim zarobilismy 1,5 mln - na czysto ( z zeszłego sezonu) + 7,5 mln ( z tego sezonu). A odkupić go możemy za 15 mln za rok, czyli w tym momencie defacto będzie nas kosztowal teraz tylko 6 mln. Dobrze licze?
- bendzamin
- Redaktor
Kupiliśmy go w całości za 3,5 miliona euro, tego samego lata sprzedaliśmy połówkę do Sassuolo za 2,5 miliona euro, czyli wyszło na to, że za połówkę zapłaciliśmy milion. Rok później tę samą połówkę sprzedaliśmy za 7,5 miliona. Di Marzio donosił, że mamy prawo do odkupienia go po tym sezonie za 15 milionów i po następnym za 18 milionów.