Mercato (Lato 2016)
- Gałcio
- Juventino

Wiesz ze prawdopodobnie,gdzies w Twoim zyciu (krotkim,bo tylko jakis gimbus moglby to napisac) mocno bolesnie uderzyles sie w glowe,przez co w Twoim mozgu zaszly nieodwracalne zmiany ? Skonsultuj to z kims,ot gaka moja rada.KarlosKajzer pisze:Panowie i Panie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, jesteśmy FC Porto. Jednym transferem z faworytów do zdobycia LM zostaliśmy faworytem do trzeciego miejsca w grupie. Za piłkarza, który wygrał nam w ostatnim sezonie ligę przyszedł argentyński grubasek, który jeśli strzeli wm sezonie więcej niż 8. słownie osiem, goli to utnę sobie rękę linijką, przyszedł Pan Człapak, czy jak to niektórzy mówią Pjanić, którego nawet kibice romy do nas wypychali i jakiś nołnejm, który sam nie wie, czy jest skrzydłowym, napastnikiem, czy krucafuks pilotem helikoptera.
390 dni temu mieliśmy pomoc Pogba-Pirlo-Vidal, a teraz mamy Sturaro-Lemina-Pereyra. Super progres.
Marotta powinien zrezygnować, bo każdym swoim transferem upokarza nas, kibiców.
Pogba odszedl,ale jest zycie po nim. Damy radę jakoś bez niego,licze naa transfer mudzinka z PSG,swietnie zabezpieczy tyly a i do przodu potrafi zagrac. I co wazne,ilosc mudzinkow musi sie zgadzać.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- pumex
- Juventino

Wkurza mnie takie gadanie, bo jest ono oparte na porównaniu drużyn Juventusu na przestrzeni lat, ale bez uwzględnienia zmieniającej się siły konkurentów, a to właśnie z nimi powinniśmy się równać analizując dystans do nich, a nie dyskutować nad porównaniami Juve vs Juve. Rzeczywistość wygląda tak, że Mrozzi i inni (no offence przyjacieluCavAllano pisze:I tak bedziemy duzo silniejsi niz rok temu
No nie wiem.. :doh: Przy transferze tej skali co Pogba jakoś ciężko mi przemilczeć różnego rodzaju niedociągnięcia z nim związane i zaakceptować hasła 'wyszło jak wyszło'. Żeby skonkretyzować, chodzi mi głównie o późną porę sfinalizowania dealu.wloski pisze:A bo to tak jest w życiu że wszystko działa jak w zegarku. Wyszło jak wyszło

- KarlosKajzer
- Juventino

No właśnie jak to się dzieje, że nie dostałem jeszcze bana na maskę, panowie modzi, ja jestem Wojt! Ten co go wywalił z forum Tabo, ten sam co kiedyś próbował sprzedawać na forum przegrywane płytki! Jezu, weźcie się w garść i wywalcie mnie raz a porządnie. A nie 8 razy nieporządnie.
#Uwolnićdżiowinko
#Uwolnićdżiowinko
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 12:42 przez KarlosKajzer, łącznie zmieniany 1 raz.
- wloski
- Juventino

Okno się jeszcze nie skończyło, tak dla przypomnienia.pumex pisze:Wkurza mnie takie gadanie, bo jest ono oparte na porównaniu drużyn Juventusu na przestrzeni lat, ale bez uwzględnienia zmieniającej się siły konkurentów, a to właśnie z nimi powinniśmy się równać analizując dystans do nich, a nie dyskutować nad porównaniami Juve vs Juve. Rzeczywistość wygląda tak, że Mrozzi i inni (no offence przyjacieluCavAllano pisze:I tak bedziemy duzo silniejsi niz rok temu) co roku przekonują o ile to jesteśmy mocniejsi a faktyczny dystans sportowy do tych przed nami nadal jest mniej więcej ten sam, o dystansie finansowym nie wspominając, bo ten rośnie z roku na rok. Poza tym Pjaca jeszcze nic nie pokazał, ani u nas, ani w Europie, więc wstrzymałbym konie z tezami, że Chorwat podbudowuje nas jakościowo.
No nie wiem.. :doh: Przy transferze tej skali co Pogba jakoś ciężko mi przemilczeć różnego rodzaju niedociągnięcia z nim związane i zaakceptować hasła 'wyszło jak wyszło'. Żeby skonkretyzować, chodzi mi głównie o późną porę sfinalizowania dealu.wloski pisze:A bo to tak jest w życiu że wszystko działa jak w zegarku. Wyszło jak wyszło
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Pumi, czyli jakby Pogbę sprzedali 1 lipca, a dzisiaj kupili Pjanicia, to już byś był zadowolony? Bo konkretna data sfinalizowania dealu nie ma większego znaczenia, skoro Marotta już zdążył wydać kasę za Pogbę 
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie karmcie trolla, bo zrobimy z siebie devilpage cośtam.
Nie mogę się doczekać początku sezonu. Martwi mnie tylko ta cisza. Myślałem, że o 12 w poniedziałek już będzie 5 różnych kandydatów do pomocy...
I nie wrzucajcie tutaj zdjęć z testów Pogby w Anglii proszę. Nie nasz, więc nie zaśmiecajmy...
Nie mogę się doczekać początku sezonu. Martwi mnie tylko ta cisza. Myślałem, że o 12 w poniedziałek już będzie 5 różnych kandydatów do pomocy...
I nie wrzucajcie tutaj zdjęć z testów Pogby w Anglii proszę. Nie nasz, więc nie zaśmiecajmy...
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 12:35 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- Olek1987
- Juventino

Gałcio pisze: ze prawdopodobnie,gdzies w Twoim zyciu (krotkim,bo tylko jakis gimbus moglby to napisac) mocno bolesnie uderzyles sie w glowe,przez co w Twoim mozgu zaszly nieodwracalne zmiany ? Skonsultuj to z kims,ot gaka moja rada.
Pogba odszedl,ale jest zycie po nim. Damy radę jakoś bez niego,licze naa transfer mudzinka z PSG,swietnie zabezpieczy tyly a i do przodu potrafi zagrac. I co wazne,ilosc mudzinkow musi sie zgadzać.
Patrząc na chłodno, to nasze okienko jest na razie 9/10 (brakuje pomocnika)
Pogba nam przesłania całe to mercato, ale nie da sie ukryc, że praktycznie kazda formacja zostala wzmocniona.
Alves zjada Stefana, do tego Benatia to moim zdaniem poziom Chielliniego. O Pjanicu i Higuain to chyba nawet nie trzeba mówić
Przeciez jest 4 kandydatów od mniej wiecej dwóch tyogdni.yanquez pisze:Martwi mnie tylko ta cisza. Myślałem, że o 12 w poniedziałek już będzie 5 różnych kandydatów do pomocy...
Witsel, Matuidi, Matic, Gustavo - mało ?
Zero szacunku dla Pogby
- pumex
- Juventino

Chodzi mi o coś innego. Skoro jest rzekomo plan, że po Pogbie nastąpi Higuain, Pjanić i dodatkowy pomocnik wysokiej klasy, którego nawiasem mówiąc i tak brakowało nawet z Pogbą na pokładzie, to niechże ten plan zostanie wykonany w rozsądnym terminie, na wypadek różnych zrządzeń losu. Przykładów takiego podejścia do sprawy na europejskim rynku jest wiele. Nie żebym siał panikę, ale póki co skład i dyspozycyjność naszej pomocy to ponury żart, ligę mamy za pasem, a dodatkowo żyjemy ze świadomością, że z każdym dniem przybliżającym nas do końca mercato Marotta będzie dziwaczał, jak to było przez ostatnie lata. Podziwiam spokój niektórych :eh:

- lukaszqq
- Juventino

KarlosKajzer pisze:Panowie i Panie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, jesteśmy FC Porto. Jednym transferem z faworytów do zdobycia LM zostaliśmy faworytem do trzeciego miejsca w grupie. Za piłkarza, który wygrał nam w ostatnim sezonie ligę przyszedł argentyński grubasek, który jeśli strzeli wm sezonie więcej niż 8. słownie osiem, goli to utnę sobie rękę linijką, przyszedł Pan Człapak, czy jak to niektórzy mówią Pjanić, którego nawet kibice romy do nas wypychali i jakiś nołnejm, który sam nie wie, czy jest skrzydłowym, napastnikiem, czy krucafuks pilotem helikoptera.
390 dni temu mieliśmy pomoc Pogba-Pirlo-Vidal, a teraz mamy Sturaro-Lemina-Pereyra. Super progres.
Marotta powinien zrezygnować, bo każdym swoim transferem upokarza nas, kibiców.
WY NIC NIE MIĘLIŚCIE MY MIELIŚMY VIDALA -Pirlo -Pogbe
Wy macie Fellaini-Carick-Herrere więc przybycie Pogby wam nic nie da skoczycie tak ja Chelsea w tym sezonie, bo wasza obrona to dramat ,nie wieże w Mourinho pokazał co potrafi w Chelsea , więc idź na stronę MU i nie wypowiadaj się tu .Wy macie LE my LM .
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
@karloskajser
Wyjdz i nie wracaj. Za takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> komentarze powinien być od razu ban.
Szkoda Pogby bo czasem miał bajeczne mecze ale bez niego nadal będziemy mocni jak nie mocniejsci.
Wyjdz i nie wracaj. Za takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> komentarze powinien być od razu ban.
Szkoda Pogby bo czasem miał bajeczne mecze ale bez niego nadal będziemy mocni jak nie mocniejsci.
- KarlosKajzer
- Juventino

8 banów mnie dotychczas nie powstrzymało. You underestimate my power. ALbo overestimate the power of moderatorów.
A, zapomniałem dodać, chcę popełnić samobójstwo, całkiem serio to mówię. Mam nadzieję, że przyjdziecie opluć mój grób i pobić moją rodzinę.
Kolejna podpowiedź, to co robię można zgłosić na policję.
A, zapomniałem dodać, chcę popełnić samobójstwo, całkiem serio to mówię. Mam nadzieję, że przyjdziecie opluć mój grób i pobić moją rodzinę.
Kolejna podpowiedź, to co robię można zgłosić na policję.
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 12:48 przez KarlosKajzer, łącznie zmieniany 2 razy.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Made my dayKarlosKajzer pisze:No właśnie jak to się dzieje, że nie dostałem jeszcze bana na maskę, panowie modzi, ja jestem Wojt! Ten co go wywalił z forum Tabo, ten sam co kiedyś próbował sprzedawać na forum przegrywane płytki! Jezu, weźcie się w garść i wywalcie mnie raz a porządnie. A nie 8 razy nieporządnie.
Cię pinkolę, rok temu byliśmy w finale LM, w poprzednim sezonie odpadliśmy z Bayernem, co wstydem nie jest. 5 lat temu sukcesem było zwycięstwo we Włoszech, a teraz Serie A pykamy na dwójce. Spokojnie możemy rywalizować z każdym zespołem w Europie, ale urfa nie idziemy do przodu... Nie ma w Europie zespołu, który jakościowo odstawałby jakoś wybitnie mocno, jesteśmy w gronie tych najlepszych, gdzie decydują detale, to wszystko.pumex pisze:Rzeczywistość wygląda tak, że Mrozzi i inni (no offence przyjacielu) co roku przekonują o ile to jesteśmy mocniejsi a faktyczny dystans sportowy do tych przed nami nadal jest mniej więcej ten sam, o dystansie finansowym nie wspominając, bo ten rośnie z roku na rok.
Pumi z dobrobytu też się w upie może poprzewracać, jesteś idealnym przykładem.
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 51 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Zaczepki nowozarejestrowanych gosci, zupelnie po mnie splywaja. Za to wasz idiotyzm, odpowiadajac im irytuje mnie niezmiernie.
Od poczatku mowilem ze tak szybko przeprowadzone transfery, oznaczaja odejscie Pogby ( sytuacja sprzed roku z Vidalem), wiec nie sadze zebysmy zakupili dwoch pomocnikow.
kuba2424 :hellyes:
Od poczatku mowilem ze tak szybko przeprowadzone transfery, oznaczaja odejscie Pogby ( sytuacja sprzed roku z Vidalem), wiec nie sadze zebysmy zakupili dwoch pomocnikow.
kuba2424 :hellyes:
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 13:00 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.