Mercato (Lato 2016)
- wloski
- Juventino

A bo to tak jest w życiu że wszystko działa jak w zegarku. Wyszło jak wyszło, zobaczymy czy przyjdzie ten Matuidi.pumex pisze:Ok, rozumiem. Mnie jedynie zastanawia jedno: skoro Pogba już dawno został sprzedany, jak twierdzą niektórzy, to jaki interes miał nasz zarząd w tym, żeby tak długo zwlekać oficjalnym upublicznieniem tej informacji? Na zdrowy rozum, naszym jak najszybciej powinno zależeć na zamknięciu tej kwestii, zgromadzeniu funduszy i częściowym przeznaczeniu ich na dodatkowego pomocnika, żeby na półtora tygodnia przed startem ligi nie zostać z ręką w nocniku.RICTOR pisze:Wiesz, to jest tak, że ja słyszę te zapewnienia od naszego zarządu i ludzi rzekomo poinformowanych, którzy się tu i uwdzie udzielają i wierzę, że naprawdę jesteśmy gotowi i mamy plany pozyskania piłkarzy, którzy nawet jeśli na pierwszy rzut oka wzmocnieniami zbyt dużymi się nie jawią to jednak już w sezonie udowodnią, że ich transfery nie był pomyłkami. Wierzę, ale 100% pewności też nie mam.
Liczmy na sprzedaż Hernanesa, Pereyry może Zazy. To okienko i tak wygląda jak wyrwane z FM. Jest świetne rysa w postaci Pogby to nie problem, już mnie to wkurzało, co sezon podwyżki, problemy z Mino, milion wypowiedzi o przejściu do Realu, Barcy i innych klubów, sam się sobie dziwię że żadne siwe włosy nie pojawiły się na mojej głowie. Koszulki z nowym numerem Dybali będą sprzedawać się jak świeże bułeczki.
- kamil-8853
- Juventino

towalski pisze:Doniesienia Di Marzio jednak się sprawdzają - więc możemy skończyć dwoma dobrymi transferami. Matudi oraz Draxler.
jakieś źródło odnośnie Draxlera ?
Jedyne co wyczytałem w ostatnich dniach to :
1) Nie byliśmy zainteresowani Draxlerem
2) Prezes Wilków powiedział że Draxler nie jest na sprzedaż
- LukaszJuve
- Juventino

I bardzo dobrze, nie dla Draxlera...
Ciekawe kto przyjdzie, moim pobożnym życzeniem jest Dahoud oraz Matić.
Ciekawe kto przyjdzie, moim pobożnym życzeniem jest Dahoud oraz Matić.
Fino alla fine.
- ice
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
To że w zeszłym roku nim byliśmy zainteresowani. Jak jest na sprzedaż to myślę, że do wyciągnięcia przy sprzedaży Pogby. Marotta lubi robić szybkie transfery i "wykorzystywać okazje".
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 11:44 przez ice, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino

Di Marzio informuje, ze dostaniemy za Pogbe 105mln platne w trzech ratach. Malo.
Ktoa tu wcześniej sie smial z kibica United ze tyle hajsu za niego daja, ale jak ja bym mial wybór kupic 29letniego Igle za 90 mln czy 23letniego Pogbe za 105 to wybieram zdecydowanie Pogbe.
Pogba wczoraj dostał zgode na testy a juz mamy prawie godzine 12 nastepnego dnia a tu cisza! zero badan, fotek czy cos, u nas zawsze jak sa testy to od 10 juz witamy zawodnika. dziwne to dla mnie, jeszcze sie okaze, ze Pogba chce strollowac United
Ktoa tu wcześniej sie smial z kibica United ze tyle hajsu za niego daja, ale jak ja bym mial wybór kupic 29letniego Igle za 90 mln czy 23letniego Pogbe za 105 to wybieram zdecydowanie Pogbe.
Pogba wczoraj dostał zgode na testy a juz mamy prawie godzine 12 nastepnego dnia a tu cisza! zero badan, fotek czy cos, u nas zawsze jak sa testy to od 10 juz witamy zawodnika. dziwne to dla mnie, jeszcze sie okaze, ze Pogba chce strollowac United
- Klorel
- Juventino

info z solojuve.Jak informuje Gianluca di Marzio, dzisiaj rozpoczął się Pogba-day, czyli dzień testów medycznych francuskiego pomocnika i prawdopodobnie również oficjalnego ogłoszenia transferu, o którym mówiło się już od dłuższego czasu. Piłkarz Juventusu znajduje się obecnie w samolocie zmierzającym do Manchesteru, gdzie o godzinie 13 polskiego czasu mają rozpocząć się jego badania lekarskie.
Dziennikarz w innym artykule uchylił rąbka tajemnicy, jeśli chodzi o kwotę odstępnego. Okazuje się, że jest niższa, niż wcześniej spekulowano. 23-latek przeniesie się do Czerwonych Diabłów za kwotę podstawową w wysokości 105 milionów euro, płatną w ratach przez trzy lata oraz kolejne 5 milionów euro w formie bonusów, zależnych od tego, czy Francuz przedłuży kontrakt z Manchesterem United w ciągu pięciu najbliższych lat, lub czy zostanie sprzedany innej drużynie za sumę większą niż 50 milionów euro. Di Marzio informuje, że wspomniane kwoty nie zawierają prowizji, jaka z tytułu transferu przypadnie Mino Raioli.
http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=25767
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cóż, szkoda, że Pogba wybrał tak, jak wybrał. Jedyne co mnie w jakimś tam stopniu wkurza, to te medialne gierki i cała szopka, która była nam serwowana przez ostatnie dni. Aczkolwiek, bardziej chce mi się wierzyć, że to był agresywny marketing Adidasa, a nie próba dania nam pięści w ryj przez Paula.
Za to, co dla nas zrobił, to życzę jemu życiowo - wszystkiego dobrego. Sportowo - również, ale nie w meczach przeciwko Juventusowi.
Za to, co dla nas zrobił, to życzę jemu życiowo - wszystkiego dobrego. Sportowo - również, ale nie w meczach przeciwko Juventusowi.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Spoko. Di Marzio informowal jakas godzine temu, ze testy dzis o 13.Wojtek pisze:Di Marzio informuje, ze dostaniemy za Pogbe 105mln platne w trzech ratach. Malo.
Co do kasy za Pogbe kazdy z nas liczyl na wiecej, ale pamietajmy, ze prowizje Raioli oplaci w calosci United, co bylo koscia niezgody. Biorac pod uwage cala kwote transferu i zarobki dla Pogby.
I tak bedziemy duzo silniejsi niz rok temu, bo Higuain takiego Morate bije umiejetnosciami na glowe, a Pjanic to po odejsciu Pogby, kto wie, byc moze najlepszy pomocnik ligi. Zalepic srodek pola jakims klasowym zawodnikiem i jedziemy z tym wozkiem. Pjaca, Benatia, Alves sa swietni i tez winduja nas w gore.
- KarlosKajzer
- Juventino

Panowie i Panie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, jesteśmy FC Porto. Jednym transferem z faworytów do zdobycia LM zostaliśmy faworytem do trzeciego miejsca w grupie. Za piłkarza, który wygrał nam w ostatnim sezonie ligę przyszedł argentyński grubasek, który jeśli strzeli wm sezonie więcej niż 8. słownie osiem, goli to utnę sobie rękę linijką, przyszedł Pan Człapak, czy jak to niektórzy mówią Pjanić, którego nawet kibice romy do nas wypychali i jakiś nołnejm, który sam nie wie, czy jest skrzydłowym, napastnikiem, czy krucafuks pilotem helikoptera.
390 dni temu mieliśmy pomoc Pogba-Pirlo-Vidal, a teraz mamy Sturaro-Lemina-Pereyra. Super progres.
Marotta powinien zrezygnować, bo każdym swoim transferem upokarza nas, kibiców.
390 dni temu mieliśmy pomoc Pogba-Pirlo-Vidal, a teraz mamy Sturaro-Lemina-Pereyra. Super progres.
- Olek1987
- Juventino

Pogba zaraz ląduje w Carrington więc lepiej wbijaj na stronę Devilpage i czekaj na fotki, a nie marnujesz czas na rejestrację na JuvePoland. Odejdź bo śmierdzi mi tutaj od Ciebie Ligą Europy :roll:KarlosKajzer pisze:Panowie i Panie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, jesteśmy FC Porto. Jednym transferem z faworytów do zdobycia LM zostaliśmy faworytem do trzeciego miejsca w grupie. Za piłkarza, który wygrał nam w ostatnim sezonie ligę przyszedł argentyński grubasek, który jeśli strzeli wm sezonie więcej niż 8. słownie osiem, goli to utnę sobie rękę linijką, przyszedł Pan Człapak, czy jak to niektórzy mówią Pjanić, którego nawet kibice romy do nas wypychali i jakiś nołnejm, który sam nie wie, czy jest skrzydłowym, napastnikiem, czy krucafuks pilotem helikoptera.
Co myslicie o Zazy ? jak Milan za niego nie da gotówki to zostanie czy go wypożyczymy ? bo poza Włochy to on sie nie ruszy :roll:
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 12:27 przez Olek1987, łącznie zmieniany 3 razy.
Zero szacunku dla Pogby
- jurson09
- Juventino

Zapisuje Twoją deklarację. I rozliczymy się z tej ręki zaraz po tym jak Pipita włąduje bramkę nr 9.KarlosKajzer pisze:Panowie i Panie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, jesteśmy FC Porto. Jednym transferem z faworytów do zdobycia LM zostaliśmy faworytem do trzeciego miejsca w grupie. Za piłkarza, który wygrał nam w ostatnim sezonie ligę przyszedł argentyński grubasek, który jeśli strzeli wm sezonie więcej niż 8. słownie osiem, goli to utnę sobie rękę linijką, przyszedł Pan Człapak, czy jak to niektórzy mówią Pjanić, którego nawet kibice romy do nas wypychali i jakiś nołnejm, który sam nie wie, czy jest skrzydłowym, napastnikiem, czy krucafuks pilotem helikoptera.
Powienm tak - szykuj linikę kolego :rotfl: :rotfl:
Juve per sempre sara...!!!!
- goodman
- Juventino

Czas poświęcony na założenie konta mogłeś równie dobrze przeznaczyć na wzięcie porządnego rozbiegu, myślę, że wiesz w jakim celu. Wymierne korzyści.KarlosKajzer pisze:Panowie i Panie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, jesteśmy FC Porto. Jednym transferem z faworytów do zdobycia LM zostaliśmy faworytem do trzeciego miejsca w grupie. Za piłkarza, który wygrał nam w ostatnim sezonie ligę przyszedł argentyński grubasek, który jeśli strzeli wm sezonie więcej niż 8. słownie osiem, goli to utnę sobie rękę linijką, przyszedł Pan Człapak, czy jak to niektórzy mówią Pjanić, którego nawet kibice romy do nas wypychali i jakiś nołnejm, który sam nie wie, czy jest skrzydłowym, napastnikiem, czy krucafuks pilotem helikoptera.
Nie ma co dyskutować na temat Pogby. Temat zamknięty, było mineło. Wierzę w zarząd i wierzę, że będzie dobrze.
- Gałcio
- Juventino

Wiesz ze prawdopodobnie,gdzies w Twoim zyciu (krotkim,bo tylko jakis gimbus moglby to napisac) mocno bolesnie uderzyles sie w glowe,przez co w Twoim mozgu zaszly nieodwracalne zmiany ? Skonsultuj to z kims,ot gaka moja rada.KarlosKajzer pisze:Panowie i Panie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, jesteśmy FC Porto. Jednym transferem z faworytów do zdobycia LM zostaliśmy faworytem do trzeciego miejsca w grupie. Za piłkarza, który wygrał nam w ostatnim sezonie ligę przyszedł argentyński grubasek, który jeśli strzeli wm sezonie więcej niż 8. słownie osiem, goli to utnę sobie rękę linijką, przyszedł Pan Człapak, czy jak to niektórzy mówią Pjanić, którego nawet kibice romy do nas wypychali i jakiś nołnejm, który sam nie wie, czy jest skrzydłowym, napastnikiem, czy krucafuks pilotem helikoptera.
Pogba odszedl,ale jest zycie po nim. Damy radę jakoś bez niego,licze naa transfer mudzinka z PSG,swietnie zabezpieczy tyly a i do przodu potrafi zagrac. I co wazne,ilosc mudzinkow musi sie zgadzać.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.