BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- pawel_cz_88
- Juventino
bardzo bym chciał i będę z Wami duchem, ciało natomiast będzie starało się honorowo przegrać w ćwierćfinale MLFpezet1988 pisze: A może by tak się Kolega na meczu pojawił?

- pawel_cz_88
- Juventino
Strzelec II,
wynik 2-5 wcale nie oddaje tego, co się działo na boisku... mieliśmy kilka sytuacji 100% tylko zawiodła skuteczność... mecz był do wygrania
Ty grasz w Dywizjonie? nie skojarzyłem...
wynik 2-5 wcale nie oddaje tego, co się działo na boisku... mieliśmy kilka sytuacji 100% tylko zawiodła skuteczność... mecz był do wygrania

Ty grasz w Dywizjonie? nie skojarzyłem...

- białas
- Juventino
ja tak jak mówiłem wczoraj - jestem chętny. trzeba ustalić miejsc - bohdan coś wspominał, że u niego na osiedlu można. z tego co pamiętam, to mówił też coś o przeciwnikach, tzn. że będą. pozostaje jeszcze czas. no i czy wszyscy co mówili, że będę, czyli ja, bohdan, pezet, Winner i Gorn, nadal utrzymują, że będą grali. ktoś jeszcze chętny?
- Gość
Wszystko fajnie, tylko po dzisiejszej grze strasznie boli mnie kolano. Jutro mam ligowca w playarenie i nie wiem jak to będzie.
- białas
- Juventino
nie marudź. ja będę na obronie, to nawet nie będziesz musiał się za wiele ruszaćbohdan pisze:Wszystko fajnie, tylko po dzisiejszej grze strasznie boli mnie kolano. Jutro mam ligowca w playarenie i nie wiem jak to będzie.

- Gość
Tak białas, dzisiaj nawet myślałem o Tobie. Bo mi dwa samobóje sieknęli :-)
- pawel_cz_88
- Juventino
ja też chętnie pogram 

- Gość
miałem dzisiaj ligowy i NIE grałem. Nie dam rady.białas pisze:bohdan, ogarnij się, bo my jesteśmy chętni.