Juventus Stadium
- Swider10
- Juventino
bedzie jakas powtórka?nowik92 pisze:na C+GOL pokazują stadion Juventusu, sorry za tak późne info, ale dopiero teraz odpaliłem tv. Jak ktoś ma ochotę to niech sobie odpali
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- pumex
- Juventino
Na otwarcie stadionu zagrany prawdopodobnie z Manchesterem United. Jeśli to prawda, to trochę szkoda, że nie będą to legendy Juventusu. 8 września to termin FIFA przeznaczony na mecze reprezentacji, więc najpewniej będziemy oglądać młodzież i szrot Manchesteru, zamiast prawdziwych gwiazd. Trochę szkoda

- Kogut W.
- Juventino
Szkoda. Też bym wolał mecz z legendami. Nedved by Mottę kilka razy ośmieszył i ogólnie by nas zmietli, szkoda.
Spójrzcie:
http://img822.imageshack.us/img822/5756/herbh.jpg
Na tej wizualizacji są liny, bramki... i jest też herb. Mam nadzieję, że jednak go powieszą. Byłby on cudownym zwieńczeniem.
Spójrzcie:
http://img822.imageshack.us/img822/5756/herbh.jpg
Na tej wizualizacji są liny, bramki... i jest też herb. Mam nadzieję, że jednak go powieszą. Byłby on cudownym zwieńczeniem.

- Wojtek
- Juventino
Cooo? Super mecz rezerw na otwarciepumex pisze:Na otwarcie stadionu zagrany prawdopodobnie z Manchesterem United. Jeśli to prawda, to trochę szkoda, że nie będą to legendy Juventusu. 8 września to termin FIFA przeznaczony na mecze reprezentacji, więc najpewniej będziemy oglądać młodzież i szrot Manchesteru, zamiast prawdziwych gwiazd. Trochę szkoda

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Po raz kolejny wyszło na to, że myślenie nie jest w modzie w Juventusie. Jak dobrze pójdzie to naszą nową arenę otworzy Motta, Martinez, Kuszczak i może przy dobrych lotach Giggs. Trochę to śmieszne. Mecze charytatywne między przyjaciółmi organizowane są od lat. Napięty terminarz też nie stanowi jakiegoś problemu. Nie wierzę, że nie udało by się namówić kilku emerytów z Juve i z ManU lat 90, stworzyć niepowtarzalny klimat na nowym stadionie. A nie kiczowaty mecz w którym 95 % piłkarzy będzie czekać na końcowy gwizdek. Na dodatek piłkarzy bardzo przeciętnych.
- pumex
- Juventino
Może nie będzie tak źle. Tutaj piszą, że Manchester gra 10 września z Boltonem i dlatego nie dadzą rady zagrać 8.09 z Juve.
Ogólnie wydaje mi się, że takie rzeczy załatwia się wcześniej. Jeszcze okaże się, że na inaugurację zobaczymy... otwarty trening Primavery.
Ogólnie wydaje mi się, że takie rzeczy załatwia się wcześniej. Jeszcze okaże się, że na inaugurację zobaczymy... otwarty trening Primavery.

- blackadder
- Juventino
Zagramy z Notts County, najstarszym profesjonalnym klubem piłkarskim, pochodzącym z miasta skąd pochodziły nasze pierwsze czarno-białe koszulki:
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... tts+County
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... tts+County

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czemu? Historyczny moment ma być symboliczny. Nie ma być to komercyjne przedstawienie z Bono i Shakira na czele a uhonorowanie kluczowych dla naszej Historii klubów takich jak Notts County.pumex pisze::shock: chyba sobie jaja robią. Haha, szczerze mówiąc zamurowało mnie, nawet nie wiem, co napisać...
- pumex
- Juventino
Spoko spoko, wcale nie wymagam komercyjnego eventu, po prostu jestem zaskoczony i zszokowany.iltalismano pisze:Czemu? Historyczny moment ma być symboliczny. Nie ma być to komercyjne przedstawienie z Bono i Shakira na czele a uhonorowanie kluczowych dla naszej Historii klubów takich jak Notts County.

- Vojtimar
- Juventino
Jeśli to prawda to znaczy że ten klub jest półprofesjonalny. Z całym szacunkiem dla Notts County ale mecz otwarcia nowego stadionu Juventusu po prostu musi być z kimś z czołówki Europy.
Ale zauważcie że news o meczu z MU pojawił się niedawno. Wcześniej były pogłoski. To znaczy że nasi musieli również niedawno przedstawić im ofertę co byłoby śmieszne. Co, oni nie wiedzieli kiedy budowa się kończy? Mecz otwarcia powinien być zaklepany co najmniej miesiąc przed otwarciem, czyli powinien być negocjowany jeszcze wcześniej. A teraz oni wysyłają ofertę MU, podczas gdy oni mają mecz ligowy 2 dni później :lol:
Ale zauważcie że news o meczu z MU pojawił się niedawno. Wcześniej były pogłoski. To znaczy że nasi musieli również niedawno przedstawić im ofertę co byłoby śmieszne. Co, oni nie wiedzieli kiedy budowa się kończy? Mecz otwarcia powinien być zaklepany co najmniej miesiąc przed otwarciem, czyli powinien być negocjowany jeszcze wcześniej. A teraz oni wysyłają ofertę MU, podczas gdy oni mają mecz ligowy 2 dni później :lol:
Z Juve na dobre i złe!
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Niby dlaczego musi być z kimś z czołówki? To ma być symboliczny mecz. I tak stadion będzie zapełniony po brzegi. Fajny, oryginalny pomysł i to mi się podoba a nie jakieś komercyjne cyrki, że mi tu przyjeżdża drugi skład Manchesteru, bo za dwa dni mają ligowy mecz.WojtinhoFCJ pisze:Jeśli to prawda to znaczy że ten klub jest półprofesjonalny. Z całym szacunkiem dla Notts County ale mecz otwarcia nowego stadionu Juventusu po prostu musi być z kimś z czołówki Europy.
Wcześniej były pogłoski i teraz znowu są pogłoski, to nic nie znaczy.WojtinhoFCJ pisze:Ale zauważcie że news o meczu z MU pojawił się niedawno. Wcześniej były pogłoski. To znaczy że nasi musieli również niedawno przedstawić im ofertę co byłoby śmieszne. Co, oni nie wiedzieli kiedy budowa się kończy? Mecz otwarcia powinien być zaklepany co najmniej miesiąc przed otwarciem, czyli powinien być negocjowany jeszcze wcześniej. A teraz oni wysyłają ofertę MU, podczas gdy oni mają mecz ligowy 2 dni później :lol:
No to mamy jeszcze ponad 3 tygodnie do otwarcia, IMO wystarczający czas by sprzedać bilety, bo chyba o to tylko tobie chodzi. No bo o co innego? Przecież terminarza Premiership nie zmienimy, a ManU przygotować do tego meczu też się szczególnie nie musi.
FORZA JUVE!!!