Juventus Stadium

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2011, 18:36

nowik92 pisze:na C+GOL pokazują stadion Juventusu, sorry za tak późne info, ale dopiero teraz odpaliłem tv. Jak ktoś ma ochotę to niech sobie odpali
bedzie jakas powtórka?

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 11:12

Na otwarcie stadionu zagrany prawdopodobnie z Manchesterem United. Jeśli to prawda, to trochę szkoda, że nie będą to legendy Juventusu. 8 września to termin FIFA przeznaczony na mecze reprezentacji, więc najpewniej będziemy oglądać młodzież i szrot Manchesteru, zamiast prawdziwych gwiazd. Trochę szkoda

Obrazek
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 11:54

Szkoda. Też bym wolał mecz z legendami. Nedved by Mottę kilka razy ośmieszył i ogólnie by nas zmietli, szkoda.

Spójrzcie:
http://img822.imageshack.us/img822/5756/herbh.jpg
Na tej wizualizacji są liny, bramki... i jest też herb. Mam nadzieję, że jednak go powieszą. Byłby on cudownym zwieńczeniem. :pray:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 15:05

pumex pisze:Na otwarcie stadionu zagrany prawdopodobnie z Manchesterem United. Jeśli to prawda, to trochę szkoda, że nie będą to legendy Juventusu. 8 września to termin FIFA przeznaczony na mecze reprezentacji, więc najpewniej będziemy oglądać młodzież i szrot Manchesteru, zamiast prawdziwych gwiazd. Trochę szkoda
Cooo? Super mecz rezerw na otwarcie :angry: Mam jednak nadzieje że zagrają legendy typu Nedved i Zidane (Treze też bym zaprosił) bo oni wtedy i tak nie mają co robić :D

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 16:19

Po raz kolejny wyszło na to, że myślenie nie jest w modzie w Juventusie. Jak dobrze pójdzie to naszą nową arenę otworzy Motta, Martinez, Kuszczak i może przy dobrych lotach Giggs. Trochę to śmieszne. Mecze charytatywne między przyjaciółmi organizowane są od lat. Napięty terminarz też nie stanowi jakiegoś problemu. Nie wierzę, że nie udało by się namówić kilku emerytów z Juve i z ManU lat 90, stworzyć niepowtarzalny klimat na nowym stadionie. A nie kiczowaty mecz w którym 95 % piłkarzy będzie czekać na końcowy gwizdek. Na dodatek piłkarzy bardzo przeciętnych.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 16:41

Może nie będzie tak źle. Tutaj piszą, że Manchester gra 10 września z Boltonem i dlatego nie dadzą rady zagrać 8.09 z Juve.
Ogólnie wydaje mi się, że takie rzeczy załatwia się wcześniej. Jeszcze okaże się, że na inaugurację zobaczymy... otwarty trening Primavery.

Obrazek
rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 17:17

czego sie sracie.. nie sa znane zadne szczegoly inauguacji procz daty a juz wszyscy biadola. powalona polska mentalność

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 14:27

Zagramy z Notts County, najstarszym profesjonalnym klubem piłkarskim, pochodzącym z miasta skąd pochodziły nasze pierwsze czarno-białe koszulki:
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... tts+County

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 14:40

:shock: chyba sobie jaja robią. Haha, szczerze mówiąc zamurowało mnie, nawet nie wiem, co napisać...
Notts County? To taki zespół istnieje? Równie dobrze mogli zaprosić Primaverę

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 14:41

pumex pisze::shock: chyba sobie jaja robią. Haha, szczerze mówiąc zamurowało mnie, nawet nie wiem, co napisać...
Czemu? Historyczny moment ma być symboliczny. Nie ma być to komercyjne przedstawienie z Bono i Shakira na czele a uhonorowanie kluczowych dla naszej Historii klubów takich jak Notts County.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 14:44

iltalismano pisze:Czemu? Historyczny moment ma być symboliczny. Nie ma być to komercyjne przedstawienie z Bono i Shakira na czele a uhonorowanie kluczowych dla naszej Historii klubów takich jak Notts County.
Spoko spoko, wcale nie wymagam komercyjnego eventu, po prostu jestem zaskoczony i zszokowany.

Obrazek
rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 14:46

hehe fajna opcja;) wcale nie oczekiwalem barcelony realu mu czy innych takich.
symbolicznie i elegancko, obejrze napewno :)

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 14:47

Jeśli to prawda to znaczy że ten klub jest półprofesjonalny. Z całym szacunkiem dla Notts County ale mecz otwarcia nowego stadionu Juventusu po prostu musi być z kimś z czołówki Europy.

Ale zauważcie że news o meczu z MU pojawił się niedawno. Wcześniej były pogłoski. To znaczy że nasi musieli również niedawno przedstawić im ofertę co byłoby śmieszne. Co, oni nie wiedzieli kiedy budowa się kończy? Mecz otwarcia powinien być zaklepany co najmniej miesiąc przed otwarciem, czyli powinien być negocjowany jeszcze wcześniej. A teraz oni wysyłają ofertę MU, podczas gdy oni mają mecz ligowy 2 dni później :lol:

Z Juve na dobre i złe!
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 14:56

WojtinhoFCJ pisze:Jeśli to prawda to znaczy że ten klub jest półprofesjonalny. Z całym szacunkiem dla Notts County ale mecz otwarcia nowego stadionu Juventusu po prostu musi być z kimś z czołówki Europy.
Niby dlaczego musi być z kimś z czołówki? To ma być symboliczny mecz. I tak stadion będzie zapełniony po brzegi. Fajny, oryginalny pomysł i to mi się podoba a nie jakieś komercyjne cyrki, że mi tu przyjeżdża drugi skład Manchesteru, bo za dwa dni mają ligowy mecz.
WojtinhoFCJ pisze:Ale zauważcie że news o meczu z MU pojawił się niedawno. Wcześniej były pogłoski. To znaczy że nasi musieli również niedawno przedstawić im ofertę co byłoby śmieszne. Co, oni nie wiedzieli kiedy budowa się kończy? Mecz otwarcia powinien być zaklepany co najmniej miesiąc przed otwarciem, czyli powinien być negocjowany jeszcze wcześniej. A teraz oni wysyłają ofertę MU, podczas gdy oni mają mecz ligowy 2 dni później :lol:
Wcześniej były pogłoski i teraz znowu są pogłoski, to nic nie znaczy.
No to mamy jeszcze ponad 3 tygodnie do otwarcia, IMO wystarczający czas by sprzedać bilety, bo chyba o to tylko tobie chodzi. No bo o co innego? Przecież terminarza Premiership nie zmienimy, a ManU przygotować do tego meczu też się szczególnie nie musi.

FORZA JUVE!!!
rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 14:56

szczerze mowiac to lepiej zagrac z legendarnym klubem ktory da z siebie wszystko niz z czolowka europy ktory wystawi rezerwy bo inaczej by nie bylo.

ODPOWIEDZ