Liga Mistrzów 2012/13
- Dtmiu
- Katalończyk
Muszę przyznać że nie wierzyłem zbytnio w awans, przed meczem stawiałem 3:1 co i tak wydawało mi się bardzo optymistycznym wynikiem. A tu taka miła niespodzianka. Wreszcie Messi pokazał swój geniusz w pełnej okazałości, do tego świetny pressing całej drużyny, trochę szczęścia i jest upragniony awans. Teraz tylko modlę się o wylosowanie Galaty. Zwyczajnie boję się wylosować kogoś z najwyższej półki.
Aż ciężko coś więcej napisać, teraz tylko czekam na losowanie.
Aż ciężko coś więcej napisać, teraz tylko czekam na losowanie.
- bendzamin
- Redaktor
2-3 kwietnia - pierwszy meczkoki90 pisze:Znane są daty rozgrywania ćwierćfinałów ?
9-10 kwietnia - drugi mecz
Milan przepieprzyl dzisiaj przewage koncertowo, ale jak sie wychodzi z pelnymi portami, a rywal strzela gola w 5. minucie, to nie ma przepros. Trudno, wolalem zeby oni awansowali, ale jakos strasznie mi ich nie zal.
BTW jesli jutro Malaga strzeli gola, to bedziemy jedyna druzyna, ktora przeszla 1/8 finalu bez straty bramki 8)
Nie, w piatek losuja cala pozostala drabinke. Nie bedzie wiecej losowan.Nedved1983 pisze:potem losowanie 1/2.
- Marian.
- Juventino
ac milan - frajerzy sezonu. Aż mi się przypomniał poprzedni sezon i rewanżowy mecz 1/8 Chelsea - Napoli. Napoli miało bardzo solidną zaliczkę, wystarczyło jechać do Londynu, zamurować bramkę i cieszyć się z awansu do 1/4. Tymczasem Ci sfrajerzyli, milan dzisiaj zupełnie tak samo.
Zastanawiam się, jak to możliwe, że włoska drużyna zagrała taką padake w obronie. No po prostu tego nie mogę pojąć. Generalnie z dwojga złego byłem za milanem w tym dwumeczu, ale nie tak jak niektórzy: "w tą noc byłem rossonero" :lol:, ale teraz mi to już lata. Milan jest sam sobie winien, ich problem. Niech teraz płaczą.
Ja cieszę się, że Juventus jest wśród najlepszej ósemki. Teraz przydałoby się jakieś szczęśliwe losowanie, przynajmniej teoretycznie szczęśliwe. Objechać jakieś Porto w 1/4, a w półfinale niech się dzieje co chce.
Bayern jutro dopełnia formalności. Porto/Malaga - tutaj sprawa awansu wciąż otwarta.
Zastanawiam się, jak to możliwe, że włoska drużyna zagrała taką padake w obronie. No po prostu tego nie mogę pojąć. Generalnie z dwojga złego byłem za milanem w tym dwumeczu, ale nie tak jak niektórzy: "w tą noc byłem rossonero" :lol:, ale teraz mi to już lata. Milan jest sam sobie winien, ich problem. Niech teraz płaczą.
Ja cieszę się, że Juventus jest wśród najlepszej ósemki. Teraz przydałoby się jakieś szczęśliwe losowanie, przynajmniej teoretycznie szczęśliwe. Objechać jakieś Porto w 1/4, a w półfinale niech się dzieje co chce.
Bayern jutro dopełnia formalności. Porto/Malaga - tutaj sprawa awansu wciąż otwarta.

- Nedved1983
- Juventino
sorry ale losowanie 1/2 będzie 12 kwietnia!bendzamin pisze:Nie, w piatek losuja cala pozostala drabinke. Nie bedzie wiecej losowan.Nedved1983 pisze:potem losowanie 1/2.
http://www.uefa.com/news/newsid=1926455.html
- bendzamin
- Redaktor
W takim razie przepraszam i zwracam honorNedved1983 pisze:sorry ale losowanie 1/2 będzie 12 kwietnia!

- SKAr7
- Juventino
Trochę nie rozumiem fapiących fanów Barcy. Jasne, samo osiągnięcie awansu po 0:2 jest super, ale nie przeszłoby mi przez gardło "We're back" po meczu z rywalem, który nam podaje piłkę. Czułbym się na ich miejscu trochę jak po pokonaniu Romy Zemana i Enrique- niby zwycięstwo, niby okazałe, ale co to za osiągnięcie, kiedy oni nawet nie próbują.
Z innej beczki. Po Calciopoli na anglojęzycznych środkach komunikacji było w miarę cichutko o Juve. Ostatnio głosy obiektywnych kibiców o tym, że możemy coś zdziałać są coraz odważniejsze, niektórzy nawet stawiają nas w roli faworyta. Godnym odnotowania jest niniejszy, przyjemny cytat(O Juventusie oczywiście):

Z innej beczki. Po Calciopoli na anglojęzycznych środkach komunikacji było w miarę cichutko o Juve. Ostatnio głosy obiektywnych kibiców o tym, że możemy coś zdziałać są coraz odważniejsze, niektórzy nawet stawiają nas w roli faworyta. Godnym odnotowania jest niniejszy, przyjemny cytat(O Juventusie oczywiście):
I don't think they would even need to troll. Dat defense is tighter than CR7's undies.

- Nedved1983
- Juventino
też byłem zdziwiony, chyba po raz 1 zdecydowali się na podział losowań.
może Michel wolał zostawić sobie dodatkową szansę podgrzania kuleczek pod nas?
już nie mogę się doczekać piątku!
może Michel wolał zostawić sobie dodatkową szansę podgrzania kuleczek pod nas?

- pan Zambrotta
- Juventino
Milan podkulił ogon i dał się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> przez przeciętną barcę, visca el gimby jutro znowu będą szaleć. Odpadnięcie schalke poprawiło mi humor, trzech drużyn niemieckich w ćwierćfinale nie chcę widzieć. tak jak barcelony i realu. Na dobrą sprawę nie chcę nikogo widzieć w lm oprócz Juventusu, kill em all.
- Alfa i Omega
- Juventino
To co, kto zabiera się za felieton o dumnych po porażce i wiernych po zwycięstwie? ; p
W sumie w pubie oglądałem i już jakoś zdążyłem zapomnieć jak kibice Barcy sa strasznie irytujący.
Czy Muntari miał jakikolwiek kontakt z piłką niezakończony stratą?
W sumie w pubie oglądałem i już jakoś zdążyłem zapomnieć jak kibice Barcy sa strasznie irytujący.
Czy Muntari miał jakikolwiek kontakt z piłką niezakończony stratą?
- Vincitore
- Juventino
Ależ durnota, zostaną cztery drużyny, więc praktycznie po pierwszej parze wszystko będzie jasne, też mi losowanie.Nedved1983 pisze:sorry ale losowanie 1/2 będzie 12 kwietnia!bendzamin pisze:Nie, w piatek losuja cala pozostala drabinke. Nie bedzie wiecej losowan.Nedved1983 pisze:potem losowanie 1/2.

A ja dzisiaj byłem za Barceloną, latają mi koło ucha, więc nie zionę do nich jakąś specjalną nienawiścią (całkiem możliwe, że jak ich wylosujemy to się to zmieni). Nie potrafię natomiast trzymać kciuków za Milan, ani inny włoski zespół, nawet dla polepszenia kondycji włoskiej piłki. Nie potrafię i koniec kropka.

Jedynym minusem jest chyba tylko to, że do stawki dołacza kolejny silny rywal, a ja strasznie sobie wyostrzyłem apetyt w tym sezonie Ligi Mistrzów i nie ukrywam, że chciałbym się tutaj pobawić jak najdłużej.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Po co wy znowu spinacie poślady ? 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Niestety biednie to wyglądało ze strony Milanu. Niang miał sobie pogrywać ogony powoli wchodząc do poważnej piłki, a tu chłopak wychodzi w pierwszym składzie na Camp Nou i jeszcze ma setkę. W pomocy czyścić miał gwiazdor Flamini... :roll: Mam nadzieję, że jak przyjdą dla nas takie mecze to nie będziemy grali skrzydłami DC/Padoin i atakiem Anelka/Bendtner.
- Vimes
- Juventino
Zawodnicy Milanu są okrutni wobec kibiców swojej drużyny. Najpierw narobili im apetytu, a potem kazali obejść się smakiem. Gratulacje dla Barcelony i propsy dla Messiego za nabicie mi 20 punktów w Fantasy Champions League. Jednak na portale sportowe to dzisiaj nie wchodzę, bo pewnie wylewa się z nich tyle wazeliny, że poseł Biedroń mógłby sobie zrobić zapas na wszystkie randki do końca życia.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ale kasa za transmisje wpadnieVincitore pisze:Ależ durnota, zostaną cztery drużyny, więc praktycznie po pierwszej parze wszystko będzie jasne, też mi losowanie.

milan zagrał beznadziejnie taktycznie, linia pomocy stała za wysoko bo prawie na połowie (katalończycy sprytnie w 5-6 stali na własnej połowie) przez co była ogromna luka i gdy messi dostawał piłkę miał obok siebie jednego kolegę i tylko 2-3 rywali, no i dużo miejsca, przez co pozamiatali i wynik mnie nie dziwi bo spodziewałem się takiego po 15 minutach, chociaż fakt - jakby nie słupek a gol milan mimo wszystko by się raczej uratował, no i ten constant... co za tragiczny mecz, widać po czerwonej w weekend nie doszedł do siebie psychicznie... nie mam pojęcia jakim cudem rozegrał pełne 90 minut bo ja bym go zdjął już po 20
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?