LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 20:47

Wajron pisze:Zresztą nie wiem dlaczego zrobili na onecie taką sensację, przecież wiadomo, że w 2006 roku kariery zakończy kolejna era wielkich piłkarzy, Ronaldo, Beckham, Del Piero, Henry, Raul - to tylko garstka wirtuozów, którzy za wszelką cenę będa chcieli w Niemczech wywalczyć coś ze swoimi reprezentacjami.
Czekamy na Mission Impossible 3 ;P
Tak nawiasem mowiąc Raul po mistrzostwach w Niemczech kariery raczej nie zakonczy jeszcze moglby zagrac na euro w 2008 roku.
Ja mysle ze Beckham będzie napewno lepszym aktorem niz pilkarzem :wink:

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 08:20

według mnie nie bedzie mu łatwo odejść od futbolu...
to bardzo dobry piłkarz. Real by dużo stracił, a przedewszystkim pieniądze... Prezes Realu albo bedzie go chciał opchnac do jakiegos klubu albo postara sie o nowy kontrakt dla Davida Beckhama...
myśle, że nie uda mu sie odejść za 2 lata...

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 09:59

Becks zawsze udawał aktora, te fryzury :lol:
Nie wiem czy słyszeliście jak go dziennikarz zapytał jaka będzie jego nowa fryzura a on odpowiedział "kończą mi sie pomysły" :lol:
tytuł jego pierwszego filmu "Rzut karny- dla mnie rzecz niewykonalna" :lol:

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 10:34

W końcu jakaś mądra decyzja Bekchama. Może jego kkibice nie będą zadowoleni, ale my napewno tak. Za pierwszym razem gdy zobaczyłem ten temat myślałem że już teraz zakańcza swoją karierę. Ale jak przeczytałem, że dopiero za dwa lata to humorek mi się już zmniejszył. Szkoda, że przez jeszcze całe 2 lata będziemy musieli patrzeć jak on gra. Ale już chyba i tak sukcesem jest to, że wkońcu nie będzie piłkarzem. Może zostanie koszykarzem albo golfistą?

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 14:46

Buehehe. Nawet całkiem możliwe :lol:
Że go do aktorstwa ciągnie nie dziwie się. W końcu jest on najbardziej medialnym piłkarzem na całym globie. Bardziej pasuję mu rola aktora niż piłkarza.
Tak nawiasem mowiąc Raul po mistrzostwach w Niemczech kariery raczej nie zakonczy jeszcze moglby zagrac na euro w 2008 roku.
Ale ważniejsze są MŚ. Każdy gracz marzy by coś tam zdziałać. A rok 2010 to może już być dla Hiszpana za późno.

olli

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2004, 19:19

Wedlug mnie Beksie po prostu odechcialo sie grac, doszedl do wniosku ze po co ma biegac za pilką jak moze sobie grac w filmach?? :wink:

Obrazek
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2004, 07:26

to i tak zawsze był bardziej aktor niż piłkarz...
Metroseksualista w każdym calu, zawsze wszystko dopasowane, zawsze idealna fryzura, przed meczem pewnie maseczka odświeżająca.

Może i zostanie aktorem, ale ja jego filmów oglądał z pewnością nie będe!!

delsebastian

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2004, 08:29

Wszystkiego Najlepszego Alessandro z okazji 30-tych urodzin!! Obyś pokazał jeszcze jak za dawnych lat co robi się z pilą!! No i w końcu zrób sobie ze Sonia jakiegoś MiniAlexa heh. A i oczywiście Scudetto, Champions League i co się jeszcze da....

Ps. Ludzie wpisujcie sie!!
Ps2. No to dzisiaj pijemy... heh

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 13:01

delsebastian pisze:Wszystkiego Najlepszego Alessandro z okazji 30-tych urodzin!! Obyś pokazał jeszcze jak za dawnych lat co robi się z pilą!! No i w końcu zrób sobie ze Sonia jakiegoś MiniAlexa heh.
Dawaj Alex dawaj!! przecież jak skończy karierę to będe musiał poszukać nowego idola!!!

Odświeżasz temat by napisać coś wbrew jemu, dodatkowo cytując kolegę, który już połenil owy błąd. Tu rozmawiamy o Beckahamie a nie urodzinach Del Piero :?

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 15:41

Eh becks i aktorstwo :wink: :?
A swoją drogą to mu się nie dziwię, na treningi trzeba chodzić i wogóle czasem nawet te karniaki strzelać - trudny job :wink:
A poza tym to on ma staż bodajże grał w pepsi-reklamie!! i jeszcze piłkę z rugbistą odbijał i w adikach biegał po bieżni. TO wielki aktor I wieeeeeelki piłkarz :D.
Eh może kiedyś zagra alexa w filmie o nim a wy tak marudzicie myślę, żę DP byłby zaaachwycony :D
A to nie było tak z TOM po prostu nie ma kasy na Mission impossible i pomysłu też - żalił mi się (znam go trochę razem chodzimy na bilard i na kółko szachowe :wink: ), więc mówił mi, że MI:3 ma być o tym jak to ciężko się strzela teraz karne - zatrudnił ponad 300 amatorów, którzy mieli partolić karne, ale tylko David (gwiazda DAVIDA heh) tak potrafi.
Ten jego markowany upadek kiedy biegnie wykonać jedenastkę - jedynę w swoim rodzaju.
A poza tym... nie nie powiem wam. obiecałem tomkowi. ehh w końcu wszyscy jesteśmy juventino nie ? OK!
Więc gwiazdor (nie mogę zdradzić nazwiska :D ) zaproponował za tą rolę 30 mln. Nie to nie łapówka - po prostu uporczywość w dążeniu do celu a przecież to zaleta (nie - nie zalayeta - ZALETA) co nie??

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 15:49

profesjonalne zakończenie profesjonalnego piłkarza 8) boże, śmiac mi się chce z Beckhama. Każdy piłkarz oddaje się futbolowi, całą swoją karierę zawodową poświęca piłce a tu pan Beckham za dwa lata kończy i już. Przecież wtedy będzie miał dopiero co 31 lat !!!! Boże ! nierozumiem ! zrezygnować z gry w piłkę dla aktorstwa :evil: !

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
mgk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 16:29

I bardzo dobrze, bo Beckham to najbardziej przereklamowany piłkarz
jakiego znam. Moze w aktorstwie pojdzie mu lepiej.
PS: real dno!!!

JUVE !!!
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 16:37

Dorobił się, zarobił i już nie chcę się mu grać. :? Teraz chce jeszcze dorobić sobie w sposób grania w filmach. Zagrał w kilku reklamach i myśli, że jest aktorem. :lol: Pozatym Anglia nie zdobędzie MŚ w Niemczech. :D Ale pewnie jest to tylko zwykła plotka...

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 19:20

w "Piłce Nożnej" kiedyś przeczytałe, że Becks wystąpi w reklamie Adidasa ze ...Scooby Doo :lol: czy już ta reklama wyszła ??? może ma ktoś do tego linka ? zobaczył bym jakie Beckham ma zdolności aktorskie 8)

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 19:53

pan Zambrotta pisze:w "Piłce Nożnej" kiedyś przeczytałe, że Becks wystąpi w reklamie Adidasa ze ...Scooby Doo :lol: czy już ta reklama wyszła ??? może ma ktoś do tego linka ? zobaczył bym jakie Beckham ma zdolności aktorskie 8)
Ja widziałem, leci czasem na MTV :lol: To jakby takea kreskowka.
Scooby robiżonglergi, tricki, nagle podchodzi jakisc rycerz w zbroi i tez nawale tricki. Po chwili zbroja opada i tylko słychac "Wow David Beckham" :lol:

ODPOWIEDZ