Bundesliga
- jakku1
- Juventino
Link do bramki Draxlera. Nie ogladam Schalke, bo patrze na Hoffenheim-Bayern na Eurosporcie. Szczerze? Wydaje mi sie, ze Vidal gra lepiej, niz w poprzednim spotkaniu. Trafił w poprzeczke, podlacza sie w akcje ofensywne, wbiega w pole karne, jest aktywny. Nie zanotowalem zadnych epickich odbiorow, ale trzeba przyznac, ze Bayern prezentuje zdecydownie inny styl gry, niz Juventus.
Moim zdaniem, Vidal dzisiaj w miare ok. Jesli kogos mialbym wyroznic z Bayernu, to Vidal bylby na pewno w gronie tych pilkarzy (oprocz Costy i Mullera).
Muller z Lewandowskim wlasnie zmarnowali dwie setki, a ten pierwszy z dwóch metrów na pustą bramkę trafił w słupek

Edit: Lewandowski po super akcji Costy na 2:1.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Cabrini_idol
- Juventino
Ten Costa to kocur, gdzie on się uchował tam na Ukrainie :shock:
No i Lewy bramka. Guardiola musi zrozumieć, że nie da się wygrywać wszystkiego bez dobrej 9. Nawet Barca kupiła Suareza, bo brakowało jej często tego wykończenia w polu karnym.
No i Lewy bramka. Guardiola musi zrozumieć, że nie da się wygrywać wszystkiego bez dobrej 9. Nawet Barca kupiła Suareza, bo brakowało jej często tego wykończenia w polu karnym.

- wojczech7
- Juventino
Vidal gra nieźle, ale to nie jest to, co grał u nas za najlepszych czasów i uważam, że 37mln za takiego Vidala jest dobrą - z perspektywy Juventusu - ceną. Zwłaszcza, jak się ogląda to, co wyprawia trzydziesto-milionowy Costa... 

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- naros
- Juventino
Ja również jestem zachwycony Costą. Dziś ponownie pokazał że jak na razie jest dużo lepszym transferem Bayernu niż Vidal. Zgadzam się z opiniami że Vidal dużo straci na odejściu do niemiec. Guardiola będzie go ustawiał w linii z Alonso i chilijczyk nie będzie się włączał w akcje ofensywne tak często jak to miał miejsce w Juve. Jego wybór, ja za nim jakoś nie tęsknie. A i jeszcze jedno.. Lewy jest MEGA!

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szalu rzeczywiscie nie bylo, ale moze po prostu uznal, ze z bramki na 1-1 z Darmstadt nie wypada sie za bardzo cieszyc.Paweljuve2006 pisze:Widziałem bramkę i jakoś zbytniej radości nie okazywał. Za to realizator potwierdził, że najlepszy na boisku.Crunny pisze:Draxler strzela na 1:1, czyli plus 5 mln do ceny :roll:
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Od jakiegoś już czasu najlepsza 9-tka świata. Lepszy od Cavaniego, Falcao, Beznemy, Higuaina i całej reszty. Najlepszy atak świata wyglądałby dziś: Ronaldo-Lewandowski-Messi.naros pisze:A i jeszcze jedno.. Lewy jest MEGA!
- Principino
- Juventino
Jeśli chodzi o Coste to każdy kto choć trochę śledzi wschodnią piłkę by powiedział że to tylko kwestia czasu kiedy skończy w jakimś gigancie, a zainteresowanie takich klubów jak Barca czy Bayern tylko to potwierdzało. Szkoda że Marotta nie zwróci czasem zeza na wschód bo tam też są ciekawi piłkarze, zwłaszcza w Szachtarze.
btw. On i Hulk zawsze byli moim marzeniem w Juve
btw. On i Hulk zawsze byli moim marzeniem w Juve

- spejson1989
- Juventino
Jestem ciekawy jak długo Costa taką formę utrzyma. Fakt, że niesamowicie wszedł w sezon ale nie wydaje mi się, żeby taki poziom utrzymał chociażby przez cały sezon.
- Zhx123
- Dortmundczyk
Tuchel poznal zawodnikow... I 5 graczy dostalo zgode na transfer:
- Blaszczykowski
- Kampl (juz w Leverkusen)
- Grosskreutz
- Dudziak (juz w Pauli, podobno z mozliwoscia odkupu)
- Leitner
- Blaszczykowski
- Grosskreutz
- Leitner
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- squinter
- Juventino
O Kubie pojawiały się jakieś plotki? Ktoś jest nim poważniej zainteresowany?Zhx123 pisze:Tuchel poznal zawodnikow... I 5 graczy dostalo zgode na transfer:
- Blaszczykowski
- Grosskreutz
- Leitner
- Piotrekmmz
- Juventino
Z tego co wiem, to chyba najbardziej zainteresowany był Betis, ale oni najpierw chcą spróbować zgarnąć Joaquinasquinter pisze:O Kubie pojawiały się jakieś plotki? Ktoś jest nim poważniej zainteresowany?
- Zhx123
- Dortmundczyk
Z dzisiaj:
http://borussia.com.pl/news/show/blaszc ... -odejsciem
http://borussia.com.pl/news/show/blaszc ... liverpoolu
http://borussia.com.pl/news/show/blaszc ... -odejsciem
http://borussia.com.pl/news/show/blaszc ... liverpoolu
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.