Mercato (2012-2014)
- Castiel
- Juventino
Hernanes zbliża się do 30, a wtedy większość brazoli gaśnie. Wolałbym na jego miejsce Pastore z PSG. Inwestycja w przyszłość. Ma prawie 24 lata, we włoszech mu się podobało. Fajny zawodnik.
Sakho pewnie zostanie w PSG i klub przedłuży z nim umowę. Szkoda bo kończy mu się w 2014r.
Sakho pewnie zostanie w PSG i klub przedłuży z nim umowę. Szkoda bo kończy mu się w 2014r.
- francois
- Juventino
Pastore lubi też mamonę, skoro przeszedł do PSG. O ile pamiętam to kosztował 40 milionów euro, a na taki transfer nas nie stać.Castiel pisze:Hernanes zbliża się do 30, a wtedy większość brazoli gaśnie. Wolałbym na jego miejsce Pastore z PSG. Inwestycja w przyszłość. Ma prawie 24 lata, we włoszech mu się podobało. Fajny zawodnik.
Hernanes? Stwierdzenie, że zbliża się do 30stki to spore niedomówienie

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Castiel
- Juventino
Lichy to inna maść. Po prostu takie są jakieś prawa natury. Im bliżej 30 tym szybciej brazylijska gwiazda gaśnie. Może Pastore nie kosztowałby aż tak dużo?! Głośno myślę. Lubię tego zawodnika.francois pisze:Pastore lubi też mamonę, skoro przeszedł do PSG. O ile pamiętam to kosztował 40 milionów euro, a na taki transfer nas nie stać.Castiel pisze:Hernanes zbliża się do 30, a wtedy większość brazoli gaśnie. Wolałbym na jego miejsce Pastore z PSG. Inwestycja w przyszłość. Ma prawie 24 lata, we włoszech mu się podobało. Fajny zawodnik.
Hernanes? Stwierdzenie, że zbliża się do 30stki to spore niedomówienieW maju skończy dopiero 28 lat. Mniej więcej w tym wieku przechodził do nas np. Lichtsteiner. I to na pozycję, która wymaga więcej wybiegania.
- wagner
- Juventino
widziałem tego gościa "many" razy i według mnie ... pozorant wielkiego talentu -.- na pewno nie jest wart takiej kasy którą wydali żabojadyCastiel pisze:Hernanes zbliża się do 30, a wtedy większość brazoli gaśnie. Wolałbym na jego miejsce Pastore z PSG. Inwestycja w przyszłość.
biorę jak najbardziej. Raz osłabienie jednego z rywali. Dwa więcej rozwiązań taktycznych. Trzy ograny w lidze ... jaka cena ?Castiel pisze:Hernanes(...)

- Kucharius1
- Juventino
Pastore gra w P$G taki piach, że jest wygwizdywany, a według kibiców jest pierwszy do wysiadki. Miał dobre pierwsze 3 miesiące, i zaczął stroszyć piórka że żabojady to tylko przystanek , przed Realem lub Barca. Nie zapominajmy że to tylko Lig Ę, gdzie Menez wkręca wszystkich obrońców jak leci. Poza tym Argentyńczyk uśmiecha się do Milanu, bo gdzieś przeczytał że mógłby być nowym Kaką :rotfl:
Menez to obecnie klasa wyżej od Pastore, a Hernanes bije ich obu. Problem tylko gdzie miałby u nas grać.
Menez to obecnie klasa wyżej od Pastore, a Hernanes bije ich obu. Problem tylko gdzie miałby u nas grać.
- PlanetJuve
- Juventino
Wiadomo że Suarez to jest kosmiczny zawodnik i pasujacy do nas jak ulał. Gra jako pierwszy obrońca a w ataku czyni cuda, tylko trzeba sobie powiedzieć że swoje też kosztuje.. Jedyną możliwa próba jego sprowadzenia to jego osobistą chęć odejścia lecz póki co takiej nie skladal. U nas z miejsca miałby możliwość gry o trofea
- Łom
- Juventino
Mówi się o 15 mln. Sporo, ale też wolałbym go niż przereklamowanego Pastore.wagner pisze:biorę jak najbardziej. Raz osłabienie jednego z rywali. Dwa więcej rozwiązań taktycznych. Trzy ograny w lidze ... jaka cena ?Castiel pisze:Hernanes(...)
- annihilator1988
- Juventino
TuttoJuve podaje, że Osvaldo pozostaje w kręgu zainteresowania Juve. Włodarze klubu z Rzymu oczekują za swojego napastnika 12 mln euro, a ja zastanawiam się po kiego grzyba "Starej Damie" kolejny, rozleniwiony Romanista? Myśl o pozbyciu się Fabio lub Alessandro, a sprowadzeniu napastnika Romy mierzi mnie :doh:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Castiel
- Juventino
Oby to była jakaś plota i mam nadzieje, że Beppe nawet nie zerka w stronę piłkarza Romy (obojętne którym okiem). Miał okres na prawdę dobrej gry, który bardzo szybko mu minął i nie widzę jakiejś różnicy między nim, a Matrim czy Quagiem.annihilator1988 pisze:TuttoJuve podaje, że Osvaldo pozostaje w kręgu zainteresowania Juve. Włodarze klubu z Rzymu oczekują za swojego napastnika 12 mln euro, a ja zastanawiam się po kiego grzyba "Starej Damie" kolejny, rozleniwiony Romanista? Myśl o pozbyciu się Fabio lub Alessandro, a sprowadzeniu napastnika Romy mierzi mnie :doh:
- pumex
- Juventino
Fakt, że w jakimś stopniu interesujemy się Osvaldo raczej nie jest zmyślony, ponieważ swego czasu nawet jego agent mówił, że coś jest na rzeczy. Dodatkowo o sprawie trąbili obaj Di Marzio i Pedulla.Castiel pisze:Oby to była jakaś plota i mam nadzieje, że Beppe nawet nie zerka w stronę piłkarza Romyannihilator1988 pisze:TuttoJuve podaje, że Osvaldo pozostaje w kręgu zainteresowania Juve. Włodarze klubu z Rzymu oczekują za swojego napastnika 12 mln euro, a ja zastanawiam się po kiego grzyba "Starej Damie" kolejny, rozleniwiony Romanista? Myśl o pozbyciu się Fabio lub Alessandro, a sprowadzeniu napastnika Romy mierzi mnie :doh:
Możecie uznać moją wypowiedź za pomeczowy lament, ale serio, najwyższy czas rozwiązać problemy, które istnieją od naprawdę długiego czasu, inaczej takie przykre sytuacje jak ta wczorajsza będą się powtarzać częściej. Na skrzydłach nie mamy alternatyw, szczególnie po lewej stronie, gdzie praktycznie nie posiadamy naturalnego, porządnego wingbacka. Temat jest wałkowany od wieków, ale lipa jak była, tak jest, zresztą podobnie jak w ataku, gdzie epoka lodowcowa trwa w najlepsze. Kurnasz jego mać, kiedy, jak nie teraz? Marotta musi wziąć się porządnie za zespół, ograniczyć sytuacje, w których w razie komplikacji lekiem jest Padoin, Peluso, Giovinco, etc. Osvaldo? Święta Tereso... kto?

- Dzium
- Juventino
Ja natomiast liczę na sprowadzenie kogoś na lewą stronę, jeżeli nadal będziemy grać 3-5-2.
Całkiem realne kąski to: Kolarov, Alex Sandro, Coentrao, Antonelli.
Kolarov wielu szans w City nie dostaje, a do tego może szykować się mała rewolucja w tym klubie. Jedyny problem to wiadomo - pensja.
Alex Sandro - widziałem pare jego meczy w LM, czy w lidze i powiem tak: słaby on nie jest. 100x lepszy w ofensywie od Peluso, a w obronie na pewno nie gorszy.
Coentrao - nie wiem, czy Real będzie chciał go sprzedać, ale w ciągu tego sezonu wiele razy czytałem na temat jakichś spięć pomiędzy Coentrao, a klubem, czy trenerami. 2 lata temu Real za niego dał 30mln, więc pewnie będzie liczył na podobną cenę, co dla nas jest nierealne.
Antonelli - szczerze to znam go tylko z FM'a, nie wiem jakby się sprawdził w 3-5-2, ale widziałem, że grał w ostatnich meczach kadry, więc coś tam na pewno potrafi
No i wtedy Asamoah mógłby w końcu grać w środku pomocy, gdzie czuje się najlepiej.
Kolarov wielu szans w City nie dostaje, a do tego może szykować się mała rewolucja w tym klubie. Jedyny problem to wiadomo - pensja.
Alex Sandro - widziałem pare jego meczy w LM, czy w lidze i powiem tak: słaby on nie jest. 100x lepszy w ofensywie od Peluso, a w obronie na pewno nie gorszy.
Coentrao - nie wiem, czy Real będzie chciał go sprzedać, ale w ciągu tego sezonu wiele razy czytałem na temat jakichś spięć pomiędzy Coentrao, a klubem, czy trenerami. 2 lata temu Real za niego dał 30mln, więc pewnie będzie liczył na podobną cenę, co dla nas jest nierealne.
Antonelli - szczerze to znam go tylko z FM'a, nie wiem jakby się sprawdził w 3-5-2, ale widziałem, że grał w ostatnich meczach kadry, więc coś tam na pewno potrafi

No i wtedy Asamoah mógłby w końcu grać w środku pomocy, gdzie czuje się najlepiej.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Alex Sandro to jeden z lepszych LWB w europie. Ma statystyki wprost oszałamiające.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Dzium pisze:Ja natomiast liczę na sprowadzenie kogoś na lewą stronę, jeżeli nadal będziemy grać 3-5-2.
To jak w końcu ? :doh:Dzium pisze:Coentrao - nie wiem, czy Real będzie chciał go sprzedać, ale w ciągu tego sezonu wiele razy czytałem na temat jakichś spięć pomiędzy Coentrao, a klubem, czy trenerami. 2 lata temu Real za niego dał 30mln, więc pewnie będzie liczył na podobną cenę, co dla nas jest nierealne.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Dzium
- Juventino
Nie ma to jak zaprzeczać swoje posty :doh:
Transfer zależałby od prawdziwych stosunków na linii Coentrao - Real. Kibicom bardzo sie nie podoba, że zarząd wydał 30mln na rezerwowego. Poza tym sam Portugalczyk nie zachwyca swoją grą, Mourinho nie ma do niego zaufania. Jest jakaś tam szansa na pozyskanie go, ale wszystko zależy od ceny, jaka będzie podyktowana za niego.
Transfer zależałby od prawdziwych stosunków na linii Coentrao - Real. Kibicom bardzo sie nie podoba, że zarząd wydał 30mln na rezerwowego. Poza tym sam Portugalczyk nie zachwyca swoją grą, Mourinho nie ma do niego zaufania. Jest jakaś tam szansa na pozyskanie go, ale wszystko zależy od ceny, jaka będzie podyktowana za niego.