Liga Mistrzów 2012/13
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Deszcz, olej to, naprawdę nie warto się przejmować takimi sprawami.deszczowy pisze:Deklasacja. Jak pomyślę, ile spermy wyleją jutro gimbazjaliści to mi się słabo robi.
Pisałem już wielokrotnie co o tym myślę, do mnie to nie trafia. Nie mówię, że mnie wygrana Barcelony cieszy i skacze teraz przed kompem, ale autentycznie mam to daleko i nie zamierzam ubolewać ani nad tym, że Szpakowski trzepie fujarkę, że jutro gimbaza będzie miała swoje 5 minut, ani nad tym, że Milan nie zdobył kilku punktów dla ligi włoskiej. Jestem zdrowszy przez to, wystarczająco się denerwuje kiedy gra Juve.LordJuve pisze:Wiesz, problem jest taki, że to nie my coś mamy, ale raczej ty...przekonanie, że "twoja ukochana drużyna" jest zawieszona w piłkarskiej próżni. Tak oczywiście nie jest. Silna liga włoska = silniejszy Juventus. Sukces Milanu z pewnością przysłużyłby się tej drużynie, w konsekwencji całej lidze (a nam pomógłby w zdobyciu kolejnego Scudetto, wiadomo, że na dwa "fronty" gra się trudniej).
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Naprawde ktos sie spodziewal, ze Constant i spolka stworza na Camp Nou mur nie do przejscia? 
Nie zagrali az tak zle, byla setka Nianga, kiedy trzeba bylo gonic wynik przejeli inicjatywe i stowrzyli pare sytuacji. Na szczescie skonczylo sie dobrze, na efektownej czworeczce
.

Nie zagrali az tak zle, byla setka Nianga, kiedy trzeba bylo gonic wynik przejeli inicjatywe i stowrzyli pare sytuacji. Na szczescie skonczylo sie dobrze, na efektownej czworeczce

- kuba2424
- Juventino
szczypek pisze:Cieszy się cieszy, ale ta radość byłaby większa gdyby dziś wygrał Milan. Tego właśnie nie rozumiem, po co komu ten Milan czy ten brak Barcelony?kuba2424 pisze:No to nas podenerwowałeś, ja, ale z Ciebie kozak! A gdzie wyczytałeś, że się ktoś nie cieszy z losowania 15 marca?Szczypuś, zejdź na ziemię i jak Cię boli to, że niektórzy z nas wypowiadają się na temat meczu FCB - Milan, to po prostu to przemilcz, a te złote myśli cytowane przez Ciebie wpisz do pamiętnika. Ten apel to śmiech na sali.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to po co się w..między wódkę a zakąskę? Rozumiem że nie oglądasz żadnych innych meczów poza naszymi meczami, no bo po co?
szczypek pisze:Macie pieprzony kompleks i nie pieprz mi tu o zwykłym gadaniu, autentycznie spora część ludzi tutaj żałuje tego dzisiejszego meczu, a ja się pytam, co mnie to powinno obchodzić skoro moja ukochana drużyna gra dalej?
No i? "Nałożysz im mniej frytek?" Chcą, niech kibicują. Poza tym nie mów w liczbie mnogiej, bo to razi w oczy.
- D-Rose
- Juventino
Stanowski z Kowalczykiem przy okazji meczu wybielili pokój, takze chyba nie ma dla nas ratunku i trzeba to, nomen omen, przyjac na klatedeszczowy pisze:Deklasacja. Jak pomyślę, ile spermy wyleją jutro gimbazjaliści to mi się słabo robi.

- juvemaroko
- Juventino
Pary w następnej rundzie:
BVB - PSG
Bayern - Real
Juve - Barcelona
Galatasaray - Malaga/Porto
BVB - PSG
Bayern - Real
Juve - Barcelona
- LordJuve
- Juventino
To jest argument. Bardzo egoistyczny i pragmatyczny, ale argument. Natomiast pod każdym, innym względem kolejny sukces Barcy, Realu czy rep. Hiszpanii to cios dla całego, piłkarskiego świata...przynajmniej w obecnej sytuacji.szczypek pisze: Jestem zdrowszy przez to, wystarczająco się denerwuje kiedy gra Juve.
- D-Rose
- Juventino
Super. A teraz lec do buka. Czysty zysk :doh:juvemaroko pisze:Pary w następnej rundzie:
BVB - PSG
Bayern - Real
Juve - Barcelona
Ja chce Galate. Na Real przyjdzie czas w 1/2 finału.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Oglądam, ale to nie znaczy, że muszę tak drastycznie stawać po jednej stronie (po pierwszym meczu było nawet "forza Milan").kuba2424 pisze:Jeśli czegoś nie rozumiesz to po co się w..między wódkę a zakąskę? Rozumiem że nie oglądasz żadnych innych meczów poza naszymi meczami, no bo po co?
- mateo369
- Juventino
Zwróciliście uwagę na piłkę jaką dziś grali? od wielu lat w LM ma ona praktycznie identyczny wzór - w granatowe (tu potrzeba dziewczyny, żeby dokładnie określić RAL) gwiazdy. Ta z camp nou miała też kilka złotych z rocznikami, zauważyłem m.in. 2009, 2011 (zwycięstwa barcy w LM) i 2013. Czyżby w Barcelonie byli tacy pewni, że wygrają tegoroczne rozgrywki? a może wszystko jest ustawione? czekam na jakieś teorie spiskowe 

Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 23:27 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- kuba2424
- Juventino
Widzę że ochłonąłeś. Super! Czepiasz się dzieciaków albo pseudokibiców, którzy pieprzą co im ślina na język przyniesie i próbujesz wmówić mi oraz zapewne innym prawdziwym kibicom, że to padło z naszych ust czy też wyszło spod naszych klawiatur??? Chłopie, rozpędziłeś się.szczypek pisze:Oglądam, ale to nie znaczy, że muszę tak drastycznie stawać po jednej stronie (po pierwszym meczu było nawet "forza Milan").kuba2424 pisze:Jeśli czegoś nie rozumiesz to po co się w..między wódkę a zakąskę? Rozumiem że nie oglądasz żadnych innych meczów poza naszymi meczami, no bo po co?
Co to znaczy drastycznie? Ja prawie w każdym meczu który oglądam, jestem po którejś ze stron, ale czy to oznacza że jest to drastyczne?
Co to w ogóle znaczy drastycznie? Że taki kibic wysmarował sobie gębę oraz wywiesił na balkon barwy mediolańskie na cześć meczu z Barcą?
- D-Rose
- Juventino
Tak tak, a na innych łatach miala m.in. 1971, 1978, 1992mateo369 pisze:Zwróciliście uwagę na piłkę jaką dziś grali? od wielu lat w LM ma ona praktycznie identyczny wzór - w granatowe (tu potrzeba dziewczyny, żeby dokładnie określić RAL) gwiazdy. Ta z camp nou miała też kilka złotych z rocznikami, zauważyłem m.in. 2009, 2011 (zwycięstwa barcy w LM) i 2013. Czyżby w Barcelonie byli tacy pewni, że wygrają tegoroczne rozgrywki? a może wszystko jest ustawione? czekam na jakieś teorie spiskowe
Pozatym napewno NIE MIAŁA roku 2009. Dlaczego? Ano dlatego, ze w 2009 roku finał byl na Olimpico w Rzymie a roczniki na tegorocznych pilkach sa datami w ktorych finał Pucharu Europy(pozniej Ligi Mistrzów) byl rozegrany na Wembley.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 23:50 przez D-Rose, łącznie zmieniany 2 razy.

- Nedved1983
- Juventino
mecze 1/4:
2/3 kwietnia
9/10 kwietnia. potem losowanie 1/2.
2/3 kwietnia
9/10 kwietnia. potem losowanie 1/2.