Afera Calcioscommesse
- Dzięcioł
- Juventino
Conte w protokołach meczowych z całą pewnością nie jest naszym formalnym trenerem. Zamiast słowa "formalnie" należałoby użyć "faktycznie".@D@$ pisze:Formalnie to i tak trenerem jest Conte.Ouh_yeah pisze:Czyli w tym sezonie będziemy mieli trzech kolejnych trenerów? Kurde, niezłe zawirowania jak na serie meczów bez porażki.
@D@$ pisze:Nie musi to znaczyć, że Stellini automatycznie trafi na ławkę. Ja uważam że nie ma sensu za bardzo kombinować. Jeszcze jakby był taki powód, ale na razie Carrera radzi sobie bardzo dobrze. Z resztą Carrera chyba nie jest człowiekim z zewnątrz, tez był jednym z asystentów, nie?albertcamus pisze:czyli Drughi się nie mylili i sprzedali dobre info 4 dni temu
No ale cholera wie, może obaj zasiądą na ławce.
Jaki Stellini, stary?? Wraca Angelo Alessio. Z tego co kojarzę Cristian S. został zawieszony na 24 m-ce, poza tym podał się do dymisji. Alessio prowadził nas z ławki w ubiegłym sezonie w zremisowanym meczu ze Sieną. Nie uważam, aby duet dwóch asystentów był dobrym pomysłem. Mogą sobie tylko wzajemnie przeszkadzać. Poza tym po co mieszać, skoro na razie wszystko fajnie funkcjonuje.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- albertcamus
- Juventino
Naprawdę myślicie, że są jakieś wątpliwości, kto wystąpi w meczu z Napoli na ławce trenerskiej?
Wystąpi na niej SAMODZIELNIE Angelo Alessio. To on jest zastępcą Conte, a Carrera był brany z łapanki. Nie jest to człowiek za bardzo związany ze sztabem nawet.
Przerażacie mnie.
Wystąpi na niej SAMODZIELNIE Angelo Alessio. To on jest zastępcą Conte, a Carrera był brany z łapanki. Nie jest to człowiek za bardzo związany ze sztabem nawet.
Przerażacie mnie.
- SKAr7
- Juventino
No, mimo wszystko, nie z łapanki.albertcamus pisze: Wystąpi na niej SAMODZIELNIE Angelo Alessio. To on jest zastępcą Conte, a Carrera był brany z łapanki. Nie jest to człowiek za bardzo związany ze sztabem nawet.
W klubie powinna panować i panuje hierarchia. Uznano, że najlepszym człowiekiem do tej roboty będzie trener primki, ale skoro wraca pierwszy asystent Conte, drugi po nim, i zdaje się najdłużej z nim pracujący, najlepiej rozumiejący jego wizje i pomysły, to podobnie jak Pan absurdysta powyżej traktuję jako absurd pomysł zaburzania tej hierarchii.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie było wyboru - Alessio też dostał bana, trener bramkarzy albo masażysta nie będą prowadzili zespołu a żaden szanujący się trener nie zaakceptuje roli płotki słuchającej zaleceń Conte - dlatego wzięto trenera primki, trochę z łapanki z całym szacunkiem dla jego solidnej roboty do tej pory.\SKAr7 pisze:Uznano, że najlepszym człowiekiem do tej roboty będzie trener primki
Przynajmniej ja to tak widzę, jak było naprawdę to wiedzą tylko władni Juventusu.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
:shock: :shock: :shock:albertcamus pisze:Naprawdę myślicie, że są jakieś wątpliwości, kto wystąpi w meczu z Napoli na ławce trenerskiej?
Przerażacie mnie.
Ależ durny post! "naprawdę myślicie(...)?" "przerażacie mnie".
Co Ty bredzisz człowieku? Jedna osoba napisała, że zastanawia się kto usiądzie, a Ty wyjeżdżasz z takimi tekstami. Odpowiedzialność zbiorowa, czy co? Chcesz być super fajny? To nie SoloJuve Stary...
Bardzo lubię Alessio i bardzo się cieszę, że będzie na ławce przez te dwa miesiące...
- @D@$
- Juventino
Dobra, wiem kto jest na ławce i co za tym idzie w protokole. Natomiast Conte dalej jest trenerem, nikt go nie zwolnił, on sam nie odchodził, kontrakt go obowiązuje.Dzięcioł pisze:Conte w protokołach meczowych z całą pewnością nie jest naszym formalnym trenerem. Zamiast słowa "formalnie" należałoby użyć "faktycznie".
Dajmy na to Mourinho coś odwali i dostaje karę 2-3 meczów. W tych spotkaniach zespół prowadzi asystent, ale nie zmienia to faktu, że trenerem Realu jest Jose. Ogólnie to dyskusja o szczególikach, każdy wie jak jest :]
Mylą mi się ciągle, pieprzy mi się Ale juz chyba tego nie przeskoczęDzięcioł pisze:Jaki Stellini, stary?? Wraca Angelo Alessio.
Miałem na myśli Alessio.
Pożyjemy zobaczymy, może masz rację, może ja. Póki co Carrera radzi sobie dobrze, tyle chciałem powiedzieć.albertcamus pisze:Naprawdę myślicie, że są jakieś wątpliwości, kto wystąpi w meczu z Napoli na ławce trenerskiej?
Nie będę pisał nowego posta, bo szkoda nabijać. Masz chłopie jakiś ewidentny problem ze sobą. Jak uważasz, że ten news czegokolwiek dowodzi, to gratuluję samopoczucia.albertcamus pisze:powinieneś leczyć się na nogi, bo na głowę to za późno.
Chciałbym zobaczyć Carrerę na ławce z Napoli i to nie dlatego że mam coś do Alessio (bo nie mam).
Ostatnio zmieniony 13 października 2012, 19:04 przez @D@$, łącznie zmieniany 2 razy.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
oczywiście, że Alessio będzie na ławce z Napoli... jako asystent Carrery 8)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- albertcamus
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _lawke.php
pozdrawiam.
pozdrawiam.
powinieneś leczyć się na nogi, bo na głowę to za późno.Maly pisze:sorry, może to głupio zabrzmi ale wydaje mi się, że chciałeś tym linkiem uciąć dyskusje dotyczącej ławki ale trochę ci się nie udało bo nikt tam się o tym nie wypowiada, jest jedynie wzmianka dziennikarza, który snuje domysły a raczej przedstawia fakt, że "może" zasiąść na ławce...
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 października 2012, 18:37 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
sorry, może to głupio zabrzmi ale wydaje mi się, że chciałeś tym linkiem uciąć dyskusje dotyczącej ławki ale trochę ci się nie udało bo nikt tam się o tym nie wypowiada, jest jedynie wzmianka dziennikarza, który snuje domysły a raczej przedstawia fakt, że "może" zasiąść na ławce...
pozdrawiam
pozdrawiam
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Alfa i Omega
- Juventino
"Pwinieneś leczyć się na nogi, bo na głowę to za późno". - Albert Camus. Jak to brzmi ;_;
W sumie Massimo-trenera zapamiętam głównie z pekaesów i odważnych, czasami bardzo odważnych zmian.
W sumie Massimo-trenera zapamiętam głównie z pekaesów i odważnych, czasami bardzo odważnych zmian.
- jakku1
- Juventino
Kraza plotki, ze FIGC po raz kolejny chce nas wmontowac w ta cala afere i tym razem wyciagneli z kapulusza kolejnego fantastycznego swiadka koronnego, ktory bedzie zeznawal przeciwko Conte. Chodzi juz oczywiscie o inny okres i znow oczywiscie zeznaje tylko jedna osoba: Kutuzov. Pod lupa jest mecz Salernitana - Bari.
Okrutnie musza nas nie lubic. Jesli to wszystko co napisalem wyzej sie potwierdzi, mam nadzieje, ze FIAT tym razem postawi sprawe na ostrzu noza, bo ile mozna znosic ta cala szopke.
Okrutnie musza nas nie lubic. Jesli to wszystko co napisalem wyzej sie potwierdzi, mam nadzieje, ze FIAT tym razem postawi sprawe na ostrzu noza, bo ile mozna znosic ta cala szopke.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Miał ponoć zapewnić, że Conte nie brał udziału w całej maskaradzie, ale jednocześnie wiedział o tym, że piłkarze chcą przerżnąć mecz, bo mówili mu o tym otwarcie... Skąd my to znamy.jakku1 pisze:Kraza plotki, ze FIGC po raz kolejny chce nas wmontowac w ta cala afere i tym razem wyciagneli z kapulusza kolejnego fantastycznego swiadka koronnego, ktory bedzie zeznawal przeciwko Conte. Chodzi juz oczywiscie o inny okres i znow oczywiscie zeznaje tylko jedna osoba: Kutuzov. Pod lupa jest mecz Salernitana - Bari.
Swoją drogą - zaczyna się mówić, że ustawione było jedno ze spotkań interku.
- jakku1
- Juventino
Chodzi o ten mecz, gdzie wpadlo 7 bramek? Nie pamietam z kim, ale cos mi sie obilo o uszy.mrozzi pisze:Swoją drogą - zaczyna się mówić, że ustawione było jedno ze spotkań interku.
Tak czy siak, nic Interowi nie zrobia. System jest tak skonstruowany, ze tylko i wylacznie od woli FIGC zalezy czy bedzie kara, czy tez nie, jak dlugo i dla kogo. Wiem, ze to sie nie miesci w glowie, ale tak juz jest.
- jakku1
- Juventino
Kutuzov sie wypowiedzial i chyba trafil w sedno: "I'm surprised to see my name on the front pages of papers. I cannot confirm the merit of what was printed as my interrogations were private. I'd like to point out, Conte & I always had a professional relationship. Loyal & honest. He wanted me at Bari & we achieved a great deal under his management. I repeat, I do not know how they can spread such news. I think the news was circulated on purpose to destabilize the club on the eve of an important game as Juve-Napoli."