Juventini na wypożyczeniach...
- Kucharius1
- Juventino
Z tym że Mattiello w seniorskiej piłce nie zagrał inaczej niż na boku obrony. W juniorach grywał dość często w 3-5-2 na wahadle, więc nie powinieneś być taki zdziwionyRobaku pisze:A racja. Ale to nie zmienia mojego zdziwienia z pomocnika na obrońce. Za chwile skończy jak Marrone, któremu czuje, ze gdyby przyszlo grac w pomocy to jakoś by się ogarnął.
Co do Federico to miło. Top 3 na boisku wg whoscored. Za Dainellim z Chievvo i Lopezem z Milanu.

Fajnie dziś gra.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Nie bez powodu przez pół roku był dołączony do kadry i na kolejne pół został wypożyczony, by dostawał więcej czasu, niż w Turynie. Niekoniecznie jego przyszłość musi się potoczyć kolorowo, ale może łatać obie strony obrony i jeśli wskoczy na odpowiedni poziom, to już mamy boki obsadzone - Vrsaljko i Mattiello. Chociaż nic nie mówi o tym, by obaj mieliby prezentować poziom godny Juve.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
podsumowując - ma szanse zastąpić De Ceglie i Romulo ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jakku1
- Juventino
Szkoda Mattiello. Znow rozpoczal w pierwszej 11 Chievo (z Roma), ale z powodu kontuzji musial zejsc przed chwila - w 19 minucie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- PlanetJuve
- Juventino
Ja pier.. :shock: :evil:bendzamin pisze:Wygląda na to, że Nainggolan złamał mu nogę. Zajście można obejrzeć tutaj, ale wygląda to paskudnie
Noga złamana.. :? Kurrde a tak liczyłem, że sobie pogra w Chievo, bo przebił się do pierwszego składu.
Masakra:
https://twitter.com/GoalItalia/status/5 ... 61/photo/1
Ostatnio zmieniony 08 marca 2015, 15:44 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- jakku1
- Juventino
Masakra ;/bendzamin pisze:Wygląda na to, że Nainggolan złamał mu nogę. Zajście można obejrzeć tutaj, ale wygląda to paskudnie
Szkoda chłopaka. Do konca sezonu pewnie juz nie zagra.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Mehehehe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Azjata oczywiście niczemu nie jest winny?jakku1 pisze:Masakra ;/bendzamin pisze:Wygląda na to, że Nainggolan złamał mu nogę. Zajście można obejrzeć tutaj, ale wygląda to paskudnie
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Do końca sezonu to jest pewne. Wasilewski wracał do zdrowia 10 miesięcy. Mattiello jest młodszy, ale w tym roku kalendarzowym może już nie zagrać. Szkoda go, bo z Milanem w poprzedniej kolejce zagrał dobrze i miał szansę na regularną grę w Serie A w wieku 19 lat.jakku1 pisze:Masakra ;/bendzamin pisze:Wygląda na to, że Nainggolan złamał mu nogę. Zajście można obejrzeć tutaj, ale wygląda to paskudnie
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Mehehehe: nie, wszedł ok, niefortunnie Mattiello nadepnął na piłkę
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Arbuzini
- Juventino
Trzeba przyznać, że mamy trochę pecha. Najpierw Bouy, który w Serie B był jednym z najlepszych środkowych pomocników, a teraz dobrze radzący sobie Mattiello, który ze względu na to, że śmiga po obu stronach boiska mógłby znaleźć sobie miejsce w Juventusie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dramatyczny obrazek jakich w piłce nie ma wiele, ehhh... szkoda chłopaka. Poszedł na młodzieńczej fantazji, rok z głowy a patrząc na wiek, może to bardzo zahamować jego karierę 

- Robaku
- Juventino
Operacja zakończyła się pełnym sukcesem, ale mam niestety podobne zdanie co do innych. To moze zahamować jego karierę niż na dobre się zaczęła, a bardzo fajnie się zapowiadał.
Kurcze szkoda tych naszych chłopakow, ktorym kontuzje troche te kariery zepsuły. Marrone, Bouy...
Kurcze szkoda tych naszych chłopakow, ktorym kontuzje troche te kariery zepsuły. Marrone, Bouy...