Kontuzje
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie czaicie motywu, Juventus wykorzystuje te psuedourazy aby zacząć gierkę z Bayernem, który do ostatniego dnia nie będzie kompletnie wiedział kim wybiegniemy i jakim ustawieniem. A wiadomo, że jak podali 10 dni to pewnie od soboty zacznie już trenować
i jestem przekonany na 100%, że znajdzie się albo w podstawie albo na ławce na mecz z Bayernem.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Cabrini Że od początku sezonu taka zasłonę robią z kontuzjami ? Dobzi są
nie no czaje, ale w obliczu tylu kontuzji wcale nie można być niczego pewnym.

- Piotrekmmz
- Juventino
I jeśli ten Sandro znajdzie się w meczu z Bayernem na ławie, to co to za gra psychologiczna będzie wtedy?
- Cabrini_idol
- Juventino
Taka, że wejdzie w 60 minucie i pozamiata swoją lewą stronę razem z Robbenem i Kimmichem.Piotrekmmz pisze:I jeśli ten Sandro znajdzie się w meczu z Bayernem na ławie, to co to za gra psychologiczna będzie wtedy?
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2016, 21:50 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Cabrini ja Cię podziwiam i twoje pozytywne myślenie, musisz wyglądać jak Joker z Batmana, zawsze i wszędzie uśmiechniętyCabrini_idol pisze:Nie czaicie motywu, Juventus wykorzystuje te psuedourazy aby zacząć gierkę z Bayernem, który do ostatniego dnia nie będzie kompletnie wiedział kim wybiegniemy i jakim ustawieniem. A wiadomo, że jak podali 10 dni to pewnie od soboty zacznie już trenowaći jestem przekonany na 100%, że znajdzie się albo w podstawie albo na ławce na mecz z Bayernem.

- Piotrekmmz
- Juventino
A to w takim razie, zwycięstwo mamy w kieszeni.Cabrini_idol pisze:Taka, że wejdzie w 60 minucie i pozamiata swoją lewą stronę razem z Robbenem i Kimmichem.
Wiadomo już, czy Mandzukić będzie dostępny na mecz z Bayernem? Strasznie liczę na Chorwata i jego pressing(najlepiej ten sam z czasów gry w Monachium), bramkami niech zajmie się w końcu Dybala

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jesteście optymistami, nie ma co...10 dni u nas oznacza 3x10 a przynajmniej tak było do tej pory i nie wierzę w żadne gierki psychologiczne...zresztą, gierki psychologiczne na tym poziomie mnie nie przekonują...

- Kamex22
- Juventino
alessandro1977 pisze:Jesteście optymistami, nie ma co...10 dni u nas oznacza 3x10 a przynajmniej tak było do tej pory i nie wierzę w żadne gierki psychologiczne...zresztą, gierki psychologiczne na tym poziomie mnie nie przekonują...
Nie gadaj głupot.
http://www.juvepoland.com/news.php?id=33326 2.02 news, że Khedira wypada na 2-3 tygodnie. Wrócił na mecz 13.02 czyli 11 dni. Krócej niż przewidywano.
http://www.juvepoland.com/news.php?id=33305 29.01 Mandżu wypada na miesiąc, a istnieje szansa podobno, że wróci na mecz z Bayernem (23.02) czyli krócej niż rzeczony miesiąc.
Asamoah powinien wyzdrowieć w następny piątek (wtedy mijają 3 tygodnie). Zobaczymy, ale chyba ktoś gdzieś pisał, że na Bayern też już będzie.
Medycyna to nie matematyka. Tutaj wiele zależy od organizmu piłkarza i tego jak odpowie na terapię. Prawdą jest, że trochę za dużo kontuzji mięśniowych, ale demonizowanie, że każdy wraca 3x dłużej to już jakaś paranoja...
Co do Leminy to zapalenia ścięgien są okropne i często się strasznie przewlekają choćby góry srały...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W ostatnim czasie byly sytuacje, w ktorych pilkarz mial wypasc na dluzszy okres czasu, ale zdazyl sie wyleczyc wczesniej niz zapowiadano. Tak bylo z Khedira. Po rzekomej kontuzji Sturaro pisalo sie o przerwie w postaci kilku spotkan, a w rzeczywistosci mowa byla jedynie o stluczeniu. Skoro przerwe w grze oszacowali na mniej wiecej 10 dni (bo nie mozna tego zrobic z dokladnoscia), to na pewno pilkarz zrobi wszystko, by sie w kadrze znalezc, podobnie sztab. Ja wiem, ze sytuacja kadrowa w przekroju calego sezonu nie jest dobra, ale nagle przed meczem z Bayernem moze sie okazac, ze z podstawy brakuje nam jedynie Chielliniego. Mandzukic ma byc juz dostepny. I tak, podzielam zdanie Cabriniego, to moze byc zagrywka psychologiczna. Takie rzeczy sa na porzadku dziennym na kazdym etapie rozgrywek. W takiej sytuacji rywal nigdy nie moze byc pewny co do tego, jak bedzie wygladac gra przeciwnika. Guardiola zdaje sobie pewnie sprawe z faktu, ze gra Juve z udzialem Evry i Sandro wyglada inaczej. Oni na chwile obecna maja duzo powazniejsze problemy, bo ta defensywa wyglada raczej malo powaznie jak na taki klub. Trzeba z tego skorzystac.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Hmm... nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale już TJ podchwytuje niepewne wczoraj plotki - niespodzianka - Chiellini wyrobi się na wtorek :C
Pewnie dzisiaj poleci plota o kontuzji Pogby/Dybali.
Pewnie dzisiaj poleci plota o kontuzji Pogby/Dybali.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Strona Bayernu cały czas na bieżąco informuje o naszych problemach z kontuzjami, nie przypominam sobie aby w przeszłości jakiś rywal tak rozpisywał się o Juve. Czy to oznacza, że Bayern czuje respekt przed Juve ? Pewnie tak a przynajmniej nie są tak zadufani w sobie i pewni awansu jak Real w zeszłej edycji po "cudzie" w losowaniu, czyli wylosowaniu Juve
No i wypowiada się tam kolo o nicku fc bayern, który ewidentnie jest kibicem Juve...jak widać ten udziela się na stronie Bayernu, jackop na stronie interu a Kucharius1 na stronie Romy...prowadza działalność szpiegowską dla rywali
No i wypowiada się tam kolo o nicku fc bayern, który ewidentnie jest kibicem Juve...jak widać ten udziela się na stronie Bayernu, jackop na stronie interu a Kucharius1 na stronie Romy...prowadza działalność szpiegowską dla rywali