WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- blk01
- Juventino
to chyba tam z przodu, z tylu się zrobił młyn, łatwo bylo o autograf, gorzej o zdjecie, a szkoda, bo zdjecie fajniejsza sprawa
na nastepny raz przyjde w garniturze i bede mówił ze jestem ministrem sportu
to se kazdy ze mna fotke zrobi 
elegancko bylo, choć zamieniłbym te 3 autografy na jeden - Buffona

elegancko bylo, choć zamieniłbym te 3 autografy na jeden - Buffona

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
- Filip
Ma ktoś informację jak wygląda ich jutrzejszy dzień ? Moze by ich na Panoramie jeszcze złapać (bo pewnie pójdą)
Albo po meczu w hotelu ?

- Myzarel
- Juventino
Fajnie było, choć potem straszny chaos się zrobił 
3 autografy mam i nikomu nie oddam. Claudio, Andrea i Giorgio!
Giorgio to kleptoman, mało mi markera nie podpierdzielił

3 autografy mam i nikomu nie oddam. Claudio, Andrea i Giorgio!
Giorgio to kleptoman, mało mi markera nie podpierdzielił

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- JuveForeverPoznan
- Juventino
gratulacje, swietna robota, pokazaliscie wszystkim ze jestesmy najliczniejsi i ze niewazne gdzie nasi graja to kibice ich powitaja
najwazniejsze ze meczu i powrotu z lotniska w sniezycy nie przyplacicie zapaleniem pluc jak ja w Poznaniu
widze ze Giorgio i Claudio bez problemu daja autografy, tak jak bylo w Poznaniu. a Buffona nie rozumiem. niby profesjonalista, kapitan zaraz po Alexie i kapitan kadry. nie powinien tak postepowac. tym bardziej szkoda ze mam juz autografy Alexa(2), Giorgio, Claudio i Nedveda ( no i Krasicia, ale od tego czasu znacznie obnizyl loty), brakuje tylko Buffona do pelni szczescia. ale postaram sie go dopasc podczas euro.
sprobujcie wybadac o ktorej odlatuja, bo w Poznaniu poza treningiem wlasnie przed odlotem bylo najlatwiej o autografy.
jeszcze raz gratulacje, spisaliscie sie

najwazniejsze ze meczu i powrotu z lotniska w sniezycy nie przyplacicie zapaleniem pluc jak ja w Poznaniu

widze ze Giorgio i Claudio bez problemu daja autografy, tak jak bylo w Poznaniu. a Buffona nie rozumiem. niby profesjonalista, kapitan zaraz po Alexie i kapitan kadry. nie powinien tak postepowac. tym bardziej szkoda ze mam juz autografy Alexa(2), Giorgio, Claudio i Nedveda ( no i Krasicia, ale od tego czasu znacznie obnizyl loty), brakuje tylko Buffona do pelni szczescia. ale postaram sie go dopasc podczas euro.
sprobujcie wybadac o ktorej odlatuja, bo w Poznaniu poza treningiem wlasnie przed odlotem bylo najlatwiej o autografy.
- Filip
JuveForeverPoznan pisze:gratulacje, swietna robota, pokazaliscie wszystkim ze jestesmy najliczniejsi i ze niewazne gdzie nasi graja to kibice ich powitaja![]()
O 11.00 w sobotę maja lot do Romy

- Filippo911
- Juventino
Wylot jest w sobotę o 11:00 .
Jest pomysł żeby wybrać się na lotnisko właśnie w sobotę . Trzeba by być tam po ok 10 lub nawet przed , bo znając życie do 10:30 przejdą przez bramki.
Jest pomysł żeby wybrać się na lotnisko właśnie w sobotę . Trzeba by być tam po ok 10 lub nawet przed , bo znając życie do 10:30 przejdą przez bramki.
- blk01
- Juventino
odprawe mogą mieć nawet wczesniej, walcie na 9 spokojnie
mnie neistety nei będzie, wiec zróbcie pare fotek xd.
buffon cwaniak- pokazał, że ma 2 walizki i nie ma wolnej reki. Tylko oczka puszczał do dziewczyn.
Piłkarz enormalnei wypacykowani jak laleczki, jakby przed wyjsciem z lotniska byli u wizażystki
włosy na żelik, opaleni w solarium
tylko kielon w "czapce żula" 

buffon cwaniak- pokazał, że ma 2 walizki i nie ma wolnej reki. Tylko oczka puszczał do dziewczyn.
Piłkarz enormalnei wypacykowani jak laleczki, jakby przed wyjsciem z lotniska byli u wizażystki

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Fajnie panowie, że bez względu na okoliczności, pokazaliście, że Juventus rządzi wszędzie
Gratuluję, ja uwielbiam takie przewagi liczebne 8) :twisted:
p.s zazdroszczę.

p.s zazdroszczę.

- blk01
- Juventino
na następną taka akcje skołuje kamere HD i zadnych zdjeć tylko pozowanko do kamery i sie ujecia powybiera, bo zamnim te pieprzone cyfrówki coś zalapia to juz sie obracali wszyscy albo ktos wlaził w kadr 
yyy nie będzie takiej następnej
? To co, w czerwcu walimy do Krakowa
?

yyy nie będzie takiej następnej

- forzajuveooo
- Juventino
blk01 w sobote atakujcie znowu przed wylotem
ja juz niestety bede w Wawie jutro rano.
ps
pisza o nas na glownej stronie tuttosport
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... in+Polonia

ps
pisza o nas na glownej stronie tuttosport

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... in+Polonia
- Gołaś
- Juventino
No, no w sobote uderzamy na bank. Juz tam sie umawialismy z Buczusiem wstepnie na 9, bo lepiej poczekac dluzej niz chwile sie spoznic. Wydaje sie ze szanse na zdjecia beda wieksze, bo juz na spokojnie po meczu i nie beda zmeczeni treningiem 

- blk01
- Juventino
- JuventinoPS
- Juventino
Witam, lotnisko udane, Radisson mniej - spóźniliśmy się o minutę/dwie. Mimo wszystko dzięki za udaną organizację!
PS Z mojej strony Prandelli, Pazzini i Pepe.
PS II W sobotę chyba dołączę.
PS Z mojej strony Prandelli, Pazzini i Pepe.
PS II W sobotę chyba dołączę.