WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 21:57

Myślę, że przywitaliśmy ich godnie ;)

Zdjęcia się dało robić ;] Ja np. mam z Chiellinim i Marchisio ^^

#FinoAllaFine
#WeAreOne
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 21:58

to chyba tam z przodu, z tylu się zrobił młyn, łatwo bylo o autograf, gorzej o zdjecie, a szkoda, bo zdjecie fajniejsza sprawa :P na nastepny raz przyjde w garniturze i bede mówił ze jestem ministrem sportu :P to se kazdy ze mna fotke zrobi :P

elegancko bylo, choć zamieniłbym te 3 autografy na jeden - Buffona :P

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Filip

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:07

Ma ktoś informację jak wygląda ich jutrzejszy dzień ? Moze by ich na Panoramie jeszcze złapać (bo pewnie pójdą) :) Albo po meczu w hotelu ?

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:10

Fajnie było, choć potem straszny chaos się zrobił :D
3 autografy mam i nikomu nie oddam. Claudio, Andrea i Giorgio!

Giorgio to kleptoman, mało mi markera nie podpierdzielił :prochno:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:10

gratulacje, swietna robota, pokazaliscie wszystkim ze jestesmy najliczniejsi i ze niewazne gdzie nasi graja to kibice ich powitaja :bravo:

najwazniejsze ze meczu i powrotu z lotniska w sniezycy nie przyplacicie zapaleniem pluc jak ja w Poznaniu :)
widze ze Giorgio i Claudio bez problemu daja autografy, tak jak bylo w Poznaniu. a Buffona nie rozumiem. niby profesjonalista, kapitan zaraz po Alexie i kapitan kadry. nie powinien tak postepowac. tym bardziej szkoda ze mam juz autografy Alexa(2), Giorgio, Claudio i Nedveda ( no i Krasicia, ale od tego czasu znacznie obnizyl loty), brakuje tylko Buffona do pelni szczescia. ale postaram sie go dopasc podczas euro.
sprobujcie wybadac o ktorej odlatuja, bo w Poznaniu poza treningiem wlasnie przed odlotem bylo najlatwiej o autografy.

jeszcze raz gratulacje, spisaliscie sie

Filip

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:16

JuveForeverPoznan pisze:gratulacje, swietna robota, pokazaliscie wszystkim ze jestesmy najliczniejsi i ze niewazne gdzie nasi graja to kibice ich powitaja :bravo:

najwazniejsze ze meczu i powrotu z lotniska w sniezycy nie przyplacicie zapaleniem pluc jak ja w Poznaniu :)
widze ze Giorgio i Claudio bez problemu daja autografy, tak jak bylo w Poznaniu. a Buffona nie rozumiem. niby profesjonalista, kapitan zaraz po Alexie i kapitan kadry. nie powinien tak postepowac. tym bardziej szkoda ze mam juz autografy Alexa(2), Giorgio, Claudio i Nedveda ( no i Krasicia, ale od tego czasu znacznie obnizyl loty), brakuje tylko Buffona do pelni szczescia. ale postaram sie go dopasc podczas euro.
sprobujcie wybadac o ktorej odlatuja, bo w Poznaniu poza treningiem wlasnie przed odlotem bylo najlatwiej o autografy.

O 11.00 w sobotę maja lot do Romy :)
jeszcze raz gratulacje, spisaliscie sie

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:19

Wylot jest w sobotę o 11:00 .
Jest pomysł żeby wybrać się na lotnisko właśnie w sobotę . Trzeba by być tam po ok 10 lub nawet przed , bo znając życie do 10:30 przejdą przez bramki.

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:22

odprawe mogą mieć nawet wczesniej, walcie na 9 spokojnie :P mnie neistety nei będzie, wiec zróbcie pare fotek xd.

buffon cwaniak- pokazał, że ma 2 walizki i nie ma wolnej reki. Tylko oczka puszczał do dziewczyn.

Piłkarz enormalnei wypacykowani jak laleczki, jakby przed wyjsciem z lotniska byli u wizażystki :P włosy na żelik, opaleni w solarium :P tylko kielon w "czapce żula" :P

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:26

Fajnie panowie, że bez względu na okoliczności, pokazaliście, że Juventus rządzi wszędzie :ok: Gratuluję, ja uwielbiam takie przewagi liczebne 8) :twisted:

p.s zazdroszczę.

Obrazek
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:28

na następną taka akcje skołuje kamere HD i zadnych zdjeć tylko pozowanko do kamery i sie ujecia powybiera, bo zamnim te pieprzone cyfrówki coś zalapia to juz sie obracali wszyscy albo ktos wlaził w kadr :P

yyy nie będzie takiej następnej :P? To co, w czerwcu walimy do Krakowa :P?

forzajuveooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 22:48

blk01 w sobote atakujcie znowu przed wylotem :) ja juz niestety bede w Wawie jutro rano.

ps
pisza o nas na glownej stronie tuttosport :D

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... in+Polonia

Gołaś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 23:01

No, no w sobote uderzamy na bank. Juz tam sie umawialismy z Buczusiem wstepnie na 9, bo lepiej poczekac dluzej niz chwile sie spoznic. Wydaje sie ze szanse na zdjecia beda wieksze, bo juz na spokojnie po meczu i nie beda zmeczeni treningiem :)

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 23:01

to zróbcie dobre fotki :D

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 23:11

Witam. :)

W koncu wrocilem, ehh stalismy wraz z innymi Juventino pod hotelem od 19 do 21;15, ale niestety nikt do nas nie wyszedł. Na lotnisku udalo sie co nie co porobic :)

Obrazek
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2011, 23:56

Witam, lotnisko udane, Radisson mniej - spóźniliśmy się o minutę/dwie. Mimo wszystko dzięki za udaną organizację!

PS Z mojej strony Prandelli, Pazzini i Pepe.
PS II W sobotę chyba dołączę.

ODPOWIEDZ