Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino

Ponoc MC oferował Bonucciemu podwojenie zarobkow. Odmowil. Da sie? Da sie.
Bonucci jest chyba obecnie najwanziejszym piłkarzem Juve obok Gigiego.
Logan już w Uk czy dalej we Francji?
Bonucci jest chyba obecnie najwanziejszym piłkarzem Juve obok Gigiego.
Logan już w Uk czy dalej we Francji?

- CzeczenCZN
- Juventino

No to nasz skład nie może tak wyglądać, 22 nie wychowanków o 1 człowieka za dużo.unbelievable87 pisze:Buffon, Neto
BBC Benatia, Rugani
Alves, De Sciglio, Sandro, Evra
Pogba, Panicz, Sami, Lemina, Sturaro, Asamoah
Dybala, Igla, Pjaca, Mandzukic, Gabigol
Chciałbym, aby tak wyglądał nasz skład bez wychowanków. Do tego Marchisio i jakieś 3 obiecujące zebry (w tym bramkarz) i byłoby pięknie.
Co do składu Asamoah out = 21 no i Lemina/Sturaro out + Matuidi/Witsel/Sissoko. Do tego Marchisio i Marrone i jest OK! No i nie wiem czy bym Cuadrado nie wolał zamiast Gabigola. W ogóle to jak dla mnie obaj Lemina i Sturaro out, a Pereyre bym zostawił.
BTW: Ciekawe czy ten Mandragora zostanie na sezon w Juventusie?
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 10:57 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 4 razy.
- pumex
- Juventino

Myślę, że jeśli jutro w Vinovo planowo zamelduje się Evra i jednocześnie zabraknie Pogby to sytuacja będzie jasna. Natomiast jeśli obaj wrócą do Piemontu i pojawią się na treningu to i tak media nie odpuszczą i będą wiercić dziurę w brzuchu.

- gregor_g4
- Juventino

Tak tajemnie ląduje, że był już tam raz wczoraj, teraz znowu dzisiaj i wszystkie gazety o tym wiedzą hehe
- annihilator1988
- Juventino

Ale najpierw musiał przejść przez tajemne tunele JS, z których kiedyś korzystał Conte. Jeśli Pogba faktycznie odejdzie w takim stylu, to dla mnie Gruby może się już nie pokazywać ze swoimi piłkarzami w TurynieRobaku pisze:L' equipe poinformował, że Pogba wylądował potajemnie w Manchesterze.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Potajemnie to mogli sobie dziennikarze pierdnąć. Już wczoraj dwóch amatorów pokazało ile są warte takie newsy. Obecność w poniedziałek na treningu będzie kluczowa.Robaku pisze:L' equipe poinformował, że Pogba wylądował potajemnie w Manchesterze.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- CzeczenCZN
- Juventino

Wymiana De Sciglio dla Lichtsteinera? Krok do przodu! Mattia zatrzymał się w rozwoju, ale to przy Allegrim osiągał postępy. Nie dziwne że chłopak chce do Juventusu, wie doskonale że czas ratować karierę. Może być tak: z jednej strony Milan klub który go wychował; z drugiej strony być albo nie być wielkim piłkarzem, grającym o najwyższe cele - a wiadomo jakim bagnem jest aktualny Milan. Za jakiś czas podstawowe skrzydła/boki De Sciglio - Sandro - super! W następne mercato bym jeszcze o Fabinho pomyślał, który spokojnie może grać jako środkowy pomocnik - wtedy mielibyśmy najlepszą prawą stronę świata. Takie pytanie tylko, czy jest odpowiednik Fabinho na lewą stronę? Znaczy zawodnik grający równie dobrze na lewej obronie, jak i na środku pomocy?
Jakiemuś dzieciakowi bym się nie dziwił, no ale Tobie wydajesz się dorosłym człowiekiem.
Aha, czyli według Ciebie najlepsi w drużynie mogą być tylko napastnicy bo strzelają bramki?sebatiaen pisze:Przeciez to srodkowy pomocnik, nie Neymar czy Messi.
- mzm
- Dortmundczyk

Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, ale jeśli naprawdę planujecie zostawić w składzie Pereyrę i Leminę, a opchnąć Hernanesa czy Asamoaha, to to akurat może być uważane za argument przeciwko pozostaniu Pogby. Między tą czwórką chyba nie ma wielkich różnic pod względem jakości piłkarskiej, natomiast za pierwszych dwóch można by wyciągnąć łącznie i ze 40 milionów, podczas gdy Hernanes jest wart może z 5, a Asamoah... właściwie to mam pewne wątpliwości, czy w ogóle ktoś chciałby definitywnie wytransferować gracza po takich problemach zdrowotnych. To by oznaczało, że nie będziecie wcale próbowali zbilansować transferu Higuaina sprzedażami "szrotu".
A L'Equipe to się akurat tak kompromituje w tym okienku, że chyba już lepiej ufać The Sun.
A L'Equipe to się akurat tak kompromituje w tym okienku, że chyba już lepiej ufać The Sun.
- unbelievable87
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie masz racji, bo z tego co mi wiadomo, to 21 nie wychowanków POWYŻEJ 21 ROKU ŻYCIA. I tu jest ta przewaga Gabigola nad Cuadrado.ForzaItanimulli3vujcm pisze:No to nasz skład nie może tak wyglądać, 22 nie wychowanków o 1 człowieka za dużo.unbelievable87 pisze:Buffon, Neto
BBC Benatia, Rugani
Alves, De Sciglio, Sandro, Evra
Pogba, Panicz, Sami, Lemina, Sturaro, Asamoah
Dybala, Igla, Pjaca, Mandzukic, Gabigol
Chciałbym, aby tak wyglądał nasz skład bez wychowanków. Do tego Marchisio i jakieś 3 obiecujące zebry (w tym bramkarz) i byłoby pięknie.
Co do składu Asamoah out = 21 no i Lemina/Sturaro out + Matuidi/Witsel/Sissoko. Do tego Marchisio i Marrone i jest OK! No i nie wiem czy bym Cuadrado nie wolał zamiast Gabigola. W ogóle to jak dla mnie obaj Lemina i Sturaro out, a Pereyre bym zostawił.
BTW: Ciekawe czy ten Mandragora zostanie na sezon w Juventusie?
- wloski
- Juventino

Żaden Gabigol nie przyjdzie. Wybijcie to sobie z głowy, raz że nie ma dla niego u nas miejsca, dwa postawiliśmy już na Pjace, który nie kosztował 10 mln, po trzecie atak mamy kompletny czy pozostanie ktoś czy odejdzie. Po czwarte mieliśmy już kilkanaście takich sytuacji za Józka kadencji i żaden mega klejnot do nas nie dołączył i dobrze, bo wychodziło na Józka rację. Po piąte sakwa już pusta na wzmocnienia tego typu.