Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino

Nie czaje ludzi którzy nadal uważają, ze Pogba zostal już sprzedany. Allegri mowi, ze w pn spodziewa się Paula i Pata w Vinovo, mowi na oficjalnej konfie, ze Paul jest zawodnikiem Juve i nie ma zamiaru rozmawiać o jakichkolwiek zastępcach.
Czego wy chcecie więcej? Zeby Pogba nagrał oświadczenie ze zostaje ? ZADEN piłkarz tak nie zrobił nigdy l i nie zrobi.
Czego wy chcecie więcej? Zeby Pogba nagrał oświadczenie ze zostaje ? ZADEN piłkarz tak nie zrobił nigdy l i nie zrobi.

- realbs
- Juventino

Jak wy widzicie naszą 11stke gdy Pogba odejdzie a Matuidi przyjdzie? Pewnie Khedira ławka jak w Realu, Marchisio dopóki formy nie zrobi to samo. Jakoś ciężko mi uwierzyć w transfer Blaise.
EDIT: Cabrini https://www.youtube.com/watch?v=3fsUkffhabs

EDIT: Cabrini https://www.youtube.com/watch?v=3fsUkffhabs
- Vincitore
- Juventino

Żeby Khedira usiadł na ławce, najpierw Matuidi musiałby potwierdzić, że jest lepszy od Niemca.realbs pisze:Jak wy widzicie naszą 11stke gdy Pogba odejdzie a Matuidi przyjdzie? Pewnie Khedira ławka jak w Realu, Marchisio dopóki formy nie zrobi to samo. Jakoś ciężko mi uwierzyć w transfer Blaise.
EDIT: Cabrini https://www.youtube.com/watch?v=3fsUkffhabs![]()
Ciekawi mnie jaki Allegri ma pomysł na Pjanicia - przypominam, że Miralem jest dużo lepszym piłkarzem, gdy ma trochę więcej swobody, ustawianie go przed linią obrony jako playmakera może go bardzo ograniczyć. Casus Pogby z Euro.
- slay_mac
- Juventino

Piłkarze wielokrotnie wypowiadają się w sprawie transferów i zostawania w kulubach, nie ma w tym nic szczególnego. Pogba milczy i temat przenosin na pewno jest, to nie ulega wątpliwości. Inna sprawa to dogadanie się klubów, do którego jak widać na razie nie jest aż tak znowu blisko.
Przełknąłbym odejście Pogby bez żalu, to żaden Juventino i nigdy nim też nie będzie, martwi jedynie brak idealnych naturalnych następców. Matiudi to kolejne postarzanie kadry, a Witsel absolutnie nigdy mnie nie zachwycił.
Przełknąłbym odejście Pogby bez żalu, to żaden Juventino i nigdy nim też nie będzie, martwi jedynie brak idealnych naturalnych następców. Matiudi to kolejne postarzanie kadry, a Witsel absolutnie nigdy mnie nie zachwycił.
- realbs
- Juventino

Vincitore pisze:Żeby Khedira usiadł na ławce, najpierw Matuidi musiałby potwierdzić, że jest lepszy od Niemca.realbs pisze:Jak wy widzicie naszą 11stke gdy Pogba odejdzie a Matuidi przyjdzie? Pewnie Khedira ławka jak w Realu, Marchisio dopóki formy nie zrobi to samo. Jakoś ciężko mi uwierzyć w transfer Blaise.
Jak dla mnie nie musi nic potwierdzać - poziom podobny, ale Francuz się nie łamie tyle co Khedira, więc pewnie 3/4 kolejki i Sami siedziałby już na ławce.
- Vincitore
- Juventino

A jeśli założymy sytuację czysto hipotetyczną, że do klubu przychodzi nowy lekarz z antidotum na dolegliości Samiego i zapewnia mu ponad 50 meczów w sezonie, to jakbyś to widział?realbs pisze:Vincitore pisze:Żeby Khedira usiadł na ławce, najpierw Matuidi musiałby potwierdzić, że jest lepszy od Niemca.realbs pisze:Jak wy widzicie naszą 11stke gdy Pogba odejdzie a Matuidi przyjdzie? Pewnie Khedira ławka jak w Realu, Marchisio dopóki formy nie zrobi to samo. Jakoś ciężko mi uwierzyć w transfer Blaise.
Jak dla mnie nie musi nic potwierdzać - poziom podobny, ale Francuz się nie łamie tyle co Khedira, więc pewnie 3/4 kolejki i Sami siedziałby już na ławce.
- realbs
- Juventino

Gdyby taki lekarz przyszedł, to wtedy byś my mieli zagwozdkęVincitore pisze:A jeśli założymy sytuację czysto hipotetyczną, że do klubu przychodzi nowy lekarz z antidotum na dolegliości Samiego i zapewnia mu ponad 50 meczów w sezonie, to jakbyś to widział?realbs pisze:Vincitore pisze:
Żeby Khedira usiadł na ławce, najpierw Matuidi musiałby potwierdzić, że jest lepszy od Niemca.
Na całe szczęście takiego dylematu nie będziemy mieli, bo kontuzja Khediry jest odnawialna i za pewne nic się z jego kolanem nie da zrobić
- wloski
- Juventino

No wtedy będzie miał zmartwienie Allegri, a nie Ty czy ktoś inny. Im większa konkurencja w składzie tym lepszy zespół. Sezon w sezon usuwamy najsłabsze ogniwa od przyjścia Conte, najpier w pierwszym składzie, potem w rezerwach. Mamy bardzo mocny zespół, jeśli przyjdą De Sciglio i Matuidi (średnio w to wierzę, ale cóż...). To okienko będzie wyglądało jakby Józek grał w FM. Świetne okienko Panie dyrektorze.Vincitore pisze:A jeśli założymy sytuację czysto hipotetyczną, że do klubu przychodzi nowy lekarz z antidotum na dolegliości Samiego i zapewnia mu ponad 50 meczów w sezonie, to jakbyś to widział?realbs pisze:Vincitore pisze:
Żeby Khedira usiadł na ławce, najpierw Matuidi musiałby potwierdzić, że jest lepszy od Niemca.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zgadzam sie. Francuz z cala pewnoscia jest najlepszym zawodnikiem z tych, ktorych wymienia sie w naszym kontekscie po ewentualnym odejsciu Pogby, ale... 29 lat i Raiola. Rozumiem Alves czy Higuain, bo to top na swoich pozycjach, ale z cala pewnoscia nie mozna tego napisac o graczu o PSG, po prostu dobry gosc (podobnie jak Gustavo). Moze przy takiej biedzie na rynku lepiej byloby zainwestowac w kogos mlodszego, jak swego czasu w Vidala. W obliczu rozbratu z Paulem przybycie Matuidiego nie wyglada juz tak wybornie. Szkoda by bylo nie zrobic kroku do przodu takze w pomocy.slay_mac pisze:Matiudi to kolejne postarzanie kadry, a Witsel absolutnie nigdy mnie nie zachwycił.
- lukaszqq
- Juventino

Do wyścigu o podpis Andrei Favillego dołączył Real Madryt. Królewscy są zainteresowani sprowadzeniem 19-letniego napastnika Livorno, który spędził ostatni sezon na wypożyczeniu w Juventusie. W swoim składzie widziałyby go także m.in. AC Milan i Inter Mediolan.
On nie nasz?
On nie nasz?
- realbs
- Juventino

No przecież sam napisałeś że jest napastnikiem Livorno i że był u nas tylko na wypożyczeniulukaszqq pisze:Do wyścigu o podpis Andrei Favillego dołączył Real Madryt. Królewscy są zainteresowani sprowadzeniem 19-letniego napastnika Livorno, który spędził ostatni sezon na wypożyczeniu w Juventusie. W swoim składzie widziałyby go także m.in. AC Milan i Inter Mediolan.
On nie nasz?
- ewerthon
- Juventino

Mimo wszystko - zastąpienie Pogby Pjaniciem i Matuidim nie wygąda na krok w tył. Chociaż na ten moment bardziej prawdopodobne jest, że Pogba u nas zostanie.CavAllano pisze: Szkoda by bylo nie zrobic kroku do przodu takze w pomocy.
- CzeczenCZN
- Juventino

Ocenianie z góry, ocenianie po wyglądzie, stereotypy itp., itd...slay_mac pisze:Przełknąłbym odejście Pogby bez żalu, to żaden Juventino i nigdy nim też nie będzie.
2006 - Cudowna 5 która została: Francuz, Czech, Farbowany Włoch i 2 Włochów. Odeszli m. in 2 włoscy mistrzowie świata... Także ten. Jeszcze Pogba zakończy u nas karierę, a Verratti nigdy nie powącha murawy Vinovo.
:mad2: To to już by było przegięcie. Tylu tych młodych mamy, tylu wykupujemy, wypożyczamy i tylu ginie w niewyjaśnionych okolicznościach, a tu proszę - gracz na którym można by nieźle zrobić, ale nie zadbaliśmy o wykup.lukaszqq pisze:Do wyścigu o podpis Andrei Favillego dołączył Real Madryt.
No a najlepiej by sprzedać go Realowi Madryt z opcją kontrwykupu, po 2 i 3 latach... :rotfl:
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 217 razy
Matuidi przyjdzie ale to będzie deal niezależny od Pogby...w następnym sezonie będziemy mieli w składzie i Pogbę i Matuidiego. A MU ? Te wały nie będą mieli ani jednego ani drugiego więc spodziewam się, że pracują nad transferem Pereyry
Chciałbym zobaczyć ich przygłupawe, sfrustrowane gęby jak nie będą mieli ani Pogby ani Matuidiego :rotfl:
Chciałbym zobaczyć ich przygłupawe, sfrustrowane gęby jak nie będą mieli ani Pogby ani Matuidiego :rotfl:

- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Buffon, Neto
Barzagli, Bonucci, Chiellini, Benatia, Rugani
A.Sandro, D.Alves, Lichtsteiner, Evra
Pogba, Pjanic, Khedira, Matuidi, Pereyra, Asamoah, Lemina, Hernanes + wychowanek Marchisio
Dybala, Hugian, Mandzukic, Pjaca, Zaza
Po przyjściu Matuidiego aż 3 graczy musiałoby odejść. Ponoć Lemina ma zostać. Gdzieś czytałem, że Pereyra też, więc kto miałby odejść? Hernanes, Zaza i kto? Asamoah - nie wierzę, Lichtsteiner - jego odejście wymagałoby sprowadzenie De Sciglio, czyli nadal trzeba by było kogoś sprzedać, Pogba - on wydaje się najbardziej logiczny patrząc na to, ile do tej pory wydaliśmy i nadal chcemy wydawać.
Barzagli, Bonucci, Chiellini, Benatia, Rugani
A.Sandro, D.Alves, Lichtsteiner, Evra
Pogba, Pjanic, Khedira, Matuidi, Pereyra, Asamoah, Lemina, Hernanes + wychowanek Marchisio
Dybala, Hugian, Mandzukic, Pjaca, Zaza
Po przyjściu Matuidiego aż 3 graczy musiałoby odejść. Ponoć Lemina ma zostać. Gdzieś czytałem, że Pereyra też, więc kto miałby odejść? Hernanes, Zaza i kto? Asamoah - nie wierzę, Lichtsteiner - jego odejście wymagałoby sprowadzenie De Sciglio, czyli nadal trzeba by było kogoś sprzedać, Pogba - on wydaje się najbardziej logiczny patrząc na to, ile do tej pory wydaliśmy i nadal chcemy wydawać.