Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 12:47

Robaku pisze:Spróbujemy wyrwać od nich to co najlepsze, bo hajsy się nie zapowiadają.
No to może De Sciglio i pierwokup za ustaloną cenę Donnarummy. :smile:
Adrian27th pisze:Transfer Matuidiego bedzie kompletny porażka za 30 baniek
Spokojnie to Sportmediaset - oni zdaje się też parokrotnie przekładali "DealDone" Pogby.

Isla w Cagliari to ponoć kwestia godzin... :roll:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 12:54

Jak dla mnie Zaza moglby pojsc do Milanu za darmo, za samo prawo pierwokupu Donnarummy - i to bez ustalonej ceny.

Make friends for life or make hardcore enemies!
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:06

Nadziej pisze:Jak dla mnie Zaza moglby pojsc do Milanu za darmo, za samo prawo pierwokupu Donnarummy - i to bez ustalonej ceny.
Już nie przesadzajmy to nadal kot w worku. Pamiętasz Scuffeta...

No a skoro o bramkarzach mowa to Corriere dello Sport donosi o możliwej wymianie Neto na Marchettiego. Bezsensowne by to było, tak głupi Marotta nie jest. Na Brazolu można jeszcze zarobić. :cooler:

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:10

Przyznam, ze nie jestem specjalista od bramkarskich talentow, ale pewnych rzeczy nie da sie przeoczyc. Jak dla mnie Donnarumma to totalny przekot i powinien byc naturalnym nastepca naszego Gigiego. Jedynym, ale dosyc istotnym problemem w tym kontekscie jest Milan. Dlatego powinnismy dzialac poki sa slabi.

Make friends for life or make hardcore enemies!
realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:17

Nadziej pisze:Przyznam, ze nie jestem specjalista od bramkarskich talentow, ale pewnych rzeczy nie da sie przeoczyc. Jak dla mnie Donnarumma to totalny przekot i powinien byc naturalnym nastepca naszego Gigiego. Jedynym, ale dosyc istotnym problemem w tym kontekscie jest Milan. Dlatego powinnismy dzialac poki sa slabi.
Naturalnym następcą Gigiego powinien być Perin. Lepszego Włoskiego bramkarza aktualnie nie ma ( pomijając Gigiego oczywiście, który jednak trochę odstaje kondycyjnie )

wasky77

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:20

No to dajmy Zaza za Donarume z opcją wypożyczenia na rok do milanu i z opcją przedłużenia na następny rok gdyby była potrzeba i tyle a to lepszy interes bo "odpukać" jak odejdzie Gigi za max 2 sezony to kto?

"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:21

realbs pisze:
Nadziej pisze:Przyznam, ze nie jestem specjalista od bramkarskich talentow, ale pewnych rzeczy nie da sie przeoczyc. Jak dla mnie Donnarumma to totalny przekot i powinien byc naturalnym nastepca naszego Gigiego. Jedynym, ale dosyc istotnym problemem w tym kontekscie jest Milan. Dlatego powinnismy dzialac poki sa slabi.
Naturalnym następcą Gigiego powinien być Perin
Na moje oko Donnarumma i Perin to zupełnie inna skala talentu, oczywiście na korzyść bramkarza Milanu. Niestety, w jego przypadku kolejnym z wielu problemów może być Raiola, jeśli nie przy samym sprowadzeniu, to przy późniejszym utrzymaniu, a w przypadku następcy Gigiego wymagałbym nie tylko wysokiej klasy sportowej golkipera, ale także stabilizacji, nie zaś ciągłych spekulacji jak w przypadku Pogby.

Obrazek
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:25

Nie no oczywiście młody Gigi jest świetny, na pewno coś z niego będzie, ale to jednak kolejne lata zweryfikują na ile. Nie mnie jednak fajnie by go było mieć. Jednak tak zupełnie szczerze według mnie to trochę... niesmaczne. Dzieciak od początku w Milanie. Nie wiem może myślę życzeniowo, ale ja bym chciał by naturalnym następcą Buffona był Audero. :whistle:

BTW: Rio Ferdinand - "Pogba nie jest wart 100 milionów" i dalej "Myślę że chce przyjść, rozmawiałem z nim" - "Myślę" słowo klucz. :whistle:

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:28

Allegri właśnie powiedział ze spodziewa się Evry i Pogby w Vinovo w Poniedziałek.

Zero szacunku dla Pogby
Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:32

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Isla w Cagliari to ponoć kwestia godzin... :roll:
Tak, podobno dzisiaj IslaDay. W paryskim butiku macron od 2 dni można było kupić już jego koszulki. Di Marzio informował, że 20% transferu z Isli idzie dla jego agenta.

Zobaczymy.

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:45

Olek1987 pisze:Allegri właśnie powiedział ze spodziewa się Evry i Pogby w Vinovo w Poniedziałek.
hahaha a 5 minut wcześniej premium sport - Pogba dzisiaj spodziewany w United zeby podpisać kontrakt.
Chyba ze Jutro wpada do Vinovo się pożegnać.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:56

Olek1987 pisze:Allegri właśnie powiedział ze spodziewa się Evry i Pogby w Vinovo w Poniedziałek.
Masz moze link albo Video?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:57

Vincitore pisze:MercatoJuve na twitterze, mające zawsze dobre źródła informuje, że Raiola i Marotta bardzo mocno pracują nad Matuidim i uwaga - Francuz miałby zostać naszym piłkarzem w połowie przyszłego tygodnia! Mówi się o 25 milionach + 5 bonusów.
Nie sądziłem wówczas, że to prawda, ale oni jako pierwsi podali to info. Teraz informują, że do piątku Matuidi byłby już w Turynie.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 13:59

Jak dajecie takie rzeczy to linkujcie.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 14:02

Adrian27th pisze:
Masz moze link albo Video?
Wywiad na tuttojuve. Allegri zapytany o ewentualne nastepstwo Pogby odpowiedzial, ze na razie tematu nie ma, bo poki co Francuz jest naszym graczem, spodziewany jest jutro wieczorem i ma umowiony trening w poniedzialek. Czyli nadal nic nie wiemy, choc zawsze lepsze to niz "zobaczymy".

Zablokowany