Mercato (Lato 2016)
- CzeczenCZN
- Juventino

No to może De Sciglio i pierwokup za ustaloną cenę Donnarummy.Robaku pisze:Spróbujemy wyrwać od nich to co najlepsze, bo hajsy się nie zapowiadają.
Spokojnie to Sportmediaset - oni zdaje się też parokrotnie przekładali "DealDone" Pogby.Adrian27th pisze:Transfer Matuidiego bedzie kompletny porażka za 30 baniek
Isla w Cagliari to ponoć kwestia godzin... :roll:
- Nadziej
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak dla mnie Zaza moglby pojsc do Milanu za darmo, za samo prawo pierwokupu Donnarummy - i to bez ustalonej ceny.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- CzeczenCZN
- Juventino

Już nie przesadzajmy to nadal kot w worku. Pamiętasz Scuffeta...Nadziej pisze:Jak dla mnie Zaza moglby pojsc do Milanu za darmo, za samo prawo pierwokupu Donnarummy - i to bez ustalonej ceny.
No a skoro o bramkarzach mowa to Corriere dello Sport donosi o możliwej wymianie Neto na Marchettiego. Bezsensowne by to było, tak głupi Marotta nie jest. Na Brazolu można jeszcze zarobić.
- Nadziej
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
Przyznam, ze nie jestem specjalista od bramkarskich talentow, ale pewnych rzeczy nie da sie przeoczyc. Jak dla mnie Donnarumma to totalny przekot i powinien byc naturalnym nastepca naszego Gigiego. Jedynym, ale dosyc istotnym problemem w tym kontekscie jest Milan. Dlatego powinnismy dzialac poki sa slabi.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- realbs
- Juventino

Naturalnym następcą Gigiego powinien być Perin. Lepszego Włoskiego bramkarza aktualnie nie ma ( pomijając Gigiego oczywiście, który jednak trochę odstaje kondycyjnie )Nadziej pisze:Przyznam, ze nie jestem specjalista od bramkarskich talentow, ale pewnych rzeczy nie da sie przeoczyc. Jak dla mnie Donnarumma to totalny przekot i powinien byc naturalnym nastepca naszego Gigiego. Jedynym, ale dosyc istotnym problemem w tym kontekscie jest Milan. Dlatego powinnismy dzialac poki sa slabi.
- wasky77
- Juventino

No to dajmy Zaza za Donarume z opcją wypożyczenia na rok do milanu i z opcją przedłużenia na następny rok gdyby była potrzeba i tyle a to lepszy interes bo "odpukać" jak odejdzie Gigi za max 2 sezony to kto?
"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
- pumex
- Juventino

Na moje oko Donnarumma i Perin to zupełnie inna skala talentu, oczywiście na korzyść bramkarza Milanu. Niestety, w jego przypadku kolejnym z wielu problemów może być Raiola, jeśli nie przy samym sprowadzeniu, to przy późniejszym utrzymaniu, a w przypadku następcy Gigiego wymagałbym nie tylko wysokiej klasy sportowej golkipera, ale także stabilizacji, nie zaś ciągłych spekulacji jak w przypadku Pogby.realbs pisze:Naturalnym następcą Gigiego powinien być PerinNadziej pisze:Przyznam, ze nie jestem specjalista od bramkarskich talentow, ale pewnych rzeczy nie da sie przeoczyc. Jak dla mnie Donnarumma to totalny przekot i powinien byc naturalnym nastepca naszego Gigiego. Jedynym, ale dosyc istotnym problemem w tym kontekscie jest Milan. Dlatego powinnismy dzialac poki sa slabi.

- CzeczenCZN
- Juventino

Nie no oczywiście młody Gigi jest świetny, na pewno coś z niego będzie, ale to jednak kolejne lata zweryfikują na ile. Nie mnie jednak fajnie by go było mieć. Jednak tak zupełnie szczerze według mnie to trochę... niesmaczne. Dzieciak od początku w Milanie. Nie wiem może myślę życzeniowo, ale ja bym chciał by naturalnym następcą Buffona był Audero.Nadziej pisze:Przyznam, ze nie jestem specjalista od bramkarskich talentow, ale pewnych rzeczy nie da sie przeoczyc. Jak dla mnie Donnarumma to totalny przekot i powinien byc naturalnym nastepca naszego Gigiego. Jedynym, ale dosyc istotnym problemem w tym kontekscie jest Milan. Dlatego powinnismy dzialac poki sa slabi.
BTW: Rio Ferdinand - "Pogba nie jest wart 100 milionów" i dalej "Myślę że chce przyjść, rozmawiałem z nim" - "Myślę" słowo klucz.
- Il Fenomeno
- Juventino

Tak, podobno dzisiaj IslaDay. W paryskim butiku macron od 2 dni można było kupić już jego koszulki. Di Marzio informował, że 20% transferu z Isli idzie dla jego agenta.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Isla w Cagliari to ponoć kwestia godzin... :roll:
Zobaczymy.

- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
hahaha a 5 minut wcześniej premium sport - Pogba dzisiaj spodziewany w United zeby podpisać kontrakt.Olek1987 pisze:Allegri właśnie powiedział ze spodziewa się Evry i Pogby w Vinovo w Poniedziałek.
Chyba ze Jutro wpada do Vinovo się pożegnać.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Masz moze link albo Video?Olek1987 pisze:Allegri właśnie powiedział ze spodziewa się Evry i Pogby w Vinovo w Poniedziałek.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Vincitore
- Juventino

Nie sądziłem wówczas, że to prawda, ale oni jako pierwsi podali to info. Teraz informują, że do piątku Matuidi byłby już w Turynie.Vincitore pisze:MercatoJuve na twitterze, mające zawsze dobre źródła informuje, że Raiola i Marotta bardzo mocno pracują nad Matuidim i uwaga - Francuz miałby zostać naszym piłkarzem w połowie przyszłego tygodnia! Mówi się o 25 milionach + 5 bonusów.
- Push3k
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Jak dajecie takie rzeczy to linkujcie.Olek1987 pisze:Allegri właśnie powiedział ze spodziewa się Evry i Pogby w Vinovo w Poniedziałek.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wywiad na tuttojuve. Allegri zapytany o ewentualne nastepstwo Pogby odpowiedzial, ze na razie tematu nie ma, bo poki co Francuz jest naszym graczem, spodziewany jest jutro wieczorem i ma umowiony trening w poniedzialek. Czyli nadal nic nie wiemy, choc zawsze lepsze to niz "zobaczymy".Adrian27th pisze:Masz moze link albo Video?Olek1987 pisze:Allegri właśnie powiedział ze spodziewa się Evry i Pogby w Vinovo w Poniedziałek.