Liga Mistrzów 2016/17
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na razie Real jak dziecko we mgle. Kompletnie sobie nie radzą. Atletico ciśnie niemiłosiernie.
Ponoć mieli to sobie spokojnie kontrolować.
Będą czerwone?
Real wydaje się lepszym rywalem w finale, choćby ze względu na sposób gry. Pomijam już te problemy w defensywie - oni nie zamykają się tak jak Atleti. A my nie lubimy walić głową w mur.
Ponoć mieli to sobie spokojnie kontrolować.

Będą czerwone?

Real wydaje się lepszym rywalem w finale, choćby ze względu na sposób gry. Pomijam już te problemy w defensywie - oni nie zamykają się tak jak Atleti. A my nie lubimy walić głową w mur.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2017, 21:12 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Realu nie lubię, Atletico wręcz przeciwnie, ale mimo wszystko też wolałbym chyba Real w finale. Atletico ma większe jaja, charakter i przede wszystkim Simeone na ławce, który jest świetnym motywatorem. Jestem przekonany, że Allegri taktycznie zje Zidane'a. Wygrany finał z Realem to też dużo większy prestiż i rozgłos.
Dzisiejszy awans Atletico miałby tylko jedną zaletę... można by się pośmiać z Realu aż do 3 czerwca :lol:
Dzisiejszy awans Atletico miałby tylko jedną zaletę... można by się pośmiać z Realu aż do 3 czerwca :lol:
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Ale się tłuko. Mam nadzieję, że sędzia "Szakira" ulegnie presji i rozpocznie się festiwal czerwonych kartek 
Nie wiem jakim cudem Casemiro (po wejściu od tyłu w Griezmanna) ponownie został oszczędzony...
Przed chwilą Isco w nogi rywala bez możliwości przejęcia piłki :snackgy:

Nie wiem jakim cudem Casemiro (po wejściu od tyłu w Griezmanna) ponownie został oszczędzony...

Przed chwilą Isco w nogi rywala bez możliwości przejęcia piłki :snackgy:
Ostatnio zmieniony 10 maja 2017, 21:23 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Supersonic
- Juventino
Tempo grube. Zażarta walka o 2 miejsce.
Cokolwiek, byle nie, że na końcu przekręcili dziś Atletico sędziowie, a już standardowo zaczęli w tym kierunku :mad2:

Cokolwiek, byle nie, że na końcu przekręcili dziś Atletico sędziowie, a już standardowo zaczęli w tym kierunku :mad2:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W finale Real. Real, który dziś jest brzydki, nie ma pomysłu, stanowi tło dla rywala, popełnia fatalne błędy w obronie. Przy bramce dla Królewskich błąd bramkarza, dobrze widziałem?
No i fajnie.
Jakim cudem Casemiro oraz Isco uniknęli kartek?
No i fajnie.

Jakim cudem Casemiro oraz Isco uniknęli kartek?

Ostatnio zmieniony 10 maja 2017, 21:41 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.