Wszystko o Milanie
- filippo
- Juventino

Dziura? Jaka dziura! Lichy to maszyna, jest nie do zajechania i gra na pewno nie gorzej niż Zambrotta!yanquez pisze:Zambro przed sprzedażą/odejściem był moim ulubionym zawodnikiem (może na równi z Nedvedem). Bardzo dobra gra w obronie i niesamowity ciąg na bramkę. Do tej pory pozostała po nim dziura...
W Milanie jest piętnaście razy słabszy niż w Juve.
Lichy jest de best
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tyle, że Zambrotta osiągnął prime grając na lewej obronie... Tam obecnie dziura jest gigantyczna (choć płytsza niż przez kilka ostatnich lat).filippo0 pisze:Dziura? Jaka dziura! Lichy to maszyna, jest nie do zajechania i gra na pewno nie gorzej niż Zambrotta!yanquez pisze:Zambro przed sprzedażą/odejściem był moim ulubionym zawodnikiem (może na równi z Nedvedem). Bardzo dobra gra w obronie i niesamowity ciąg na bramkę. Do tej pory pozostała po nim dziura...
W Milanie jest piętnaście razy słabszy niż w Juve.
Lichy jest de best
Poza tym Zambro efektownie zatrzymywał Zidana i Figo (kiedy Ci byli bezsprzecznie najlepszymi piłkarzami świata)... Z tak odważnym porównaniem poczekałbym do spotkań w LM, kiedy Lichy będzie musiał stanąć naprzeciw CR7, Bale'a czy Riberego.
PS. Ja Lichtsteinera kocham i bardzo w niego wierzę.
- bendzamin
- Redaktor

Lysy nastepny sie poszedl poskarzyc na Chielliniego do mediow... :lol: W ogole rozwalil mnie fragment jego wypowiedzi, w ktorej sugeruje, ze jakos sie strasznie bosniaka przed rewanzem boimy i chcemy za wszelka cene jego zawieszenia. Tak samo Amelia mowiacy, ze Zlatan taki wysoki i strasznie patrzy i sie go kazdy boi
Fakty sa takie, ze cygan nam nie potrafil zrobic krzywdy w zadnym, z ostatnich trzech spotkan, wiec nie mamy specjalnie powodu, zeby sie go bac. A za swoja glupote, ktora pokazuje coraz czesciej powinien regularnie byc karany.
E: O, czytam, ze nie dostal zawieszenia. No to zycze mu milego przywitania przez naszych kibicow i srodkowych obroncow.
E: O, czytam, ze nie dostal zawieszenia. No to zycze mu milego przywitania przez naszych kibicow i srodkowych obroncow.
- Bubu1899
- Milanista

No tak, za ten cios powinni go zawiesić na pół roku.
http://images2.gazzettaobjects.it/Herme ... 0209105745
Tu jednak nic sie nie zmienia, w kazdej chwili mozna sobie poprawic humor.
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- kosciu88
- Juventino

A skad wiesz co bylo, 2 sekundy pozniej? Z Aronika byla podobna sytuacja.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Lypsky
- Juventino

Gdzieś zniknął Chellini, który na filmie jest dosyć mocno widoczny.Bubu1899 pisze:No tak, za ten cios powinni go zawiesić na pół roku.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Bubu1899
- Milanista

Montowałem na szybko i wiedziałem, że o czymś zapomniałemLypsky pisze:Gdzieś zniknął Chellini, który na filmie jest dosyć mocno widoczny.Bubu1899 pisze:No tak, za ten cios powinni go zawiesić na pół roku.
Moze juz wtedy płakał u sedziego?
Milano siamo noi!

- Lypsky
- Juventino

Nie pajacuj tylko wyjaśnij. Na filmie rai1 w momencie "pieszczot" Ibrahimovicia, znajduje się dwóch graczy Juve (nie licząc Storariego). Twoje zdjęcie może prezentować sytuację po całym zamieszaniu.Bubu1899 pisze:Montowałem na szybko i wiedziałem, że o czymś zapomniałemLypsky pisze:Gdzieś zniknął Chellini, który na filmie jest dosyć mocno widoczny.Bubu1899 pisze:No tak, za ten cios powinni go zawiesić na pół roku.
Sytuacja wyolbrzymiona, zgadzam się. Inna sprawa, że pan Zlatan sam wystawia się.Bubu1899 pisze: Moze juz wtedy płakał u sedziego?
- Lypsky
- Juventino

Lypsky pisze: Na filmie rai1 w momencie "pieszczot" Ibrahimovicia, znajduje się dwóch graczy Juve (nie licząc Storariego).
Ta głowa to Bonucci, a Chellini "wyparował", albo "płacze" u sędziego.Bubu1899 pisze:Ja tam widze dwóch graczy Juve. Chyba ze ta trzecia głowa to kogos innego.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2012, 14:31 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szilgu
- Juventino

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Dwóch graczy nie licząc Storariego. Twoje zdjęcie pokazuje sytaucje po uderzeniu.Bubu1899 pisze:Ja tam widze dwóch graczy Juve. Chyba ze ta trzecia głowa to kogos innego.
Fakt, sytuacja wyolbrzymiona. Ale jeśli gość w dwóch meczach z rzędu atakuje rywali to coś jest chyba nie tak...
- Giovani
- Juventino

"atakuje rywali" ? bez przesady. Absolutnie go nie bronie, w pierwszym meczu spoliczkował Aronikę, za co dostał zasłużoną karę. Ale gdyby ta sytuacja nie miała miejsca, daje sobie rękę uciąć, że nie pisalibyśmy teraz o "spoliczkowaniu Storariego".Szikit pisze:Umiesz czytać ze zrozumieniem? Dwóch graczy nie licząc Storariego. Twoje zdjęcie pokazuje sytaucje po uderzeniu.Bubu1899 pisze:Ja tam widze dwóch graczy Juve. Chyba ze ta trzecia głowa to kogos innego.
Fakt, sytuacja wyolbrzymiona. Ale jeśli gość w dwóch meczach z rzędu atakuje rywali to coś jest chyba nie tak...