Bundesliga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2015, 20:56

Właśnie "ekspert " Hajto obraził Juventus-Tego nie da się oglądać,bronią w 11 ,nawet Pirlo grał przed obrońcami i bronił.Cały mecz czekanie na jednego gola itp.

Drażni mnie ten burak.Przeszkadza w oglądaniu meczu.

Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2015, 21:06

Sorek21 pisze:Właśnie "ekspert " Hajto obraził Juventus-Tego nie da się oglądać,bronią w 11 ,nawet Pirlo grał przed obrońcami i bronił.Cały mecz czekanie na jednego gola itp.

Dokładnie, trochę mi szczęka opadła jak słuchałem co on gada. Może ostatni mecz Juve widział w latach 90, bo ja nie zauważyłem by Juve w dzisiejszych czasach broniło w 11 i czekało na jedną bramkę :)

badecki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2015, 21:07

Sorek21 pisze:Właśnie "ekspert " Hajto obraził Juventus-Tego nie da się oglądać,bronią w 11 ,nawet Pirlo grał przed obrońcami i bronił.Cały mecz czekanie na jednego gola itp.

Gianni jest zapatrzony w Bundeslige, ale fakt, w sposób jaki to powiedział, żenujące. Też to zauważyłem. Jak ma byc takim ekspertem, to niech lepiej wraca do szmuglowania fajek.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2015, 21:09

Również miałem nieprzyjemność tego słuchać. Typowy Janusz dla którego calcio=catenaccio. Poziom Kowalczyka. Dziwie się poważnej firmie jaką jest Eurosport, że najął takiego "eksperta" ale dzisiaj w mediach w cenie są klauni a nie fachowcy. Ale dajmy mu już spokój, internet jeszcze nie przestał się śmiać z jego ostatnich popisów.
eskpert Hajto pisze:oni są przewidywalni i nudni do bólu, cały mecz czekają na jedną akcję; są tak cofnięci, że nawet Pirlo grał zaraz przed obrońcami...
:prochno:

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2015, 21:31

Kiedy on tak napisał/powiedział? W meczy Bayernu o Juve?? :doh:

badecki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2015, 21:40

Osgiliath pisze:Kiedy on tak napisał/powiedział? W meczy Bayernu o Juve?? :doh:
Eurosport 2, Bayern - Hamburger, na live, mecz trwa

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2015, 23:23

Z całym szacunkiem, trenerka Panu specjaliście nie poszła zbyt dobrze to teraz musi dbać o to żeby kariera komentatora tak szybko się nie zakończyła :ok:

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2015, 00:07

Matko z córką, co za zawodnik z tego Douglasa Costy :shock:

Oglądam już któryś mecz Bayernu i oczom nie wierzę, że za takiego cracka dali marne 30mln. W tym kontekście 37 za Vidala to majątek...

Hajto to pacan, szkoda w ogóle na niego klawiaturę eksploatować ;)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2015, 00:21

Hajto to podobny poziom komentatorki co Żewłakow, przy czym ten pierwszy gada głupio, a ten drugi - o niczym. Nie wiem dlaczego tak mocno się ich w telewizji promuje :think:

#ciekawostka
- Mehdi Benatia podał tego tweeta :lol:
Obrazek

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2015, 00:29

Vidal dzisiaj, z tego co widziałem (a nie widziałem całego meczu), grał mocno na alibi i nic dobrego z jego gry nie wynikało...

Benatia chyba nie doczytał tweeta do końca :)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2015, 02:40

Dobra. Jest mecz Bayernu z drużyną, która dwukrotnie niemal ocierała się o 2. Bundesligę a Hajto nawija o Juve? :) W związku z czym?

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2015, 09:35

wojczech7 pisze:Matko z córką, co za zawodnik z tego Douglasa Costy :shock:

Oglądam już któryś mecz Bayernu i oczom nie wierzę, że za takiego cracka dali marne 30mln. W tym kontekście 37 za Vidala to majątek...
Podpisuję się pod tym. Oglądałem 3 mecz, gość jest niesamowity :roll: Naprawdę nie wiedziałem, że taki z niego kocur. Co ma technikę i siły to bajka. Znakomity transfer Bayernu. Tak właśnie się wzmacnia potęga piłkarska. 2 transfery do 1 składu: Vidal 37 mln. i Costa 30 mln. i bawimy się dalej...
wojczech7 pisze:Vidal dzisiaj, z tego co widziałem (a nie widziałem całego meczu), grał mocno na alibi i nic dobrego z jego gry nie wynikało...
Ja bym inaczej ocenił jego grę. Bardzo dojrzała. Wszystko pewne piłki, dokładne i do przodu. Widać, że nie pajacuje co u nas mu się często już zdarzało. Miał świetną okazję na gola, niemniej potwierdził, że niestety zagubił nieco swoją skuteczność.
zoff pisze:Dobra. Jest mecz Bayernu z drużyną, która dwukrotnie niemal ocierała się o 2. Bundesligę a Hajto nawija o Juve? :) W związku z czym?
Temat zaciągnięty od Vidala. Cisnął z nami niesamowicie, aż mnie zamurowało. Co najlepsze zanim zaczął to gadał: ,,Ale tak między nami, szczerze....'' co za typ. Na żywo w rozmowie, sprawiał wrażenie zdecydowanie lepsze...

Obrazek
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2015, 10:29

Dragon pisze:
wojczech7 pisze:Vidal dzisiaj, z tego co widziałem (a nie widziałem całego meczu), grał mocno na alibi i nic dobrego z jego gry nie wynikało...
Ja bym inaczej ocenił jego grę. Bardzo dojrzała. Wszystko pewne piłki, dokładne i do przodu. Widać, że nie pajacuje co u nas mu się często już zdarzało. Miał świetną okazję na gola, niemniej potwierdził, że niestety zagubił nieco swoją skuteczność.
Jak pisałem - nie widziałem całego spotkania, ale w tym fragmencie , który śledziłem (po 15 min 1 i 2 połowy) grał wyłącznie wszerz i do tyłu... Nie mowię, że źle się prezentował, ale nie był to Vidal, za którego 37mln byłoby złą - z naszej perspektywy - ceną.

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2015, 11:10

póki co Vidal w Bayernie nic wielkiego nie pokazuje. Spokojna, wyważona gra - nic więcej. Nie zawalił niczego, ani z przodu wiele nie pomógł.

Wydaje mi się, że u Pepa on nie wejdzie na swój najwyższy poziom. Wczoraj często ciągneło go na lewą stronę, zresztą gra Bayerny jest troche inna od naszej, a ciężko mi sobie wyobrazić w Monachium Arturo w takiej roli jak u nas w zeszłym sezonie.

Pep chyba będzie go chciał przerobić na nowego Ribbery.

Co do samego meczu i Bayernu, to często ich mecze oglądam ze względu na Lewego. Wczoraj jeśli dobrze pamiętam to conajmniej 3 żółte kartki za faule na nim. Wszystko od tyłu gdy dostawał podania na ściane. Mecz Niemcy Polska blisko (aż strach co będzie w następnej kolejce)
Swoją drogą uważam, że podobnie jak dla Arturo, tak i dla Roberta Pep to nie jest wymarzony trener.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2015, 11:29

póki co transfer Vidala jest całkowicie w cieniu transferu Douglasa Costy. Koleś jest niesamowity. Jeżeli będzie się rozwijał to Brazylia i Bayern otrzymają perełkę na skrzydło.

ODPOWIEDZ