Bundesliga
- Sorek21
- Juventino
Właśnie "ekspert " Hajto obraził Juventus-Tego nie da się oglądać,bronią w 11 ,nawet Pirlo grał przed obrońcami i bronił.Cały mecz czekanie na jednego gola itp.
Drażni mnie ten burak.Przeszkadza w oglądaniu meczu.
- Dziku1897
- Juventino
Dokładnie, trochę mi szczęka opadła jak słuchałem co on gada. Może ostatni mecz Juve widział w latach 90, bo ja nie zauważyłem by Juve w dzisiejszych czasach broniło w 11 i czekało na jedną bramkęSorek21 pisze:Właśnie "ekspert " Hajto obraził Juventus-Tego nie da się oglądać,bronią w 11 ,nawet Pirlo grał przed obrońcami i bronił.Cały mecz czekanie na jednego gola itp.

- badecki
- Juventino
Gianni jest zapatrzony w Bundeslige, ale fakt, w sposób jaki to powiedział, żenujące. Też to zauważyłem. Jak ma byc takim ekspertem, to niech lepiej wraca do szmuglowania fajek.Sorek21 pisze:Właśnie "ekspert " Hajto obraził Juventus-Tego nie da się oglądać,bronią w 11 ,nawet Pirlo grał przed obrońcami i bronił.Cały mecz czekanie na jednego gola itp.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Również miałem nieprzyjemność tego słuchać. Typowy Janusz dla którego calcio=catenaccio. Poziom Kowalczyka. Dziwie się poważnej firmie jaką jest Eurosport, że najął takiego "eksperta" ale dzisiaj w mediach w cenie są klauni a nie fachowcy. Ale dajmy mu już spokój, internet jeszcze nie przestał się śmiać z jego ostatnich popisów.

eskpert Hajto pisze:oni są przewidywalni i nudni do bólu, cały mecz czekają na jedną akcję; są tak cofnięci, że nawet Pirlo grał zaraz przed obrońcami...

- wojczech7
- Juventino
Matko z córką, co za zawodnik z tego Douglasa Costy :shock:
Oglądam już któryś mecz Bayernu i oczom nie wierzę, że za takiego cracka dali marne 30mln. W tym kontekście 37 za Vidala to majątek...
Hajto to pacan, szkoda w ogóle na niego klawiaturę eksploatować
Oglądam już któryś mecz Bayernu i oczom nie wierzę, że za takiego cracka dali marne 30mln. W tym kontekście 37 za Vidala to majątek...
Hajto to pacan, szkoda w ogóle na niego klawiaturę eksploatować

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- bendzamin
- Redaktor
Hajto to podobny poziom komentatorki co Żewłakow, przy czym ten pierwszy gada głupio, a ten drugi - o niczym. Nie wiem dlaczego tak mocno się ich w telewizji promuje 
#ciekawostka
- Mehdi Benatia podał tego tweeta :lol:

#ciekawostka
- Mehdi Benatia podał tego tweeta :lol:

- wojczech7
- Juventino
Vidal dzisiaj, z tego co widziałem (a nie widziałem całego meczu), grał mocno na alibi i nic dobrego z jego gry nie wynikało...
Benatia chyba nie doczytał tweeta do końca
Benatia chyba nie doczytał tweeta do końca

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Podpisuję się pod tym. Oglądałem 3 mecz, gość jest niesamowity :roll: Naprawdę nie wiedziałem, że taki z niego kocur. Co ma technikę i siły to bajka. Znakomity transfer Bayernu. Tak właśnie się wzmacnia potęga piłkarska. 2 transfery do 1 składu: Vidal 37 mln. i Costa 30 mln. i bawimy się dalej...wojczech7 pisze:Matko z córką, co za zawodnik z tego Douglasa Costy :shock:
Ja bym inaczej ocenił jego grę. Bardzo dojrzała. Wszystko pewne piłki, dokładne i do przodu. Widać, że nie pajacuje co u nas mu się często już zdarzało. Miał świetną okazję na gola, niemniej potwierdził, że niestety zagubił nieco swoją skuteczność.wojczech7 pisze:Vidal dzisiaj, z tego co widziałem (a nie widziałem całego meczu), grał mocno na alibi i nic dobrego z jego gry nie wynikało...
Temat zaciągnięty od Vidala. Cisnął z nami niesamowicie, aż mnie zamurowało. Co najlepsze zanim zaczął to gadał: ,,Ale tak między nami, szczerze....'' co za typ. Na żywo w rozmowie, sprawiał wrażenie zdecydowanie lepsze...zoff pisze:Dobra. Jest mecz Bayernu z drużyną, która dwukrotnie niemal ocierała się o 2. Bundesligę a Hajto nawija o Juve?W związku z czym?

- wojczech7
- Juventino
Jak pisałem - nie widziałem całego spotkania, ale w tym fragmencie , który śledziłem (po 15 min 1 i 2 połowy) grał wyłącznie wszerz i do tyłu... Nie mowię, że źle się prezentował, ale nie był to Vidal, za którego 37mln byłoby złą - z naszej perspektywy - ceną.Dragon pisze:Ja bym inaczej ocenił jego grę. Bardzo dojrzała. Wszystko pewne piłki, dokładne i do przodu. Widać, że nie pajacuje co u nas mu się często już zdarzało. Miał świetną okazję na gola, niemniej potwierdził, że niestety zagubił nieco swoją skuteczność.wojczech7 pisze:Vidal dzisiaj, z tego co widziałem (a nie widziałem całego meczu), grał mocno na alibi i nic dobrego z jego gry nie wynikało...
- gregor_g4
- Juventino
póki co Vidal w Bayernie nic wielkiego nie pokazuje. Spokojna, wyważona gra - nic więcej. Nie zawalił niczego, ani z przodu wiele nie pomógł.
Wydaje mi się, że u Pepa on nie wejdzie na swój najwyższy poziom. Wczoraj często ciągneło go na lewą stronę, zresztą gra Bayerny jest troche inna od naszej, a ciężko mi sobie wyobrazić w Monachium Arturo w takiej roli jak u nas w zeszłym sezonie.
Pep chyba będzie go chciał przerobić na nowego Ribbery.
Co do samego meczu i Bayernu, to często ich mecze oglądam ze względu na Lewego. Wczoraj jeśli dobrze pamiętam to conajmniej 3 żółte kartki za faule na nim. Wszystko od tyłu gdy dostawał podania na ściane. Mecz Niemcy Polska blisko (aż strach co będzie w następnej kolejce)
Swoją drogą uważam, że podobnie jak dla Arturo, tak i dla Roberta Pep to nie jest wymarzony trener.
Wydaje mi się, że u Pepa on nie wejdzie na swój najwyższy poziom. Wczoraj często ciągneło go na lewą stronę, zresztą gra Bayerny jest troche inna od naszej, a ciężko mi sobie wyobrazić w Monachium Arturo w takiej roli jak u nas w zeszłym sezonie.
Pep chyba będzie go chciał przerobić na nowego Ribbery.
Co do samego meczu i Bayernu, to często ich mecze oglądam ze względu na Lewego. Wczoraj jeśli dobrze pamiętam to conajmniej 3 żółte kartki za faule na nim. Wszystko od tyłu gdy dostawał podania na ściane. Mecz Niemcy Polska blisko (aż strach co będzie w następnej kolejce)
Swoją drogą uważam, że podobnie jak dla Arturo, tak i dla Roberta Pep to nie jest wymarzony trener.