Sezon 2015/2016
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jeżeli jutro wygramy to mamy mistrza już prawie pewnego, miło by było tak wcześnie posprzatać w serie a, ale poczekajmy do jutra. Spoko że wygrał inter.... tfu...sorry.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Wracając do tematu meczu Carpi - Genoa, to wydaje mi sie, że sędzia lekko wypaczył przebieg meczu. Moim zdaniem druga żółta kartka, a co za tym idzie czerwona dla zawodnika Genoi była niesłuszna.. no a potem to już Carpi zmiotło Genoe.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Vincitore
- Juventino
Dlaczego tak uważasz? Letizia wychodził praktycznie sam na sam z bramkarzem, ja się dziwię, że Izzo nie dostał bezpośrednio czerwonej, ale może nie widziałem jakiejś kluczowej powtórki.LukaszG / DLuGi pisze:Wracając do tematu meczu Carpi - Genoa, to wydaje mi sie, że sędzia lekko wypaczył przebieg meczu. Moim zdaniem druga żółta kartka, a co za tym idzie czerwona dla zawodnika Genoi była niesłuszna.. no a potem to już Carpi zmiotło Genoe.
Pisałem wcześniej, że Scudetto prawdopodobnie za tydzień. Zapomniałem dodać, że na Artemio Franchi. Rany :C
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Wydaje mi sie, że on bardziej wbiegł pod Izzo, a nie Izzo na niego.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Czereśniaki z Rzymu po meczu z Bayernem twierdzili, że jesteśmy frajerami roku...nie brali pod uwagę tego, że to Bayern i nie brali pod uwagę swojego dwumeczu z Niemcami.
A co do frajerów roku - dziś widzę co innego :rotfl:
No i jeszcze taki cytat ze stronki Romy, który wywołał u mnie wesołość :
"Gdybyśmy zamiast Dżeko wzięli takiego Bacce to teraz bylibyśmy tak koło Juve"
Atalanta jeszcze dwie powinna walnąć ale sfrajerzyli okrutnie.
A co do frajerów roku - dziś widzę co innego :rotfl:
"Gdybyśmy zamiast Dżeko wzięli takiego Bacce to teraz bylibyśmy tak koło Juve"
Atalanta jeszcze dwie powinna walnąć ale sfrajerzyli okrutnie.

- rydwadydwa
- Juventino
Co tam się stało w Bergamo? :shock: Interiści pewnie już chłodzą szampana.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Kapitalne zawody w Bergamo. Nie licząc pierwszych 30 minut, gdy Atalanta wyłapała 2 gole, to spotkanie bardzo wyrównane, cios za ciosem. Dżeko zmarnował kilka setek (w tym raz nie trafił na pustą), dawno nie widziałem na włoskich boiskach tak tragicznie grającego napastnika, przebija nawet Amauriego w szczytowej formie.

- annihilator1988
- Juventino
Oni żyją w świecie fantazy. Cały czas używają wyrażenia"gdyby": "Gdyby nie sędzia", "gdyby wcześniej zmienić trenera", "gdyby nie zmarnowana okazja", "gdyby Juventus nie był tak faworyzowany", "gdyby Juventus miał takich obrońców jak roma", "gdyby w meczu z Juve jeden z zawodników wyleciał z boiska". Jak dla mnie, to na ich forach siedzą ładne głupolealessandro1977 pisze:A co do frajerów roku - dziś widzę co innego :rotfl:
"Gdybyśmy zamiast Dżeko wzięli takiego Bacce to teraz bylibyśmy tak koło Juve"![]()
Najlepsze jest to, że Tottiego wywalają na zbity pysk. Już nigdy nie zobaczymy tego chama na włoski boiskach

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Vimes
- Juventino
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Mega! Bardzo, ale to bardzo rzadko na takim poziomie zdarzają się takie samobóje bramkarzy, w których piłka nie zmierzała w światło bramki, a obok bramkarza nie było żadnego rywala. To nie jest przepuszczenie piłki pod nogą, jakie kiedyś zanotował Buffon. To wbicie sobie piłki do własnej bramki i to swoją lepszą nogąVimes pisze:Bohater dzisiejszego dnia: http://vine.co/v/it9F5wWlX6B.

- Sebkovič
- Juventino
Nie mogę przejść obojetnie obok tego komentarza. Zapomniałeś dodać że ,,Gdyby w ogóle nie było Juventusu to byśmy byli przynajmniej w LM"annihilator1988 pisze:Oni żyją w świecie fantazy. Cały czas używają wyrażenia"gdyby": "Gdyby nie sędzia", "gdyby wcześniej zmienić trenera", "gdyby nie zmarnowana okazja", "gdyby Juventus nie był tak faworyzowany", "gdyby Juventus miał takich obrońców jak roma", "gdyby w meczu z Juve jeden z zawodników wyleciał z boiska". Jak dla mnie, to na ich forach siedzą ładne głupolealessandro1977 pisze:A co do frajerów roku - dziś widzę co innego :rotfl:
"Gdybyśmy zamiast Dżeko wzięli takiego Bacce to teraz bylibyśmy tak koło Juve"![]()
Najlepsze jest to, że Tottiego wywalają na zbity pysk. Już nigdy nie zobaczymy tego chama na włoski boiskach

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll: