Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:43

juvemaroko pisze: Stawiam ze wlasnie na Barcelona trafimy i sie skonczy passa kilku spotkan bez porazki oraz dobra seria Buffona bez gola od ponad 400 minut.
Żaden z ciebie kibic.

Jeśli się nie mylę, 3 bramki padły po indywidualnych błędach piłkarzy Milanu. Gdyby mediolańczycy zagrali tak, jak w pierwszym spotkaniu, awansowaliby dalej. Dzisiaj wyszli na boisko bez przekonania, że można awansować dalej. Szkoda, bo mieli znakomitą zaliczkę z Mediolanu.

Ja chcę Galatę - wygrywa 3-2 na wyjeździe. Niech Platini podgrzeje kulki i sprezentuje nam tego rywala. Albo Porto/Malagę, albo PSG.

Turasy w najlepszej ósemce LM - coś jest nie tak.

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:44

Galata strzela na 3-2 :-D W nagrodę niech w ćwierćfinale trafią na nas.

Milan po 4-0 może zacząć frajerzyć też w Serie A, no i to że awansują do przyszłej LM i wyprzedzą Napoli od razu jakieś mniej pewne :-D Jak tu nie kochać piłki nożnej ?

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:44

Barca przed meczem juz miala te przewage, że oni juz moga oszczedzac pilkarzy w lidze, mają taka przewage ze powoli Messi juz nie musi nawet w wyjsciowej 11 wychodzic natomiast Milan musial rozlozyc sily na lige i na lige mistrzow, to tez zapewne sie przyczynilo co nie zmienia faktu ze wyszli na mecz z kupą w gaciach.

tak by the way snilo mi sie 2 dni temu wlasnie ten mecz, ze Milan traci szbyko bramke i wynik konczy sie 4:0, przypadek? nie sądze :C ..następnym razem niech mi sie przysnia liczby w totku :lol:

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:46

Turasy w najlepszej ósemce LM - coś jest nie tak.
No to ciekawe co pisałes rok temu jak w miejscu Galatasarayu był APOEL Nikozja.

Obrazek
Paweł 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:46

Ogólnie wiocha dla Milanu , ja jednak w 1/4 barcelony niechce bo bayern przy nich to 2 ligowcy :roll:

Forza Juve!
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:47

mateo369 pisze:
LordJuve pisze:Ehh, znów zacznie się ogólnoświatowe fapanie...gdybym był kibicem Barcy byłoby mi wstyd.
byłoby ci wstyd, że roznieśli milan? "Żal dupę ściska" jak się czyta taki komentarz...
Ehh, niesprecyzowałem. Myślałem, że jesteście domyślni...byłoby mi wstyd za to ogólnoświatowe fapanie nad Barcą.

Są tak galaktyczni (Real już nie jest?), że trzy, gorsze mecze to była wielka katastrofa. Cały piłkarski świat złapał się za głowę (poczytajcie sekcje sportowe różnych portali) widząc co dzieje się z "bogiem" football'u jakim jest Barca.

Barca natomiast gra przewidywalną, sztampową piłkę. To ich ticki-tacki jest synonimem wszystkiego co najgorsze w piłce...szkoda, że Milan okazał się za słaby.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:48

szczypek pisze:Tak szczerze to nie chce Barcelony w 1/4, ale chciałem Was trochę bardziej podenerwować. Dla niektórych ten mecz najważniejszy był chyba w sezonie, tak to przeżywacie. "Jeśli mogę się nazwać szczęśliwym człowiekiem, to tylko dlatego, że wszystko oddałem Juventusowi." Giampiero Boniperti. Zapamiętajcie sobie panie i panowie i przestańcie patrzeć na jakieś ligi włoskie, odstawcie nienawiść do hiszpańskiej, zacznijcie się cieszyć tym, że 15 marca będziemy brali udział w losowaniu. Przecież to fapanie powinno być głośniejsze niż dzisiaj kibiców Barcelony, ale nie jest, no bo trzeba popłakać nad losem Milanu.
Wow, brawo. Niektórzy chyba powinni sobie to wydrukować i powiesić nad łóżkiem :wink:

#AllegriOut
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:49

Propsy dla kebabow i beka z nie ktorych, ktorzy juz Schalke do cwiercfinalu wciskali, bo ci strzelili w Stambule na 1:1 :lol:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:50

D-Rose pisze: No to ciekawe co pisałes rok temu jak w miejscu Galatasarayu był APOEL Nikozja.
Nic nie pisałem, bo nie interesowałem się LM, gdy nie grało Juve. Tyle.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mrozzi pisze: Ja chcę Galatę - wygrywa 3-2 na wyjeździe. Niech Platini podgrzeje kulki i sprezentuje nam tego rywala. Albo Porto/Malagę, albo PSG.
Zgadzam sie. Albo Galatasaray, albo Porto/Malaga, albo PSG. Ewentualnie Borussia bylaby jeszcze nawet w porzadku. Byleby nie trafic na Barcelone, Bayern i Real. Jesli przejdziemy do polfinalu to nie bede mial nic przeciwko przeciwnikowi z najwyzszej polki, ale po co sobie na sile utrudniac zadanie?

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jakby ktoś miał wyniki losowania przed piątkiem to proszę tu wrzucać :prochno:

od najchętniejszego:

1.Galata - tylko się autentycznie Melo boję..
2-3.BVB/PSG - pierwszych za 97 i kube "ticket" blaszczykowskiego, drugich bo nie ma takiego wygrywania LM $ w pierwszym sezonie inwestowania.
4.Malaga*
----------- to byłoby super

5.Real
6.Porto*
---------- to byłoby ujdzie

7.FCB-a
8. FCB
-------- to jeszcze nie teraz

B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:51

Ktoś tu kogoś zjadł :prochno: Milan nawalił na całej linii. Nie mogli być spokojni o awans, to jasne, ale tak głupio roztrwonić zaliczkę dwóch goli... Bida z nędzą i tyle. W Mediolanie pokazali, że jak się chce, to i Barcę można zatrzymać. A z taką grą jak dzisiaj, to i znacznie słabsze drużyny by ich rozjechały.

juvemaroko

Juventino
Juventino

szczypek pisze:
dawid91 pisze:Ewerthon wspomniał, ja też post wcześniej o finale Euro. Tytani B.B.C nie wyglądali tam na takich tytanów :P
"C" nie było na boisku po 21 minutach, poza tym to nie był system z trójką z tyłu, gdzie nasi prezentują się chyba najlepiej.
juvemaroko pisze:No cuz Milan potwierdza fakt spadek formy Wloskiej pilke.
Tak, spadła już na dno. Po pierwszym meczu gdzie byłeś?

Tak szczerze to nie chce Barcelony w 1/4, ale chciałem Was trochę bardziej podenerwować. Dla niektórych ten mecz najważniejszy był chyba w sezonie, tak to przeżywacie. "Jeśli mogę się nazwać szczęśliwym człowiekiem, to tylko dlatego, że wszystko oddałem Juventusowi." Giampiero Boniperti. Zapamiętajcie sobie panie i panowie i przestańcie patrzeć na jakieś ligi włoskie, odstawcie nienawiść do hiszpańskiej, zacznijcie się cieszyć tym, że 15 marca będziemy brali udział w losowaniu. Przecież to fapanie powinno być głośniejsze niż dzisiaj kibiców Barcelony, ale nie jest, no bo trzeba popłakać nad losem Milanu.
Wloska pilka tracilo wiele w ostatnich latach.
Watpie ze wiesz co odpowiedzial Cappello na gadanie Cruyfa w 1994 ze ma jednego napastnika co strzelil w sezonie wiecej niz cala druzyna z Milanu (Mowa tutaj o Romario).
Odpowiedz brzmiala: GDYBA BARCELONA GRALA W SERII A TO BY NIE GRALA W EUROPEJSKICH PUCHARACH.
Co oznacza ze by sie nie zalapala na 8 pozycja bo bywalo ze Seria A miala 8 druzyn badz wiecej szczegolnie kiedy Anglia nie brala udzial w europejskich pucharach.
Przepominam ze bywalo ze z 6 druzyn w finalach europejskich pucharach (mistrzow- zdobywcow pucharow i UEFA) bylo az 4 druzyn!!!!

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

szczypek pisze:Tak szczerze to nie chce Barcelony w 1/4, ale chciałem Was trochę bardziej podenerwować. Dla niektórych ten mecz najważniejszy był chyba w sezonie, tak to przeżywacie. "Jeśli mogę się nazwać szczęśliwym człowiekiem, to tylko dlatego, że wszystko oddałem Juventusowi." Giampiero Boniperti. Zapamiętajcie sobie panie i panowie i przestańcie patrzeć na jakieś ligi włoskie, odstawcie nienawiść do hiszpańskiej, zacznijcie się cieszyć tym, że 15 marca będziemy brali udział w losowaniu. Przecież to fapanie powinno być głośniejsze niż dzisiaj kibiców Barcelony, ale nie jest, no bo trzeba popłakać nad losem Milanu.[/size]
No to nas podenerwowałeś, ja, ale z Ciebie kozak! A gdzie wyczytałeś, że się ktoś nie cieszy z losowania 15 marca?Szczypuś, zejdź na ziemię i jak Cię boli to, że niektórzy z nas wypowiadają się na temat meczu FCB - Milan, to po prostu to przemilcz, a te złote myśli cytowane przez Ciebie wpisz do pamiętnika. Ten apel to śmiech na sali.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:53

B@rt pisze:Ktoś tu kogoś zjadł :prochno: Milan nawalił na całej linii. Nie mogli być spokojni o awans, to jasne, ale tak głupio roztrwonić zaliczkę dwóch goli... Bida z nędzą i tyle. W Mediolanie pokazali, że jak się chce, to i Barcę można zatrzymać. A z taką grą jak dzisiaj, to i znacznie słabsze drużyny by ich rozjechały.
czego ty sie spodziewales? roztrwonianie zaliczek bramkowych w LM to niemalże wizytowka Milanu, pokazali to nawet roku temu, gdzie dali sobie wcisnac 3 bramki w 45 minut od Arsenalu i przypominam, ze ich defensywa byla w 3x lepszym stanie wtedy, przedewszystkim mieli lepszych obrońców.

Zablokowany