Mecze Juve w TV
- Kamex22
- Juventino
AdiJuve pisze:Polsat może zrobić jak z meczem Spezia-Alessandria czyli puści to na polsatsport.pl, często tak robili z motocyklowymi MŚ, jak mieli zajęte resztę kanałów.
Chodzi o Ipla.tv ? Jeśli tak (lub nie ) to ktoś wie czy można obejrzeć mając Polsat Sport ale w ramach UPC?
- jonssonek66
- Juventino
- meda11
- Juventino
Wyrównali do ceny jaką pobierają od abonentów nC+ - nie licząc tych co zdecydowali się na dokupienie pakietu Eleven do końca ubiegłego roku (pierwszy rok płacą 50%, a w drugim 15,90).bramek pisze:Ho ho ho - j.... TVN podniósł cenę pakietu i to prawię o 5 złotych, aż się ciśnie że wyczuli w nas piniondz...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Polsat Sport idzie za ciosem i ... olewa totalnie transmisję z 1/2 PW z Interem
Totalnie bo nie widzę po pierwsze retransmisji (jak z Lazio) ani powtórki na drugi dzień
Mocne. Współczuję tym co im płacą.
Chyba, że tam nie ogarnęli już środowej daty spotkania... :roll:

Chyba, że tam nie ogarnęli już środowej daty spotkania... :roll:

- Robaku
- Juventino
Dragon weź się nie emocjonuj, bo w przeciwieństwie np. do NC+ - Polsat jest na tyle spoko, że puści za darmo w ipla.pl do tego z lepszą jakością nawet niż Eleven, wiec jak nie bedzie meczu z powodu Szczypiorniaka to ci co chcą to i tak obejrzą sobie w necie, naprawdę w dobrej jakości.
Jedyne do czego można się przyczepić to marinutki komentarz red. Kołtonia. Jak jest Marcin Lepa i Łapiński to idzie to słuchac, ale jak się pojawia głos Kołtonia to aż skręca.
Jedyne do czego można się przyczepić to marinutki komentarz red. Kołtonia. Jak jest Marcin Lepa i Łapiński to idzie to słuchac, ale jak się pojawia głos Kołtonia to aż skręca.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po pierwsze to się nie emocjonuję, skąd ten wniosek? Podaję tylko informację :roll: Po drugie zazdroszczę Ci jak masz lepszą jakość na ipli niż ja na eleven w TV. Oglądałem na ipli i standardowo, kilka przycinek oraz przesunięcie transmisji o kilka sek. do przodu. (bdb. net). Niezły kombajn musisz mieć w domu skoro tak luźno stawiasz wyżej transmisję w necie na ipli niż eleven w TV.
Ponadto chciałem zwrócić uwagę na to jak traktują fanów piłki, mając 3 kanały i tak olewka. To nie jest mecz Juventusu z Carpi tylko z Interem. O komentarzu nic nie piszę bo nie wsłuchuję się w niego zbytnio. Sam sobie komentuję mecze z moimi emocjami
Niczego nowego się zresztą od nich nie dowiem.
Ponadto chciałem zwrócić uwagę na to jak traktują fanów piłki, mając 3 kanały i tak olewka. To nie jest mecz Juventusu z Carpi tylko z Interem. O komentarzu nic nie piszę bo nie wsłuchuję się w niego zbytnio. Sam sobie komentuję mecze z moimi emocjami

- Robaku
- Juventino
Emocjonujesz, bo już drugi raz piszesz o takim olewackim zachowaniu Polsat sportu. I nie wiem czy kpisz z abonentów polsatu czy im współczujesz. Uwierz mi, że większośc wykupiła Polsat bynajmniej z powodu piłki nożnej. Mój ojciec spedza w weekendy wpatrując się w kanały sportowe Polsatu, oglądajac każdy mecz siatki i uwierz mi, że jest podobnie zadowolony jak ja, który mam tylko Playera.
Jasne, preferowalbym, żeby to tvp wykupił prawa do transmisji Pucharu Włoch, podobnie jak mają prawa do Pucharu Niemiec, ale nie ma tak dobrze. Eleven też temat odpuścił, mimo, iż wykupili Puchar Francji, a o NC+ mówic nie będę, bo wiadomo jak traktowali w ogóle ligę wloską.
Nigdzie nie napisałem, że mam eleven w tv. Tak dobrze nie ma. Póki co moje ukochane UPC dodało fantastyczny program NSport, gdzie lecą same powtórki, a w szczycie sezonu puszczają na żywo nawet mecz polskiej Ekstraklasy, około godziny 18.30. jupiajajej szał, szał, wow. :dance2:
Aczkolwiek oglądając Eleven przez Playera, to lepszą jakość mam jednak na Ipli i wiadomo, że Polsat pogodził się z sytuacją, że piłka nożna, a zwłaszcza klubowa, nie ma u nich palmy pierszeństwa. Mecze ukraińskiej, rosyjskiej czy holenderskiej ligi puszczane są w momencie, gdy nie ma innych sportowych wydarzen takich jak siatka, reczna, F1, wiec i tak doceniam, że mogę obejrzeć tych kilka spotkań Coppa w polskiej tv niż mam szukać streamów.
Jasne, preferowalbym, żeby to tvp wykupił prawa do transmisji Pucharu Włoch, podobnie jak mają prawa do Pucharu Niemiec, ale nie ma tak dobrze. Eleven też temat odpuścił, mimo, iż wykupili Puchar Francji, a o NC+ mówic nie będę, bo wiadomo jak traktowali w ogóle ligę wloską.
Nigdzie nie napisałem, że mam eleven w tv. Tak dobrze nie ma. Póki co moje ukochane UPC dodało fantastyczny program NSport, gdzie lecą same powtórki, a w szczycie sezonu puszczają na żywo nawet mecz polskiej Ekstraklasy, około godziny 18.30. jupiajajej szał, szał, wow. :dance2:
Aczkolwiek oglądając Eleven przez Playera, to lepszą jakość mam jednak na Ipli i wiadomo, że Polsat pogodził się z sytuacją, że piłka nożna, a zwłaszcza klubowa, nie ma u nich palmy pierszeństwa. Mecze ukraińskiej, rosyjskiej czy holenderskiej ligi puszczane są w momencie, gdy nie ma innych sportowych wydarzen takich jak siatka, reczna, F1, wiec i tak doceniam, że mogę obejrzeć tych kilka spotkań Coppa w polskiej tv niż mam szukać streamów.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Potwierdzam, również oglądam Serie A na player.pl i puchar na Ipli i jednak na tej drugiej jakość jest lepsza.Robaku pisze: Aczkolwiek oglądając Eleven przez Playera, to lepszą jakość mam jednak na Ipli.
- Adi666666
- Juventino
49,99 do końca sezonu ja w to wchodzę bo mam dość denerwowania się streamami, Serie a zaklepana
w niedziele oczywiście o 12:30 mecz Chievo -Juve :koszulka:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Widocznie nie jest tak kolorowo, bo ja miałem mecz na Ipli w jakości HD (z krwi i kości) bez ani jednej ściny.Dragon pisze:Po drugie zazdroszczę Ci jak masz lepszą jakość na ipli niż ja na eleven w TV. Oglądałem na ipli i standardowo, kilka przycinek oraz przesunięcie transmisji o kilka sek. do przodu. (bdb. net).
- gucio_juve
- Juventino
Na IPLI brak transmisji z naszego meczu na dzień jutrzejszy. Wiadomo od dawna, że za Cyfrowy Polsat płacą typowi futbolowi Janusze. Stacja widocznie uznała, że skoro mają ME w piłce ręcznej i dzień w którym gra Polska, nie warto puszczać jakiegoś tam półfinału P. Włoch, bo oglądalność będzie kiepska.
Druga sprawa, że mogło im zabraknąć ludzi, którzy przygotowaliby ten mecz, wszak chyba wszyscy skupiają się na tym turnieju w śmieszną piłkę ręczną. Kołtoń woli wrzucać zdjęcia telewizora na Twittera, niż komentować. Na szczęście nie im płacę, więc nie mam zamiaru narzekać. Stopcast zawsze pomocny.
Druga sprawa, że mogło im zabraknąć ludzi, którzy przygotowaliby ten mecz, wszak chyba wszyscy skupiają się na tym turnieju w śmieszną piłkę ręczną. Kołtoń woli wrzucać zdjęcia telewizora na Twittera, niż komentować. Na szczęście nie im płacę, więc nie mam zamiaru narzekać. Stopcast zawsze pomocny.