Forumowicz od A do Z - vol.2
- Pawełek
- Juventino
No tak, racja.Radek_88 pisze:Odkad Pawelek wygral ankiete i nie pisze sam do siebie to od razu temat traci zainteresowanie.
Oj oj, jak mi przykro, forumowy mądralo.Bobek1991 pisze:Fakt, główny dostawca spamu wygrał i się nie udziela.
Bardzo często masz okazję powiedzieć mi pewne rzeczy wprost, ale tego nie robisz. Temat w stopniu zakłamania podobny do tematu Trzcianki, wiesz o co chodzi. Dyskusja z Tobą nie ma sensu, bo jesteś jak typowa kobieta - jedno myślisz, drugie mówisz, trzecie robisz. Prywatne problemy rozwiązuj w świecie rzeczywistym, a nie swoje żale wylewasz na forum.Bobek1991 pisze:To było kluczem do zwycięstwa przedostatniego zawodnika, i dlatego ja pewnie nie wygram, gdyż nie będę używał słów których nie używam na co dzień i nie będę lizał tylko dlatego, żeby ktoś na mnie głosował, dlatego w ogólnym rozrachunku pozostanę sobą, więc lata mi to czy ludzie na mnie nie zagłosują bo mnie nie lubią czy dlatego, że mam od nich inne zdanie na jakiś tematMotor pisze:użytkownicy przetrą swe oczęta i zobaczą że kilku użytkowników narzuca się nam jakie wszech wiedzące Guru, któremu liże się narządy płciowe.Żeby wygrać bym musiał teraz stać się kontrowersyjny i wszystkich obrażać, co jest.. pozostawię to zdanie każdemu wyborcy, niech sobie dokończy.
A co mi tam, masz mój głos.
Sky is the limit!
- pan Zambrotta
- Juventino
- Bobeknaklo
- Juventino
Oto Pawełek, człowiek ustatkowany, dotrzymujący słowa, wie czego chce, gada bzdury i zawsze wie najlepiej 
To nie są prywatne żale, w żadnym poście nie odniosłem się do prywatnych spraw, chyba trochę ci uderza do głowy, skoro tak to widzisz. Skomentowałem tylko to co każdy wie i łatwo może zobaczyć, ale niekoniecznie chce o tym pisać. No ale cóż, ja musiałem się skusić. Jedyna osoba która wywala osobiste gówno to ty wszechwiedzący Pawełku.
Co do mówienia wprost, to bardzo chętnie ci powiem co myślę, ale nie będzie to nic czego nie wiesz i czego nie wiedzą ludzie otaczający cię dookoła których uważasz za kumpli czy jak ich tam zwał. Ale na szczęście nie mam okazji do spotkania cię, co mnie bardzo uszczęśliwia, nie zależy mi na tym żebyś znał moją opinię, a tym bardziej na tym co sądzisz o mnie, ale jeśli nalegasz to mogę ci rozjaśnić jak wygląda twoje życie i hipokryzje jaką prezentujesz światu każdego dnia.
Po prostu jako czytelnik forum nie mogłem przejść obojętnie obok twojego dupolizactwa nawet w wirtualnym świecie obojętnie i musiałem to skomentować, odezwała się moja ciemna strona. Żadnego podtekstu prywatnego.
Niedobry ja
By the way, czyli nie mogę liczyć na twój głos ?

To nie są prywatne żale, w żadnym poście nie odniosłem się do prywatnych spraw, chyba trochę ci uderza do głowy, skoro tak to widzisz. Skomentowałem tylko to co każdy wie i łatwo może zobaczyć, ale niekoniecznie chce o tym pisać. No ale cóż, ja musiałem się skusić. Jedyna osoba która wywala osobiste gówno to ty wszechwiedzący Pawełku.
Co do mówienia wprost, to bardzo chętnie ci powiem co myślę, ale nie będzie to nic czego nie wiesz i czego nie wiedzą ludzie otaczający cię dookoła których uważasz za kumpli czy jak ich tam zwał. Ale na szczęście nie mam okazji do spotkania cię, co mnie bardzo uszczęśliwia, nie zależy mi na tym żebyś znał moją opinię, a tym bardziej na tym co sądzisz o mnie, ale jeśli nalegasz to mogę ci rozjaśnić jak wygląda twoje życie i hipokryzje jaką prezentujesz światu każdego dnia.
Po prostu jako czytelnik forum nie mogłem przejść obojętnie obok twojego dupolizactwa nawet w wirtualnym świecie obojętnie i musiałem to skomentować, odezwała się moja ciemna strona. Żadnego podtekstu prywatnego.
Niedobry ja
By the way, czyli nie mogę liczyć na twój głos ?
Ostatnio zmieniony 13 marca 2010, 17:18 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 4 razy.
- Lypsky
- Juventino
Dziewczyny, nie bijcie się! Agresji mówimy stanowcze NIE! Pewnie pokłóciliście się o jakiegoś ładnego chłopca, bez obaw, z tego co wiem Andrzejek jest wolny, a urody mu nie brakuje. Buziaczki i nie kłóćcie się na internecie bo mi smutno 
Głosujcie na Bobka!

Głosujcie na Bobka!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pan Zambrotta
- Juventino
- Bobeknaklo
- Juventino
Gdzie się podział Serj
- deszczowy
- Juventino
Najwyraźniej Lypsky i nasz Miś weszli na nowy poziom unifikacji.Bobek1991 pisze:Gdzie się podział Serj

- Majos
- Juventino
Czekamy, czekamy, bo to musi być interesujący alfabet.tabo89 pisze:Dzięki za głosy, zabieram się do pisania alfabetu

- FalsoVero
- Juventino
No to może być jeden z najciekawszych alfabetów. Zobaczymy co wyskrobiesz powodzeniatabo89 pisze:Dzięki za głosy, zabieram się do pisania alfabetu

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Motor
- Juventino
Majos pisze:Ciekaw jestem kto odpada z ankiety w takiej sytuacji? Czy obaj, którzy mają po 7. głosów przechodzą?
4. Do następnej ankiety może zostać nominowana osoba, która zajęła 4 miejsce w poprzednim głosowaniu, pod warunkiem, że liczba głosów, jakie otrzymała, równa jest co najmniej 80% liczby głosów, jakie otrzymał użytkownik, który zajął 3 miejsce. W tym przypadku ostatnia osoba w ankiecie sama musi wyrazić chęć wzięcia udziału w zabawie.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland