Mercato (Lato 2016)
- wagner
- Juventino

Pewnie się skończy na tym, że wypożyczą Brazylijczyka, a my będziemy pokrywać jego pensję lub jej część :roll:Cabrini_idol pisze:Kilka źródeł podaje, że oczekujemy za pakiet Isla&Hernanes 11mln euro do Calgiari. Możliwe, że skończy się na 10mln. Oczywiście zarobki Hernanesa mogą być przeszkodą. Hernanesem również zainteresowane są klubu z Chin i Niemiec.
Zaza, Hernanes, Lemina. Normalnie wpisał bym zamiast Gabończyka Pereyre, ale jak pisałem wcześniej miał oferty, ale z jakiegoś powodu dalej jest u nas. Dlatego jeśli "miałbym" kogoś sprzedawać to byłby to Lemina, na którego jest popyt, z drugiej strony my te oferty odrzucamy. Fajnie, że to problem zarządu, a nie nasz z tymi sprzedażami, możemy podywagowaćYaro417 pisze:Ale ciągle zapominacie, że musimy sprzedać co najmniej 3 zawodników z kadry
- Cabrini_idol
- Juventino

https://pbs.twimg.com/media/CpAKeGGUAAAvCQp.jpg
fota z podróży Asy i Sturaro do Barcelony, na wizytę u lekarza. Także Sturaro nadal nie jest zdolny do treningów a Asa leci na kontrolę.
Obecnie nasi zdrowi i dostępni ŚP : Lemina,Pereyra,Pogba,Pjanic,Hernanes Tyle... Khedira,Marchisio,Sturaro są kontuzjowani i tak na prawdę nie wiadomo, kiedy wrócą.
Są obawy, że Marchisio dopiero pod koniec listopada będzie mógł zacząć trenować z pełnym obciążeniem, a dostępny dla Allegriego ma być dopiero w połowie grudnia.
fota z podróży Asy i Sturaro do Barcelony, na wizytę u lekarza. Także Sturaro nadal nie jest zdolny do treningów a Asa leci na kontrolę.
Obecnie nasi zdrowi i dostępni ŚP : Lemina,Pereyra,Pogba,Pjanic,Hernanes Tyle... Khedira,Marchisio,Sturaro są kontuzjowani i tak na prawdę nie wiadomo, kiedy wrócą.
Są obawy, że Marchisio dopiero pod koniec listopada będzie mógł zacząć trenować z pełnym obciążeniem, a dostępny dla Allegriego ma być dopiero w połowie grudnia.

- CzeczenCZN
- Juventino

@Basiek
Nedved był gwiazdą Lazio, ale skądś się tam musiał wziąć - zresztą nie tylko on, gwiazdy futbolu są różnej narodowości - dowolne topowe nazwisko, każdego piłkarza z kraju o słabej lidze można wstawić - Ibra, Suarez, Modric, Lewanndowski (blah, blah). Pierwszy raz za kadencji Marotty wyłożyliśmy tak dużą kasę na piłkarza, w stosunku do przeciętności ligi w której grał, a taką ligą jest Chorwacka. Takich piłkarzy obserwowaliśmy mnóstwo - 20 ileś milionów inwestycji piechotą nie chodzi. Oczywiście cześć piłkarzy obserwowanych przez nas, albo nie wybrała nas, lub inni wyłożyli więcej, lub też po prostu nie spełnili pokładanych nadziei. Isla Giovinco faktycznie rozczarowali, ale to było już parę lat temu - Marotta & Paratici też się rozwijają w swoim fachu - pomijając to na jakich piłkarzy mogliśmy sobie wtedy pozwolić a na jakich teraz. Dla mnie osobiście Pjaca to pewniak. Co mój post miał na celu - po prostu szczerze, nie rozumiem takiego kręcenia nosem, tak to można na wszystkich kręcić. Pjaca to na pewno była inwestycja przemyślana wielokrotnie.
i wiesz co mnie boli? ... (dziennikarzom w związku z "transferem" Pogby) 
Nedved był gwiazdą Lazio, ale skądś się tam musiał wziąć - zresztą nie tylko on, gwiazdy futbolu są różnej narodowości - dowolne topowe nazwisko, każdego piłkarza z kraju o słabej lidze można wstawić - Ibra, Suarez, Modric, Lewanndowski (blah, blah). Pierwszy raz za kadencji Marotty wyłożyliśmy tak dużą kasę na piłkarza, w stosunku do przeciętności ligi w której grał, a taką ligą jest Chorwacka. Takich piłkarzy obserwowaliśmy mnóstwo - 20 ileś milionów inwestycji piechotą nie chodzi. Oczywiście cześć piłkarzy obserwowanych przez nas, albo nie wybrała nas, lub inni wyłożyli więcej, lub też po prostu nie spełnili pokładanych nadziei. Isla Giovinco faktycznie rozczarowali, ale to było już parę lat temu - Marotta & Paratici też się rozwijają w swoim fachu - pomijając to na jakich piłkarzy mogliśmy sobie wtedy pozwolić a na jakich teraz. Dla mnie osobiście Pjaca to pewniak. Co mój post miał na celu - po prostu szczerze, nie rozumiem takiego kręcenia nosem, tak to można na wszystkich kręcić. Pjaca to na pewno była inwestycja przemyślana wielokrotnie.
(P)ara(F)raza (K)lasykaCabrini_idol pisze:Którzy są tak bardzo nijacy, że aż przezroczyści.
- kamil-8853
- Juventino

Za dwa dni wszystko będzie wiadomo ! Panowie skład na inaugurację Serie A 
Ps. podobno obserwujemy niejakiego Tiemoué Bakayoko
ktoś coś o nim ?
ktoś coś o nim ?
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Khedira ma byc rzekomo gotowy na inauguracje, ale brak Marchisio, byc moze Sturaro (dzisiaj na kontroli w Barcelonie, ale nie wiemy jaki te badania maja charakter; byc moze bedzie powoli wlaczany do skladu) sprawia, ze wrecz nie mozemy sobie teraz pozwolic na sprzedaz Pogby. Jest Pjanic, ale u jego boku mieliby grac w podstawie Lemina (jesli pozostanie) czy tez Asamoah albo ktos nowy, kto nie jest kompletnie zgrany ze skladem? Nie wyobrazam tego sobie na 2 tyg. przed inauguracja sezonu. Juz od jakiegos czasu mielibysmy klepnietego kogos nowego i przede wszystkim trenowalby juz ze skladem.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wygląda kosmicznekamil-8853 pisze:Za dwa dni wszystko będzie wiadomo ! Panowie skład na inaugurację Serie A
![]()
ktoś coś o nim ?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Olek1987
- Juventino

Mourihno potwierdził, że do ManU dołączy pomocnik, ciekawe kto ? Matuidi ? :roll:
Khedirą to my na pewno nie wyjdziemy, tak samo myślę, że Higuain nie zacznie od pierwszej kolejki.
Mnie najbardziej zastanawia atak, jeśi nie ściągniemy Gabigola to zostajemy z:
- Dybala
- Mandziukic
- Higuain
- Pjaca (na siłę)
jak nic potrzebujemy jeszcze jednego napastnika
Khedirą to my na pewno nie wyjdziemy, tak samo myślę, że Higuain nie zacznie od pierwszej kolejki.
Mnie najbardziej zastanawia atak, jeśi nie ściągniemy Gabigola to zostajemy z:
- Dybala
- Mandziukic
- Higuain
- Pjaca (na siłę)
jak nic potrzebujemy jeszcze jednego napastnika
Zero szacunku dla Pogby
- CzeczenCZN
- Juventino

Dla mnie to mercato może się już skończyć, obyśmy taki skład mogli wystawiać podczas tego sezonu.
BTW: Khedira chyba jeszcze leczy uraz, więc nie wiem co on tam robi :co?:
Bologna zainteresowana Mame Thiamem - hmm rok temu kupiliśmy go za 1,40 mln € - dziwna inwestycja trochę to była, zwłaszcza że gość młodym talentem już raczej nie jest :co?:
Matuidi za 25 mln €? Jeśli Pogba miałby zostać - to spoko.
BTW: Khedira chyba jeszcze leczy uraz, więc nie wiem co on tam robi :co?:
Bologna zainteresowana Mame Thiamem - hmm rok temu kupiliśmy go za 1,40 mln € - dziwna inwestycja trochę to była, zwłaszcza że gość młodym talentem już raczej nie jest :co?:
Matuidi za 25 mln €? Jeśli Pogba miałby zostać - to spoko.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A ja nie widze powodu, dla ktorego Higuain mial nie zagrac juz w pierwszym meczu, zwlaszcza ze rywal wymagajacy. Pipita ma zagrac w towarzyskim z West Hamem, wiec wchodzimy w decydujacy etap przygotowan do sezonu.
Khedira ma jeszcze wakacje, wiec raczej dolaczylby juz dawno do kolegow, gdyby faktycznie w dalszym ciagu mial uraz.
Khedira ma jeszcze wakacje, wiec raczej dolaczylby juz dawno do kolegow, gdyby faktycznie w dalszym ciagu mial uraz.
- Olek1987
- Juventino

Obstawiam, że wejdzie z ławkiCavAllano pisze:A ja nie widze powodu, dla ktorego Higuain mial nie zagrac juz w pierwszym meczu, zwlaszcza ze rywal wymagajacy. Pipita ma zagrac w towarzyskim z West Hamem, wiec wchodzimy w decydujacy etap przygotowan do sezonu.
Powiedzcie mi, Pjaca grał w Dinamo w napadzie czy to bardziej ofensywny prawy pomocnik :roll:
Zero szacunku dla Pogby
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Zawsze gdy ściągaliśmy 5-tego napastnika to był płacz, że jest zbyteczny. Teraz mamy 4(Pjace liczę jako cofniętego napastnika ewentualnie ofensywnego pomocnika) to lament, że brakuje nam kolejnego. Nie ogarniam :lol:
E: Khedira ma jutro dołączyć do drużyny coś takiego było dzisiaj na tutto.
E: Khedira ma jutro dołączyć do drużyny coś takiego było dzisiaj na tutto.
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2016, 12:57 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
I stało się. Pogba w United. Pewne info niczym GDM :C :C :C
Dzisiaj testy w Manchesterze. Ależ mi humor poprawiają Brytole normalnie.
- CzeczenCZN
- Juventino

Olek1987 pisze:Powiedzcie mi, Pjaca grał w Dinamo w napadzie czy to bardziej ofensywny prawy pomocnik :roll:
Na wszystkich pozycjach w ataku może grać - wypowiadali się nawet o nim - najlepiej się czuje jako lewy napastnik - lewoskrzydłowy.
http://www.transfermarkt.pl/marko-pjaca ... ler/205940
- Olek1987
- Juventino

Dzisiaj testy w Manchesterze ? Ja myślałem, że te testy były już w LA, po co dwa razy chcą go badać ? Grype złapał jak wychodził z oceanu ? :roll:yanquez pisze:I stało się. Pogba w United. Pewne info niczym GDM :C :C :C
Zero szacunku dla Pogby