Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zaden sklep nie sprzedawalby takich trykotow przed oficjalnym ogloszeniem transferu i przekazaniem numeru. Fake z gory skazany na pozarcie.
@Mehehehe
Faktycznie byl taki okres, ze dalem sie poniesc emocjom po doniesieniach Sky, jako ze do tej pory stanowili wiarygodne zrodlo. Bardzo sie jednak na nich zawiodlem, podobnie jak na pozostalych. Di Marzio zyskal miano naczelnego showmana i pajaca. Zazwczaj jednak szukam oznak tego, ze Pogba faktycznie zostanie i sam niejednokrotnie spieralem sie z tymi, ktorzy sa pewni odejscia Paula przez wzglad na Higuaina chocby. Dla mnie dzisiejszy filmik jest ewidentnym sygnalem i nie wierze, ze Pogba az tak igralby sobie z kibicow podajacyh mu do podpisu pilke Juve. Gosc nie kreci i dwukrotnie odpowiada "tak" na pytanie o pozostanie w Juve. Zadnej gierki tam nie ma.
@Mehehehe
Faktycznie byl taki okres, ze dalem sie poniesc emocjom po doniesieniach Sky, jako ze do tej pory stanowili wiarygodne zrodlo. Bardzo sie jednak na nich zawiodlem, podobnie jak na pozostalych. Di Marzio zyskal miano naczelnego showmana i pajaca. Zazwczaj jednak szukam oznak tego, ze Pogba faktycznie zostanie i sam niejednokrotnie spieralem sie z tymi, ktorzy sa pewni odejscia Paula przez wzglad na Higuaina chocby. Dla mnie dzisiejszy filmik jest ewidentnym sygnalem i nie wierze, ze Pogba az tak igralby sobie z kibicow podajacyh mu do podpisu pilke Juve. Gosc nie kreci i dwukrotnie odpowiada "tak" na pytanie o pozostanie w Juve. Zadnej gierki tam nie ma.
- squinter
- Juventino

Mrozzi, często się dajesz ponosić emocjom, więcej dystansu i cierpliwości i będziesz szczęśliwszy 
Pogba nie odejdzie, obawiam się, że Hernanesa też nikt nie weźmie.
@down: jest kilka stron wstecz, link z YT.
Pogba nie odejdzie, obawiam się, że Hernanesa też nikt nie weźmie.
@down: jest kilka stron wstecz, link z YT.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2016, 18:37 przez squinter, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Pany wrzuccie ta wypowoedz Pogby, gdzie odpowiada "tak" na pytanie czy zostaje. Dzieki.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Byłoby fajnie gdyby Pogba zamienił się numerem z Dybalą 
Jeśli Pogba jednak by został (dalej nie chce mi się w to wierzyć), to tak kreatywnego duetu jak Pogba-Pjanic nie miałby w środku nikt. Przed sobą mieliby argentyński duet Dybala-Higuain, a po bokach brazylijski, czyli A.Sandro-D.Alves. W United nie miałby tak fajnych kolegów obok siebie.
Jeśli Pogba jednak by został (dalej nie chce mi się w to wierzyć), to tak kreatywnego duetu jak Pogba-Pjanic nie miałby w środku nikt. Przed sobą mieliby argentyński duet Dybala-Higuain, a po bokach brazylijski, czyli A.Sandro-D.Alves. W United nie miałby tak fajnych kolegów obok siebie.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Oj czy ja wiem.Crunny pisze:Byłoby fajnie gdyby Pogba zamienił się numerem z Dybalą
Fani United są przekonani że mają lepszy skład i za rok-dwa będą już lepsi nawet w Europie.
Ciekawe jak poszło Marottcie wsciskanie Isli na Sardynie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Taa... i w zeszłym zajęli nim 5. miejsce w Premier League i odpadli w grupie LM kosztem PSV i Wolfsburga :lol: Ich 3 jedyne transfery to przepłacony obrońca Bailly, Mkhitaryan którego gra na Wyspach jest wielką niewiadomą i stary, ale wciąż jary Ibra, który gdy nie będzie ManU szło, stanie się tykającą bombą. Póki co nikogo więcej nie kupili. Potrzebują jeszcze 3-4 klasowych zawodników, szczególnie w środku i z tyłu.Adrian27th pisze:Oj czy ja wiem.Crunny pisze:Byłoby fajnie gdyby Pogba zamienił się numerem z Dybalą
Fani United są przekonani że mają lepszy skład i za rok-dwa będą już lepsi nawet w Europie.
- CzeczenCZN
- Juventino

Jako ciekawostka - Moggi w wywiadzie powiedział że Pogba odejdzie, a jego następcą w Juventusie będzie Witsel. 
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... usu/gmh35n
Pomijając kretyński tytuł polecam:
Pomijając kretyński tytuł polecam:
Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nasi zawodnicy nie trenują w swoim ośrodku to:Jednocześnie w sprzedaży pojawiły się już meczowe koszulki Juventusu na nowy sezon. Z numerem "10" zarezerwowanym do tej pory dla Pogby ma grać Paulo Dybala.
A poza tym sądzę, że Zaza odejdzie.Piłkarz wraz z Juventusem przebywa obecnie w Nowym Jorku.
- rydwadydwa
- Juventino

Made my day, nic lepszego niż ten "artykuł" dzisiaj nie zobaczę :lol: Dlaczego wszystkie gazety i strony internetowe mają jakieś informacje wyciągnięte z dupy i karmią nimi ludzi, podczas gdy żadna z nich nie jest w stanie przyjąć do wiadomości, że MOŻE jednak jest trochę prawdy w tym co mówi sam zainteresowany i jego agent? :roll:szczypek pisze:http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... usu/gmh35n
Pomijając kretyński tytuł polecam:Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nasi zawodnicy nie trenują w swoim ośrodku to:Jednocześnie w sprzedaży pojawiły się już meczowe koszulki Juventusu na nowy sezon. Z numerem "10" zarezerwowanym do tej pory dla Pogby ma grać Paulo Dybala.Piłkarz wraz z Juventusem przebywa obecnie w Nowym Jorku.
Swoją drogą, ma ktoś link do tego filmiku z podpisywaniem piłki?
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ciekawe co fani United beda mowic jak po roku Mourinho ze wszystkimi sie pokloci 
Ale bede sie smial jak Pogba zostanie. Ciekawe co beda pozniej mowic wszyscy dziennikarze, ktorzy byli pewni jego transferu.
Co do srodkowego pomocnika, ktorego ManU mogloby sciagnac zamiast Pogby i ewentualnego zastepcy Paula (ktory juz moze u nas byc - Pjanic), to ludzie mamy 3.08 !
Hed
Ale bede sie smial jak Pogba zostanie. Ciekawe co beda pozniej mowic wszyscy dziennikarze, ktorzy byli pewni jego transferu.
Co do srodkowego pomocnika, ktorego ManU mogloby sciagnac zamiast Pogby i ewentualnego zastepcy Paula (ktory juz moze u nas byc - Pjanic), to ludzie mamy 3.08 !
Hed
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2016, 20:45 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Janko muzykant
- Juventino

rydwadydwa pisze:Made my day, nic lepszego niż ten "artykuł" dzisiaj nie zobaczę :lol: Dlaczego wszystkie gazety i strony internetowe mają jakieś informacje wyciągnięte z dupy i karmią nimi ludzi, podczas gdy żadna z nich nie jest w stanie przyjąć do wiadomości, że MOŻE jednak jest trochę prawdy w tym co mówi sam zainteresowany i jego agent? :roll:szczypek pisze:http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... usu/gmh35n
Pomijając kretyński tytuł polecam:Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nasi zawodnicy nie trenują w swoim ośrodku to:Jednocześnie w sprzedaży pojawiły się już meczowe koszulki Juventusu na nowy sezon. Z numerem "10" zarezerwowanym do tej pory dla Pogby ma grać Paulo Dybala.Piłkarz wraz z Juventusem przebywa obecnie w Nowym Jorku.
Swoją drogą, ma ktoś link do tego filmiku z podpisywaniem piłki?
Był kilkukrotnie tutaj wrzucany, ale proszę - dla leniwych.
- mzm
- Dortmundczyk

Może uznali, że jeśli nie Pogba, to nie ma sensu nikogo kupować? Wbrew pozorom oni mają bardzo bogaty środek pola, wielu zawodników i o bardzo różnej charakterystyce, tylko problemem było to, że kompletnie nie spełniali oczekiwań. Nawet po odesłaniu Schweiniego do rezerw zostaje im Carrick, Schneiderlin, Herrera i Fellaini, z którego jak widać Mourinho zamierza korzystać. No i jeszcze Rooney - nawet jak nie będzie grał w środku pola, to zajmie miejsce na 10 i zostaną tylko 2 miejsca na DP. A, no i jeszcze Blind. Tak więc 5 zawodników na 2 pozycje + ten młody Fosu-Mensah, który też jest nominalnym DP. Matuidi byłby chyba jedyną sensowną opcję, no i niby były plotki pod koniec Euro, że są z nim dogadani, więc być może czekają na rozwiązanie sprawy z Pogbą, a jak nie, to zdecydują się na jego rodaka? Albo tak jak napisałem - na nikogo. Może też liczą, że jak nie w tym roku, to za rok zawalczą o Pogbę? W każdym razie, wydaje mi się, że to, że nie szukają innego pomocnika, to akurat żaden argument.zyx pisze:Panowie, skoro deal z Pogbą w United upadł, to czemu Ci nie ruszaja po żadnego innego pomocnika?
- Arbuzini
- Juventino

Poprawiłem, bo o kimś zapomniałeśCrunny pisze:Jeśli Pogba jednak by został (dalej nie chce mi się w to wierzyć), to tak kreatywnego duetu trio jak Pogba-Pjanic-Khedira/Marchisio nie miałby w środku nikt.
Jeśli Pogba zostanie, a ciągle zakładam, że tak będzie, to te chłopaczki z Italian Football TV będą największymi wygrywami tego mercato. Niech się im wiedzie, czysta radość z jaką robią ten program w piwnicy jest naprawdę świetna i stoi w opozycji do tego całego bla, bla, bla.